.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

16 Mart 2010 Salı

E Adam Düştü?

Kamil Özen adlı bir taraftar, Galatasaray - Ankaragücü maçında tribünden düştü. Rivayetler muhtelif:
1. Kendisi koyu Beşiktaşlı, arkasına dönüp küfür etti, sonra aşağıya atıldı.
2. Küfür etmedi, 3'lü çekilirken Beşiktaş diye bağırdı.
3. Aşağıya atılmadı, kendisi korkudan atladı.
4. Atlamadı, tribünde çıkan kavga sırasında karışıklıkta düştü.
5. Çok alkollüydü, hiçbir şey olmadı, takıldı düştü.
Gider bu böyle. Niye gider? Çünkü bir tane doğru düzgün haber okuyamıyoruz konu ile ilgili. Bloglardan, sağdan soldan konuyla ilgili duyduklarımı toparladım yukarıya. Sanırım insanlar rengine göre bir senaryoya inanacak. En kapsamlı haberimizi Milliyet'in kıyısında köşesinde bulduk (ancak arşiv aramasıyla çıktı), o da diyor ki:
"Galatasaray-Ankaragücü takımları arasında oynanan maç sırasında futbolcu Sabri’nin taraftarlara “üçlü” tabir edilen tezahüratı yaptırdığı sırada kapalı üst tribün bir anda karıştı. Herkesin “cim bom bom” demesi beklenirken, ‘Beşiktaş’ diye bağıran bir kişi, Galatasaray taraftarları tarafından linç edilmek istendi. Güvenlik güçleri olaya müdahale etmeye çalışırken linç edilmek istenen Kamil Özen, 10 metre yükseklikten aşağı tribüne düştü."
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Olayın nasıl gerçekleştiği değil beni ilgilendiren, olayın bu kadar normalize edilmesi. Şimdi bu adam ölse idi, gene bu kadar az mı haber yapılacaktı? Tribünden adam düşmesi nasıl bir güvenlik skandalıdır? Aynı maçta Ankaragücü taraftarlarının savaşa gider gibi gitmiş olmaları hiç mi haber değeri taşımamaktadır?
Tribünde adam dövülür kimse üzerine gitmez, koltuklar sökülür haber olmaz, kurşunlar saha dışından saha içine düşer, kavga gürültü gırladır olağan karşılanır. Bunların hepsi normal. Ama tüm medya, kulüpler, federasyon vs. "tribündeki küfürü durdurmak" için seferberdir.
Riyakâr herifler, adam düştü yahu adam!

51 Yorum:

tearkan dedi ki...

Ntvspor'da bahsedildi şimdi bu olaydan. Aşşağıya atılmış canlı şahidi var dedi Mehmet Demirkol. (gerçi bunu zaten biliyorduk ama neyse) Ankara'da febe maçı sonrası bir taraftar bıçaklandı. Telekom maçındaki olayları 'telekomgüçlüler' yaptı, ankaragüçlülerle alakası yok demeye kalkan bir arkadaş vardı. Pazar günü İstanbul'da çıkan olayların sorumlusu kim acaba gelip söylese keşke. Diyarbakır-Bursa maçında olanların sebebi olarak ilk maçta yaşananlar gösterildi. Bursalılar tahrik etti ondan oldu dendi. Belediye maçında da belediyenin olmayan seyircisi tahrik etti sanırım bu 'insanları'. Belki de belediyenin seyircisinin olmaması tahrik etmiştir. Biz olayları hasır altı etmeye devam edelim. Stadımızda yaşanan bıçaklamayı müferit bir olay, tüm tribüne maledilmemeli diye geçiştirmeye kalkalım. Dünya derbisi ilan edilen febe gese maçı öncesi hakemin kafası yarılsa da maçı oynatalım. Ne şiş yansın ne kebap diyerek sahaya taş yağan bir maça ceza olarak 3 maç verelim. Müstehak bunlar bize.

aslihan dedi ki...

asıl en vahim olanı insanların "ha galatasaray'lı değilmiş zaten beşiktaş'lıymış" diye olayı normal görmesi. can taşıyor o adam can. el insaf.

esgo dedi ki...

aslihan'ın söylediği kadar vahim olmasa da ''adam Beşiktaşlıymış, ceza verilecekse de Beşiktaş'a verilmeli'' diyen galatasaraylılar da mevcut.

Şimdi bu olay yeteri kadar gündeme getirilmeyip, üzerine gidilmediği ve bizlere doğru şekilde aktarılmadığı için ''işi gücü bırakıp,galatasaray ile uğraşıyorsunuz yaææ'' diyen tipler türeyecektir.

