.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

14 Temmuz 2010 Çarşamba

İyi Tatiller

Filip Holosko ve Rodrigo Tello...

İkisi de Dünya Kupasına gittiler. Yanılmıyorsam biri 27, diğeri 45 dakika forma giydi. 1 ay boyunca takımlarıyla kamp yaptılar ve doğal olarak tatil yapamadılar. Şimdi tatil yapıyorlar. Yapabilirler, peki ya sonuçları?

Tello ve Holosko takımın gönderilmeleri planlanan oyuncuları. Taliplileri de Bursaspor ve Eskişehirspor. Yani Holosko ve Tello'nun kariyerlerinde düşüşe işaret ediyor. Bu esnada Beşiktaş yeni bir hoca getirmiş, gözüne girerlerse takımda kalabilirler. Bu ihtimal her zaman var. Onlar tatil yapmayı tercih ediyorlar...

Kariyerlerinin belki de en önemli 10 günü. Tatildeler... Takımdan gönderilecekler ama tatildeler. Eskişehir ve Bursa'dan tekrar yükselmeleri ve kariyerlerini toparlamaları çok daha zor olacak ama tatil... Schuster'in gözüne girip yeni sözleşme almaları da olasılık dahilinde ama öncelik tatil.

Kimse gelip sporcuların mental ve fiziksel toparlanmalarından bahsetmesin. Kariyerlerinin en önemli noktasındalar. Bugün onlar için verilecek karar o 10 günlük tatilden çok daha önemli. Dostlar kızmasın ama Eskişehir'e giderlerse tatil yapmak için bol bol zamanları olacak. Eskişehir'den Milli takımlarına çağırılmaları da daha zor olacak, kupa iddiaları olmayacak, maçları genellikle televizyondan verilmediği için tatil yapmaya fırsatları olacak.

Onlar tatili tercih ediyorlar. Kampa 3 gün önce geleyim de yeni hocanın gözüne gireyim diye bir dertleri yok. Öyle bir dertleri olsa Beşiktaş'ta daha farklı oynarlardı zaten. Ne diyelim. Kimse onlardan tatillerinden feragat etmelerini bekleyemez. Lakin sonuçlarına katlanırlar. Demek sonuçlarından endişeli değiller. Bu zinhiyetle Beşiktaş'ta dursalar ne olur durmasalar ne... Takımdan gönderilme, formayı kaybetme korkusu olmayan adamdan korkacaksın.

Gel denince gelen, git denince giden ve en ufak bir problem yaratmayan Tomas Zapotocny kalır ve siz giderseniz söyleyecek tek bir sözümüz kalır;

İyi tatiller...

19 Yorum:

selo dedi ki...

helal jessie çok iyi yazmışsın.Stoch yeni transfer olduğu takımın kampına erken geliyor bizimkiler ehli keyif oh valla.

mehmet emir dedi ki...

Jessie ne biliyorsun bilader tatilde oldularını? Belki yönetim gelmeyin menajerinizle irtibatta olun seneye takımda değilsiniz dedi? Quaresma beşiktaş'la görüşmeler yapaken İbiza'daydı, Guti aynı şekilde öyle. Bu adamlar iş ciddiye bindiğinde Madrid'de yöneticilerle buluştular. Bugün Schuster onlara umut verse anında gelirler buraya, demekki adamlar gönderilecek ve yönetimde onların gelmesini istemedi. Transfer görüşmeleride menajerler vasıtasıyla yapılır, imzalık bir durum olursa yarın gelirler. Bazen sırf bişeylerden mutsuz olmak, şikayet etmek istiyorsun gibi geliyor. Çok istediğin Eduardo'da tatilde olabilir, belli olmaz.

Sertug Ozgur dedi ki...

Valla haberleri okurken benim de kafama takılmıştı, yüzde birmilyon katıldığım bir yazı...

