.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

27 Mayıs 2010 Perşembe

Volkan Şen'e Yeni Formül

Oldukça başarılı bir sezon geçirip büyük kulüpleri peşine takan Volkan Şen için Beşiktaş'tan yeni förmül. Transfer komitesi başkanı Serdal Adalı bir yandan Quaresma transferini bitirmenin planlarını yaparken bir yandan da iç transferle ilgileniyor. İç transferde sözleşmesi biten futbolcularıyla sorunsuz bir şekilde anlaşan Beşiktaş, yerli oyuncu transferinde ince eleyip sık dokuyor. Dün (dün) oğlunun fizik ödevlerine yardım ederken aklına gelen formülle Bursaspor'un kapısını çalan Adalı, "Abi bunları çözsek biz de oğlanı dershaneye göndermeyiz herhalde evde biz çözeriz" yanıtını aldı. Buna rağmen hevesini kırmayan Adalı, "Bursaspor'la ilişkilerimizi düzeltmek istiyoruz" diyerek teklifindeki ısrarı yineledi. Fenerbahçe ve Galatasaray'ın da kancayı taktığı Volkan Şen için Serdal Adalı'nın yeni formülü ile Beşiktaş bu transferde bir adım öne çıkmak istiyor. İşte o formül: Ekşi Beşiktaş yine farkını göstererek o formülü ele geçirdi. Formüldeki değişkenler için yorum yapmaktan kaçınan Adalı; "Oğlumun bir ödevi bu kadar sorun olmamalıydı. Bursaspor yönetiminde Fizikten anlayan bir arkadaşım vardı ona sordum sadece" diyerek bilgi vermekten kaçındı. Volkan Şen'e karşı Quaresma mı ? Formüldeki en dikkat çekici değişkenlerden biri V.S diğeri Q.7. Bu değişkenler Volkan Şen'e karşılık Quaresma mı sorusunu akıllara getirdi. Formüldeki diğer değişkenler Z ve H'nin de Zapotocny ve Holosko olduğu ve bu iki oyuncunun da bu takasa dahil edilebileceği ihtimali de transfer kulislerinde merak konusu oldu. Serdal adalı bu iddiaları reddetse de bu transfer harekatı ileride çok şeylere gebe. Osman Kayıntı Kimdir ? Koyu bir Beşiktaş taraftarı olan Osman bizim apartman görevlisidir. 2 çocuk sahibi olan Osman apartman sakinlerine olan saygısı ile göze batmaktadır. Hanımıyla birlikte oldukça mütevazi bir sosyal hayat yaşayan Osman hafta sonlarını kapı önü merdivenlerde apartmana sahip çıkarak geçirmektedir.

20 Yorum:

marpione dedi ki...

hehehehe. bence bursaspor'a jessie'yi verelim volkan şen'i de bloga transfer edelim :) hülleci ekşibeşiktaş.

RuFF dedi ki...

Bursa holosko ya talip olmuş.
Ben Volkan la Holoskoyu kafa kafaya takasa evet derim.Sizin fikirleriniz nedir bu konuda ?

yuki the zorba dedi ki...

Ben quaresma'yla holosko'yu kafa kafaya takas ederim...

RuFF dedi ki...

Hakkaten Holoskonun bu kadar potansiyeli olduğunu düşünüyor musun ?
Açıkçası ben düşünmüyorum.
Holosko volkandan daha iyi bir oyuncu değil.

Holosko 86 lı
Volkan 87 li

Birisi Türk diğeri yabancı.Bizimde Türk oyuncu eksikliğini göz önüne alırsak üstüne para vermeden yapılacak bir takasta karlı çıkarız.

BJK4EVER dedi ki...

@Ruff

Ben de Volkan Sen'le Quaresma'yi takas ederdim, ama Bursa vermez.
Saka bir yana, Holosko'yu hic sevmem, ama 5 senedir catir catir top oynuyor. Volkan Sen ise bir senelik comez.

