.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

11 Mayıs 2010 Salı

Batuhan Eskişehir'de

Hafızamı biraz zorluyorum da her yaz transfer döneminde Jancker, Koller, Lokvenc, Kovacevic hatta Jankauskas tarzı adamları, kimi dönem ‘’ artık yaşı geçti’’ mazeretleri, kimi dönem de yüksek maliyetleri sebebiyle kadromuza dahil edememiş, lâkin hep ‘’keşke bu tip bir santraformuz’’ olsun diye iç geçirmiş, yolunu gözlemiştik. Bir Carew kolay mı geldi ? Gelinen noktada Beşiktaş'a belki 50, belki 100 yılda bir nasip olacak Batuhan gibi önemli ve yetenekli bir ''değeri'' 2 milyon euro karşılığında ‘’yeter artık uğraştığımız’’ diyerek Eskişehir’e sattık. Hem de hiç oynatmadan, şans vermeden ve ısrar etmeden ! Dahası çocuk denilecek yaşta olduğunu unutup, o'nu anlamadan, dinlemeden. Halbuki çok doğaldı yaşıtlarına oranla burnunun havada olması ve yanlış tercihler yapması; zira diğerlerinden üstün, farklı ve fazlasıyla popülerdi, bunu kaldırması, dengelemesi o yaşta '' tek başına '' kolay değildi; daha da önemlisi bu acı tecrübeleri şimdiden tatmasıydı gelecek adına herkesi umutlandıran. Zira yaşadı ve gördü, yanlış olduğunu öğrendi, çokca da burnu sürttü. Bu klubün bünyesinde çalışıp da milyon dolarları cebine indiriyorsa birileri, benim değerlerimi korumak, eğitmek ve milyonlarca Beşiktaşlının önüne sunma görevini de yerine getirmek ZORUNDAYDI ! Ne onlar üşenecekti, ne de Batuhan gocunacaktı zira bu sürecin sonunda Beşiktaş ve Batuhan kazanacaktı. ama her zaman olduğu gibi bu sefer de kolayı seçtik ... Şu çocuğu geçen hafta Serie A’da Roma - Cagliari maçında izlesek, bırakın gol atıp, asist yapmasını ‘’lan 19 yaşında kule gibi bir santrafor var, bizim yönetim neden böyle genç adamları araştırıp bulamıyor’’ diyerekten forumlarda transfer komitesine üfürmeye başlar, sonra da bir başkası gelip ‘’haklısın dostum, biz ancak 32 yaşına geldikten sonra eşini ikna edebilirsek getirebiliriz’’ falan derdi. ama artık diyecek bir söz de kalmadı ... 35'lik Yusuf'u kaptırmayalım diye 2 ay önceden bağladık, o'ndan yana sıkıntı yok.

101 Yorum:

BJK4EVER dedi ki...

2 milyon euro karsiliginda satilirsa buyuk skandal.....

Ekrem35 dedi ki...

yemekteyken aldım duydum haberi ntvspordan. bütün iştahım kaçtı yeminle. nasıl bu kadar kolay elden çıkaralır bu yetenek anlayamıyorum ya.

highhopes dedi ki...

Nobrenin ne kadar azimli,takım oyunu oynayan bir oyuncu olduğunu anlatan yazı bekliyorum sizden.Hani Beşiktaşın çirkin sağ bek ihtiyacı gibi,'Beşiktaşlının yeteneksiz ama karakterli oyuncu sevdası'gibi yazılar bekliyorum

RuFF dedi ki...

Böyle gerizekalılık olmaz :|

kma dedi ki...

son zamanlarda satıp da para kazandığımız hangi oyuncular vardı?

ibrahim akın 1 milyon dolara ibb ye gittiydi. carew den de para kazandık sanırım. başka var mıydı?

bu soruyu gerçekten bişiyi ima etmek için değil merak ettiğim için soruyorum.

RuFF dedi ki...

Yönetim para krizini aşmak için satmadıysa batuhan ı hiçbirşey bilmiyorum.
Tamda bizim yönetimin taktiği, akla fkre sığmayan aptallıklarla kısa vadeli çözümler yaratmak.

Fulya nın 25 yıllık kira gelirini kırdırmak,zamanımız kalmadı diye tabata ya 8 milyon euro vermek, batuhan ı üç kuruşa satmak vs..

Ömer dedi ki...

Batuhanın tekrar Eskişehirspor'a dönmesindeki en büyük etken Eskişehirspor taraftarı ve evlendiği kızın Eskişehirli olmasıdır.

Bu haber beşiktaş taraftarını haklı olarak üzerken bizim tarafımızdan hiç şüphesiz sevinçle karşılandı.

Bir gol sonrası formasını çıkarıp t-shirtündeki SEVDAB BİR ATEŞ ESES yazısını tribünlere göstermesi hala gözlerimin önünde.

Bu şehir ve taraftar gerçekten Batuhanı seviyor.Bu anlaşma ESES ve Batuhan için sevindirici bir haber iken Beşiktaş için üzücü bir haber.

Şimdi düşünüyorum altyapımızdan yetişen ve daha bu sene oynamaya başlayan ALPER POTUK satılacak haberleri çıksa (Haberleri çıksa diyorum , satılsa demiyorum) Eskişehirde o yönetim anında tasını tarağını toplayıp şehiri terk etmek zorunda kalırdı.

Herkese hayırlı olsun.

ESPANA (ÖMER)

Cartalete dedi ki...

Senin suratına faça atacağım Batuhan... Sonra estetik bir operasyona sokup, bambaşka bir adam çıkartacak, adına da Ezel diyeceğim...
Nüfus kağıdını sahteci çetesine verip, doğum tarihini 1991 yerine 1981 yazdıracağım. Sonra menajer kılığına girip, seni Denizli'ye önereceğim...
1 milyon Euro imza parası benimdir, birinci yılın maaşı 2.400, sonraki 2 yılın maaşı 2.300 senindir!!!

theanswer dedi ki...

batuhandan adamda topçuda olmaz y1d1 geldiğinden beri benim gözümde gökhan zanla kontrol yenilememeden sonra en doğru kararını vermiş. batuhandan eskişehirsporda da bir halt olmayacağını düşündüğüm gibi 2 milyon euroya basmak bence çok büyük başarıdır.

theanswer dedi ki...

ayrıca şuanda www.ntvspor.net ten okuduğuma göre bidahaki satışından %25 febe yada geseye satarsa 5 milyon euro alacakmışız.

Batuhan adına MD denilen futbol irticacısı adamdan kurtulduğu için çok sevindim.Darısı bizim başımıza.

Bence iyi bir anlasmadir, eger %25 maddesi dogru ise.

Batuhan konusunda fazla romantigiz bence. Batuhan'i Besiktas formasiyla birkac macta izledik, fena olmayan bir performans sergiledi, gol de atti vs. Lakin bu adamin kafa yapisi boyle.

Bugun Batuhan'i savunurken hangi argumanlari kullaniyoruz? "Eskisehir'e gitti 7-8 gol atti, uzun boylu forvet, 1-2 yil sonra FB ya da GS'ye gider." Buraya kadar tamam.

Yahu bunlarin aynisi Burak Yilmaz icin denemez mi? Manisa'ya gitti 7-8 gol atti, uzun boylu forvet, 1-2 yil sonra FB'ye gitti. Gitti de ne oldu?

Bu kadar da degil benzerlikler. Ikisinin de Umit Milli Takim performansi umit veriyor. Ikisi de sorunlu karakterler, hem saha icinde hem saha disinda.

Batuhan'i bu kadar bagrimiza basmamizin sebebi tamamen psikolojik.2

1. Batuhan bizim cocugumuz.
2. Batuhan cok medyatize edildi.
3. Batuhan'i Burak'tan Ibrahim'den daha az oynarken gorduk; onlarin yasadigi performans dususunu Besiktas formasiyla yasamadi.

Simdi diyeceksiniz ki bana "Batuhan ile Burak karsilastirilir mi?" Niye, cunku Burak tu kaka. Burak verilen sansi kullanamadi. Batuhan'a sans verilmedi.

Tamam, ama Batuhan'a ne kadar sans verilip verilmedigini biliyor muyuz? Ibrahim Uzulmez bizzat roportajinda demedi mi "Batuhan bu kafayla giderse olmaz." diye?

Batuhan sureci hatali yurutulmustur, elimizdeki maden islenmeden kacmistir vs. Bunlar hakli elestiriler. Lakin Batuhan'in, hele bu sartlarla satilmasi, bence gerizekalilik falan degil, en guzelinden pragmatizmdir.

Melih dedi ki...

batuhandan ne köy olur ne kasaba.. iyi itelemişler aferin...takımın seviyesi yavaş yavaş yükseliyor.. yusuf,uğur,nobre,delgado,tello, holosko da şutlanır ibrahim ü. de emekli edilirse zirve yaparız..

şu zapo'yu da alsalar bari bonsevisiyle zaten batuyu ucuza vermişiz kontenjan açılır.

Arkhe dedi ki...

Olsun, Quaresma geliyor. :s

Sertug Ozgur dedi ki...

M.D varken gitmesi kendisi için iyi oldu. M.D'nin kafasından sildiği açıktı.35'lik yusuf'un gelmesi ve kalmasının sebebi kimse bu işe de karar veren odur. Açıkçası ben yönetimi suçlamıyorum. Biri suçlanacaksa batuhan veya M.D'dir. Kontrat şartlarına bakarsak da iyi bir sözleşme. Bir nevi Eskişehir'in Quaresması gibi oldu. ntv'nin dediği doğruysa 2 milyon euro es-es için az para değil üstüne üstlük cilalayıp gs-fb'ye satıp fazla kar etme şansı az.

inanılcak gibi değil gerçekten tebrikler md ve yd
bu arada bende bloglamaya başladım ve bir beşiktaş blog sitesi yaptım
http://mezarimdabile.blogspot.com/

Sertug Ozgur dedi ki...

