.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

19 Mayıs 2010 Çarşamba

Beşiktaşlı Rüştü.

Bugüne kadar benim için Fenerli Rüştü'ydün bugünden sonra artık Beşiktaşlı Rüştü'sün. Her yerinden öpüyorum!

29 Yorum:

delgado dedi ki...

her yerinden öpüyorum...

yuki the zorba dedi ki...

her yerinden opuyoruz Rustu...

yuki the zorba dedi ki...

Anlamayacak andavallara aciklama yapalim, at gozluguyle gelip kirletmesinler... Kendisi hem sorgu avukati Demirkol'a hem de Aziz Yildirim'a cok guzel yanit vermistir...

delgado dedi ki...

abi buna rağmen hala anlamayacak andavallar da var. onlara ne yapalım?

Adsız dedi ki...

Turk futbolunu yuz aki, en efendi adamlarindan biri. Ona bile camur atacak kdr gerizekalilarin ndn bizden nefret ediolav ndn hevyevde bze kufrediolav sorusunu sormayi hakki yoktur.

SEVIYORUZ SENI.

asist time dedi ki...

Aziz yıldırım yine gunden degiştirmek adına herşeyi unutturup başkalarını gunah keçisi secmeye kalktı. Siyasetden başladı ve Rustu'de bitirdi. Rustu'ye soylediklerinden sonra Aziz Yıldırım'a olan nefret kat ve kat artmış durumda.Feneri kendi taraftarları dışında hiçbir kesim tarafından sevilmeyen duruma getirmeye devam ediyorlar.

Son söz de Mehmet Demirkol'a, Aziz Yıldırım'ın soylemlerini tek tek sorarak Rustu'ye cevap hakkı tanıması beni çok şaşırttı.

mrt309 dedi ki...

Hem Aziz Yıldırım'ın hemde Rüştü'nün açıklamalarını dinledim. İkisinden biri doğru söylüyor ama hangisi bilemiyorum. Umarım aydınlatılır. Siz niye Rüştü'yü övdünüz anlamadım.

delgado dedi ki...

çünkü aziz yıldırım bu söylediklerini kanıtlayamayacak, göt olacak. bu kadar basit.

mrt309 dedi ki...

Kanıtlarsa durum vahim o zaman. Bana kulüp başkanı çıkıp yalan söylemez gibi geliyor. Yanlış bilgilendirilmiştir belki.

Ze1903 dedi ki...

Bunca olandan sonra bekliyorsun ki artık hatalarının farkına varıp güzel bir basın toplantısı yapsın ama adam hala ona buna çamur atıp sütten çıkmış ak kaşık havalarında,hala nefret tohumları ekiyor.Allah belanı versin aziz.Rüştü ağzına sağlık

delgado dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
Adsız dedi ki...

benim anlamadığım rüştü'nün arkadaşlarıyla olan kişisel görüşmelerinden aziz yıldırım'ın nasıl haberinin olduğudur?

TA dedi ki...

hakem odası basıp sonra kendini mazlum hakkı yenilmiş göstermekte çok ilginç bir vakıa.futbolcularınıda tebrik ediyor.her maçta hakeme saldıran ve rakiplerini tekmelerle sindirmeye çalışan futbolcularını.helal olsun.

TA dedi ki...

bence gündem değiştirmek için yapılmış bir açıklama olsa gerek rüştü iddiaları.
kalecilerin itham edilmesini kınayan aziz rüştüyü itham ediyor.
bu kafa değişmez.

M.A.F dedi ki...

Aziz'in Klasic gündem değiştirme taktikleri ama bu sefer sert kayaya çaptı Aziz.Kanıtlasın futbolu bırakırım dedi Rüştü..
Aslında Bursa'da merdiven boşlukları dolu idi keşke onu söyleseydi daha mantıklı olurdu..

esgo dedi ki...

http://www.bjk.com.tr/tr/haberler.php?h_no=17397

neo_494 dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
selo dedi ki...

yönetimin cevabı tokat gibi geldi fenere.Büyük başkan aziz yıldırım rakıyı fazla kaçırdı galiba.

Sade dedi ki...

maç bitince şampiyonuz diye sevinenler, şimdi de ona buna şikeci deyip seviniyor...

İnsanda biraz rezilliğinden utanma olur yahu! Hem rezil hem de utanmadan şaibeciliğe savunmuş kişiler ancak aziz (!) mevkilerdedir.