Şimdi detaylı ve kesin bilgi olmadığı için görüntü ve resimler üzerine konuşmak en mantıklısı.

http://fotograf.gazetevatan.com/fotogaleri/act/13572_4469_15032010_11.jpg

Mesela bu kareden Kamil adlı vatandaşın o pozisyonu nasıl aldığına dair bir çok yorum yapılabilir. Aşağıya atıldı-itildi-ayağı kaydı-kendini attı vs ama hayati tehlikeyi doğuracak bir olayla baş başa kalmış bir insanı kurtarmak adına hiçbir hamlenin yapılmadığı ''kendisine fırlatılan kırmızı koltuktan'' çok net bir biçimde anlaşılıyor. Ötesi yok.

8JK dedi ki...

hepsi tiner yüzünden asdjlkasdj

Su 8jk'nin yorumlarini ozellikle silmiyorum ibret-i alemlik diye; neyle ugrastigimiz belli olsun.

8JK dedi ki...

seni seviyorum şelbilibi

tosunpasa dedi ki...

O arkadaşa ALLAH şifa versin ama sormazlarmı adama senin orda ne işin var ne diye beşiktaş diye bağırırsın amacın ne

kendi düşen ağlamaz,su testisi su yolunda kırılır gibi
olayı çok güzel özetleyen atasözlerimiz de var.

200 km hızla gidip elektrik direğine çarpan sürücü yerine (sadece) elektrik direğini suçlamıycam

Seyyid Ali dedi ki...

Eğer bu olay sonucunda ceza verilecekse, bundan sonra kafası iyi bir kaç taraftar rakip takım tribünleri sızıp o sahalarında kapanmasına sebep olabilir.Daha önce Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın maçlarındaki öldürme ve yaralama olaylarıyla bunu aynı kefeye koymamak gerekir.Tribünde sıkça kavga çıkar kafa göz yarılır,buradaki öne çıkan nokta adamın kameraların olduğu kısımdan aşağı düşmesi.Arka tarafta olsa kimsenin ruhu duymaz.
Kluplerin tribün eşkiyalarına ve amigo sultasına teslim etmemek adına bu tür bireysel olayların cezasını yine bireylere kesmek gerekir; yoksa yönetime ve takıma kızan herkes kapattırmayı bir koz olarak kullanır.

theotheo dedi ki...

bunlar hep çapulcu taraftar kitlesi işte, olacağı bu safın biri bjk diye bağırır, hanzolar da onu ordan aşağı atar.

ayrımcılık diyin ne derseniz diyin, bu hanzoların stadlara girmemesi gerekir, bunun için tek yapılacak şey, bilet fiyatlarını arttırmaktır.

stadlara bu aç hanzoların girişi engellenecektir.

Pamukk dedi ki...

her yerde kavga gürültü olay tatil olan maçlar vs vs baydım artık

tff yi indirme çalışmaları bunlar

konuya gelince adam düşmüş işte.

RuFF dedi ki...

Kesinlikle Gs ceza almamalı ve FB maçı seyicili oynanmalı.
Olası bir seyircisiz oynanacak maçta GS şampiyonluğunu garantileyecektir.

Seyircili oynanacak maçta baya bir olay çıkacak olup GS nin sahası zaten kapatılacaktır.Bunun yanında seyircili oynanacak maçtaki gerginlikler çok fazla olacağından ekstradan kırmızı kartlarda çıkabilecektir.

Bu nedenle bu maçta GS nin ceza alması demek şampiyonluğu direkt kazanmalarını sağlamak demektir.

stalker dedi ki...

MONTUNUN KURBANI OLDU

Kamil Özen'in ağabeyi Hamza Özen ise "Kardeşim Galatasaray fanatiğidir. Ankaragücü maçında üzerinde Beşiktaş takımının renklerinin bulunduğu siyah-beyaz bir mont vardı. Olay öncesi birisi 'Beşiktaş' diye bağırmış. Çıkan tartışmada yanlışlıkla kardeşimi tribünden atmış olabilirler" yorumu yaptı.

http://www.sabah.com.tr/Spor/2010/03/16/dusen_taraftar_icin_galatasarayli_iddiasi

Sade dedi ki...

Ben bile kapalıya gitmiyorum orada Beşiktaşlı, Fenerli, Galtasaraylı olmanız fark etmez!

