.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

2 Haziran 2010 Çarşamba

Anket

35 Yorum:

Unknown dedi ki...

Ben Ertuğrul Sağlamı İsterdim Ama Bu Yönetim Varken Zaten Gelmez.

SirEvo dedi ki...

Bu Yönetimle Hiç Farketmez

hala lucescu mu? dünyada başka teknik adam mı yok yahu? daum, lucescu, terim üçgeninden kurtulamıyoruz bir türlü!

lucescu gelsin diyenin futbol bilgisinden şüphe duyarım arkadaş!

esgo dedi ki...

Ülkeyi tanısın, ligi tanısın, Beşiktaş'ı tanısın ve öncelikle aranan koşul bu olsun. 1 ay yemeklere, 2 ay oyunculara, 3 ay trafiğe alışması beklenmesin.

Zaten biz nasılsa 2 sene sabredemeyiz, o yüzden x yabancı gelir, sabredersek gelecek sezon ligin tozunu atarız masallarını da şimdiden bir kenara bırakalım. Antep'ten 1 puanla döndüğü vakit bunun kaybetmekle eş değer olduğunu bilsin, Rijkaard gibi ''geçen sene 5. olan takım bu sene 3.oldu dolayısıyla iyi yoldayız'' yanılgısına düşmesin, sabrımızı zorlamasın. Gelgelelim ligi tanımayan, hedeflerimizden bihaber olan her yabancı bu düşüncede olacaktır.

O yüzden Türk olsun.

Şu ankette '' en başarısız olacağını düşündüğümüz '' Türk hoca, adım gibi eminim ki Schuster'den de, Lippi'den de iyi derece yakalar.

Terim gelse de Toraman'la ilişkilerine yakından tanıklık etme şansına erişsek. Neymiş problemleri ya da gerçekten bir sorun var mı görelim. :)

EnisteKolaKoy dedi ki...

lucescuyu isteyenin aklına şaşarım diyenin ben aklına şaşarım. barack obama kampanyası mı yürütüyoruz arkadas, degisiklik oldu da noldu?

hussam dedi ki...

sergen yalçin, tv yorumculugunu birakmadan.

anilton dedi ki...

Öncelikle Mustafa Denizli'nin bırakması halinde takımın bu sezon için Tayfur Hoca'ya teslim edilmesi kanaatindeyim.

Olmadı Metin Tekin...

ufuk dedi ki...

Yılmaz Vural

böyle yönetime böyle td

asist time dedi ki...

Phil Jackson gelse edit player'dan butun oyuncuları 99 yapmış gibi oynatsa yine bu yonetimle hiç farketmez.

JANiTSCHAR dedi ki...

Abdullah Avcı'ya Oy Kullandım
Onu alan Ligi Domine eder

Rakiblerine sahayı dar eden,
Dar alan presini harika şekilde Takımına Uygulatan Adullah Avcı bence Şu an Türkiye Fitbol LigleRinin En iyi hocasıdır.

Noat Samisa dedi ki...

Sözleşmeyi şampiyon yaparsan 2 milyon avro alırsın, yapamazsan 1 milyon ödersin şeklinde yapıp, Yılmaz Vural'a hakettiği şans verilmeli.

kafsinkaf dedi ki...

yılmaz vural gelsin 1 senelikte olsa imzalansın bunca yıldır bangır bangır bağırıyor bu adam

Deniz dedi ki...

Slaven Bilic gelsin, keyfimiz yerine gelsin.

deneme dedi ki...

Bu yönetim varken o anketteki isimler değil, Mourinho, Ferguson, Wenger gelse yine de bir cacık olmaz.
Hal böyleyken bari Yılmaz Vural gelsin de hevesini alsın.
Geçenlerde bir röportajda "Ben 3 büyüklerden birinin başında olayım, rakip takım yarı sahayı geçerse şerefsizim." diye açıklama yapmış. Gelsin de nasıl yapacakmış o işi bir görelim.

İngiliz gelsin.4-4-2 oynayalım.Mclaren'i çok istiyordum.O da wolsburg'a gitti.Martin 0'neill'de sözleşmesini uzattı.Şıklar arasındaki en iyi seçenek Luce ama maalesef gelmez.En olasısı Schuster.Rijkaard balonu gibi sistem geyiğiyle 1 yılımızı harcamaz.Geldiği yıl şampiyon yapan hoca ekolünden.Benim kalbimden ise Daum geçiyor.Alman hocalardan hangisi gelse kabulumdur.

matiasemilio dedi ki...

Beşiktaş aşktır;aşk!
Metin TEKİN

dominic molise dedi ki...

elbette tigana beyler,
ayip oluyor
bence turkiye'ye gelmis en degerli teknik direktordur
mansiyon lucescu'ya gider

gnyz dedi ki...

yd Schuster'le, Doğan Küçükemre Luce ile, Serdar Adalı Lippi ile, Metin Keçeli Metin Ali Feyyaz'la anlaşır Mete Düren'de Mustafa Denizli ile devam ediyoruz diye açıklama yaparsa şaşırmam.

TA dedi ki...

feyyaz uçar teknik adam.

ali gültiken sportif direktör.