@shelbyl

Fatih Terim Batuhan'a bizden daha çok şans verdi.

Doğru veya yanlış milli takıma seçildi ve kritik maçlarda(ispanya ve başka bir maç daha vardı yanılmıyorsam) 2*15 dakikadan şans buldu.

Milli takıma kadar yükselen bir oyuncuyu A2 takımına kadar süründürüyosan ben sadece Batuhan'da suç aramam. İbrahim Üzülmez'in dediği gibi batuhan neden o kafa yapısına geldi bunu düşünmek gerek. 18 yaşındasın yarı sezonda 8 gol atmışsın,milli takımda oynamışsın buna rağmen sezon başı kalıp gitmen belli değil ve A2'ye düşmüşsün sonrasında.

Ayrıca biraz alakalı iddia ediyorum Necip'in son maçlarda forma giymesinin nedeni milli takıma seçilmesi yüzündendir. Bu yüzden sevmediğim Oğuz Çetin'e teşekkür ediyorum.

Serdal Adalı Fatih Terim'i getirse bari.Ona bile razıyım.Yeter ki kurtulalım MD'den.

kafsinkaf dedi ki...

ne kadar sorunlu olursa olsun şans verilip denenmeliydi diye düşünüyorum yazık..

@lakerda

Burak Yilmaz da 8 defa A milli oldu. O da yarim sezonda 8 gol atti. O da bir iki teknik adamin gozdesiydi. O hatta Besiktas'in uzerine Fenerbahce'de de oynadi. Sonuc belli.

Ben demiyorum ki "Batuhan iyi ki gitti." Ve hatta evet, dusunmek lazim bu cocuk bu hale nasil geldi diye, arastirilmasi lazim.

Lakin su sartlarda "Batuhan gitti lelelele" diye agit yakmaya da gerek yok. 2.1 milyon Euro + %25 iyidir. Zamaninda Manchester City'ye satmadigimiza yanalim.

Mesela "Gokhan 3.5 milyon Euro ediyor" denmis, o Gokhan'in arkasinda bir gol kralligi, bir ara leblebi gibi attigi goller vardi.

Sercan'a da 10 milyon Euro bedel bicildi, 2 sene sonra ne olur bedeli onu da izleriz.

esgo dedi ki...

Şu ülkede Batuhan tarzı ve fiziğine sahip tek bir isim dahi sayamıyoruz. Asıl yanmamız gereken durum budur, yoksa Burak Yılmaz gider Volkan Şen gelir; İbrahim Akın gider, Ozan İpek gelir, ama işte bir Batuhan daha bulamıyorsun, bunlar özel adamlar, değerli adamlar, az bulunan cinsten ve bir futbol takımına (şanslıysan) kırk yılda bir denk gelebilecek adamlar.

esperanza dedi ki...

Buyuk hocamizin daha uzun yillar gorevde kalacagi dusunuldugunde her iki taraf icin de hayirlisi olmus.

2 sene sonra fb ye transfer olur

theanswer dedi ki...

batuhana şans verilip denense 2 milyon euro değil cm tabiriyle 100 k bile etmez. bu çocuktan kimse gelişme beklemesin. en az 10 röportajını hatırlıyorum ki birbirinden saçma ve artist sözleriyle Beşiktaş taraftarını kendinden nefret ettirdi. bu röportajlardan birinde çoğu arkadaşımın izlediğini sanmıyorum; tatilde bir otelin havuz başında muhabir soruyor "avrupadan hangi futbolcuları takip edip kendine örnek alıyorsun". batuhan "yeaaa açık konuşmak gerekirse ben maç izlemeyi sevmiyorum." şahsi kanaatim futbol maçı izlemeyi sevmeyen adamdan helede 18 yaşında ise futbolcu olmaz. izleyeceksinki öğrenesin. herşeyi hocalarından veya tecrübe ederek öğrenemezsin. 18 yaşında ve yetenekli oyuncu isen ki batuhan yetenekli falan değil oda ayrı, maçta izleyeceksin, peste oynayacaksın, cm de. bunları yapmış olsa zaten fener maçında higuaine pası verip boş kaleye gol atmasını sağlar o küfürleri yemezdi.

Sertug Ozgur dedi ki...

@shelbyl

Abi batuhan'ın gönderiliş parasına filan ben de laf etmiyorum es-es için büyük para bence, hatta gitmesi de doğru görünen köy kılavuz istemez ama şans verilmedi.

Burak Yılmaz denilen adam 2 sene oynadı 30 maç civarı forma şansı bulmuş. Nasıl bir oyuncu olup olmadığını 'fazlasıyla' gördük kimse de giderken kötü oldu demedi. Serdar özkan da yeteneklidir ama şu an gitse 2-3 kişi haricinde kimse üzülmez ben dahil.

Sonuç olarak Mustafa Denizli'nin kendisine şans vermek için her şeyi yaptığına veya tamamen suçsuz olduğuna kimse beni inandıramaz.

Herkes Batuhan'ın karakterini,demeçlerini filan konuşuyor da.. Kondisyoner Marrone apar topar niye kovuldu? Mustafa Denizli sadece saha içi değil saha dışında da takıntılı bir adamdır bunu da hesaba katmak gerek.

ian dedi ki...

çok kötü bir haber bu. 18 yaşında a milli takıma yükselmiş bir oyuncudan faydalanamadık beşiktaş olarak.

rıza çalımbay'ın yanına gitmesi sevindirici. ben önümüzdeki senelerde patlama yapmasını bekliyorum batuhan'ın.

bu yerli kıtlığında, önümüzdeki sezon bu zamanlar, 15. yabancımızın kim olacağını konuşur artık taraftar. para bol ne de olsa!! başkanları, mansimovları kimleri alacak onlara daha!!

neyse konuşacak çok şey var da, artık bekleyip göreceğiz.

Sertug Ozgur dedi ki...

Ayrıca konuşmak belki henüz erken ama kişilik olarak nefret ettiğim Engin Baytar son haftalarda nasıl adam haline gelmiştir?

Birisinin adam olmasi icin iki sey lazim: Adam edecek, ve adam olacak potansiyel. Besiktas'ta ilki yok, Batuhan'da da ikincisini goremiyorum ben. Ha ikincisi olsa da ilki yokken bir halta yaramaz zaten.

Bence Engin Baytar Fatih Terim'in tezgahindan gecse o da yamulurdu. Onun sansi o olmustur. (Fatih Terim dedik theotheo gelecek simdi.)

esgo dedi ki...

Hayatımızda futbolcu satıp, bu işten kâr etmediğimiz için muhtemelen adamı satarken heyecan yaptık, kaça satacağımızı bilemedik. Kısacası acemiliğimize denk geldi :)

ian dedi ki...

bu posta ihtiyacı olan şeyi vermek istiyorum nacizane. olur olmaz her yerde tartışıldı, asıl tartışılması gereken yer burası.

yönetim batuhan'ı göndererek elimizdeki atıl yatırımın (nobre) önümüzdeki sezonki ücretini çıkarmıştır arkadaşlar.

hadi ortalık karışsın, bobo'yu holosko'ydu nobre'ydi.. anarchy in the uk!!

ErmanC dedi ki...

batuhan gidip eskisehirdertop oynasın, adam gibi bir futbolcu olsun 5 katını verip geri almaya razıyım ben. Gorelim bakalim ak mi kara mi ? Belli ki burada olmayacak ondan birsey. ugrasip didinip ancak bir serdar ozkan yaratabilecek olmaktan daha makul bir sey yapmistir yonetim. Kaldi ki bence besiktasta kalsa serdar ozkan kadar bile olamayacakti.

ErmanC dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Nerazzurri dedi ki...

Şu adam Türk olmasaydı vaovvv çok cool falan diye kafayı yiyen çok olurdu aynı zamanda antipatik gören de.

Batuhan ve Balotelli'yi kafa yapısı olarak çok benzetiyorum. Moratti, Balotelli'yi Barca maçından önce kamptan kovmuş Mourinho kadroda yer vermişti. Yani Milanlı olmasını açıklamasına, formasını yere atmasına rağmen Mourinho gibi silip atan biri destek verdi Mario'ya. (Ama doğru ama yanlış.)

Hiç oynatmadan Batuhan'ı vermek bana dışarıdan saçma göründü. Kendisi için hayırlısı olsun

Kurtulus dedi ki...

hayatımda ilk defa internet ortamında herkesin okuduğu biryerde küfür edicem.
senin suratını sikeyim md.
allah belanı versin siktir git şu takımdan.
ve de böyük başkan bozuntusu.

ian dedi ki...

batuhan'ı disiplinsiz diye sevmeyenler, önümüzdeki sezon kuarejma (kü7) ile beşiktaş vapur iskelesinin orada oturup çekirdek çitlerler artık!!!

.vatna dedi ki...

İsterse iki yıl sonra fenere gidip avrupada altın ayakkabı alsın yine üzülmem bu adamın Beşiktaştan gidişine.
Boşuna bağırmıyoruz 'O forma kutsaldır,nasip olmaz herkese diye.
İlerde çocuklar tvde bu adamı görürken,nasıl onların Vedat Okyar'ı,Hakkı Yeten'i,Şeref Görkey'i anlamasını bekleyebiliriz.
Yakışmıyordu bu adam siyah beyazıma.Hareketleri,konuşmaları,laubaliliği...
Mesela bak aynı yaştaki Necip'e,adam gibi konuşuyor.10 yıl sonranın kaptanını görüyorum onda.Ama bu adam yakışmıyordu.
Kendisiyle bir çok yerde,mekanda karşı karşıyada geldim.Hani bakışların derinliği anlatır ya insanın ederini,işte boş bakıyordu bu adam,5 gram akıl olduğunu sanmıyorum kafasında.Bir bakıma,ayak bağı olmaması açısından iyi oldu satılması.
2007deki fener maçından sonra 'kral yapmayacaksın,kral olacaksın' lafı hala aklımdan çıkmıyor.

esgo dedi ki...

