.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

5 Nisan 2010 Pazartesi

Muhammed Demirci

Şu Necip Uysal'a verilen şanslar Muhammed Demirci'ye verilmiş olsaydı her şey çok farklı olabilirdi! Kendisinde bir Pele, bir Maradona, bir Arda Turan olma potansiyeli görüyorum... Hadi be çocuk...

31 Yorum:

esperanza dedi ki...

Kaderi Serdar a benzemez insallah

Pamukk dedi ki...

ne zaman büyicek bu çocuk beklemekten ağaç oldum

Ahmet Canseven dedi ki...

Yetiş ya Muhammed...

Kerem Akbaş dedi ki...

A2 ile maçlara çıkması bile sevindirici bir geliştirme. Muhammed o gün Barça'ya gitseydi durumu çok farklı olabilirdi. Batuhan'ının düşüşü bir daha ayağa kalkamayacakmış izlenimi veriyor ancak Muhammed'in karakteri geleceğini belirleyecek en önemli unsur. Hoca formatı olarak biliyoruz ki "eğitici" bir hocamız yok. İbrahim Kaş'ın sezonbaşından beri üstüne koymadan devam etmesi bunun en büyük örneği. Muhammed için biraz daha sabır gerekli. Fizik eksikliğini bahane edenler Messi'ye bakıp mental gelişimin daha önemli olduğunu anlamalı.

Nerazzurri dedi ki...

Bir kere Dereağzı'nda bir kere de TV'den izlemiştim Muhammed'i gerçekten çok büyük bir yetenek ve bu zamana kadar büyük yetenek olarak saydıklarımızın çok rahat üstüne çıkabilecek bir kumaşı var. Umarım İstanbul adamı yutar sözü bu çocuğa işlemez.

ian dedi ki...

postta bir ironi var sanırım. tam çözemedim, neyse..

muhammed şuan gelişimini sürdürüyor, yaşı da ufak. yemen ekşioğlu, "sergen kusura bakmasın, muhammed ondan daha yetenekli" gibilerinden bir söz etmişti geçenlerde. ben de bir iki maçını izledim, goller asistler klas hareketler falan döktürüyor resmen. a2 kadrosuna da girmeye başladı. beşiktaş son yıllarda planlamanın p'sini görmemiş bir camia. şu çocuğun a takıma çıkışını doğru bir şekilde planlasalar bari. doğru zamanda doğru koşullarda.

biri leri dedi ki...

kimse farketmemiş göndermeyi oha

Ironi gavur icadi, bize ters gelir.

ian dedi ki...

@ biri leri
ben şüphelendim de anlamadım tam. var birşey ama ne. açıklar mısın? yazar burada neye seslenmiş?

biri leri dedi ki...

Espri açıklamak çok tatsız bir durum. Saygısızlık bile olabilir emin olamadım :) Sahibi açıklasın. Ayrıca Ernst'in çocuklarına Muhammet kadar şans verilse dünya starı olurlardı!! HAYVAN HERİFLER!!

ian dedi ki...

sahibinin açıklaması tatsız olurdu, ondan ona sormadım.:) söylesin bi anlayan rica ediyorum :)

Abicim Lost gibi dusun.

(spoiler alert)

Bir suru genc candidate'imiz var, hepsinin ustunu ciziyoruz zamanla.

(spoiler alert)

Oldu mu? (Espriyi espriyle aciklama ekolunun son temsilcisi shelbyl)

ian dedi ki...

candidate ne abi ya :) belediye başkan adayı mı bu, prospect deseydin bari :) saol yine de açıklama için. yukarıda yazdığımı tekrarlıyım bari;

"beşiktaş son yıllarda planlamanın p'sini görmemiş bir camia. şu çocuğun a takıma çıkışını doğru bir şekilde planlasalar bari. doğru zamanda doğru koşullarda."

bizdeki bu kötü yönetim tarzı ve taraftardaki aşırı sabırsızlık-tatminsizlik olduktan sonra çok adamın üstü çizilecek hakkaten. birşeyleri değiştirmenin vakti geldi de geçiyor. bunları tartışmak lazım. mustafa denizli'nin taktiklerinden çok daha ötesi beşiktaş'ın durumu/sorunu her neyse.

alper dedi ki...

Bu çocuğun adı güzel bir kere.

Adsız dedi ki...

