.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

22 Haziran 2010 Salı

Cenk Gönen Beşiktaş'ta

Beşiktaş bir süredir renklerine bağlamaya çalıştığı Denizlispor'un Ümit Milli kalecisi Cenk Gönen'le resmen anlaştı. Ege temsilcisinin 16 yaşında Göztepe'den transfer ettiği Cenk karşılığında Beşiktaş'ın 1 milyon Euro artı sol bek oynayan Emre Özkan'ı vereceği açıklandı. Denizlispor Başkanı Ali İpek, "Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın bir süredir transfer etmek istediği oyuncumuzu, isteklerimize daha olumlu cevap veren Beşiktaş'a vermeyi tercih ettik. Siyah-beyazlı kulüpten aldığımız genç yetenek Emre Özkan'ın da bize, Bank Asya 1. Lig'de vereceğimiz şampiyonluk mücadelesinde önemli katkı sağlayacağını düşünüyoruz. Her iki kulübe de hayırlı olsun" dedi. Kaynak: Milliyet

13 Yorum:

kkskblog dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
kkskblog dedi ki...

Yazık oldu Cenk'e, sevdiğim bir kaleci. 'Üçüncü' kaleci ünvanını almak için biraz fazla yetenekli zira. Keşke direk oynayabileceği bir takıma gitseydi. Ancak bir taraftar olarak böyle bir 3. kalecmiz olduğu için sevinebilirim de, tabiiiii izleyebilirsek...

AQ-47 dedi ki...

Bir Korcan vardı n'oldu ona?

Kalten dedi ki...

Ben de çok sevindim. Aslında Rüştü'nün ve Hakan'ın ikide bir sakatlandığını düşünürsek şans bulma ihtimali o kadar da düşük değil bence. Rüştü sezon sonu herhalde bırakır, Hakan yerine de kesinlikle Cenk'i tercih ederim.

Sertug Ozgur dedi ki...

Ben hic izlemedim kendisini. yetenekli denilip duruluyor da gecen sene paso ozden denen saatli bomba kalecilik yapiyordu.

bonservisi de cok gozukuyo bence. gerci caglar birinci karsiliginda tum paf takimi alan bir denizli baskani var onu da hesaba katmak lazim.

umarim soylenildigi gibi yeteneklidir ne diyelim..

Yönetimden beklemediğim tarzda transferler gelmeye devam ediyor. Şu ana kadar yeteneksiz bir adam almadık. Sadece mücadele gücü yüksek oyuncu sayısı 25'i geçince akıllarına geldi heralde. Hayırlısı olsun.

bize onur kivrak yakisirdi.

Bu yorum yazar tarafından silindi.
kveldsmork dedi ki...

Bana göre kesinlikle Hakan'dan daha iyi bir kaleci değil.Hakan'ın fiziği ve refleksleri yok Cenk'te.
Ama kale rotasyonu için içeriden alınabilecek bir futbolcu.Ayrıca klüpten ayrılan Korcan'dan daha iyi olduğunu düşünüyorum

corejan dedi ki...

Takımda forvet/santrafor sayısından fazla kaleci olması bir problem değil midir?Rüştü-Hakan-Korcan-Ramazan,üstlerine bir de yetenekli Cenk..

QuaresmA dedi ki...

Korcan gitti, Ramazan kiralıktı zaten (neyse ki), o da gitti herhalde.

Unknown dedi ki...

emre özkan ordusporda değil miydi ya en son? ne ara bize geri geldi..

Hayırlı olsun.Mehmet Batdal gibi şehir efsanesi değildir inşallah.

Yorum Gönder

Ara