.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

9 Nisan 2010 Cuma

Bize De Bekleriz...

Yukarıdaki tablo sabah gazetesinden. Haberin kaynağını belirtmemişler. İnternette biraz araştırdım, bu konuyla ilgili herhangi bir istatistik bulamadım. Lakin doğru olduğunu varsayıyorum bu tablonun.
Tabloya bakınca Beşiktaşımızın turnuvadan çekilen Teramo Basketi çıkarttığımızda en az taraftar desteğiyle oynayan takım olduğunu görüyoruz. Diğer 2 türk takımı da kendilerine son sıralarda yer bulmuşlar. Şimdi bazıları diyecekki "e kardeşim takıma doğru dürüst yatırım yok, yabancılar geliyor gidiyor, oyuncuların paraları ödenmiyor bu durumlar bizi maça gitmekten soğutuyor". Aslında bu durumlar beni de maça gitmekten soğuttu. Yalnız özeleştiri yaptığımda kendimi haksız buldum. Bu saydıklarımın hiçbiri maça gitmemek için sebep olamaz. gecenin bir yarısı kalkıp nba maçları izleyen, basketbol üzerine ahkam kesen bir adam kendi tuttuğu takımın maçına hem de aynı şehirde yaşıyorken gitmiyorsa ya da bir sezonda toplam 3-4 defa gidiyorsa bu onun ayıbıdır.
Pazar günü bir derbi maçı da Akatlarda oynanacak. Son haftaları mağlubiyetle kapatan basketbol takımımız büyük olasılıkla bu maçta da yeterli seyirci desteğini bulamayacak. Ben kendi adıma çok büyük bir mani olmadıktan sonra bu maçta Beşiktaşı desteklemeye gideceğimi beyan ediyorum ve gelebilecek olan herkesi de bu maça davet ediyorum. Davet ediyorum derken biletler benden değil ha. Büyük olasılıkla içerdekilerin çoğu bedava biletle içeri giren adamlar olacak ama biz parası neyse verir alırız...

1 Yorum:

Ahmet Canseven dedi ki...

1 yıldır Trabzonda yaşıyorum... Burda bile en az bin kişi iknci lig maçlarını izliyor...

Umut Tınayı izliyorum gözlerim kapalı.
Önce hafiften bir rüzgar esiyor.
Aklıma Beşiktaşım geliyor.

Yorum Gönder

Ara