.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

15 Temmuz 2010 Perşembe

Bir Umudum Sende, Anlıyor Musun?

İş artık çığırından çıktı, "hadi Bobo'yu Türk yapalım" çözümünü de manasızlaştırdı... Umudumuz Avrupa Birliği'nde... Neler oluyor bilmiyorum, bu hikayede ya Demirören bir yerlerden sağlam duyum aldı, yarın Avrupa Birliği'ne giriyoruz, ya da hiç birimizin anlayamadığı bir şekilde yabancı sorunumuz çözümlendi... Başka bir alternatif yok... Ordan vizeyi kaldırdık, burdan vizeyi kaldırdık derken, serbest dolaşım anlaşması mı imzaladık acaba AB ile? Bu arada bu kadar sene bana kapalının önünde Üzülmez, Serdar Özkan, Burak Yılmaz izlettiren, üzerimize adam salan; memleketi terk ettiğimde Guti, RAUL gibi tapılası adamları getiren, Quaresma gibi heyecan verici bir oyuncuyu kapalının önüne yerleştiren başkanı ve yönetim kurulumuzu esefle kınıyorum...
Ekleme: Kulübün içerisindeki kaynaklarımızdan elimize bir belge geçti, doğrulatmaya çalışıyoruz. Gelişmeler için bizi takip etmeye devam edin.
Zorunlu Ekleme: Yukarıdaki belge görünümlü, üzerinde Microsoft Word düzeltmeleri bile hala duran, imza, antetli kağıt gibi hiçbir remiyet ibaresi taşımayan, yorumlar kısmında da sahte olduğu üzerine basa basa belirtilen doküman ile ilgili resmi sitede bir açıklama yayınlanmış. (link) Türkiye'de belgenin putlaştırıldığını, her resmi görünümlü kağıdın ciddiye alındığını, insanların bir iddiayı doğrulamak için hiçbir çaba göstermediği biliyordum da; "bu sahtedir" diye açıkça yazdığımız bir şey için yalanlama gelebileceğini, olayın bu kadar vahim olduğunu hiç fark etmemiştim. Gerçekten inanılmaz, diyecek söz bulamıyorum. Umarım bu açıklama bize dair değildir, umarım bu kadar garip işler olmuyordur bu memlekette, umarım hala daha mantığın sesi dinleniyordur.

20 Yorum:

Sertug Ozgur dedi ki...

komik olmuş:).

Abim bu antetli kagitta falan olmaliydi, daha gercekci olurdu sanki...

Ya ugrasamadik o kadar, gulun gecin iste :)

Zaten gercekcilik iddiasi yok, hem geyik olsun diye, hem de "ozel haber"ci internet siteleri ile dalga gecmek icin hazirladim onu.

Gökhan dedi ki...

shelbyl söylemeseydin keşke, yine belki fanatik-fotomaç falan görür de gerçek sanardı.

gerçi ben de bu durumda biraz köyden indim şehre'de ''ulan karıya gösterecem diye böyle tabak hayvan gibi vurulur mu'' diyen zeki alasya gibi oldum biraz ama :)

Pamukk dedi ki...

yazı karakteri çirkin olmuş
:p

maf dedi ki...

fake.net.

maf dedi ki...

bende ayni sekilde, stavrum icin yozgat'a, 5 golu izlemek icin rize'ye gittim ve dahasi en eglenceli lise yillarimdaydim.

bodrum gezileri, hasankeyf kesfi vs.bok pusur.hepsini es gectim.

pisman degilim de, ulkeyi terkeder terketmez de q7 guti gelmeseydi ya.alistira alistira olsaydi, 11 sene tribun kovalamanin hakki bu degildi :)

Muhoo dedi ki...

ben gerçek sanmıştım. söylemeseydiniz orhan yıldırımın köşesine haber olurdu bu.

tearkan dedi ki...

Gördüğümden beri aklıma geldikçe gülüyorum. Cidden keşke fake olduğunu yazmasaydınız da değerli spor basınımızdan oltaya gelenler olacak mıydı görseydik. :)

matiasemilio dedi ki...

kolpa basın bunu da yazın :)

Yorumlari okuyacak kadar kafasi basan adamlar zaten curling haberini gazeteye basmazlardi abiler, yemislerse yemislerdir :)

Adsız dedi ki...

resmi site size dava açmasın aman dikkat kaldırın belgeyi.

Kartal Bafiler dedi ki...

Aman arkadaşlar kaldırın belgeyi, fake diyosun hâlâ yiyorlar :)

http://www.bjk.com.tr/tr/haberler.php?h_no=17797

Querasma , sen topçysan diğerleri ne lan ?

yuki the zorba dedi ki...

Abi resmi sitedeki açıklama bize mi yazıldı lan? Bazı İnternet siteleri biz miyiz? Geberdim gülmekten burda!

- Uzerinde Microsoft Word duzeltmeleri bile duran,
- print screen ile alinmis oldugu yuz metreden belli,
- imza, antetli kagit vs. hicbir resmiyet ibaresi tasimayan,
- yorumlar kisminda acikca "sahte, oylesine yaptik, ozel haber siteleriyle dalga gecmek icin hazirladik" seklinde not dustugumuz...

bir belge icin bize aciklama yapildiysa eger, ben bizim memleketin algi duzeyine tukureyim.

sozcelyk dedi ki...

ah ulan ah nüfus cüzdanının önlü arkalı fotokoposiyle 5 vesikalık fotoğrafı da ekleyeydiniz ya.

ulan quaresmayı gutiyi aldık raul yolda diyoruz koskoca beşiktaş kulübünün resmi sitesinin düştüğü tongaya bak, bazı sitelerde dolaşan ahahahahahah

doğru söyleyin cidden böyle bir belge gönderdiniz mi

Yahu zaten ilgili birimin adi "Nufus ve Vatandaslik Isleri Genel Mudurlugu" imis.

Yahu sunun duzmece oldugunu ortaya koyan o kadar isaret var ki, hicbirinin yakalanmamis olmasi beni cok uzuyor cidden.

Google'da iki arama yapilsa, yahu onu gectim, yorumlar kismi okunsa dahi is bitecek.

Poofff, yanlis memlekette hiciv yapiyoruz biz.

hani oyun zekası yüksek adam lazım blmem ne falan diyorlar ya, işte ona hiç gerek yok, q7 yeter. gutiyi yönetime alalım lütfen

shibby dedi ki...

bence resmi site, gazetelere haber olmasın diye yaptı bunu. malum enayiler sazan gibi atlıyorlar, resmi site onların atlamalarını önlemek için yapmıştır :)

Yorum Gönder

Ara