@ Jean-Pierre

Son yazdığın cümleyi, Batuhan'ın ağzından duydun mu ? Ben duymadığım için soruyorum, bir çok yerde okumama rağmen geçtiğimiz günlerde Batuhan'ın bu sözü yalanladığını bir röportajda okumuştum, ama ne hikmetse her Batuhan konusunda eleştirmek adına koz olarak önümüze sunuluyor.

gnyz dedi ki...

CR9 Beşiktaş alt yapısından yetişseydi şımarık artist diye onuda satardı bu zihniyet. Ver kurtul demişler nede olsa.

Son yıllarda Beşiktaş alt yapsından çıkan en önemli oyuncuyu böyle oynatmadan satacaksanız, Nobre kadar deli ibo kadar yeteneksiz adam yetiştiremeyecekseniz hiç düşünmeyin o alt yapıya kilidi vurun gitsin. Boş yere masraf bari yapmayın.

Tabi Batuhan + 5 milyon € karşılığında Ümit Karan'ı almakta vardı. Buna şükredelim

Baba babaaaa futbolcu satıp para kazandık babaa.

Kalten dedi ki...

Yönetim çok başarılı bir hamle yapmıştır. Evet nokta.

Misal 2.1 milyon EUR'yu parçalara bölüp Bursa-BJK İddaa tek maça oynayarak 4-5 milyon EUR çıkarabilirler.

Hadi İddaa olmadı, yukarıdaki arkadaşların dediği gibi Nobre'nin 10 aylık parasını ödersin, yok efendime söyleyim Antep'ten yarım genç sol bek veya çeyrek 10.5 numara alırsın. İhtimaller sonsuz. Bak bu parayla ne yapılabileceğini düşündükçe kuduruyorum, neler yapılmaz ki!

Üstüne, Batuhan'ın FB-GS'ye gitmesinin önü kesilmiş, bravo! Çünkü Batugol'ü almak istediği zaman sayın Aziz Paşa'nın aklına çocuğu önce kardeş takım Kayserispor'a, sonra da Fener'e transfer ettirmek aklına gelmez. Gelse de yapmaz, "büyük fair-play"dir kendisi, ödülü vesairesi vardır ordan-burdan aldığı. Ticari zekamız var bizim artık çok.

Bu da yetmezmiş gibi, Batuhan'ı 2 sene sonra geri istediğimiz zaman %25 indirimli almayı garantiledik.

Bakın bundan kimse bahsetmemiş yorumlarda veya yazıda. Bi de "ödüllü blog'uz, bir numeroyuz" diyorsunuz; olmaz.

Ayrıca Bucaspor ile ilgili post neden yok; teessüf ederim.

(Bu son cümleyi geçen gün aceto yorumlarında gördüm, artık "Sabri Bey n'apıyorsunuz?" gibi günlük kullanıma yerleşmesini istiyorum, evet)

ama nobre var bu takımda. koşuyor da hem.

Güle güle gitsin.. Zil takıp oynarım gitti diye. Ha, bakarsın fantastik bir adam olur, döktürür, yeni Hakan Şükür olur falan, umrumda olmaz. Zira Batuhan ne olursa olsun adam olmaz. Adam olmayanın da Beşiktaş'ta işi olmaz.

Ben de duygusal düşünüyorum ve geçen sene U21 elemelerinde penaltı atışı için topun başına geçen, artist artist topu noktaya koyup rakip kaleciye "bak şimdi şuraya atacağım" tripleri yaparak aklı sıra taşak geçen, penaltıyı mal gibi kullanıp kaçırarak kendisi taşak oğlanı olan bu arkadaşın Beşiktaş'tan gitmesine ancak sevinirim ben.

Ben Beşiktaş'ı bulunmaz hint kumaşı "pivot tipi santrafor" yüzünden tutmuyorum arkadaş! Benim tuttuğum takımın futbolcusunda yetenek, form falan olmayacak, önce karakterli olacak; sonrasına bakarım ben. Batuhan gibi adamın benim tuttuğum Beşiktaş'ta yeri yok.

Ha, diyecekler ki, sana kalsa Ronaldo'yu da silerdin sen; silerdim güzel kardeşim, burası İngiltere değil, burada adam olmayan adamın adam olabilme potansiyeli diye bir şey yok. Ronaldo Türkiye'de olsaydı, siz istediğiniz kadar şans verin, gene adam olmazdı.

Yahu, Sergen gibi adam, o kafanızdaki "adam etme enstitüsü" sayılabilecek gelmiş geçmiş en iyi Beşiktaş döneminde bile adam olamadı.

Mevcut ahval ve şerait içinde Batuhan adam olacak diye beklemek, Godot'yu beklemeye benzer.

Deniz dedi ki...

Ben Batuhan'ı tutmuyorum, gitmesine üzülmedim. Eskişehir'da 10-15 gol atarsa da üzülmememiz lazım, Anadolu'da atılan gollerle Beşiktaş'ta atılan gollerin zorluğu bir olmuyor, olmayacak.

Bunun yanında Batuhan'ın Beşiktaş'ta oynayacak kafa yapısına sahip olduğunu asla düşünmedim, en azından göndermekle Batuhan'ı oynatalım-oynatmayalım ikileminden sıyrılmış oluruz.

C.ronaldo'nun ne saha içinde ne saha dışında öyle etik bir dışı davranışını veya bir artistliğini görmedim zaten iyi yaşamasa bu kadar başarılı olmazdı adam sırf apaçi tipinden dolayı kaybediyor :)

Sertug Ozgur dedi ki...

Bu tip adamlar ya rezil olur ya vezir olur. Önceki engin baytar ile ilgili yorumumda "adam olmak" konusunda çelişebilir gibi gözükebilirim ama burada yazdığım fikirlerim daha açıklayıcı ve geçerlidir.

Hakkıları Şerefleri izlemeye yaşım yetmedi, büyüklerden duyduk,okuduk. Gözümle gördüğüm şey Pascal gibi tahtası eksik bir adam ilah oldu. Hiç bir yerde 2+2=4 diye birşey yok her insanı bir düzene aynı tipe sokamazsınız. batuhan büyük topçu olur ya da futbolcu mezarlığına gider bunu bilemeyiz ama bu çocuk dediğiniz türden "adam" olmaz. çünkü tahtası eksik,megalomanlık var. cantona,maradona,gascoigne de "adam" değildir ama bir ton hayranı vardır, futbola,oyuna kattığı renk önemlidir. Batuhan'ı "adam etmek" demek sahaya yeteneğini sunmasını sağlamaktır. Rıza Çalımbay'ı ve Batuhan'ı bu konuda göreceğiz. Yoksa bizde göze batan hareketlerini,çatlak davranışlarını eğer oynarsa 40 yaşına da gelse göreceğiz muhtemelen.

Ve sonuç olarak, batuhan adam değil isterse fenere gidip 40 gol atsa istemem diyenler(adam değil eskişehirde de sürünür veya büyük takımda oynayamaz diyenlere saygım var) ama pascal takım için savaşıyodu kılıfını öne sürmeden pascal'ı ve hatta ilhan mansız'ı seviyorlarsa kendilerini bir sorgulasınlar.

.vatna dedi ki...

@Eser Gökulu

O lafı,Batuhan haricindeki takımdan herhangi birinin söylediği iddia edilse,ağzından duymadan inanmam derim.Ama bu adam o lafı söylemiş olacağına inandırıyor beni,ki o pozisyon gözümde canlanıyor şu an,o pası atmama nedeni belli oluyor.
Bunu haber yapan İsmail Er olmayıp,söylediği iddia edilen Batuhan olunca şüphem kalmıyor.

Kalten dedi ki...

Yanlış hatırlamıyorsam Batuhan'ın bir de palto hikâyesi vardı

Genç milli maçlardan birinde Batuhan kenara alınıyor, hocasının "paltonu giy" lafı üzerine de "dünyada hiç bir palto beni ısıtamaz çünkü ben üşümem" (?) varyantı bir özlü söz söylüyor

b.b.king dedi ki...

adam olacak çocuk bokundan belli olur...içinizi rahat tutun batuhan dan da bokundan da bi cacık olmaz.hepimiz genç olduk ama batuhan gibisi zor be abi havuz başı röportajı neydi öyle geçen yaz başı...ters takla havuza atlamalar falan...büyüdüğüm yerde de vardı böyle tipler ,suya girince vicuuvvvjjj diye balina sesleri falan ( zafer biryol üst mahallenin genç takımındaydı ve takımaa alınmıyodu pek )batuhan dediğimiz adam bulunmaz hint kumaşı değil..yanlış hatırlamıyosam sergen onun yaşındayken çoktan takıma girmişti hem de gordon a rağmen...

esgo dedi ki...

Hani hep Hakkılar, Şerefler, Vedatlar deyip, şu Batuhan'ı terbiyesiz, yakışıksız, ukala diye yerin dibine sokma huyumuz var ya, Beşiktaş ile özdeşleşmiş, yıllarca bu takımın kaptanlığını yapmış, belki de bizim dönemimizin Hakkı'sı, Şeref'i olmuş Rıza bilmiyor mu, tanımıyor mu Batuhan'ı ? Eminim ki Mustafa Denizli'den daha fazla zaman geçirmiş, daha fazla çalışma, daha fazla izleme-gözleme, kullanma fırsatı olmuştur Batuhan'ı.

Rıza kalkıp da ''Batuhan için'' Eskişehirspor klub tarihinin en pahalı transferlerinden birine kefil oluyorsa ben Rıza Çalımbay'ın Batuhan'a dair verdiği ve vermeye çalıştığı mesajları Denizli'ye oranla çok daha fazla ciddiye alırım, Rıza'ya inanırım, Denizli'ye değil.

