.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

16 Nisan 2010 Cuma

Flaş Flaş Flaş...

Beşiktaş basketbol takımı bugün antrenmana çıktı... Açlıktan bayılan sporcu haberi de gelmedi... Maaşını alamadığı gerekçesiyle takımdan ayrılan sporcu yok... Yasaklı madde alıp kadro dışı kalan oyuncu yok... Bugünü de kazasız belasız atlatıyoruz yani... Her şey güzel olacak. Ama taraftarımız destek vermiyor. Hafta sonu Galatasaray'ı yeneceğiz. En büyük Beşiktaş abi. Lay lay lay!!!

6 Yorum:

D.A dedi ki...

Bugünün Milliyet gazetesinin haberi.:))

Kartal’da Brad Newley ayrıldı
Sezon başından beri ekonomik sıkıntılarla boğuşan Beko Basketbol Ligi ekiplerinden Beşiktaş Cola Turka’da, sıkıntılar bitmek bilmiyor. Siyah-beyazlıların skorer kimliğiyle dikkatleri üzerine çeken forvet oyuncusu Brad Newley’nin, parasını alamadığı gerekçesiyle takımdan ayrıldığı öğrenildi. Avustralyalı basketbolcunun menajerinin bu oyuncunun transferi için İtalya’da görüşmelerde bulunduğu bildirildi.

Gürcan Ulusoy dedi ki...

dündü o.

bugün ayrılan var mı?

yok.

Pamukk dedi ki...

abi sinir oluyorum. kimsenin sahip çıktığı yok. yönetimden zaten cacık olmuyo. utanmasalar futbol haricini kapatıcaklar zaten. peki Beşiktaşlı zenginler iş adamları ne halt eder. elalem para basıp takım kurarken bizimkilerin cebinde fare var heralde. utanır insan. ali koç da erkek voleybol takımına sponsor olucakmış. bizimkiler izlesin.
izlemesin bari kapattırsınlar şubeleri.

lamhaltas dedi ki...

ben erkek basketbol takiminin ciddi sekilde desteklenmesi gerektigini dusunuyorum. boyle giderse Besiktas adi avrupa basketbolunda cok kotu anilmaya baslayacak ve bundan sonra ust duzey oyunculari getirmekte ciddi sorunlar yasayacagiz. En agir gelen de gazetelerde ve kamuoyunda bu durum cok normal birseymis gibi karsilaniyor.

benim bu konuda onerim siradaki inonudeki besiktas macinda bu duruma dikkat cekmek icin yapilan bir pankart, tezahurat veya eylem. bu konuya dikkat cekmeli ve sezon basindan beri hem rakiplerle hem de maddi zorluklarla basariyla mucadele eden takimin arkasinda oldugumuzu gostermeliyiz diye dusunuyorum.

esperanza dedi ki...

2005 tekı fınalı unutma vefasızlık yapma

Yorum Gönder

Ara