.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

28 Mayıs 2010 Cuma

Adalı'dan Akıllı Hamleler

Transfer Komitesi Başkanı Adalı, yıldız transferi peşinde gündüzünü gecesine katarken bir yandan bu transferleri kolaylaştıracak hamleler peşinde. Adalı yıldızları ikna etmek için evliyse eşlerini ikna etmenin yollarını ararken, bekar yıldızlar için başka formüller düşünüyor. Emlak piyasası sayemizde yaşıyor Bekar yıldızlarının özel yaşantılarında lükse düşkün olmalarından dolayı, özellikle boğaz manzaralı yalılara öncelik veren Adalı; "Emlak piyasasını biz ayakta tutuyoruz. Ancak bu sezon bir formül peşindeyiz. Bize komisyonda kolaylık sağlayacak Emlak Ofisleriyle görüşmelerimiz sürüyor" dedi. Remax yetkilileriyle konuşan blogumuz, Beşiktaş'ın kendilerine bir teklif yaptığını doğruladı fakat henüz resmi bir şey olmadığını da belirtti. Emlak danışmanlarına olan sitemini de dile getiren Adalı "Evi sattıktan sonra alakayı kesen emlak danışmanı aramıyoruz" dedi. Galerilerle Sorun Yaşamıyoruz Yıldız futbolculara lüks araba sözü de veren Adalı, "Levent-Maslak civarı oto galerileriyle güzel ilişkilerimiz var. Aramızda anlaşmazlık olduğu haberleri yalandır. Her sene olduğu gibi bu sene de filomuza lüks otomobiller katma düşüncemiz var" diyerek basına olan tepkisini gösterdi. Devletten lüks otomobil vergisinde indirim de isteyen adalı; "Bu yıldızlar bizim ülkemizi Avrupa'da başarıyla temsil etmemizi sağlıyor. Devletimizden bu konuda anlayış bekliyoruz" dedi. Salih Orhan Kimdir. 2000-2009 sezonlarında Remax bünyesinde Emlak Danışmanı olarak görev yapan Salih Abi, 2010 sezonunun başında Remax bünyesinden ayrılıp kendi emlak ofisini kurdu. Özellikle komisyonda yaptığı kolaylıklarla tanınan Salih Abi, evin suyunu, elektriğini, doğalgazını açtırırken de ev sahiplerine çok yardımcı olmasıyla biliniyor. Tanıdığı ustalarla da ahenk içinde çalışan Salih Abi, ustalardan kesinlikle ayrıca bir komisyon almaması konusunda da ustalar tarafından taktir görüyor.

6 Yorum:

Adsız dedi ki...

yönetim her ne kadar çürük elma sepeti olsa da serdal adalı beşiktaş için mücadele veren bir adam. takımda kimseye para çıkışmazken cebinden bir gecede 5 milyon euro veren, bunu demirören gibi kendine borç yazdırmayan ve isminin açıklanmasını istemeyen bir adam mesela. tabi konu para konusu değil, ama adalı'ya ben güveniyorum. adalı'ya gelene kadar makara kukaralı yazılar döndürecek çok adam var yönetimde.

Jokond dedi ki...

Neden her mizah yazısı illa bir aşağılama, karalama olarak düşünülüyor ben bunu çözemiyorum. Burada Serdal Adalı'ya yönelik bir kampanya yok. Şu an Beşiktaş transferlerinde en çok onun ismi geçtiği için elbette onun adının geçtiği mizah haberleri yapılacak. Yahu sanki biz burda Serdal Bey'i asıyoruz, kesiyoruz.

simplextablosu dedi ki...

Yahu bu postların asıl mizah konusu yaptığı şey Serdar Adalı değil, spor basınının klişeleşmiş transfer haberleri.
Veya ben öyle anlıyorum.

ben de salih orhan isminin burada anılmasından rahatsızım.

kendisi PİNAPENcilerin korkulu rüyası bir emlak danışmanıdır.

RuFF dedi ki...

Bu blogda Y.D ye benden daha muhalif olan başka kişi yoktur.Sırf muhalifliyim yüzünden kendi babamla kavgaya tututacak kadar gerilmiş, çalıştığım yerden insanlarında olduğu facebook hesabına "O.Ç Y.D" yazacak kadar da sınırı aştığım oldu.Yine de her geçen gün Serdar Adalı ile burada yapılan haberlere mana verebilmiş değilim.

Bu yazıyı spor medyasını eleştirmek için yazıyor olabilirsiniz ama dışardan bakan biri için olay öyle durmuyor.Serdar Adalı yı tanımıyorum ama dışarıdan bakan birisi için en azından birşeyler yapmaya çalışan biri gibi duruyor.Belki de Y.D den farkı yoktur ama onun kanısına Serdar Adalı'yı tanımayan birisinin şuan varması mümkün değil.Böyle olunca ya bu adam hakkında bizim bilmediğimiz birşey biliyorsunuz ya da gerektiğinden fazla adamın üstüne varıyorsunuz.

Eğer bu adamla ilgili olumsuz bilgisi olan varsa söylerse en azından bu adamdan birşey bekleyen taraftarlarda bir fikir edinebilirler.Bu benim gördüğüm 2. makara post S.A ile ilgili.

Burada makara yapılması gereken kişilerin başı Y.D ve Şeref Yalçın varken yeni yönetime girmiş bir adama bu kadar yüklenilmesi biraz garibime gitti sadece.Bu postun yerine Medical Park'ın GS ile 2+2 yıllık anlaşması için Şeref Yalçın 'ın açıklamalarını içeren bir hiciv postu çok daha iyi olabilirdi.

Unknown dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
Yorum Gönder

Ara