Ortada Batuhan'ın sevimsiz bir yüzü var kabul, ama bu yüz asla basın ve medyanın yansıtmak istediği derecede sırt çevirilecek ve suratına tükürülecek türden değil. Bundan eminim.

Yarın gelmesi halinde yalın ayak havaalanına koşup Balotelli'yi omuzlara alacak adamların, bugün Batuhan'ın sorumsuz disiplinsiz olmasından dem vurup da kına yakmalarını kabul edemiyorum.

esgo dedi ki...

Takımda tek bir tane safkan kanat adamı yokken, en kötü ihtimalle iyi bir yedek olabilecek Erkan'ı da bedavaya verip bu çocukların Eskişehir'de orta kafa gol organizasyonlarına tanıklık etmek büyük keyif olacaktır.

Adsız dedi ki...

Yanlışı yanlışla doğruladıkça bir 10 yıl daha bu kulüp bu durumda kalacak.
Denizli'nin, Demirören'in varlığı bu çocuğu katlanılır kılar mı?
Evet şu eleştirilsin, Sergen'i idol belleyen kişi bugün Batuhan'a tavır takınamaz.Peki bu tespiti yapanların da Sergen'i idol bellemiş olmasına ne demeli?
Neresinden tutsan elinde kalıyor.
İyi bir teknik direktör ve iyi futbolcularla zaten şampiyon olunacak bir sezonun son maçlarından biri olan bir derbide gol attığı için ''Batugol attı şampiyonluk geldi'' diyip sonrasında yıllar sürecek bir fetret dönemine şahit olacaktık, olmadı.
Deja Vu yaşamamıza izin verilmedi.

TA dedi ki...

batuhanı erken çıkardılar A takıma. fatih terimde hemen atladı 17 yaşında milli formayı vererek.emre belezoğlundaki hata batuhanda da yapıldı.hiç psikolojileri düşünmeden sürüldüler sahalara 30 bin kişinin önüne.medyada cabası.memlekette olgunlaşmadan psikoloji düşünülmeden birçok oyuncu yok edilmiştir.memleketin eğitim seviyesi belli.medyanın durumu belli.hal böyle olunca erken yaşta piyasa yapmak büyük hata oluyor.eğer batuhan 17 değilde 19-20 yaşlarında A takıma çıkarılsaydı belki psikolojik durumu daha yerinde olurdu.daha sağlam ve olgun bir şekilde beşiktaşta oynamaya başlardı.bizde 17 yaşında sahaya sürülmek methiyelere sebeb oluyor.maalesef.çık oyna mantığı var.emre belezoğlu ve batuhan bu erken yaşta sahaya sürülmelerinin psikolojik sorunlarını yaşıyorlar.ikisinde de fatih terim parmağı olması da ilginç.

@shelbyl,

abi %25 olayını fazla abartmışsın bence, ekşide biri de dile getirmiş, şöyle ki;

eskişehir tarihinin en karlı transferini yapmıştır. 18 yaşındayken eskişehirde 1000 dakikada 8 gol atan bir adamdan bahsediyoruz. seneye en aşşağı 20 gol atacağını şimdiden iddia ediyor ve buraya silinmemek üzere yazıyorum.

ayrıca satışında yapılan sözleşme çok enayice bir sözleşme olmuş. eskişehir eğer batuhanı satmayı düşünürse önce küçük bir kulübe birinci transfer döneminde 400bin tlye satar. beşiktaşa da verir 100binini. ardından ikinci transferde geri alır ve bir avrupa kulubüne en aşşağı 5 milyon olmak üzere okutur batuhanı. her halukarda muazzam bir transfer yaptı eskişehir.

beşiktaş ise mustafa denizli ile birlikte erimeye devam ediyor.

Bu yorum yazar tarafından silindi.

bu kral yapmayacaksın kral olacaksın lafı da platini'nin büyük takım kupalarla, küçük takım fıtıfıtı lafına benziyor.

sen batuhan gibi bir adamı yontamıyorsan bu diyardan gideceksin aga.

neymiş şerefler hakkı babaların takımına yakışmıyormuş

dünyalar sahtekarı nobre çok yakışıyor, serdar özkan falan da çok yakışıyordu, tümer, pascal falan da çok yakışıyordu o zaman. teallaam.

bırakın bu romantizmi, elinde patlamaya hazır bir forvetin vardı sen aman "elimde patlamasın" tıraklığıyla yaklaştın.

beşiktaş'tan bu günden sonra yıldız oyuncu yetişmez.

en büyük yıldızın serdar özkan olur. sonra da kü7 diye ortalarda dolanırsın fenerli kafasıyla.

yarınd a biri çıkar (sanlı olabilir mesela) beşiktaş büyüklüğü öyle böyle büyüklük değildir falan diye saçmalar sen de onu sakız yaparsın üstüne.

geçmiş olsun

yilmaz dedi ki...

o diilde ben şunu merak ediyorum. biz bu adamı 2 m€'ya sattık. Acaba bu paraya türkiyeden hangi forvetleri alabiliriz?
veysel, beto, g. güleç, tazameta, ergin keleş (emin değilim), ilhan parlak,

yahu bir yönetimde bir tane akıllı adam olmaz mı? Hadi aklınız yok muhasebeniz de yok? en son 2m€ ve altı bonservis ödeyip aldığınız oyuncu kim? benim hatırladığım erkan zengin.

BJK4EVER dedi ki...

@alessandro del piero

O tur konstruksiyonlar mumkun degil, cunku hukuk denen birsey var ve hukukta hersey kurala gore islemiyor, mantiga gore isliyor. Boyle bir olayda usulsuzluk cok net anlasilir ve paramizi aliriz, merak etme.

Basta 2 milyon euro'yu az bulmustum, ama 25% ve 5 milyon euro maddeleri transferi daha makul kiliyor. Gerci burada da acayip bir tezat var. Neden boyle bir clausule koyarsin? Adamin gercekten FB veya GS'ye gidebilecegine inandigin icin. Peki neden 25% koyarsin? Ileride buyuk paraya gidebilecegine inandigin icin. Peki bu potansiyele sahip bir oyuncuyu neden gonderirsin? Hadi takima uymuyor dersen tamam, ama o zaman niye kiralik vermezsin? Herseye ragmen keske kiralik verilseydi.

Bir de taraftar cok da uzulup tepkisini abartmasin. Cok net hatirliyorum bu sekilde gidenleri. Uzun seneler evvel muthis yetenek denen Ali Ozturk G.Birligine verildiginde herkes ates puskurmustu, o cocuk 1. ligde oynamadi o gunden sonra. Adem Buyuk icin super yetenek deniyordu, nasil verilir deniyordu, adam 1. ligde oynayamiyor. I.Akin icin kesin 2 sene icerisinde Fener'e gidecek deniyordu, Belediye'de Iskender ve Tevfik'i kesemiyor daha. Yine A.Karabulut Yusuf karsiliginda verildiginde Forza'da neler denmisti, sonucta o Yusuf bizi sampiyon yapti ve o Aydin A.Gucu gibi bir takimda 18'e giremiyor. Yani bizim taraftarimiz bu konuda hep abartiyor nedense, ama genelde biz gonderdiklerimizi degil, gonderdiklerimiz bizi ariyor.

@Eser Gokulu

Senin bahsettigin tarzda pivot forvetin gunumuz futbolunda yeri yok. O kadar Avrupa futbolu seyrediyoruz, 1 tane buyuk kulupte sayar misin? Uzun boylu forvetler ayni zaman teknik ve hizli olmadigi surece oynamiyorlar. Tank gibi agir forvetleri sirf uzun diye kimse oynatmaz. Bu klasmanin krali olan Zigic ve Crouch tutunamadi iste. Gecen sene Klose ve Toni ile hicbirsey yapamayan Bayern bu sene Olic ve Gomez ile neler yapiyor goruyoruz. R.Madrid, Barcelona, ManUtd gibi takimlar parayi basip boyle adam niye almiyorlar? Cunku modern futbolda yeri yok da ondan. Biz yillardir H.Sukur'den yararlanmis geri kalmis bir futbol ulkesi oldugumuz icin (sisir babam sisir) bizde bu oyuncu araniyor hep, ama modern futbolda hem bu tarz bir forvetin hem de bizim milletimizin cok sevdigi 10 numaranin yeri yoktur.....

CDiS dedi ki...

siz neyden bahsediyorsunuz, adam sezon başı kampına gitmedi, 19 yaşında ama 1 senedir kilo veremedi, her lafı olay, her lafı düşünmeden edilmiş lakırdı. Böyle yetenekli adamlar yerine, ben i.üzülmez gibi yeteneksiz ama iş disiplini olan adamları tercih ederim. Büyük yetenek ama büyük futbolcu veya sporcu olmak için de iş disiplini gerekmiyor mu? Mustafa Denizli'yi eleştiriyor burada insanlar. Necip'i 2. yarının büyük çoğunluğunda oynatan adam Mourinho'mu? Necip, Batuhan'dan daha mı tecrübeli. Bırakın bunları, ufacık haşarı bir çocuk için, Mustafa hocayı asmayın..

helldoradotcom dedi ki...

@realmadridturkey
@jean-pierre
soylediklerinize kesinlikle katiliyorum.