O bölümdeki taraftarlar biraz değişik, sanırım tüm tribünlerde vardır bu tarz bölümler.

O Beşiktaşlı olan arkadaş, açık tribüne gelseydi ve orada Beşiktaş diye bağırsaydı (abartmadan tabi) aşağıya atılmazdı :) Hiç mi akıl edememiş.

Sorun hem gidende hem de aşağıya atanda nasıl bir mantıktır ki insan Galatasaray taraftarının en fanatik bölümünde Beşiktaş diye bağırır? Hadi o yaptı bi delilik illa onunla kuyuya mı atlamak gerekir :) Çok iyi Galatasray'lılar olduğu çok bilinçsiz, kötü, cahil olanları da var. Peki bu sadece Galatasaray için mi? Tüm takımlar için geçerli!

Esas sorun taraftar yerine eğitimsiz, cahil, tinerci, erkeklik sorunu olan, insanlıktan nasibini almamış, ... gibi sıfatlar ile tanımlanabilecek insanların tribünde yer almasıdır!

Bu nasıl engellenir/düzeltilir/eiğitilir/...?! Düzene çomak sokabilecek varsa; fikir de var!

Pamukk dedi ki...

çapulcular tribünde işte

Sertug Ozgur dedi ki...

Gürcan Bilgiç konu hakkında yazmış.

http://www.sporyazarlari.com/FFutbol/fenerbahce/gurcan-bilgic/16-03-2010/gorelim-adaleti/206562.aspx

Lig sonu tahminlerinden sonra iyice kanım ısındı bu beyaz sakallı,yakışıklı,olgun,jön beyefendiye. Dur lan noluyo, iyice kaptırdık bu homoerotizm dalgasına kendimizi:).

Unknown dedi ki...

Olamaz ya ntvspor polis kamerasindan gosterdi tuyler urpertici yetersiz kanim dondu.Bu resmen cinayete tesebbus gibi bir sey!!!Ceza felan ikinci planda suclu yakalandimi???Onemli olan o!!!Ceza konusuna gelince bjka gelince aslan kesilenler cinayet stadi basligi atanlardan boyle bir tepki yok!!!Sonuc olarak gs ceza felan almaz birde dunya derbisi!!!! var o mac seyircisiz oynatilmaz!!!

Pamukk dedi ki...

görüntü çıkmış ortaya hım hayret
bu da bi gelişme sayılır

Iste beni dehsete dusuren de bu:

tosunpasa "kendi dusen aglamaz" falan diyor, seyyid ali "tribunde hep kavga olur kafa goz yarilir"...

Yahu hicbir kufur, hakaret, sosyal statu vs. adamin atilmasini dogrular mi yahu? Hic mi merhametiniz kalmadi? Bu adami asagi atmak, oldurmeye tesebbus degil de nedir? Asagida havuz mu var be?

Tam da dedigim bu: Tribunde kavga olmasini o kadar normallestirmisiz ki, insanlar icin haber niteligi bile tasimiyor. Acayip bir durum. Siddetin gizilden onaylanmasi.

Muhoo dedi ki...

http://video.milliyet.com.tr/Galatasaray-macindaki-tribun-dehseti-kamerada_1_36806.htm

Polis kamerasından alınan görüntü. Yazıklar olsun yani ne yapmış olabilir ki bi insan bi insana böylesine kontrolden çıkmışcasına vursun. Farz edelim ki Beşiktaş diye bağırdı. Bu mudur yani hak ettiği. Çekip atarsın dışarıya. Ama bu insanlık dışı bi tepki.

Pamukk dedi ki...

ohaaa çok fenaymış görüntü

theotheo dedi ki...

@shelbyl

her zaman dediğim çapulcu taraftar olayı, sen yap kombineyi 3 milyar gör bakalım seviyeyi.

kapalı bok gibi alkol kokar senelerdir, yap kombineyi 3.5 milyar kapalı alkol deil, parfüm kokar.

olması gereken budur. herkes yerini haddini bilecek. orası beşiktaşın stadı, kimse orayı kirletemez. bu çok önemlidir.

Unknown dedi ki...

