.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

19 Temmuz 2010 Pazartesi

Geçmiş Olsun.

Sevgili Pascal'ımız katıldığı bir televizyon programında 2003 yılında Beşiktaşa'a ikinci gelişinden önce kendisine kanser teşhisi konduğunu çok yoğun bir tedavi sonucu Türkiye'ye geldiğini ve çok zor şartlar altında antreman yaparak büyük fedakarlık sonucu oynayabildiğini söylemiş... Umarım hastalığı nüksetmez ve uzun, sağlıklı bir ömür yaşar.

9 Yorum:

Kartal Bafiler dedi ki...

Açıkcası o gün havaalanındaki karşılama sırasında yüzü son bıraktığımız Pascal gibi değil di, o an böyle bir bilgiden haberdar olmadığım için yahu bir insanın yüz şekli nasıl bu kadar değişebilir diye düşünmüştüm.Demek ki varmış bir sebebi

Sen hep yanımızda kal Olivier...

Deniz dedi ki...

Ya, sözlüğe de yazdım ama, Pascal Beşiktaş'a 2002 yılında tekrar geldi, 2003 yılında gönderildi. Bir yerde bir hata olmuş. 2003 yılında kanser olduğu ortaya çıkıp gelip Beşiktaş'a imza atma gibi bir durum biraz zor. 2002 olmalı o.

sozcelyk dedi ki...

1903habere konuşmuş pascal , zati haftanın 3 günü orda , sıkıntısı yokmuş atlatalı 8 10 yıl olmuş sapasağlammış.

Gokhan G. dedi ki...

günaydın, daha yeni mi duydunuz!

Jokond dedi ki...

Hayır Gökhan, sırf sen kırılmayasın diye hepimiz yeni öğrenmiş gibi davranıyoruz.

kanser olduğu söylentisini birkaç yıl önce duymuştum bir arkadşaımdan ama şehir efsanesi olduğunu düşünmüştüm. meğer gerçekmiş. umarım nüksetmez. herkesten ırak olsun şu illet hastalık.

kalashnikov dedi ki...

evet 2. geldiğinde bu söylentiler yayılmıştı ama pek kimse de durumun bu kadar ciddi olacağını tahmin etmemişti herhalde. vikingur maçında kendisini gördüm, haberler iyi. turp gibi maaşallah ya da maşaallah ya da meeşollah.

sozcelyk dedi ki...

fotomaçtaki yazısından

''Ben kanseri uzun bir süre önce yendim. Sanırım yine bir yanlış anons yapıldı! Sevgilerimle..''

Yorum Gönder

Ara