Bence bu satis alt yapi oyunculari icin onemli bir mesaj niteligindedir. Alt yapidan gelen genclere "Batuhan gibi olmaz, Necip gibi olursaniz bu takimda yeriniz var" demektir. Yukarida bazi soylemler gercekten cok komik. Besiktas onu egitecekmis!! O kendisini egiticek arkadaslar, yapamiyorsa da eskisehir'deki meyhaneci hayatina, en on bistro kendisine ayrilmadi diye kavga cikarmaya devam edecek. Mustafa Denizli'ye cok yuklenmissiniz de eski antrenorler neden oynatmadi bu adami hic dusundunuz mu? 5 senedir 19 yasinda olan adam o zamanlarda da 19'du. Peki neden oynatmadilar? Demek ki var bir pislik bu iste. Henuz palazlanmadan bu kadar sorun cikaran bir adamin olur da feneri tek golle yendigimiz macin golunu atarsa dolmabahce sarayi'nda oda ister! Yapmayin arkadaslar ben de basari odakli bir taraftarim eyvallah ama terbiyesiz heriflerin de bu takimda isi yok. Manu macina girer girmez yaptigi garip hareketler aciklanamaz. Simdi varsin eskisehir'de gol krali olsun, Besiktas'a inonu'de hattrick yapsin. Benim takimimdan uzak dursun da ne yaparsa yapsin! Sabah ise gelmeden 2 mio EUR'a satilmis diye duydugumda biz mi 2 mio vermisiz diye dusunmedim desem yalan olur. Gokhan Zan'dan sonra Demiroren yonetiminin 2. olumlu icraatidir bu kangreni kesmek. Sakin polemik amacli boyle bir yorum yazdigimi dusunmeyin arkadaslar, sadece her gol sorununda 5 senedir 19 yasinda garip bir sekilde alkol ve kilo sorunu olan birisinin (bu yasta ne kilosu birader!!!) gundeme tasinmasi canimi sikiyor.

Pamukk dedi ki...

tebrik ediyorum yönetimi. aferin.

Pamukk dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Pamukk dedi ki...

futbolcuların alacaklarını son maç öncesi ödemek için alelacele satmışlardır para yok

mufittezel dedi ki...

Abartmayalım, Batuhan 3 senedir A takım kadrosunda.
İlk çıktığı sezon Ertuğrul çok az oynattı, 16 yaşındaydı daha.
Sonraki sezon başında yine Ertuğrul ara sıra da olsa oynatıyordu, Denizli geldikten sonra hiç oynatmadı, Eskişehir'e kiralandı, 8 gol attı. O çok lafı edilen kamptan kaçtığı Fener maçında da takımın en iyi oyuncusu idi ve tek golü de o atmıştı.
Geçen sezon başı önce Antep'e gönderdiler, şehri sevmedi kaçtı (sadece durum tespiti yapıyorum, bu hareketini savunmuyorum), geri döndü. Eskişehir o kadar istemesine ve Batuhan'da giderim demesine rağmen kadroda tutuldu. Sonrasında sakatlandı, iyileştikten sonra deplasmandaki Manu maçında 18 e girdi, 70'te oyuna girdi, düdükten sonra topa vurup sarı kart gördü, yine bi ton laf yedi. Sonra yine hiç oynatılmadı, arada tekrar sakatlandı, devre arası yine Eskişehir istedi, A2 takımına gönderildi.
Bu hikayenin neresinden Beşiktaş'ta bu çocuğa yeterli şansın verildiğini çıkarıyorsunuz anlamıyorum.
Denizli takıntılı derler, sen 19 yaşındaki çocukla ego tatmini için sidik yarıştırırsan ben buna takıntı değil kompleks derim.
Madem bu sezon oynatmayacaksın, ve hatta hiç oynatmayı düşünmüyorsun, sezon başı ya da devre arası neden bir yere kiralanmasına izin vermedin. Geçen sezonun 2. yarısında gösterdiği performansı devam ettirecek Batuhan'ın değeri şu an en az 5-6M € olurdu, kıçı kırık Sercan için 10M € lar konuşuluyor. Bu satış Denizli'nin Beşiktaş'a attığı bir kazıktır, ben bunu bilir bunu söylerim...

Pamukk dedi ki...

devre arası Rıza kendi çıktı söyledi Batuhanı kiralamak istiyoruz ama bonservisiyle vermek istiyolar 5mio euro,onu da biz ödeyemeyiz dedi. bi anda değeri 2ye mi indi.

Gürcan Ulusoy dedi ki...

Daha fazla para veren vardi da zorla mi sattilar adami? Demek ki piyasasi buymus. Demek ki kayseri, gencler vs daha yuksek bedel odememisler. Ben bi nedenle kullanmama karari almisam piyasa degerine gore elden cikaracagim. Kū7 nin parasi nereden gelecek

d.amokachi dedi ki...

Bugünkü Habertürk'te Kartal Yiğit'in haberine göre devre arası PSV kiralamak istemiş Batuhan'ı 4,5milyon Euro satın alma opsiyonu ile gerçi ne kadar doğru ne kadar başarılı olurdu o bilinmez ama denenebilirdi belki böyle birşey. Ayrıca menajerinden Köln takımınında ısrarla Batuhan'ı istediği şeklinde bir takım haberler çıkmıştı. Bunun gibi opsiyonlar varken bu ücrete satılması pek mantıklı olmadı gibi. Gerçi bu yönetimdem mantıklı bir icraat beklemek zaten başlıca hata...

Pamukk dedi ki...

hepsi yalan haberlerdi heralde

ben bi çocuğun adam olmamasını da edilememesini de anlayamıyorum

Unknown dedi ki...

ben batunun eskişehir i tercih ettiğini düşünüyorum. bu zamanda oyuncuyu istemediği bir kulübe veremezsiniz. Birşey ifade etmez. çapı bu demek ki adamın.

güle güle gitsin.

Pamukk dedi ki...

madem batuhanın parlayıp fbye gsye gitmesinden korkuyosun o zaman satılırsa ilk opsiyon benim de

Pamukk dedi ki...

"Şartlar çok zor oldu.Ezeli rakiplere satılmasında 5 Milyon Euro Beşiktaş kulübüne verilmesi yönündeki şartı sözleşmeden kaldıramadık.Başkan Yıldırım Demirören`i ikna edemedik.Batuhan Karadeniz ile 4 yıllık sözleşme imzaladık.Eğer bu dört yıl içinde Batuhan ile anlaşamazsak bütün hakları Beşiktaş`a geçecek.İnanılmaz zor bir sözleşme oldu.``
"
hm

dominic molise dedi ki...

tek ortak yonleri altyapidan olmalari olan necip ve batuhani tartismak sacmaliktir. necip inanilmaz da gelistirse kendini benim gozumde tayfur abisi gibi bir oyuncu olacak en cok.
yani gonul adami, sakin adam, gorev adami. batuhan ise bildigin narsist. bencil, kendini begenmis, karikiz ortamci ama okuz gibi de yetenekli.
kabul etmek istemiyoruz ama batuhan besiktas icin buyuk bir kayiptir. ben gelecek sezona damgasini vuracagina inaniyorum. 2 sene sonra sezon ortasi kayseri'ye gider, sezon sonu fener'e. sonrasi malum, ikinci bir ibrahimovic.

disiplinsiz diye milli takim seviyesinde bir adami yillardir hicbir macta 90 dakika oynatmamak nedir? hele nobre gibi bir forvete sans veriyorsan (bu sezon sanirim hic golu yok; 5 metreden de en az 6-7 tane pozisyonu harcadi)

ozet: necip'i oynatmak kolaydir, teknik direktorluk batuhan'i oynatabilmektir, balotelli'yi dunyada annesinden baska seven yokken arkasinda durup hala ilk 11'e koyabilmektir.

"adam olsun da gelsin" demek de nedir ya? oynat herifi, ahenki yakalasin birkac gol atip guveni yerine gelsin, sonra yavas yavas nihat abisine saygi gostermeyi de ogrenicek.

ayni pisligi serdar ozkan'a da yaptik maalesef bu sene. serdar ozkan'in oynadigi butun maclar sezonun cok kritik maclari. adam gidip manchester deplasmanina ilk 11 cikiyor, haftaya lig macinda yedek. yahu adami lig maclarinda oynat, formunu tutsun sonra manchester'da oynat. batuhan'a da hatirladigim kadariyla sadece manchester deplasmaninda sure verdi.
simdi de gelmis, "cocuk girer girmez kasten sari kart gordu, disiplinsiz" diyoruz.
e arkadas, bu herif kendini daha turkiye liginde ispatlayamamis, sen gidip manchester'a karsi sure veriyosun. ondan sonra dikkat cekmeye calismasina da "edepsizlik" diyosun.
hay allah.

inonu'deki bir macta serdar ozkan orta yapsa batuhan indirse bobo gol atsa diye bekledim koca sezon.
bir kere oynatmadin be denizli. cok kizginim cok. iyi hossun ama yaslilik havasina girmissin bence. huysuzluk ve "kafam rahat olsun"culukla nereye kadar
yenelim yenilelim fark etmez, yeter ki bana itaat etsin herkes.
fak!

neredesin tigana? seni gonderenler burda.

görkem dedi ki...

beşiktaş m.d. ile erimeye galatasaray ise 'beleş mi öyleyse alalım' stratejisi,gökhan zan ve serdar özkan transferleriyle günden güne büyüyor.evet.
ardadan daha iyi olacak bi aydın yılmaz vardı.sahi n'oldu ona?

Sertug Ozgur dedi ki...

Bir de apar topar satmak nedir kardeşim, gizli kapaklı kimseye duyurmadan. Daha lig bitmemiş transfer sezonu tam açılmamış. Hani adamın piyasası ne kadar bir görelim hakikaten. Veya hazırla camiayı bir açıklama yap, hesap ver.

Ku7 transferinde davul-zurnayla giderler, batuhan satılırken oldu bittiye getirilir.

Aydın Yılmaz filan denilmiş ne oldu söyleyim. Rijkaard en az 10 maç şans verdi baktı,beğenmedi satın talimatı verdi. Bana en çok koyan yetiştirdiğin mahsulü ki bu mahsulün kalitesi hakkında bir çok laf var denemeden göndermek bütün mesele bu.

Mustafa Denizli, Yıldırım Demirören'e hakikaten çok iyi partner oldu.

RuFF dedi ki...

Zaman herşeyi gösterecek.Batuhan adam olurda kafasını top oynamaya verirse kafamızı taşlara vuracağız ve M.D inanılmaz eleştirilecek.

