.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

30 Temmuz 2010 Cuma

Anket


35 Yorum:

Unknown dedi ki...

Blog'u takip edip anketlerde oy atmak isteyen ancak Beşiktaşlı olmayanların görüşlerini merak etmiyor musunuz? :)

Gürcan Ulusoy dedi ki...

Bunu taraftarin genel taraftarlik yorumu olarak algilayip besiktasin yerine kendi takiminizi koyabilirsiniz. Anketin niyeti, besiktaslilarin degil genel taraftarlik yorumunu anlayabilmektir. Lakin biz besiktas bloguyuz, anketi besiktas uzerinden actik.

sozcelyk dedi ki...

beşiktaş taraftarı olmamın yanısıra çok sıkı bir man.city taraftarıyım.

simplextablosu dedi ki...

genel olarak desteklediğim bir takım yok. anlık/sezonluk desteklediğim takımlar olabiliyor. atıyorum örneğin sevilla'nın bir maçını seyrediyorum, oynadığı futbolu çok beğeniyorum sonra aldıkları sonuçları takip ediyorum, o futbol başarıya ulaşsın istiyorum. Ama buda tabi geçici oluyor. yoksa ne demiştik, "bu hayatta beşiktaş, olursa öbürünü bilmem."

Gürcan Ulusoy dedi ki...

Benim hayat arkadasim besiktas. Ama arsenal'e asigim. Aldatmak mi oluyor bilmiyorum ama esime artik asik olmadigimi biliyorum. Ama ondan da ask beklentim yok zaten. Diger yandan, arsenal maci bittigi an mutlu sekilde ekran basindan kalkabiliyorum. Yenildiginde basima agrilar girmiyor. Ama besiktas yenildimi elim ayagim kesiliyor. İki takim ayni anda mac yapsa besiktas macini izliyorum ama aklim hep diger tarafta kaliyor.

cesc dedi ki...

Real Madrid. Macmanaman'lı, Zidane'lı, Raul'lu, Figo'lu Carlos'lu, Hierro'lu, Helguera'lı, Redondo'lu, Solari'li, Morientes'li kısacası 90ların sonu 2000lerin ilk yıllarındaki Real Madrid'ten beri bir madridistayım. Florentino Perez'miş, parayla bilmemneymiş ben bilmem arkadaş. 10 yaşında bi çocukken sevmiştim ben bu takımı. Mümkün olduğunca her maçlarını izlemeye çalışırdım. Artık La liga yayınının da ntv'de düzenli bir hal almasından sonra neredeyse her hafta maçlarını izliyorum.

Odamda Beşiktaş takım posteri olmamasına rağmen real madrid takım posteri var. Hatta başka hiçbir poster yok. Buradan da duyuru: 2000lerin hemen başındaki Real Madrid takım posteri olan varsa elinde minnettar olurum=)

Odamdaki o posterde bir kaptan var.. O şimdi bizimle ya; o da ayrı bir mutluluk benim için..

Gürcan Ulusoy dedi ki...

@cesc hem madrid taraftarı hem de fabregas hayranı nasıl olunuyor? :)

Espanyol ve tottenham ama sadece sempati duyuyorum.Espanyol yenilince yenildik falan demem mesela.

cesc dedi ki...

@Jessie,

Büyük çelişki dimi=) Valla Barcelona'ya gelirse n'aaparım bilmiyorum. Perez başkan birşeyler yapsın.=)

Şöyle oluyo; fiziksel olarak inanılmaz benzeyip, oyun karakterin de aynı olunca insanlar seni fabregas diye çağırmaya başlayabiliyo=) E zaten karakter olarak da futbol dünyasındaki yeri olarak da bakınca sevilmeyecek de bir adam değil Fabregas, öyle nickimiz de oluverdi işte=)

Pamukk dedi ki...

Real Madrid.Guti.Raul.
chelsea.inter.bayern münih.
biliyorum Beşiktaşla kelalaka takımlar ama banane seviyorum napim.