Ki gecen sene cok iyi muhtesem oynadi deniyor, ama sadece 6 gol ve 7 asisti var 27 macta. Holosko 5 senedir Turkiye'de ve 3 senedir Besiktas'ta ve kendini kanitlamis bir oyuncu. Bu sene 2.5 aylik bir sakatlik gecirmesine ve form tutamamasina ragmen 18 macta 6 gol 1 asist yapmis, gecen sene ise 30 macta 10 gol 7 asist, ondan evvelki sene de 30 macta 15 gol 10 asist yapmis. Yani Holosko'nun ulastigi noktaya ulasmasi icin daha cok firin ekmek yemesi lazim Volkan'in. Ha, tabii Volkan'in genc olmasi ve yerli olmasi avantaji, ama sirf yerli diye adama dunyalari vermemeliyiz, yoksa Nobre gibi olur vallahi.

Bana kalsa gider mis gibi ucuza Yekta'yi kapatirim, yanina bonservissiz Necati'yi alirim, al size tas gibi ucuza 2 yerli.

Ayrica Zapotocny ve Gordon'u ne verirlerse gonder, Tabata ve Tello'yu da kirala veya alici cikarsa sat, sahane takim kur.

Tek ciddi transfer olarak da Quaresma yeterli, gerekirse yerli bir stoper de alirsin ucuza (Omer Toprak/Orhan Sam/Baris Basdas), hatta kiralik giden Erhan Guven gelebilir stoper/sagbek olarak.

-----------Rustu-----------

Toraman--Sivok--Ferrari--Ismail

-------------Fink--------------

Q7----------Ernst--------Yekta

--------Nihat---Bobo---------




----------Hakan-----------------

Ridvan---Erhan--Omer-----Uzulmez

------------Necip---------------

Holosko-----Delgado------Ekrem

---------Necati--Nobre---------

Deniz dedi ki...

"Dün (dün)"

çok güldüm :)

Salvatore dedi ki...

bu quaresma transferi hakkında eksibesiktas'ta çıkan yorumları anlamak da güçlük çekiyorum. quaresma gelicek dertleri çözücek herşey güllük gülistanlık olucak demiyorum ama bu kadar fantastik bir adam için yapılan bazı yorumlar ne komik ve akıllıca, sanırım eksibesiktas ekibi başka bir takıma transfer olması halinde komisyon alıcak.

Blog Ödülleri umrumda bile değil, bildiğim tek şey eskiden zevkle okuduğum bı blog artık mirasından yiyiyor

thug love dedi ki...

@Salvatore

Blogda yapılan her yorumdan Ekşi Beşiktaş mı sorumludur ?

Eğer kastettiğin post ise Quaresma ile ilgili hangi cümle seni rahatsız etti ?

Pamukk dedi ki...

işiniz gücünüz makara

RuFF dedi ki...

@BJK4EVER
Kadroları hep 2 forvetle kuruyorsun ama sistemin değişip değişmeyeceği belli değil.

Holosko geldiğinden beri aynı Holosko bir türlü kendini geliştiremedi.Hatta artık eskisi gibi hızlı olduğunu bile düşünmüyorum.Bu sene bu takım şampiyonluktan düştüyse bunda Holosko nun atamadığı gollerin de büyük etkisi var.

Oynadığımız taktiğin( 4-3-3) başarılı olabilmesi için 3 şey çok önemli.
1- Bekler
2- Ayağa seri pas yapmak
3- Takım olarak hızlı hucuma çıkmak( top ezmemek)

Holosko ayağa pas yapabilen bir oyuncu değil Volkan burada bir adım öne çıkıyor.Holosko hızlı hücumda iyi bir silah olarak dursa da o kadar çok top eziyorki en iyi olduğu bu özelliğini de son dönemde yitirmiş durumda.
Bu iki durumda da Volkan Şen daha avantajlı.
Bizim oynayacağımız taktikte Volkan Şen hem türk olması hemde daha iyi özellikleri olması nedeni ile çok öne çıkıyor benim gözümde.

Netaci yi bende çok istiyorum halen daha neden teklif götürülmedi anlamış değilim.Bobo ve Nobre ile tüm sezonun geçirilebileceğini düşünmüyorlar herhalde.