Batuhan dan bir bok olmaz ise " M.D göndermekle ne iyi etti" denmeyecek.Gene kendisine küfür edilecek bu da ayrı bir gerçek.

BJK4EVER dedi ki...

`` Şartlar çok zor oldu.Ezeli rakiplere satılmasında 5 Milyon Euro Beşiktaş kulübüne verilmesi yönündeki şartı sözleşmeden kaldıramadık.Başkan Yıldırım Demirören`i ikna edemedik.Batuhan Karadeniz ile 4 yıllık sözleşme imzaladık.Eğer bu dört yıl içinde Batuhan ile anlaşamazsak bütün hakları Beşiktaş`a geçecek.İnanılmaz zor bir sözleşme oldu.``




Bu ne demek yahu? 4 yilligina kiralik mi oluyor ne? Sozlesmesi bitmis adamin haklarini nasil alirsin? Birsey anladiysam Arap olayim, ama adamin anlattigina gore 4 sene icerisinde baska kulube satilirsa ciddi bir ekstra gelir elde edecegiz, eger satilmazsa 23 yasinda tekrar bize donecek. Eger dogru ise bence cok dogru yapmis yonetim....

gnyz dedi ki...

Ya yalan haber ya da o açıklamayı kim yaptıysa bir güzel saçmalamış. Bosmandan da haberi yok herhalde. Bizimle 2 yıllık daha sözleşmesi olan Batuhan'ı nasıl 4 yıllığına kiralayalım veya nasıl 4 yıl sonra tekrar bizim oyuncumuz olsun.

Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş., İMKB'ye gönderdiği yazıda Batuhan Karadeniz'in Eskişehirspor'a transferini duyurdu.

Şirketten yapılan açıklama şöyle:

"Şirketimizin profesyonel futbolcularından Batuhan Karadeniz'in Eskişehirspor Kulübü'ne 2.100.000.Euro sözleşme fesih bedeli karşılığında transferi konusunda sözleşme imzalanmıştır. Sözleşme şartlarına istinaden 7 yıl içerisinde, futbolcunun Eskişehirspor tarafından başka bir kulübe transferi ya da kiralaması durumunda Eskişehirspor Kulübü kendisine ödenecek olan sözleşme fesih bedelinin %25'ini Şirketimize ödemekle yükümlüdür."

Pamukk dedi ki...

o açıklamayı yapan es esli yönetici

ama bende çözemedim

esgo dedi ki...

Batuhan konuştu

http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=72274

menderes mete dedi ki...

Satılmasına karşı olanları da olmayanları da anlıyorum ama şu adam değil konusunu açıkcası anlayamadım.Hangi somut olaya dayanarak bu çocuğun adam olmadığı yada olamayacağı söyleniyor.Ayrıca adam olmak nedir? Eğlenince adam olunmuyor mu? Sadece medyada ki bir kaç söylentiye dayanılarak karakter analizi yapma hakkımız var mı?

Kalten dedi ki...

Bence Arda'yı da Batuhan'ı da şımarık olmakla, alemci olmakla suçlayıp hedef hâline getirenler aynı tarz insanlar





Hepsi Fenerli

Sade dedi ki...

mal mal mal! yönetim-i mal Takım takamadım!

BJK4EVER dedi ki...

@menderes mete

Kiralik oldugun takimda kim sampiyon olsun diye soruldugunda 'beni ilgilendirmez' dersen, antrenorune 'ben seneye burdayim seni bilmem' dersen, agustos'ta kampta olacagin yerde Antalya'da olursan, bir anda 10 kilo alip 1 senede veremeyecek kadar amator isen, yenildigin bir macin aksaminda bara gidip eglenirsen, ehliyetin olmadigi halde araba kullanip yakalanirsan, surekli ortaliktan kaybolup kimse sana ulasamiyorsa, senin yasina kadar antrenorluk gecmisi olan bir hocaya terbiyesizlik yaparsan bana gore profesyonel degil, adam hele hic degilsin.

Mehmet Topal da Valencia'ya gitmiş.Şu gs nasıl oyuncularını bu şekilde pazarlıyor deli oluyorum.Marsilya da Servet'i alıyordu az daha.Bobo Gs'de olsa 15'e falan okuturlardı herhalde.

alper dedi ki...

biri rızaya inanırım demiş denizliye değil.rızaya inanda sonun youla-veysel cihan-adem dursun -kürşad duymuş olsun.rıza kim yav.ben denizli olsam rıza ile aynı masada oturup çay içmem.git benim aldığım kupaları say sen ben çayımı içerken derim.

batuhan güle güle gitsin.seneye es es te ondan sonra altayda ondan sonra da göztepe de izleriz.isterse 50 gol 20 asist yapsın.yapamaz da neyse.
evelenmiş mi hakket batuhan.tamam o zaman yav.batuhan gol yerine çocuk atar artık bak gör.onun kafası sikine çalışır başka şeye değil belli adamın tipindne konuşmasından.

theanswer dedi ki...

bide şu batuhan çok yetenekli muhabbeti var. ben Beşiktaş ın 15 yıldır tek maçını kaçırmadım. nerden baksan batuhanıda en az 20 kere izledim yetenek falan göremedim siz nerde gördünüz. bu adamda yetenek falan yok. yetenekten kasıt hayvan gibi boy ve vucut yapısıyla eyvallah. batuhan teknikmi hızlımı futbol zekası mı yüksek adammı eksiltebiliyo arkadaşlarına pozisyonmu hazırlıyo. ceza sahası içinde önüne düşerse yada kafasına gelirse gol atar başka? şu pivot santrafor olayıda neymiş be arkadaş. sırf adamın boyu uzun hayvan gibi uzun top indirir diye sahada salak salak gezinmesine tahammülmü edelim. ulan bu adam 2 maç üstüste gol atsın 3. maç şampiyonluk maçı olsun 3e 0 karşı karşıya kalalım kahraman olmak için pası vermez. gölüde atamadı diyelim aynı pozisyon 3 dakka sonra olsun yine vermez. böyle psikopat bu kadar megaloman.konuşurken sanırsın cr9 konuşuyo.

erol1903 dedi ki...

Habertürk:

Uzun süredir PSV Eindhoven’ın takibinde olan ve devre arası sezon sonuna kadar kiralık ve 4.5 milyon Euro satın alma opsiyonu teklif edilen genç forvet, daha ucuz bir rakama verildi. 19 yaşındaki golcü 2.1 milyon Euro bonservis ücretiyle Es-Es’e gitti. İki kulüp arasındaki sözleşmeye ise ilginç maddeler eklendi.

tearkan dedi ki...

bu konu çok fazla konuışuldu,tartışıldı daha fazla aynı şeyleri tartışmanın alemi yok. zaten bu dakikadan sonra yapacak bir şey de yok maalesef. benim aklımın almadığı, kiralık vermek varken neden bu yaştaki çocuğu satarsın ki? hangi mantıkla? onu geçtim niye bu şekilde apar topar satıyorsun? transfer dönemi bile gelmeden. piyasası nedir ne değildir bilmeden. iki milyona türkiye'den hangi forveti alabiliriz acaba bu kararı destekleyenler hiç düşündü mü acaba? buca'daki mehmet batdal'ı bu paraya alamazsın.

@ realmadridturkey

yetenekli olmadığını iddia ettiğin batuhan'ın röportajını koymuş eser. o videoda gösterilen ilk golü bir izle. batuhan'ı gönderip de takımda tuttuğun kaç kişi böyle gol atabilir?

ayrıca batuhan'ın disiplinsizliğinden yakınırken hala pascal'ı sayıklamak da çok komik oluyo cidden.

theanswer dedi ki...

şu röportajında bile yavşak yavşak konuşmuş karakter olarak onlardan eksikmişim onu md ye sormak lazım falan ağzını eyerek. anlatmak istediğim şu röportajda bile var.

@tearkan

o gole bakarak yetenekli olup olmadığına ben karar veremiyorum sen verebiliyor musun? nobrede çok yetenekli özellikle kafa toplarında set üstü kafa vurarak gol falan atıyo. hatta kocaeliye ceza sahası dışından ayak dışıyla inanılmaz plase yapmıştı doksana. holoskonun geçen yıl fenere, finkin bu yıl fenere attığı goller mesela onlardamı çok yetenekli?

pascalla batuhan arasında ki farketmemiş olabilirsin ama en büyük fark şu. biri takımı için oynar diğeri kendi için.

bişey daha disiplinsizlik ve karaktersizlik çok farklı şeyler.

zengin dedi ki...

askere gonderseydiniz la soyle uzun doneminden,belki akillanirdi.

mj23 dedi ki...

sabahın bu saati yapacak bi işim yok, bu konuyla hem alakalı hem alakasız bir konuya açıklık getirmek istiyorum

argüman: "mustafa denizli gençlere önem vermiyor demeyin, bu adam necip'i, ismail'i o kadar maç oynattı.hatta batuhan'ı gitti manchester deplasmanında oynattı."

-"Turkcell Süper Ligi Statüsü'nün 7. maddesinin 3. fıkrası; Turkcell Süper Lig'de mücadele eden kulüplerin, 01.01.1987 veya daha sonraki bir tarihte doğmuş ve müsabakanın oynanacağı tarih itibariyle en az iki yıl süre ile adına tescilli TC. vatandaşı profesyonel bir futbolcuyu 18 kişilik müsabaka isim listesinde bulundurmalarını zorunlu kılmaktadır.