7numarayı Ronaldoya,14ü de Alonsoya madrid yönetimini de kınıyorum utanmasalar arkalarından tef çalıcaklar.

matiasemilio dedi ki...

bir çelişki de benden gelsin:
bergkampla birlikte gelen arsenal sevgisini tottenhama boca ettim,yıllardır besliyorum :)
bunun dışında simplexinki gibi sezonluk desteklediklerim de olur,mesela geçen yıl leverkusenin sampiyon olmasını istemiştim,önceki sezon wolfsburgun..
ama tabi istekten ya da sevgiden öteye geçmiyo bunlar;maçlarını seyrediyorum ama galibiyette sevinsem de mağlubiyette üzülmüyorum,kahrolmuyorum ya dagece başımı yastığa koyduğumda gözümün önüne gelmiyo yenen goller,harcanan pozisyonlar..

cesc dedi ki...

@pamuk maganda almış herhalde 7 numarayı zaten. Alonso reyis de 14'ü alsın dediğin gibi...

renom dedi ki...

beşiktaş'ın dışında sadece tottenham'ı takip ediyorum. hatta beşiktaş dışında tek formasını aldığım takımdır tottenham. onun dışında tribün grupları sosyalist/sol çizgi de olan st.pauli , livorno , marsilya gibi takımları takip etmeye çalışıyorum ama tottenham kadar ciddi takip etmiyorum denk gelirse maçlarını izliyorum...

kma dedi ki...

5-6 senee önce monacoya hayran kaldıydım. şl finali oynadıkları sezon. cisse li kadrosuyla iyi futbol oynuyorlardı ve iyi futbol killer morinho'nun porto'suna yenildiler.

3-4 sene evvel de uefa finalini sevilla'ya kaybeden Middlesbrough da süperdi bence. sonra tuncaylı kadroyla küme düştüler.

çocukluğumuzun milanı vardı bi de. reali falan ezip geçen.

beşiktaş dışında futbol'un doğrularını yapan takımları tutmak gibi bir durum oluyor sanırım.

Sertug Ozgur dedi ki...

Güzel bir anket.

İnanın Türkiye'de yaşayan, bir takıma gönül vermiş insanlar, nasıl Avrupa'daki bir takımı tutar bunu anlayamıyorum,garip bulduğum bir durumdur bu.

Genelde ya futbolla pek ilgili olmayanlarda, ya da futbolla çok içli dışlı olup fazla sevenlerde gözlerim bu durumu.

Bana gelirsek, Beşiktaş'tan başka Avrupada heyecanlandığım,desteklediğim takım yok.

Küçükken Kızılyıldız'ı çok desteklerdim. Sebebi o zamanlar Beşiktaş'ın Avrupada makus talihi, Kızılyıldız'ın Avrupa'da sükse yapması, diğer devlere kafa tutması ve kendi yetiştirdiği süper yıldız oyunculara sahip olmasıydı. Avatarımda da Savicevic var zaten:).

Ne zaman futbolla ilgili bir sırpla konuşsam, o zamanın ilk 11'ini sayarım. Şimdiki adı Crvena Zvezda olan takımın fanı olan biri bile şak diye hatırlayamamıştır her oyuncuyu:) ve şaşırmışlardır.

BJK4EVER dedi ki...

Her ulkede sempati duydugum takimlar var, fakat BJK kadar olmasa da gonulden destekledigin takim Feyenoord'tur, ki Ajax'in maclarina giden biriyim ben.:d

Onun disinda R.Madrid ve Valencia, Liverpool, Juventus ve Roma, Marseille, B.Dortmund, Panathinaikos ve PAOK, Benfica kendi liglerinde sempati duydugum takimlar.

ederlezi12 dedi ki...

2009 yılı Barcelonası , benim Barca ya sempati duymamı sağlamıştı . Hatta Barca - Manu finalinde gollerde baya yerimden zıplamıştım .

ederlezi12 dedi ki...

Barcelona dedik ama şu Fabregas olayında artık densizleşmenin de ötesine geçtiler ailecek. Yahu Arsenal e hiç mi saygınız yok teknik direktörüne taraftarına sonuçta sözleşmeli futbolcuları Fabregas Arsenalin . 2015 yılına kadar falan sözleşmesi devam ediyor diye biliyorum lakin sanki seneye serbest kalacakmış gibi yorumlar yapılıyor. Ykıştıramadım sizlere Barcalılar !!! Uzaylı densizler sizi !

