.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

4 Mart 2010 Perşembe

İyi Şeyler de Olmuyor Değil

Büyükşehir Belediyespor maçı öncesi bilet fiyatlarında indirime gidildi.

25 Yorum:

RuFF dedi ki...

Taraftarla aran bozuk maçlara gelemiyorsun.Eline koz alman lazım ne yapıyorsun, giriyorsun forzaya bilette indirim isteyen taraftarları görüyorsun.

Düşürüyorsun fiyatları.
Olurda bir kötü sonuçta istifa sesleri yükselirse de diyorsunki" taraftar ne istediyse yaptık bilet fiyatlarınıda indirdik ama halen bize tepki veriyorlar".

Yağ gibi üste çıkıyorsun ve mazlumu oynuyorsun.Son 3 senede her olan olaydaki gibi taraftar pislik sen ise hakkı yenen yönetici/başkan oluyorsun.

Güzel şeyler olması için bilet fiyatları dışında çok şey olması lazım.İlk önce çıkarsın taraftarından şuana kadar sarf etmiş olduğun saçma laflar ve tribünde yaşananlar için özür dilersin.Camiayı birleştirmek için adımlar atarsın.
Sonrasında klüp borçlarını tamamen açarsın şunu şunu yaptık, birdaha bu hataları yapmayacağız.Bunun kanıtı olarakta verdiğim paranın ... kadarını siliyorum dersin.

İşte o zaman belki burada güzel şeyler oluyor diye konuşabiliriz.
Yoksa şuan bir bok olduğu yok.

Pamukk dedi ki...

ben yönetim ne zaman dağılır istifalar gelir onu merak ediyorum:)

galatasaray maçında taraftarını yolunacak kaz gör, sonra haftaiçi oynanacak ibb maçında 20 kağıttan bilet satmaya çalış. bunun adı iki yüzlülüktür başka bi şey değil.

EnisteKolaKoy dedi ki...

yaranma zamanları yaşanıyor şu an benim gözümde. aman taraftar ne isterse yapalım da, bize olan tepkilerini unutsunlar gibisinden... normalde olması gereken fiyatlar kıyak gibi sunuluyor ya o da enteresan. gençlerbirliği maçında eski açık 30, yeni açık 35 imiş. o fiyatlara stad dolmuyor işte yani niye zorlarsın be arkadaş. hafta sonu maçlarında yapman lazım bu fiyatı ki dolsun anadolu maçlarında stadımız. hatta ben eski açığın dolması için aile indirimi bile yaparım, babasının çocuğunu maca getirmesi için. hem çekirdekten taraftar kazanmış olursun böylece.

esperanza dedi ki...

Maca gitmemek icin bahane aramayin , gidin.. ! :o

esgo dedi ki...

Takım Mart sonuna kadar İnönü’ye uğramayacak, o yüzden net bir değerlendirme yapmaktan kaçınanlardanım. Bana göre bundan sonraki ilk iç saha maçının olduğu hafta izlenecek bilet politikası bugünkü niyeti ortaya çıkaracak tek unsurdur.

Diyelim ki, taraftara yaranma amacı güdülüyor; tamam Demirören yönetimi kötüdür, yetersizdir, geçmiş dönemde bir çok affedilmez hataları-yanlışları olmuştur; ama tüm bu iş bilmezliklerin, bilet fiyatları ile tatlıya bağlanacağını sanacak kadar da basiretsiz değildir herhalde.

Türk filmlerindeki kız isteme sahnelerinde olur ya hani, kızı vermezler ama gelen şekerleme ve çikolataları da sömürmeden edemezler. :) İşte, taraftarın şu anki ruh hali de bundan farksız, dolayısıyla bu fiyatlar damadımıza artı puan getirmeyecektir.

‘’Hafta içi oldu-böyle oldu’’ fikrine de pek katılmıyorum; Cuma maçından ne farkı olabilir ki bu maçın ? Hatta hafta sonu alınacak sonuçlara göre Salı günü oynadığımız Cska maçından bile daha kıymetli bir hal alacaktır Belediye maçı.

