.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

20 Mayıs 2010 Perşembe

Eleman İlanları - İş Arayanlar

Fotomaç İnsan Kaynaklarının Dikkatine Ad – Soyad : Eser Gökulu Uyruğu: TC Doğum Yeri: İzmir Eğitim: Mevcut yazarlarınızdan tahsillice İş - Kariyer Hedefi: Kısa vadede Passat Nitelikler: İyi bir futbol seyircisiyim, iletişim mezunu değilim, tecrübem de yok ancak Avrupa Ligi kura çekimine seri başı olarak katılacak Beşiktaş’ın, 20.05.10 tarihli ‘’ Rakipler Korkuttu ‘’ haberinizde yer alan Liverpool, Atletico Madrid, Juventus, Manchester City, Psg vb seri başı takımlarla grup maçlarından önce eşleşmeyeceğini bilme özelliğim sayesinde kısa sürede gazetenizde yükselebileceğimi düşünüyorum. Ayrıca araştırmacı bir kişiliğim var, bilmediğim dillerde yapılmış röportajları araştırıp bir şekilde tercüme ediyorum. Örneğin yine 20.05.2010 tarihli ‘’ Bu İtiraflar Olay Yaratacak ‘’ başlıklı - özel haberinizde - yer verdiğiniz Sivok’un açıklamalarında, sözünü ettiğiniz türden Sivok’a ait tek bir açıklama dahi yoktur. Bu ve benzeri konularda ekip çalışması yapıp, bünyenizde çalışan uydurukçu arkadaşlara yardımcı olabileceğime dair inancım tamdır. Tek eksiğim photoshop, transfer dönemlerinde futbolcuların formalarının yarısını sarı kırmızı – diğer yarısını sarı lacivert yapamıyorum, lâkin onu yapacak yeterli elemanınızın olduğunu da biliyorum. İletişim: eksibesiktas@gmail.com Referanslar: Ekşibeşiktaş, Karşıyaka Çarşı İddaa Bayii sahibi Faik Öztorun

16 Yorum:

Sade dedi ki...

Uydurma / sıkma / sallama / üfürme / yalan söyleme / Yalakalık / kıvırma özelliklerinde var mı? yoksa olmaz...

bacon1903 dedi ki...

Fotomac Gazatesi Insan Kaynaklari:

Sayin eser gokulu gonderdiginiz cv bizi hakikaten buyuledi ama sizin adinizi google yaptiktan sonra sizin eksi besiktas adli blog sitesinin yazarlarindan oldugunuzu tespit ettik.Sizinde bildiginiz gibi aziz baskanimizdan izin almadan sizi ise baslatamayiz!!!

Neo Wan dedi ki...

cümlelerinde haberi yapılan kişinin beyanını "dediği öğrenildi" şeklinde bitirmen şart.

Gökhan dedi ki...

en azından haberdeki takımlardan montpeiller'in çıkma ihtimali var. salladıklarından bir tanesi tutmuş, o da bir başarı tabi :)

zaten bizde bu şans varken gider montpeiller'i çekeriz kesin.

bacon1903 dedi ki...

@neo wan

Ve neo wan sampiyonluk kutlamalarindan vakit bulup aramiza katildi!!!!Gizli bjkliligini acik acik disari vurma seviyesindesin ha gayret olacak.BJKLISIN!!!!

Kalten dedi ki...

Bir de "sıkıldım onlardan ha ha" falan gibi hiç haberde yer almayan ve kimseye bir katkısı olmayacak şeyi nerden uyduruyorlar, aklım almıyor

Gökhan dedi ki...

2 maç seyircisiz oynama cezası gelmiş fb'ye. çok vermişler, 1'ini iptal edip 1'ini de saha kapamaya çevirip izmir'e versinler bence. ya da izmir'de olmasın, şimdi ağustos'ta sıcak olur izmir, daha serinbir yer bulmak lazım fenerimize.

threepoint dedi ki...

@Neo Wan

En azından 3 dakika için şükretmen lazım. Bak bize, onu bile bulamadık. Bir de biliyor musun ben yine çalışıyorum,müdüre çaktırmadan giriyorum bu yorumu da.

tearkan dedi ki...

biz bulamadık; ama centilmen febeli arkadaşlarımız bursa'nın şampiyonluğunu kutladıkları gibi bizi de unutmamışlar. sayelerinde şampiyonluk kutlamış kadar olduk.

http://www.facebook.com/home.php?#!/video/video.php?v=1477225291808

RuFF dedi ki...

Fanatik,Fotomaç,Fotospor gazeteleri allah bir yazsa bilin ki allah bir tane değildir.Birden fazladır ya da hiç yoktur.Bu cümlemi forzaya da bundan 2 sene önce yazmıştım fakat kimse kale almadı ve halen o gazetelerden alıntı yapmaya devam ediyorlar.Bu gazetelere kıçımı bile silmem.Silmem çünkü o işe bile yaramaz tahriş yapar.
Bu gazeteleri boya yaparken yere serebilirsin veyahutta ateş yakabilirsin başka bir yaraları olmaz kimseye.

Unknown dedi ki...

Fotomac'in slogani: Biz yazmiyorsak dogrudur!

"biz yazıyorsak kesinkes yalandır" olacak cemal o

Neo Wan dedi ki...

@bacon1903
@threepoint

hayat devam ediyor ölenle ölünmüyor. evet en azından 5 dakikada olsa mutlu oldum. saha içine girince ekstra 1-2 dakika daha uzadı sevincim. bu arada gizli falan değil YD 1-2 sene daha başımızda olsun ikinci takımım olacaksınız!

smyrnian dedi ki...

Sivok, Türk Milli Takımıyla ABD'de karşılaşmalarıyla ilgili olaraksa, "Sürkeli Türkleri görüyorum. Tatilde bile. Sıkıldım onlardan" diye espri bile yaptı.

fotomac.com.tr / özel


cümleye bak.'... diye espri BİLE yaptı' :D

bacon1903 dedi ki...

@neo wan
Fbli arkadasim yok 6 senede bir sampiyon oluyosunuz yok sen ne is yapiyorsun diye diye threepoint bir yazi yazdi birebir dedikleri cikti aman gazabindan kac!!!!Senin demek istedigin bjki fb alacak 2.takimimiz olacaksiniz yani y.demiroren simdi baskanin degil!!!!Ayrica ha demiroren ha aziz yildirim ikiside benim icin ayni.Bu kuluplerin basina gelen en kotu seyler!!!Sende boyle esprili bir yaklasim gostersen zaten fbli arkadaslarimizla ne gibi bir problemimiz olabilirki????Ama ali sen ve aziz yildirimin etkisine acaip giriyosunuz resmen kibirli insanlar oluyosunuz yoksa benimde bircok fbli arkadasim var sizlerle ne gibi bir problemimiz olabilir ki???Bizim prolemimiz aziz yildirim!!!

bacon1903 dedi ki...

@neo wan

Ayrica dalgasi bir yana yasadiginiz cok kotu bir seydi.Gecmis olsun aziz yildirim gidip guven sazak turu bir baskan geldiginde hic kimse fbnin sampiyonlugundan irrite olmaz!!!

Yorum Gönder

Ara