Bi kabul edin başarısızlığınızı, bir aynaya bakın bir suçu kendinizde arayın!

BJK4EVER dedi ki...

Ben olsam yonetim kurulu olarak Rustu ile birlikte basin toplantisi A.Yildirim'i ispata davet edip bu isi yokusa surerim. Sayet ispatlayamaz ise 70 milyonun onunde sucladigi kaleci ve camiadan yine 70 milyonun onunde ozur dilemesini isterim, sirf A.Yildirim ve Fenerbahce;yi rezil etmek ve zaten dustukleri bok cukuruna bir daha sokup 'finish him' yapmak icin. Hadi yonetim yap sunu lutfen.....

delgado dedi ki...

oha noluyor?

"Yıldırım, Bursaspor-Beşiktaş maçından iki gün önce kendi kardeşini Rüştü Reçber'e göndererek, onun Bursaspor maçında farklı bir çizgide maç çıkarması konusunda uyarmasını kamuoyuna nasıl açıklayacağını hep birlikte merak ediyoruz."

gökhan dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
gökhan dedi ki...

şekip tvye çıkıp diyorki biz maçtan önce rüştüyü iyi oynaması için uyardık. hatta bunu beşiktaş yönetimimim yapması lazımdı diye ekliyor.

sonrada diyorki, rüştünün başka takım kalecilerini uyarması suçtur.

bi gariplik var ama çözemedim??

Kalten dedi ki...

Antu bile Ali Şen'in açıklamasını manşete çektiğine göre Aziz Bey'in deklarasyonu istenilen gündem değiştirme etkisini yaratamayacak bu sefer.....

open your mind dedi ki...

Rüştü'nün adamlığını tartışacak adam Aziz Yıldırım değil, yine klasik gündem değiştirme çabaları ile kıvranıyor. Yine 2 kupa yerine başka şeyi alınca yine aynı taktikler. King Santillana.blogspot.com da Aziz Yıldırım ve onun kokuşmuş taktikleri ile ilgili süper bir yazı var herkese okumasını tavsiye ederim.



Bu arada Fenerli ve Beşiktaşlı ' işareti ile ayrılarak yazılmaz.

azapaza dedi ki...

-rüştü:''başka takımlardan birisiyle fenerin şampiyonluğu kaybetmesi için görüştüğümü ispat etsinler...''
-bjk.com.tr
official site:
''rüştünün diğer takımlardan dostlarıyla görüşmesinde ne gibi bir sakınca vardır.''
evet hakikaten artık bjklı olmuşsun rüştü.

intuition dedi ki...

Bir Fenerbahçeli olarak Rüştü'nün Beşiktaş taraftarı tarafından "Beşiktaşlı Rüştü" olarak görülmesine sevindim. Zira kendisi benim için
4 Nisan 1999'dan sonra kendisi bitmiştir ancak çoğu Fenerbahçe taraftarı ona olan saygısını 2007 yazına kadar korumuştur, ki son maça çıkmadığı şampiyonluk törenine de çıkmamıştır kaptanlarından biri olduğu camianın 100.yılında ama neyse...
2007 yazında Fenerbahçe ile anlaşıp sonra Beşiktaş'a imza atması Rüştü'yü Fenerbahçe taraftarı gözünde bitirmiştir ve böyle oyuncuların genelde en büyük sorunu "camiasız" kalmaktır bilenler bilir. Açıkçası umarım ömrünün sonuna kadar Beşiktaş camiası hep onu korur ve gene umarım ki ömrünün sonuna kadar "Beşiktaşlı Rüştü" olarak anılır. Böylesi bizim için daha iyi...

EnisteKolaKoy dedi ki...

1 - "rüştü reçber rakip takım oyuncularını aramış ve onları iyi oynaması için motive etmiştir, bu suçtur."

2 - "biz de fenerbahçe olarak rüştü'yü iyi oynaması için bursa maçından önce uyardık. ne varki bunda, zaten beşiktaş kulübü bunu yapmalıydı."

ekşiözlükten alıntıladım, avukat mosturoglu'nun çelişkisiz açıklaması.

bacon1903 dedi ki...

Sok Sok Sok!!!!Aziz yildirim yakin cevresinden ogrendigine gore Rustu Ts macindan once serkan balciyi aramis!!!Serkan yanimda onur var rustu abi sen onla bi konus istersen demis!!!Rustu onura hadi aslanim adin gibi onurlu bir mac cikar demis!!!!!

Yorum Gönder

Ara