Net bir yorum yapamamakla birlikte, bunun takım & taraftar bütünleşmesi adına atılmış bir adım olduğunu düşünmek istiyorum.

RuFF dedi ki...

Eser yazılarından anladığım kadarı ile İstanbulda değilsin.Bu nedenlede maçlara gelemiyorsun ve yaşananları en azından bizim kadar canlı göremiyorsun.

Taraftar başkan/yönetim yakınlaşmasının olması imkansıza yakındır.

Dediğim gibi çıkıp özür dilerse ancak benim gözümde bir belkisi vardır bu işin.

Bunun dışında ne yaparsa yapsın benim gönlümü alamaz.Kendi taraftarını stada adam sokarak dövdüren bir başkan/yönetimden bahsediyoruz.

Benim tribünden arkadaşlarımın çoğu karagümrüklüdür ve bu olay nedeni ile kendilerine zamanında sitem ettiğimde " abi bizim haberimiz bile olmadı kahvelerden ve ülkü ocaklarından toplamışlar" cevabını almışlığım vardır.

Yani burada yanlış anlaşılmada yoktur.Yapılan alenen bellidir.Sen olayları canlı yaşamadığın için en azından benim nefretim gibi bir nefret duymuyor olabilirsin ama benim için durum böyledir.

Bu arada Denizli maçında bana bir müdehalede bulunulmadı.Bulunulmadığı halde bukadar nefret doluyumki orada kız arkadaşının , karısının , çocuğunun yanında dayak yiyen insanlar ne düşünüyordur orasını sizin hayal gücünüze bırakıyorum.

Her seferinde olanları tekrar tekrar yazmamın sebebi olanların en azından bu blogda unutulmamasını istemememdir.
Türk insanı olarak balık hafızalıyız.Yarn öbür gün Beşiktaş şampiyon olduğunda veya yeni dönemde güzel bir transfer yapıldığında bu pislik insanların yaptıkları unutulmasın lütfen.

esgo dedi ki...

RuFF, ben de aksini iddia etmedim zaten. Taraftar - yönetim yakınlaşması diye bir şeyden söz etmiyorum, hatta bunun olmayacağını da verdiğim örnekle ifade edip, Demirören'in de böyle bir beklentisi olmaması gerektiğini vurguladım.

esgo dedi ki...

Murat Aksu'nun seçim öncesi konuşmalarında en fazla altını çizdiği nokta şuydu: Tüm kararları yönetici arkadaşlarımla konuşup, değerlendirip -hep birlikte- alacağız, kopukluk yaşanmayacak.

Az önce Mete Düren'in bilet fiyatlarına ilişkin yorumunu okudum, ama şaşırmadım tabii.


`` Bende bu haberi sizinle birlikte gazetelerden öğrendim. Şuanda bu uygulama ile ilgili alınmış herhangi bir karar yok.Böyle bir çalışma olacaksa bu önümüzdeki hafta başı yönetim toplantısında ele alınabilir.Ama şuan için bu indirimin diğer önümüzdeki maçlarda da devam etmesi gibi bir durum söz konusu değil.``

Amcam basın sözcüsü değil, otobüste omuz üzerinden gazete okuyan üniversite öğrencisi sanki. Bir de ''önümüzdeki maçlarda devam etmesi gibi bir durum söz konusu değil'' demiş. O nerede yazıyordu acaba.

Pamukk dedi ki...

basın neresinden uydurup yazıyosa artık taraftara jest indirim mindirim diye. yönetimden daha çok çalışıyolar valla tebrik etmek lazım

gnyz dedi ki...