Kulüplerin anılan yükümlülüklerini yerine getirebilmeleri için söz konusu futbolcunun hem TC vatandaşı olması, hem kesintili veya kesintisiz olarak iki yıldır kulübüne tescilli olması hem de 01.01.1987 veya daha sonraki bir tarihte doğmuş olması gerekmektedir." not : 2008 tarihli orjinal yazının içindeki tarihi 1 sene ileri aldım.

serdar özkan'ın yıllardır bu kulüpte bu kadar şans bulmasının sebepi bu madde.kulüpte bulunan bu şartlardaki en iyi oyuncu serdar özkan olduğu için yıllardır 18'de şans buluyor kendine.e 7 yedek oyuncunun birisi kaleci, geri kalan 10 kişiyi 6 kişi ile yedeklemeniz gerekmekte.kadroda serdar yer alınca ona rağmen ekstradan bir kanat oyuncusunun oraya konması saçmalığın daniskası olur.oyuna kanat oyuncusu alınması gerektiği zaman serdar oyuna girecek tabii ki.adamın oynadığı maçların çoğunda yedekten girmiş.bazı maçlarda ilk 11 başlamasının sebepi'de diğer kanat oyuncularından kalite olarak çok büyük farkının bulunmaması (ki bu kimin hatasıdır ona siz karar verin).

konu serdar değildi ama bu kural sayesinde dahil oldu.serdar 1 ocak 1987 doğumlu.yani 1 ocakta 23 yaşını geçti.sezonun geri kalanında bu 23 yaş altı kuralına dahil oluyor mu emin değilim, ama kesin birşey var ki önümüzdeki sezon bu kurala dahil olmayacak serdar.yani 23 yaş altı beşiktaş altyapısından yetişmiş bir oyuncunun rotasyona dahil olması gerekiyor.işte bu noktada necip giriyor devreye.şu an beşiktaş alt yapısındaki en yetenekli oyuncu diyebiliriz sanırım necip için (batuhan'ı katmıyorum işin içine).

necip'in bu sene ikinci yarıda rotasyona girmesinin (bana göre) tek sebepi budur.eğer serdar 1 ocaktan sonra 23 yaş statüsüne uymuyorsa uyan oyuncu olması için.eğer uymuyorsa önümüzdeki seneye hazırlamak için.öyle gençlere şans vermekle alakası yok.30 yaşının altındaki oyunculardan nefret eden ve asla oynatmayan ruh hastası bi teknik direktör gelse beşiktaş'ın başına, o ilk 18'e 23 yaş altında bir oyuncu sokmak zorunda.

gelelim ismail'e.ismail'in oynamasının ise nedeni gayet açık.tabata zaten oynamadı (o da apayrı bi hikaye, adam ilk birkaç maç oynadı, varlık gösteremeyince bir anda sakatlandı.sonra geri döndü, yine 1-2 maç göründü, yine sakatlandı bu kez sezonu kapadı.), eğer ismail'de kongre öncesi hiç oynamamış olsa 15 milyon euro resmen çöpe atılmış olarak görünecekti.

ismail'i epey oynatan genç sever denizli ligin 2. yarısında kopmadan önceki maçlarda (sivas beraberliği-3. lük şansının hemen hemen bittiği maç) 3 maç şans vermiş ismail'e.

-bunlardan birisinde 78. dakikada oyuna giriyor.ankaragücü maçı, durum 0-0, 6 yedek ile çıkmışız sahaya.yedeklerin ikisi kaleci-ki bunun sebepini anlamadım belki hem hakan hem rüştünün ufak sakatlıkları vardır- diğer yedekler ise yusuf, rıdvan, ve serdar.gol için yükleniyoruz, oyuna girmesi garanti olan kişiler serdar ve yusuf.elde kalan iki yedek ofansif bek oyuncuları.ya delinho ya ibrahim kaş çıkacak.eğer yanılmıyorsam ibrahim kaş gayet iyi bir performans sergilemişti o maçta (ferrari saçı yaptığı maç).hatta emin değilim ama o aralar şu ibrahim kaş'ın beğenilmemesiyle ilgili bi jessie postu vardı.her neyse.ibrahim kaş ve delinho arasından delinho'nun çıkmasını seçiyor denizli.tabi bu seçimde ayrıca ismail'in tsl'de rıdvandan daha tecrübeli olmasıda var.her neyse.

mj23 dedi ki...

-diğer iki maç fenerbahçe ve gaziantepspor maçları.ikisinde de delinho'nun önünde başlamış (carlos önünde vederson oynaması misali).antep maçı defans oyuncuları ile hücum yapıp seri yakaladığımız dönemde (o dönemde bile 1 kez şans bulmuş iso, yuh.), fener maçı da malum, ölümüne defans şeysi.

rıdvan'dan bahsetmiyorum bile, adam son 2 maçta forma şansı buldu lig bitti diye, o da öyle bir olduki keşke olmasaydı dedirtti.büyük şanssızlık gerçekten.

ha bu arada ayrıca söyleyeyim.ismail doğru yontulursa sonunda düzgün işleyen bir sol kanadımız olur.delinho oynadığı her maçta elinden gelenin en iyisini yapıyor, ama olmuyor işte.

birisi yazmıştı blogda (hatırlayamadım kim olduğunu kusura bakmasın), ibrahim gibi birisi size maç kaybettirmez, ama kazandırmaz da, md lig başındaki tepetaklak oluştan sonra tamamen garanti oynamaya yöneldi diye.kesinlikle doğru, sanki kariyerinden bir şey eksilirmiş gibi davranıyor.sezonun şu hali md'nin kariyerine ne getirip götürdüyse, aşırı garantici olmasaydı da aynı şeyler gelip giderdi.ama en azından kendine daha çok güvenen, yeterli düzeyde çalışırsa formayı kapabileceğine inanan, büyük takım tecrübesini edinmiş oyuncularımız olacaktı.ki bu beşiktaş'ın şu an belkide en çok ihtiyacı olacak olan şey.boşuna bağırmıyor millet kulüp batıyor diye.kadroda satsak para kazanabileceğimiz sivok, holosko, bobo, ibrahim toraman (alıcı çıkarsa) var.ferrari'yi şimdi satmaya kalksak alıcı çıkabilir buraya geldiği fiyata, ama 1-2 sene daha kulüpte kalırsa onun da alıcısı çıkmaz.beşiktaş kadrosu yaşlanıyor, çok değil 2 sene sonra aynı kadroyla sahaya çıksak sadece 45 dakika oynayabiliriz maçı.ciddi bir yeniden yapılanmaya ihtiyacı var takımın.

bu transfer sezonunda muhtemelen sivok, holosko, bobo, tello elden çıkarılır.onlardan gelecek olan para ile doğru düzgün hamleler yapılmazsa, hatta daha da beteri gidilip tabata misali bir transfer yapılırsa (yapılır demiyorum, yapılırsa diyorum.a tribute to mister çakar), sonuçları az çok tahmin edebilirsiniz sanırım.

rüştü - 37
ibo - 36
yusuf - 34
ferrari - 30
nihat - 30
tello (gidebilir, ama gitmez belki diye yazıyorum) - 30
ernst - 30
ekrem - 29
nobre - 29

bu oyuncuların rotasyondaki rollerini ve önemlerini düşünün.

eğer o "geç o işi yeaaaaaaa" denilen "öz kaynak"'tan yeterli verim alınmaz ise bu oyuncuların yerlerini doldurmak için yapılması gereken harcamayı düşünün (kulübün mevcut borçlarını, temlik edilen gelecekteki kazançlarını hesaba katarak düşünün).

ha bi durumu kurtarma yolu daha var.mesela bu sene muhtemelen necati ateş gelir beşiktaş'a.yukarıdaki oyuncuların yerini doldurmamız gerektiğinde anadolu kulüplerindeki 30 yaşını aşmış kontratı bitmiş oyuncular ile anlaşırız (misal geçen sene böyle bir durumda olsak taner gülleri vardı, o hesap işte).o zaman da beşiktaş'ın ligde gelebileceği durumu hesaplayın.

beşiktaş transfer politikasını değiştirmedikçe (genç ve potansiyelli oyuncuları almaktan bahsediyorum-ki tsl'nin yapısı ve kulübün içinde bulunduğu "şampiyonluğa oynama mecburiyeti" itibari ile istese de değiştiremez) alt yapıdaki gençler kilit rol oynuyor beşiktaş için.beğenseniz de beğenmeseniz de bu gençler için gerekli riskler alınmak zo-run-da.

eyorllamam bu kadar.epey dağınık oldu, saçmalamış da olabilirim kusura bakmayın.2 gündür göze uyku girmeyince olabilir sanırım öyle arada.

not : serdar ertuğrul döneminde de aynı gerekçenden dolayı oynatılmış olabilir, olmayadabilir.o dönemlere ait maç kadrolarına bakmak lazım.ona da şimdi bakamayacağım maalesef.tff'nin arayüzünü görmekten sıkıldım.

not 2 : insomnia sen nelere kadirsin.

mj23 dedi ki...

konu o kadar karışmış, arada batuhan'ın manu maçında oynamasını unutmuşum.daha önce bir çok kez söylenmiştir, ben yine de söyleyeyim."batuhan manu maçında şans buldu yea" diyen arkadaş lütfen çıksın o maçta ilerde batuhan dışında kimin top tutacağını söylesin (nobre oğlunun yanındaydı.)

BJK4EVER dedi ki...

Allah askina su roportajdan sonra hala mi Denizli'yi ve yonetimi elestiriyorsunuz?

Adam transferi ogrendigim gunden beri UCUYORUM diyor, AIT OLDUGUM yere gidiyorum diyor, anlayin BJK kafasinda nasil bir noktada, hala yok efendim kazanilmali, Denizli gencleri sevmiyor vs. deniyor.
Batuhan kafasinda BJK'yi zaten bitirmis, icinde gram BJK aski, profesyonellik yok. Aciklamalarindan da anlasiliyor ki yonetim ve M.Denizli cok dogru yapmis, tebrik ederim. Bize katkisi olmadiktan sonra istedigi yerde oynasin, I.Akin, Aydin ve Burak'tan farki olmaz bana gore.....

tearkan dedi ki...

