.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

16 Mayıs 2010 Pazar

Fenerbahçe Maçı Sonrası Ekşi Beşiktaş Mail Grubu

Aga bak, Şurada biz bizeyiz. Benim içimi yakan feci bir şey var. Söz Beşiktaş'a gelince anca birbirimize açılabiliyoruz, başka kimimiz var? Dün akşamdan beri ne giden şampiyonluğa ne de hakemin yaptıklarına üzüldüm. Evet üzüldüm ama sıradan kaybedilen bir maç gibi, hatalar her zaman oluyormuş gibiydi. Beni can evimden vuran şey, o penaltı atışıdır. O topun penaltıda kaleye girmeyişidir. O adam, o beyaz noktayı kazıdıktan sonra, o top gol olmalıydı. İlahi adalet diye bir şey varsa o top gol olmalıydı. Sırf bu şeref yoksunluğu mağlup olsun diye o top gol olmalı ve sonrasında da maçı galip bitirmeliydik. İşte ben bunu yediremiyorum. Hiçbir şey yapamıyoruz, isyan etmekten başka bi bok yiyemiyoruz. Medya onların, federasyon onların, MHK onların, para odakları, iktidarlar onların. Bu çirkef ordusuna karşı tek sığındığımız yerden, futbol ilahlarından neden bir tokat inmiyor? O penaltı neden gol olmuyor? Allah, Tanrı, Yehova, Buda, Maradona veya her neye inanıyorsanız, ona soralım. O penaltı neden gol olmuyor? Neden onlar kazanıyor?

9 Yorum:

evrimcilere tokat gibi cevap!

yuki the zorba dedi ki...

la olm gruptan başka mailleri sızdırmayın ha :)

theanswer dedi ki...

kayan yazı süper olmuş:):):)

bacon1903 dedi ki...

Kayan yazi super otesi deha ya!!!!!

Ahmet C. Toker dedi ki...

tanriya inananlar yuzyillardir bu soruya cevap ariyor:

http://en.wikipedia.org/wiki/Theodicy

ya da tanri'yi bir kenara birakiyor ve hayata odaklaniyor.

o penalti gol olsa da baska birsey bulurlardi. liverpool macinin hemen oncesindeki golumuz gol oldu da ne oldu? olmayan bir faul ile iptal ettiler.

birakin onlar oyle kalsin, biz de onlar gibi olmamak icin cabalayalim.

dinçer dedi ki...

top yuvarlak ()

Unknown dedi ki...

18 Nisan 2010 tarihli Fenerbahçe-Beşiktaş maçından sonra nerede kendisini göstereceğini umutla ve sabırla beklediğim İLAHİ ADALET 16 Mayıs 2010 tarihinde sahalara döndü.

Zahid Dinçer dedi ki...

kusura bakmayın ama ezikçe bi yazı olmuş. bunu okuyan fenerli direkt olarak ezik der bize.

sevgili Zahid, en azından kendi adıma söylüyorum (ki yazarların neredeyse hepsini bire bir tanıyorum, farklı düşündüklerini sanmam)

bu güne kadar başkaları ne der, ne düşünür diye yaşamadık ki "bundan sonra okuyan fenerli ezik der" mesleesini sikimize takalım

Yorum Gönder

Ara