21 tane istişare heyeti kuruluyor neymiş kulubü 2023e hazırlayacaklarmış ama gel gör ki basın sözcüsünün biletlerdeki indirimden basın yoluyla haberi oluyor.Biletler satılmaya başlamış ama adam yönetim olarak alınmış bir karar yok diyor.

http://www.haber1903.com/Haber-10582-mete-duren-gundemi-haber1903e-degerlendirdi

threepoint dedi ki...

Tribünler bilet fiyatlarını düşürerek mi temizlenir diye sorarlar adama... Hoş adama... Jestmiş, jestini seveyim... Geçen sene 33. hafta gs maçı yeni-eski açık 90 lira, kapalı alt 250, üst 300... Bu sene ha keza fener-gs maçlarında açıklar 75, kapalı alt 200... Jestmiş!
Ben başkandan özür filan beklemiyorum. Sen benim sesimi kullan, tribün jargonuyla "bestelerimi" saçma sapan bir şekilde "enstrümental"lerle resmi marş diye önümüze getir, hatta büyük Türk düşünürü mustafa sandal söz yazsın, içinde "biz çarşıyız" diye tabir geçsin, sonra protokolden ayağa fırlayıp ana bacı kapalıya söv...
Kongreden önce ezeli rakibimiz konya şekersporla oynadığımız hayati maçtaki bilet fiyatlarını da hatırlatmak isterim.
Sonra haftaiçi oynananacak ertleme maçında 20'şer lira indir her tribünün biletlerini, güzel medyam haber yapsın taraftara yönetimden jest diye. Jest mi dediniz, sokayım jestinize!

kalabalık gidicez. fakiriz biz:)

damla dedi ki...

önemli olan bundan sonra böyle olması. ibb maçları ters maçtır, en yakın örneği geçen seneki sinir savaşı maç. bu sefer ayağa kalkıp oynayacaklar mı merak ediyorum. fiyatların hep böyle olması lazım, şampiyonluk taraftarla gelir.

helldoradotcom dedi ki...

uzerine para versen gitmem yildirim! satilik degilim ben!

Pamukk dedi ki...

ibb maçı zor maç sinir harbi tabe taraftar lazım diğmiii ama

RuFF dedi ki...

Sen gelmezsen kazanma şansımız var bence ajan :)

esperanza dedi ki...

Pamukk 2 ay tatile ciksin rahat sampiyon oluruz

Pamukk dedi ki...

sizi seviyorum başımın belaları ruff ve esperanza

netekim ernst oynamicakmış sakatlığından kelli ibb maçında. zaten yeniliriz bana bağlamayın lüflen arkidişler

Pamukk dedi ki...

iyi şeylere devam
Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, BJK Yatırımlar İstişare heyetine; Fikret Orman:),Kıvanç Oktay, Erhan Kamışlı ve İlhan Durusoy'un seçildiği....

gnyz dedi ki...

Eniştede gelmiş tam olmuş. Anlaşılan bu adam 2023'e kadar başkanlığı kafaya koymuş.

Gürcan Ulusoy dedi ki...

en son toteme bağladınız galatasaray maçına başlık açmadık fayda etmedi :)

esperanza dedi ki...

@Jessie

en azindan yenilmedik :o

Unknown dedi ki...

arkadaslar cok alakasız olacak biliyor ve rahatsız ettigim için özür diliyorum ama bir sorum olacak
stada handycam ile girilebilir mi ?
ufak bi çekim yapmak istesem ?
yoksa alıkorlar mı ?

esgo dedi ki...

Beşiktaş - Eskişehirspor

Eski Açık Rakip Takım: 20,00 TL
Eski Açık: 20,00 TL
Kapalı Alt: 50,00 TL
Kapalı Üst: 70,00 TL
Numaralı Kenar: 75,00 TL
Numaralı Orta: 100,00 TL
VIP Alt A - F: 100,00 TL
VIP Alt B - E: 125,00 TL
VIP Alt C - D: 150,00 TL
VIP Üst A - F: 150,00 TL
VIP Üst B - E: 200,00 TL
Yeni Açık: 25,00 TL

Yorum Gönder

Ara