@ bjk4ever

Anlamak istdiğin gibi anlıyorsun. Batuhan aynı röportajda bir gün mutlaka Beşiktaş'a döneceğim de diyor. Dediklerin gerçekten birbirini tutmuyor. İlk mesajda skandal demişsin şimdi çıkmış iyi yapmışlar diyorsun. Şu röportaj gibi 9 röportajı daha var Batuhan'ın ve hepsinde üslubu aynı. Bu sonuncu mu değiştirdi senin fikrini? Trollüğü farklı bir noktaya taşıdınız cidden.

@realmadridturkey

pascal kısmını sana yazmamıştım ki ikisi arasındaki farkı çok iyi biliyorum. benim orada söylemek istediğim batuhan karı kızla geziyo vs. diye eleştirip de pascal'ı sayıklamak çok saçma oluyor; çünkü pascal'ın takıma katkısı ortada diye savunuyorlar bunu. batuhan doğru düzgün oynayamadı ki nerden biliyosunuz aynı şekilde onun da 'hovarda; ama katkı veren' olamayacağını?

ayrıca o golü eskişehir'deki diğer maçlarını yada en azından gollerini izlemiş olabileceğin umuduyla örnek vermiştim. adam eksiltemez dediğin adamın iki kişiyi çalımlayıp attığı gol de var üçe bir giderken kendi vurur dediğin adamın aynı maçta asisti de var. göte başa çarpıp girmiş de olsa fenere de golü var. eskişehir'de yarım sezonda bunları yapabilen adamın beşitaş'ta bir sezonda yapabileceklerini görmek istemenin neresi kötü ben anlamıyorum. eskişehir'in bu adamdan yararlandığı gibi ondan yararlanacak yetenekte bir teknik kadromuz yok mu? ayrıca niye apar topar, transfer sezonun açılması dahi beklenmeden satıldı bu adam? elde patlamasından bu derece korkulacak kadar yüksek bir maaşı mı var?

son olarak röportajdaki konuşmaya bak falan diyoruz da abi bu adam 18 yaşında. 18 yaşındayken sen nasıl konuşuyordun hiç düşündün mü? üstüne bir de bu adamın konumunu, kazandığı parayı düşün. 18 yaşında babandan kat kat fazla para kazanıyorsun. kaç kişi kaldırabilir bunu? olgunlukla karşılayabilir yada? röportajda eskişehir'i sayıklamasını eleştirirken hiç düşündük mü acaba bu adam eskişehir'i niye sayıklıyor diye.

menderes mete dedi ki...

@BJK4EVER
Profesyonellik ile adamlık ayrı şeyler.Trafik cezası yemek ile adamlığın ilgisini ise kuramadım.Ayrıca transfer sezonu başlamışken çeşmede tatil yapan sayın hocamız da bu dediklerine göre adam olmuyor...

BJK4EVER dedi ki...

Keske baskalarina troll demeden evvel ilk once okumayi yazmayi ogrenseydin. Ben 2 milyon euro'yu sacma bulmustum, ama ayni sekilde diger maddeleri gordukten sonra fena transfer olmadigini soyledim, ki yazim yukaridadir, okuyabiliyorsan oku lutfen.

Adam olan birisi 10 yasinda da adamdir, olmayan 30 yasinda da olmaz, yas ile alakasi yok. Ismail de roportaj veriyor, hic dinledin mi? Veya Ridvan'i? Sadece roportajla alakali degil, davranislari bile adamin sacma. U18milli takimindaki penalti goruntulerini incelersen anlarsin.

Yahu birakin be, televizyonda hocasina ben seneye ordayim seni bilmem diyen simarik veleti nasil korursunuz aklim almiyor. Utanmadan bir de yonetime BJK durusuna uymuyor diyorsunuz, ilk once siz uyun o durusa.

@menderes

Transer sezonunda antrenorun isi nedir? Raporunu verir ve isi biter, tatile gider. Antrenorun transfer doneminde tatil yapmasi ile bir oyuncunun KAMP doneminde tatilde olmasini bir tutacak kadar kor olmussunuz galiba.....

BJK taraftari transferden hicbirsey anlamiyor. Aydin Karabulut giderken de agitlar yakildi, adam simdi nerede goruyoruz. Ailton, Kleberson, Carew omuzlarda karsilandi, ama hicbirsey yapmadan gittiler.

Ayrica Batuhan'i satabilecegimiz maksimum para 3.5-4 milyon euro, o da sansimiz yaver giderse. Ingiltere takimlari kesin istemistir, ama o takimlar altyapilarina 10larca genc oyuncu katiyorlar ve bunlara 3-5 milyon harcamiyorlar, sadece yetistirme bedeli odeyip aliyorlar. Batuhan'a da hicbir Ingiliz takimi cikartip 5 milyon euro vermez.

PSV'nin 4.5 milyonluk teklifi de buyuk balon. PSV gecen sene forvet ariyordu, ama buldu (Toivonen). Ayrica maddi durumlari gayet kotu, sirf bu yuzden en iyi oyuncularini satip (Lazovic) yerine bonservissiz Ajax dovmesi olan vd Meyde'yi aldilar. Ayrica bu transfer doneminde de forvet olarak zaten Jermaine Lens'i aldilar, yani Batuhan icin hicbir zaman teklif olmadi zaten, belki takip etmislerdi ve ucuza kapatmak (kira veya max 1 milyon) istemislerdir, ama PSV asla 18 yasinda bir oyuncuya 4-5 milyon euro vermez, hele Batuhan gibi birine hic vermez....

özençkurt dedi ki...

giden gitmiştir artık. Kalan genç yetekenlerimizin kıymetini bilmeliyiz artık. Necip asıl bütün övgüyü hak eden bir yeteken ahlak, duruş ve kendini bilmişliği ile formanın hakkını veren isim. ismail her ne kadar öz kaynakdan yetişmediysede geldiği yaş itibariyle öz kaynaktan gelenlerle bir farkı yok gözümde verilen bonservis ücretini unutmamak şartı ile. Rıdan: Bu çocuğun şansız bir sakatlık geçirdiğini amma yaşı itibariyle bunu atlatabilecek bir yapısı var. Ona vereceğimiz destek ile yeniden kazanmak zor olmasa gerek. son sözüm hakan'a hakın arıkan yaşı genç sfaını pek kaldırmayabilir ama kalecilik mevkiği için genç denebilecek bir yaşa sahip onu kaybetmeyelim ve rüştüden sonra kaleyi ona teslim edebilir onda o yöteneği görüyorum. tek eksiği degajlar ve özgüven eksiğini tam olarak aşamaması. Hakan arıkan beşiktaş kalesini yıllarca koruyacaktır. Yabancı fetişizmini aşarsak çok şey kazanacağız.

menderes mete dedi ki...

@BJK4EVER
Sezon öncesi yaşananları unuttuk galiba.Beşiktaşı bırakıyorum diyerek tatile çıktı hocamız.Sezon öncesi planlama daki hatalar onun bu davranışı yüzünden oldu.Bana kanat adamı lazım değil değip Bobo'yu solaçık oynatmaya kadar gitti bu durum.Beşiktaş ile durumunu halletmeden transfer sezonu başlamışken tatile çıkması bence yanlıştı.Ben Batuhan'ın satılmasına karşıyım demedim ayrıca.Sadece adamlık kavramını yanlış olaylarla değerlendiriyoruz dedim.

tearkan dedi ki...

yazmayı bilmiyoprsam yazdığımı nasıl okudun? laf sokmak için salak salak şeyler yazmayın hakkaten komik oluyo. bu adam madem taş çatlasa 3,5 eder o zaman 2ye satılmasını niye skandal olarak niteliyorsun? arada skandalla iyi iş yapmış yönetim kadar büyük bir fiyat farkı göremiyorum ben. ayrıca skandalı iyi işe çeviren %25 mi? fenere geseye giderse 5 milyonunu bizim alacak olmamız mı? yahu bu adamın 5 milyondan daha fazla bedelle fenere geseye gidecek kapasiteye sahip olduğunu kabul etmiş oluyorsun şu yaptığınla. o zaman apar topar niye sattın demezler mi? senin gözünde de bu maddeler skandalı iyi işe çeviriyor işte. zeka küpü.

BJK4EVER dedi ki...

O maddelere gore 4 sene sonra bize geri donecek. O donemde satilirsa da ciddi bir ekstra gelir elde edecegiz, hele ki GS ve FB'ye giderse 5 milyon euro olacak. Bu maddeler transferin maddi boyutunu daha normal kiliyor. Tabii bende isterdim kiraya verilsin, ama yonetim rotayi cizmis, ki haksiz da degiller.

5 milyonluk oyuncunun 2'ye satilmasi skandaldir, ama o maddeleri ekleyince ya 4 sene sonra geri donecek, iyi oynayip baska takima giderse de asagi yukari toplam gelir 4-5 milyon euro civari olacak. Hicbirsey oynamayip Eskisehir'den de duserse 2 milyon euro kazanmis olacagiz.....

tearkan dedi ki...

Bu arada ben yanlış anlamışım. Febe yada geseye satılması halinde kaça satılırsa satılsın 5 milyon ödeyecekmiş Eskişehir bize; ama %25 işi nasıl olacak onu anlamadım. 5 milyondan kalanın mı %25ini alacağız yoksa 5 milyonu bonservisten bağımsız olarak mı alacağız? Ayrıca dört yıl sonunda hiç bir yere satılamazsa bize dönmesine sebep ne? Sözleşmesi biten adamın haklarının Beşiktaş'a geçmesi nasıl olabiliyor? Bizimle 4 yıllık sözleşmesi olmayan adamı bir nevi 4 yıllığına kiralamış gibi oluyoruz bu nasıl iş anlamadım. Sözleşmeyi görmedim; ama Eskişehir as başkanının ifadesi böyleydi. Tabi bizim yöneticileri düşününce kim bilir ne demek isterken ne dedi.

yd'nin bize attigi kaziklar bir turlu bitmiyor !!!!!!!!!!!!!!!
Besiktas dusmani olsa bu kdr yapar..

Yorum Gönder

Ara