Gecenlerde yazdigim uzere, Werder Bremen ile yeni bir gonul macerasina atiliyorum bu sene. Adamlar benim istediklerimi bana verecek, Besiktas'im gibi dertlendirmeden verecek hem de.

Bir de deli Celticsliyimdir, daha az deli Patriotsli, (Red Sox'i ve Bruins'i s.kseler tinmam) ama bunlar konumuz disinda sanirim :)

alper dedi ki...

schalke 04.son 10 yıldır sürekli izlediğim izlemeye çalıştığım bir takım.ama beşiktaştan başkası için ne ağlarım ne de gülerim.

Unknown dedi ki...

liverpool ' u tutuyorum ben beşiktaş dışında. bu tutkum yüzünden yemediğim küfür kalmadı o ayrı. şimdi bakıyorum da blogdaki önemli isimler herkes başka takımlara olan ilgilerini açıklamışlar. neyse iyi eğlenceler :))

Rattlehead dedi ki...

i'm forever blowing bubbles
pretty bubbles in the air
they fly so high
nearly reach the sky
then like my dreams they fade and die

fortune's always hiding
i've looked everywhere
i'm forever blowing bubbles
pretty bubbles in the air

Her ne kadar Green Street Hooligans filmi ile ayağa düşmüş olsa da 6-7 yıldır West Ham United sempatizanıyım.Taraftarlık gibi değil de sadece beslediğim sempati var.Bunun en büyük etkeni sanırım Steve Harris'tir.Gitarlarındaki, kıyafetlerindeki West Ham armalarını gördükten sonra West Ham'e sempati duymaya başladım. Aynı zamanda Kluivert dönemlerinden kalma bir Barcelona sevgim ve formalarından olsa gerek bir Palermo sempatizanlığım da söz konusu. Ama tabi bunlar sadece sevgi mahiyetinde.

erosabi dedi ki...

cm 01-02'den beri palermo'ya, gerrard'dan beri liverpool'a sempati duyarım. ama beşiktaş dışında takım tutmam.

geloraptor dedi ki...

Tam benim için açılmış bir post oldu bu. sadece futboldan değil hangi spor olursa olsun izlerken zevk almam için bir tarafı tutmam gerektiğinden Beşiktaş haricinde tuttuğum birçok takım vardır. Beşiktaşlı olduğum kadar Toronto Raptorslıyımdır misal. NBA'e daha fazla geçmeyeyim çıkamam.

İngiltere'de Manchester City'liyimdir. Beşiktaş'tan sonra futbolda da 2. takımımdır. Olabildiğince her maçını izlemeye çalışırım. Galibiyet mağlubiyetine çok olmasa da sevinir, üzülürüm.İng'de diğer sevdiğim takımları saysam 20-30'u bulur. Başlıcaları liverpool, tottenham, burnley, newcastle, aston villa, west ham, fulham, qpr, nottingham forest, sheff wed, preston vs. Geri kalan kulüplere de bir yerlerden sempatim vardır. Sadece manchester united ve arsenal'den nefret ederim. Bolton ve Wolverhampton'ı da sevmem.

İspanya'da Barcelona'lıyımdır. City'den sonraki avrupadaki 2. takımımdır. Burdan doğal olarak Real'i sevmem. Bir de Deportivo'yu sevmem. Sociedad'a nihat'tan sempatim var. Bi de bilbao ve mallorca'ya sempatim var.

Almanya'da takımlarım St.Pauli ve Schalke. Diğer sevdiğim takımlar Frankfurt, leverkusen, bremen.

İtalya'da Livorno'yu tutarım. Roma'yı, Palermo'yu ve Sampdoria'yı da desteklerim.

Oynanan bir maçta ya da bir sezonda da bu takımlar dışında underdog olanları desteklerim.

gnyz dedi ki...