Iyi bari zanli yakalanmis!!!Bu yakalanma olayini sadece trtde gordum su ana kadar bu olayi ustune basa basa vurgulamak lazimki bidaha boyle birsey yapacakken gozleri korksun.Gsde sorumlu burda gerekli guvenligi saglayamamis ceza lazim ama federasyondan cit yok!!!Para cezasi veripde idare ederlerse sonraki olaylarda seslerini hic cikartamazlar!!!!Yani teror son hiz devam eder!!!!

arkadaşlar galatasaraylılar olarak olayı savunduğumuz, "o gerizekalı da bağırmasaydı, hak etmiş" dediğimiz yok. yani diyen varsa orda o adamı aşağıya atanla aynı zihniyet, yapacak bir şey zaten yok.

ama bizim dediğimiz videodan da görüldüğü gibi muhtemelen ayyaşın biri kendine vazife olmayan bir şekilde bu dengesize saldırıyor ve adam da bunun sonucunda düşüyor. suçlu şerefsiz yakalanmış zaten ve umarım cinayete teşebbüsten cezasını da çeker, orası ayrı. yalnız burada galatasaray'ın kabahati nedir, ben onu anlayamadım. yahu beşiktaş ve fenerbahçe örneklerinde yaşanan tribün olaylarında resmen içeriye bıçak, tabanca benzeri aletler sokulmuş ve kulübün güvenlik zafiyetinin sebebi de bu. bu konuyla nasıl bir ilgisi var bu durumun? bu mantıkla her maçta provokatörün biri kafasına göre gözüne kestirdiği bir adamı kucaklayıp tribünlerden fırlatsın ve hoop hemen kulübe ceza.. hukuk bilgim zayıf olsa da sapla samanı bu derece karıştırmanın mantığını da göremiyorum.

isterseniz sokakta yürürken balkondan kafamıza atılan saksının cezasını da içinde bulunduğumuz belediyeye filan keselim.

esgo dedi ki...

e bu olayda güvenlik zaafiyeti yok mu ? oranın güvenliğinden spartak moskova mı sorumlu ? ''bir tane ayyaş'' diyorsun, ama yaralama amaçlı fırlatılan koltukları görmüyorsun ... nasıl olacak bu iş ?

Unknown dedi ki...

Arkadasim o zamanlarda guvenlik kuluplerin degil emniyetin yetkisindeydi.Ama federasyon bu konuda kuluplerde sorumlu diye birsey cikardi.Illa bicak veya silahlami olmasi gerekiyor bir siddet olayinin iyi o zaman gel sen inonuye gs diye bagir seni dove dove oldursunler eee ne oldu bjk kulubunun sucu yok niye????Bicak yada silahla olmemiski adam darp sonucu olmus????Boyle mi olmali yani???Kulubun guvenlik zaafiyeti o dengesizi koruyamamak ayrica bjklimi degilmi o belli degil gerci hicbir onemide yok onemli olan bu olayin emsali var verilen cezalar var.Al sana bir sebep senelerdir gsye o tenteye bir onlem almalisiniz deniyor taraftarlarin onune bir seyler konulmaliki o tentede boyle dengesizlikler yapmasinlar.Sorumlu kim burda???Bjka ceza verilmesi dogruydu fbyede eee ayni olay gsye gelince sapla samani karistirmayin insan hayatindan bahsediliyor burda yarin aynisi inonude olsun ben ayni sekilde tepki verir sahanin kapatilmasini isterim cunku emsal var!!!!!!

hayır benim demeye çalıştığım, muazzam bir zafiyet sonucu içeri sokulmuş yaralayıcı veya ateşli bir silahla meydana gelen bir adam öldürmenin cezası saha kapamaysa bu şekilde içerde bulunan binlerce kişiden birinin herhangi başka birinin tribünden düşmesine sebep olması asla aynı ölçüde cezalandırılacak bir durum güvenlik ihmali değildir. sonuçta iki kişi kavga da edebilir ve birisi yumrukla diğerini beyin komasına sokabilir. bu tür olayları engellemek için her adamın yanında bir güvenlik görevlisi koymak gerekir ki, saçmalığının farkındasındır herhalde. en fazla para cezası verilebilecek bir ihmal olarak değerlendirilmelidir diyorum.

Abi olayin yasandigi yer gecen sene az kalsin cokuyordu, Heysel yasayayazdik. Simdi oradan asagiya adam atiliyor. Demek ki o bolge tehlikeli bolge, oraya iki tane guvenlik koysan ne olur?

Bu sorumsuzluktur.

Seyyid Ali dedi ki...