Neden ironi kullanıldı peki?
Bu çocuğun Barcelona'ya neden gidemediği biliniyor mu?
Ailesi o kadar yokluk içinde ve bilgisiz ki babası çocuğun transfer haklarını belli bir para karşılığı patronuna devretmiş.
Ailesiyle birlikte gidecekken babasının patronu olacak şahıs komisyon istiyor, Barcelona kulübü bu durumdan haberdar olmadığı için durumu öğrenince direkt vazgeçiyorlar.

Kerem Akbaş dedi ki...

Necip'e verilen şans bana verilse kaba etim dümdüz olurdu. Gerçi o şekli bozmayacak kulübeler var kimi stadlarda...

ian dedi ki...

krankyar,

olay muhammed demirci değilmiş :) taraftarın adam harcaması üzerine verilmiş bir örnek sadece. komiklik şakalar yani. ama yine de konuşmak lazım tabi bazı şeyleri. kişiler üzerinden değil de geniş perspektifle. gerçi biz ne desek birileri günü kurtarmaya çalışacak. aklıma almıyor ya. bir takımda bu kadar potansiyel olur (her anlamda;altyapı,taraftar,para..) ve bu kadar potansiyelinin altında kalabilir. pes.

Ben Muhammed'i bir kere bile izlemedim, ne kadar yetenekli, potansiyeli ne bilmiyorum; lakin Turkiye futbol seyircisinin, ozellikle de neo-Besiktas seyircisinin adam harcama potansiyelini cok iyi biliyorum.

Bizim burada yaptigimiz geyik, dogrulugunu yanlisligini tarih gosterir.

Tarihin tekerrurden ibaret olmasinin tek sebebi insanlarin hatalarindan ders almayacak kadar aptal olmasidir.

Ze1903 dedi ki...

Yerli İneasta olur çok net!

Asphalt Monkey dedi ki...

Daha bir kac ay önce Necip gibi altyapimizdan yetismis degerlerimize neden sans verilmiyor diye Mustafa hocayi elestiren ancak 2-3 macla gencecik bir cocugu silip atan bu taraftar, Muhammed oynamaya baslar baslamaz mac basi 2 assist 1 gol atamadigini görünce bu muymus bize Maradona diye kakaladiklari Muhammed diye homurdanmaya da baslar

Hersey bir yana, bir de kendimizi endüstriyel futbol karsiti olarak gösterip en ufak maglubiyette yollayin bu takimi ligin gerisini genclerle oynayalim en azindan onlar yürekten oynar tarzi edebiyat parcalamada 1 numarayiz

vadidekigölge dedi ki...

Kendisinde bir Pele, bir Maradona, bir Arda Turan olma potansiyeli görüyorum...
ardamı.. :D
bu şey gibi olmuş,ateş -hava -su -tahta..:)

esperanza dedi ki...

Sanki bu cocuktan birseyler olacak arkadas, ben bile karamsar degilim bu konuda, o derece.

TA dedi ki...

muhammedde bir zidane stili görüyorum.

Ben Muhammed'de sikilacak yanaklar goruyorum. Toparlak suratliymis biraz.

Pamukk dedi ki...

sıkılacak yanak dedin de; ernst'in ikiz bebeler ne öyle ya yerim ben onları !

arda turan hiç yakışık almamış.. ileri gideceğine kafa üstü aşşağı doğru gidiyor.. euro 2008 den sonra avrupaya gitseydi daha iyi olurdu..
şimdi çıkmış liverpool diye kıçını yırtıyor.. liverpool göbekli adam almıyor bildiğim kadarıyla.. ahmet çakarda çok bomba be abi, adama resmen koca kafa sait dedi amk. yaa:)))

QuaresmA dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
xanax dedi ki...

Ülkenin bu güne kadar gördüğü en büyük golcü, dünya çapında santrafor Batuhan'a ne olduysa bu çocuğa da o olacaktır. Bundan zerre şüphem yok. Klüpte bir Arsene Wenger yok ki aq...

RuFF dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
RuFF dedi ki...

1 senedir çok ciddi şekilde takip ediyorum ve şunu gözlemledimki 1995 doğumlu olan Muhammed normal turnuvalarda harikalar yaratmasına rağmen u15 milli takımında kadroda yok.

Bunun nedenini bilen var mı acaba?

Yorum Gönder

Ara