Takımdan ziyade zamanında trt'de avrupadan futbol izlemiş bir çok kişi gibi bende de robbie fowler hayranlığı vardı. Onunla birlikte liverpool ve ingiltere ligini sürekli takip etmeye başladım bu daha sonra trt'nin verdiği bütün liglere sıçradı ve ostim tv'deki halı saha maçlarına :) kadar sırayet etti ve uzun süre öyle devam etti. Son 3-5 senedir ise Beşiktaş dışında hiçbir takımın maçını 90 dakika izleyememeye başladım. Takım tutma konusunda ise hiç bir takıma sempati duymamakla beraber başta Liverpool ve Barca olmak üzere Boca'dan, Roma'dan, Livorno'dan, St. Pauli'den ve üzerine anlam yüklenmeye çalışan her takımdan nefret eder kiminle oynarsa oynasın farklı yenilmesini rezil olmasını isterim. YoK Liverpool liman işcilerinin takımıymış yok katalunya İspanya değilmiş felan filan. Roma mevzusu başlı başına bir olay zaten. Hele birde River-Boca maçlarında halkın takımı Boca forza Boca deyip daha sonra Ferrari'ci Lakers'lı olanlar yokmu :)

Barca askim, romario, guardiola, stoichkov zamaninda filizlendi, ronaldoyla tutkuya donustu, ronaldinhoyla askin ne demek oldugunu anladim,henryle cocukluk askimla evlenmis gibi hissettim, messiyle mesut ve bahtiyarim...

Luis enriqueyle aldatmanin doyumsuz zevkini yasarken, figoyla sirtimdan vuruldum..

tearkan dedi ki...

Bir maçı izlerken her ne kadar taraf tutmayacağım desem de eninde sonunda kendimi tutamaz bir tarafı içten içe desteklemeye başlarım illa ki; ama hayatta herhangi başka bir takımın maçının sonucuna göre sevinmem yada üzülmem. Romario'dan, Ronaldo'dan gelen bir Barça hayranlığı var aslında ama o kadar. Açıkcası takıma değil futbolcuya yönelik benim hayranlığım daha çok.

Bu arada yeni duyuyorum Raul Madrid'in formasını 'çakma' ronaldoya verdiklerini. Ulan ayıptır be. Hakkaten gitmesini bekliyorlarmış. Çingene mourinhonun lafıyla gönderdiniz adamı, Milan'ın Maldini'ye yaptığını yapamadınız; ama bari formasına saygı gösterseydiniz. Bu takımı Raul'a rağmen niye sevemediğimi bir kez daha anladım.

Unknown dedi ki...

LİVORNO

LUCARELLİ

HAYATIN VE MÜCADELENİN

FUTBOLA İZDÜŞÜMÜ

ÖTESİ YOK..

;)

AQ-47 dedi ki...

Her maçlarını takip etmesem de, yenildiklerinde sallamasam da şu takımları diğer takımlarla oynadıkları maçlarda desteklerim, yenerlerse sevinirim: Manchester United, Bayern, Dortmund, Real Madrid, O. Lyon, Spartak.

Manu dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Manu dedi ki...

Allez Les Verts...

Saint Etienne sempatim var,toshack gittiğinde neymiş ne değilmiş diye araştırırken geçmişte esip gürleyen takımın haline acıdık başladık takip etmeye.
ha bir de lyon'un hasmı olduğunu öğrenince daha da pekişti bu duygu.
her alanda kanser olmaya devam. :D

QuaresmA dedi ki...

avrupa futbol takımları falan neyse de, nba takımlarından bahsederken "yenildik, yendik" tarzı takılanları hiç anlamıyorum esas. samimiyetsiz. hidayet güçlü bir takıma gitsin, 90%'ı o takımı tutmaya başlar. mesela lakers'a aidiyet besleyenler, hido boston'a gitsin, doğuştan boston'lu olur. çoğu diyelim :)

geloraptor dedi ki...

@quaresma ben o dediklerindenim ama "nba takımlarından bahsederken "yenildik, yendik" tarzı takılanlar"danım. hidayet gelmeden önce 10 yıllık torontoluyum ve hidayet in defolup gitmesineen çok sevinenlerdim.

bu arada arsenallileri de kutluyorum, emirates cup'ı kazanmışlar. yine alacakları tek kupa olacak ama olsun, o gençler "pişecek". =)

Yorum Gönder

Ara