Jokond dedi ki...

burada gönderilen postlar, yazarın şahsi görüşlerini içerir. şayet yazar ekşibeşiktaş görünüyorsa -ki bu nadir olur- bizim ortak görüşümüz demektir.

hele ki bu post, tamamen mizah amaçlı bir post. thug'ın burada mesaj verme kaygısı yok. quaresma düşmanlığı ise hiç yok. ne zaman ki ekşibeşiktaşı bütün bir yapı olarak görmekten vazgeçersiniz, o zaman rahat ederiz. burada kurumsal bir kültür, yapı..vs yok. O yüzden çok güzeliz zaten bilmem anlatabiliyor muyum?

delgado dedi ki...

holosko 86lı bile değil, 84lü :)

RuFF dedi ki...

84 lüymüş gerçekten.
Hemen takas edilmeli :)

Ben quaresma'yla fatih ceylan'ı kafa kafaya takas ederim yok pardon bir de üstüne para veririm.Ne öyle apaçi gibi futbolcu Beşiktaşımıza yakışmaz.Kolej takımı ruhumuzu bozar.Bize koşan adam lazım,Fink gibi kazma olacak ama koşacak.11 tane kazma süper ! neden çünkü Beşiktaş mücadeledir Fener gese alsın tüm yıldız futbolcuları biz halkın takımıyız bizde herkes eşit seviyede mücadele edecek forma lisanslı ürün falan da almayalım hiç YD gidene kadar (zaten ondan önce de hiç almıyorduk çaktırmayalım)kulüp batsın biz semt takımı değilmiyiz zaten Cem Dizdar'ın dediği gibi küçülmeye gidelim hep büyüdüğümüz için bunlar başımıza geldi.

sozcelyk dedi ki...

biz hakara makara yapmıyoruz ,iş yapıyoruz.

ekşifener

kartalist dedi ki...

Haklısın,Saraçoğlu'nun koltukları kendi kendine yanmıyor.

Olm anlamislar lan...

Itiraf ediyoruz: Ku7 Fenerbahce'ye giderse Fenerbahce bize muzesindeki Turkiye Kupalarindan birini verecek. Bir antikaciyla anlastik, iyi paraya okutacagiz.

Ey blog okuyuculari,

Ya hesabimiza 10000 lira denklestirip yollayin, ya da Ku7'yi ruyanizda gorursunuz.

BJK4EVER dedi ki...

@Ruff

Muhtemelen yine 4-3-3 oynayacagiz, ancak ben bir umutla yine 4-4-2 yapiyorum. Acikcasi 4-3-3'e Quaresma gelse bile sicak bakmiyorum, cunku:

1 Bu sistemde Nihat'in verimi sifira dusuyor.
2 Orta sahada yeterince kalitemiz olmadigini dusunuyorum. Fink icin gidecek deniyor, kalsa bile Fink ve Ernst var sadece, 3. isim olarak Necip ve Ugur takimin kalitesini asagi ceker ve ucu de defansif. Buraya transfer konusuluyor, ama bahsedilen adamlar cogu klasik 10 numara, bu sistemde gobekte oynayacak adam konusulmuyor.
3 4-4-2 daha ofansif bir sistem oldugu icin bunu tercih ederim acikcasi, ki Anadolu maclarini kazananlar sampiyon oluyor ve bu sistemde kanatlar daha iyi isledigi icin ve ceza sahasina daha cok top dolduruldugu icin bu sistemi yazdim.

Cift forvete donmek bana gore gercekten cok sey degistirecektir, zaten CL falan da yok, Allah ne verdiyse saldirip sampiyonluk icin oynayalim daha iyi.....

tearkan dedi ki...

Türk stoper alteratifi konusunda Ömer Toprak'ı bir süreliğine, en azından bir sezon daha, unutun. Adam go-kart kazasından sonra yamulmuyorsam üç tane maça çıktı. Birinde izleme fırsatı buldum ve cidden berbattı performansı. (ki futbol hayatının bitebileceği bir kaza geçirdikten sonra çok normal bu durum) En azından bir sezon daha Freiburg'da kalması lazım bence. Yedek için de olsa şu mali tablo içerisinde böyle bir transfer riskine hiç gerek yok.

Gerçi transfer politikamız düşünülünce aldığımız risk Ömer Toprak olsun diye kendime de laf sokup Q7'yi beklemeye başlıyorum gözlerim kapalı...

Unknown dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
Yorum Gönder

Ara