.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

28 Mart 2010 Pazar

Yenilirsen...

Yenilirsen yıkılır bu taraftar, şampiyonluk da gider Maç önü saygı duruşu gibi susarım stadın deltasında Yanlış maçtaydık, sahipsizdik belki Sarışın bir şaşkınlık olurdu bütün şutlar Biz mi yalnızdık, durmadan gol yağardı Üşür müydük kale arkası ürperirken Yenilirsen kim ayağa kaldırır tribünleri Taraftar nereye sığınır şampiyonluk kaçınca Tezahüratları dinliyorum şimdi ve soluğunu Sustuğun yerde bir şeyler kırılıyor Bekleyiş diyorum kapalıya, dalıp gidiyorsun Adını yazıyorum bütün yeşil sahalara Beşiktaşım, her yer adınla anılıyor Bir de seni ekliyorum susuşlarıma Selamsız saygısız geçelim sokakları Belki bizimle ışıklanır bütün sahalar Geriye şerefsiz localar kalır, paslı soğuklar Adını bilmediğimiz kodamanlar kalır yalnız Yüreğimize alırız kartalı, ısıtırız Mağlup olmayız kendi ömrümüze her akşam Yenilirsen kar yağar avuçlarıma Bir ceylan sessizliği olur burada Beşiktaşklar Fiyakalı ışıklar yanıyor reklam panolarında Durmadan çoğalıyor faili meçhul hakemler Ve ölü ofsaytlar çekiliyor bütün çizgilerde Goller, galibiyetler yerine ofsayt çizgileri Bir gol sesi bir ara pas kokusu Şimdi uzak şutları anımsatıyor genç tribünlere artık... Beşiktaş semtinde arabesk bir duman Sis ve intizar çöküyor kazan birahanelerine Bu kentin künyesi bellidir artık ve mağlubiyetin İsyan olur milyon kere... Hiç bilmez miyim;? Sokul yanıma sen, pençelerin sımsıcak kalsın Coşkulu kartal pençeliyor rakiplerini yine... Yenilirsen yıkılır bu taraftar, şampiyonluk da gider Bir tufan olurum sustuğun her yerde... Not: Ahmet Telli'nin Gidersen Yıkılır Bu Kent adlı şiirinden uyarlanmıştır.

6 Yorum:

Kartal Bafiler dedi ki...

Yazıların sağında yer alan yazarlar listesinde beautiful freak,sezai ikilitre ve threepoint 'in isimlerinin altında neden alt çizgi var merak ettim şimdi.

onlara tıklamış olabiirsin daha önce o yüzdendir. bende kendiminkinin altında çizgi var misal (evet narsistim)

Kartal Bafiler dedi ki...

Hımm haklıymışsın , denemeyide senin nickine tıklayarak yaptım

Adsız dedi ki...

Güzel bir uyarlama olmuş eline sağlık. Ligde son haftalara girdikçe kafayı yeme noktasına yaklaşıyorum ben de. Hala Eskişehir maçının özetini izliyorum perşembe akşamı TRT 3 maçın tekrarını veriyormuş maçta stattaydım bu sefer de televizyondan izleyeceğim. Sabah evden çıkıyorum tezahüratları mırıldanıyorum okula gidiyorum hoca ile Beşiktaş muhabbeti yapıyoruz oradan işe geliyorum iştekilerle Beşiktaş muhabbeti yapıyoruz. Gerçi nedense hala Beşiktaş'ı şampiyonluk konusundaki rakip olarak görmeyenler var biraz kızıyorum tabi sinirleniyor insan :) Oynan son maçı 1-0 kazansak bu kadar güzel olmazdı, öyle bir maç oldu ki tam zamanında ilaç gibi geldi. Güzel bir zamanda iyi bir hava yakaladı takım, umarım oyuncular da bizim sahip olduğumuz bu hislerle oynarlar.

Crow dedi ki...

takıma döndük yani

yusuf dedi ki...

sözlükte toraman'a yazdıklarınızı okudum da beyler, siz kocaman bir çılgınsınız.

resmen futbolcu öyle değil, böyle yalanır dersi olmuş. 15 dakikadır okuyup okuyup gülüyorum ahahaha

Yorum Gönder

Ara