TA dedi ki...

bu ülkeyi tanımıyor olayıda çok saçma.futbol her yerde futboldur.yalınız ülke futboluna tek uymayan teknik adamlar bence hollanda ve ispanyol teknik adamlardır.çünkü bu iki ligde de futbol daha yumuşak oynanıyor.hollandalı ve ispanyol haricinde teknik adamların türkiyeyi tanımasına gerek yok.

gökhan dedi ki...

tamam yönetimimiz rezil. bunu kabul etmeyen taş olur ama bu kadarda karamsarlık fazla. sonuçta saha içinden sorumlu kişi teknik direktördür. bu takımdan geçen sezon futbol adına hiçbirşey koymadı sahaya. 3 aydır denizli gitmeli diyordum, gidiş şekli -göründüğü kadarı ile- yine feci ama olması gereken buydu bence. çünkü, iki süper transfer yapılır, dertler biter değildi sorun. tekrar söylüyorum, şekli kötü ama sonuç iyi.

ayrıca şu, teknik direktör gelecek, 3 ayda anca takımı tanıyacak, ligden kopacaz, o yüzden yabancı gelmesin diyenlerinde kafasını koparıp kanını içmek istiyorum. bu mantıkla yabancıya kapıyalım ülkeyi olsun bitsin. asıl taraftarın bu zihniyette olması beni çıldırtıyor. yönetimde vizyon yok eyvallah ama taraftar böyleyken yönetimede kızamıyorum.

türk hoca gelsincilerinde dili hiç yanmamış sanırım. rıza çalımbay, ertuğrul sağlam, mustafa denizli, bunlar yetmemiş size. bende isterim metin tekin gelsin takım başarıdan başarıya koşsun ama referans lazım bana. ne yapmış şimdiye kadar, ne verecek takıma. hadi barcelona olursun, futbol geleneğin vardır, bu gelenekten birisiyle yola çıkarsın anlarım ama bizde sistemsizlik sistem iken metin tekin harcanır gider.

ha lippi gelsin, yanına alsın metin tekini, 3 sene çalışsınlar, sonrada metin tekin teknik direktör olsun. ama böyle birşeyin olması mümkün mü şu şartlarda?

sonuç olarak schuster iyidir. kurcaladım kariyerini, öyle kafasındaki sistemi gittiği takıma oturtan değilde, takıma göre sistem kuran bir hoca gibi duruyor. alman olmasıda güzel. getafe, real madrid kariyerleride başarılı. denenmesinde bir zarar yok.

TA dedi ki...

feyyaz uçar gelmez ama gelirse çok klas olur.gerçi YD ile çalışmak talihsizliktir her teknik adam için.

harika bir kişilik.duruşu kültürü samimiyeti zekası 10 numara.

QuaresmA dedi ki...

mustafa hocayı insan olarak çok seviyorum ama bi ankette beşiktaş ve lucescu isimleri geçiyorsa tereddüte yer yoktur. takıma, lige uyum sorunu vs söz konusu olmaz. quaresma'ya verilecek para lucescu'ya verilsin, gelir gelmez maaşı yüksek adamları yollayıp yerine romanya'dan pancu tarzı adamlar ve bonservisi elinde klas oyuncular getirip şampiyonluğun en büyük favorisi yapar.

bu yönetimle hiç farketmez'i işaretleyen kişilerin gündelik yaşamını, psikolojisini vs çok merak ediyorum. fatih terim ile lucescu farketmez mi şimdi ?

erosabi dedi ki...

gönlümden tigana geçiyordu ama aklım lucescu diyordu. şeytana uydum yönetimle farketmez'i işaretledim.

renom dedi ki...

bence de yılmaz vural geçsin takımın başına. bu yönetim anlayışı ile zaten bizden bi b.k olmaz bari adamın gönlü olsun...

anuka dedi ki...

bence mustafa denizli bu kulüpten gitmemeli. onun yöneticilik vasıflarındam yararlanmalıyız. çünkü bu yönetimi de yönetecek birine ihtiyacımız var. artık adı sportif direkörlük mü olur menejer mi olur bilmem ama bir şekilde kulübün etkili bir yerine olmalı yoksa bu yönetimle hiç farketmez gerçekten de.

ha belki lucescu gelirse biraz umudum olabilir

AQ-47 dedi ki...

Feyyaz, Mehmet falan şu an için hikaye geliyor bana, yerli olacaksa Abdullah Avcı neden olmasın? Ama yabancı olacaksa tek tercih Lucescu, defansifse defansif en azından futbol oynatıyor

M.A.F dedi ki...

Hasta yatağında olsa bile inadına M.Denizli.Bir teknik direktörden çok daha fazlası..

Pamukk dedi ki...

bu yönetimle Mustafa Denizli.

Pamukk dedi ki...

yılmaz vural tercihine ve sebebinize de katılırım tabi eğer MD gidecekse.

cagatay dedi ki...

ben üzüldüm abi iyi adamdı.

Pamukk dedi ki...

Mete Düren, Denizli’ye futbolun tek patronu olma; yani futbol koordinatörlüğü görevini teklif ettiklerini, deneyimli teknik adamın da bu teklife “evet” dediğini söyledi.

düren bunları söyler, şimdi öteki çıkar başka bişi der,inanmam

turkkant dedi ki...

Ben Terim'i isterim. Denizli ile çalıştıysak Terim neden olmasın?

İkinci tericihim de Daum (Fener'den ayrılacağını varsayıyorum). Lucescu'nun GS'ye yaptığını Aziz'e yapar. Kimse söylemiyor ama adam Fener'i 4 sezon çalıştırdı. Adam 2 kere şampiyon yaptı 3 kere son haftada kaybetti.

Gelen teknik direktör Mustafa Denizli'nin altında çalışacakmış,teknik direktörü de kendisi belirleyecekmiş ve ayrıca Türk olacakmış.Ümit Kayıhan gelir büyük olasılıkla.

matiasemilio dedi ki...

erdoğan arıca gelsin :)

Yorum Gönder

Ara