Bu arada yeni sezonda tüm maçlar digitürkten yayınlanacak yanılmıyorsam. Tabi kaç kişi izler orası ayrı konu. İyi tatiller....

Sertug Ozgur dedi ki...

Gönderileceği cümle alem tarafından bilinen Zapo bile görelim nasılmış diyerek denenirken, Tello ve Holosko'nun menajerlerine sizi gönderdik zaten idmana gelmenize gerek yok demiş olmaları bana inandırıcı gelmiyor... Tabi umut ediyorum ki öyledir..

turkkant dedi ki...

Stoch'un FB kampına katılırken Holosko'nın tatiline devam etmesi ilginç gerçekten.

Sezon başı takıma geç katılan Nihat gibi, Ricardinho gibi sayısız oyuncunun sene içerisinde takımdan geri kaldığını da yıllardır görüyoruz.

Yazı isabetli olmuş.

meto dedi ki...

sezon başı yüklemesini almadan düzgün sezon geçirebilen bir topçu görmedim..

holosko geçen sene sakatlıktan dolayı neredeyse 1 yarı yattı..

bonservislerinde sorun çıkmaması için gitmekten daha ziyade gönderilmeyi bekliyolar gibi..

helldoradotcom dedi ki...

holoşko ve tello sibirya'da kendi imkanlariyla antrenman yapiyorlarmis rocky misali :)).. tatilde tabiki herifler nerede olacak!

No Pasaran dedi ki...

zaten bence zapo kalmalı. yedek stoperimiz yok kimse farkında değil.

bütün sezonu ferrari-sivok-toraman ile geçiremeyiz...

adam bursayla sampiyonlar liginde oyniycak jessie bey, donum noktasi diye birsey varsa oda olumlu anlamda bir donum noktasidir.. besiktasta idmana cikip bide gozemi girmeye calisacak adamlar...

olmayınca olmuyor işte
bence fazla zorlamanın da gereği yok
tello ve holosko gönderilmeli.

eğer guti ile anlaşıldıysa raul'da ısrar edilmemeli diye düşünüyorum
bobonun yanına iyi bir yabancı santrfor alınmalı.

vts dedi ki...

tello geçen yıl devre arasında gönderilmeliydi. sağ kanatta oynarken topu her defasında sol ayağına alacak diye koca bir sezon heba oldu.
yalnız holosko manisa'dayken de milli takıma çağrılıyordu diye hatırlıyorum. hoş, milli takımdaydı da ne oluyordu? kadronun sıradan bir elemanı her ikisi de milli forma altında. olsa da olur olmasa da.

gnyz dedi ki...

Tello'ya şaşırmamak lazım. Adam oynamadığı grup eleme maçlarında oynayanlardan daha çok yoruluyordu zaten.

Muhoo dedi ki...

Zapo takımda kalırsa yazık olur kendisine. Yuhalanır o adam İnönü'de

AQ-47 dedi ki...

yok be yuhalamazlar, tello, holosko gitmeli, gönderilmeli...

Unknown dedi ki...

belki maçları yayınlanmayacak sözü dışında %100 katılıyorum. Tabi bu asıl sonucu değiştirmeyecek, oralardan seçilmeleri, Beşiktaştan seçilmeleri gibi olmayacak.

tearkan dedi ki...

Guti attı imzayı. Bakalım bizim tatildekiler gidecek mi?

matiasemilio dedi ki...

lig tv bu sezon 9 maçı da yayınlayacak..

Kalten dedi ki...

Guti de geldiğine göre 14 numaralı formanın eski sahibi şutlanıyor

stalker dedi ki...

holosko niye şeyine taksın ki? 2 milyon € garanti paraya imzayı çakmış, feriştahı gelse gönderemez. bütün kariyeri boyunca kazanacağı parayı 3 sene içinde bjk ödeyecek. ne kaygısı olsun ki.. tello desen aynı. burada aldığı para belki çok değil ama başka yerde yarısını bile bulamaz.

Yorum Gönder

Ara