@shelbyl;
benim söylemek istediğim kavgalar nedeniyle saha kapanacaksa Türkiyede açık stad kalmaz.BJK tribünlerinde Yıldırım Demirören protestoları sırasında olaylar yaşanmadı mı 2 grup birbirine girmedi mi.Benzer sıkıntılar FB tribünlerinde oluyor.
Galatasaray bu tür cezalarda hep milat oldu;merdivenlerde boşluk yok,deplasmanda edilen küfür,"I love you Şenol" tezahüratı vb.; 19Mayısta yaşanan sulu maç için ise az ceza bile verildi.
Eğer diğer takımlara da adaletli davranılacaksa elbette kapansın; ama biliyoruz ki siyasi ve ekonomik şartlar,lobiler bu tür kararlarda etkili oluyor.

Benim soylemek istedigim de, kavgalara sebebiyle stadlar kapanacaksa kapansin. "Kufur ediliyor futbolun marka degeri uy uy" diye yirtinan adamlarin siddet konusunda "politik karar" almasina deli oluyorum.

Unknown dedi ki...

Ya pardon arkadaslar haklisiniz niye kapatilsinki sahaniz???Adamin kafasi kirilmis olmemiski???Adam olseydi ki gayet olasilik dahilindeymis o zamanda gs sorumlu olmayacakti adli bir olaydi bu????O tentede oyle kalsin sakin hicbir onlem felan alinmasin ne geregi var canim sonucta insan hayati????

Sertug Ozgur dedi ki...

Benim anlamadığım olay da 3-5 kişinin yaptığı yanlış yüzünden herkese mi ceza verilir savunması.

Bugünlerde stat olayları çok oluyor ve o kadar çok görüyorum ki bu savunma tarzını.

Ve şu meşhur provokatörlük mefhumu. Bir de bunun ikiz kardeşi vardır münferit diye.

Ya arkadaş ben o stada giriyorsam benim güvenliğimi sağlamak zorunda görevliler. Bu mantıkla İnönü'deki çocuğu 20 bin kişi mi bıçakladı? Bunu kör fanatiklikle savunmanın manası ne? Adam bıçakla öldürmüş veya kafasında koltuk parçalayarak ya da yumrukla. Ne önemi var bunun?

Yarın bir gün tribünde manyağın biri sana,eşine,çoluğuna,çocuğuna zarar verse o manyağa mı kızarsın yoksa statta güvenliği sağlamayanlara mı? Tekrar düşün.Ve kulüpleri önlem almaya senin kişisel feryadın mı iter,göstermelik para cezaları mı yoksa saha kapatma gibi kulübe zarar verecek cezalar mı?

Senin anlamadığın güvenlik önlemlerini alırsan kimse takım ceza alsın diye provokatörlük yapmak için adam öldürmeye teşebbüs edemez. Ama buna göz yumarsan yarın statta senin de canın yanabilir ve bunu düşünen kimse olmaz.

Unknown dedi ki...

yahu o kadar yazmışssınız da polis kamerasındaki kayıtta adamın tribünden atılmadığı çok net ortada. boğuşma yaşanırken aradan sıyrılıp kendini bırakyor aşağıya.

ceza verilsin, güvenlik zaafiyeti falan deyin anlarım, yorumdur, bakşış açısıdrı da allah aşkına adamı tribünden attılar demeyin. video öyle söylemiyor çünkü.

@aykut

Abi yapma. Hangi gozlerle izledin videoyu, cok merak ediyorum. Hayir adam belli ki korkudan zaten tribunun o kisminda. Sonra birisi uzerine atlayip tekme tokat daliyor. En iyi ihtimalle kendini korumak icin refleksif olarak geri cekiliyor ve sen "Atilmadi yahu!" diyorsun.

Evet, herif manyak, tribunden ipsiz bungee jumping yapmayi denemis.

Fesuphanallah.

Kalten dedi ki...

Eğer BJK maçında adam öldürüldüğünde olduğu gibi Galatasaray'a da bunun üstüne 3 maç ceza verilirse bir daha yanında adam dövülürken herkes "Şşt n'oluyor" der, "Oh olsun, vurun i.neye" demez, bu tür olayları engelleyecek bir iç mekanizma yaratılır. Veya -ne diyorum ben Belçika mı burası- tabii ki de yaratılmaz, ama en azından bir adım olur, öncü olur...

Adamın ölmemiş olması olayın vehametini azaltmıyor. Başarısız teşebbüsün suçu başarılı teşebbüsten az olursa adam öldürmede "beceriksiz" olanları ödüllendirmiş olursunuz, başka birşey değil.

Eğer doğru-dürüst ceza verilmezse aşağı atılan adamın "Kafam daha az sağlam olaydı da saha kapanaydı" deme hakkı olur.

Bir-iki sene önce nasıl seyircisiz GS-BJK maçı olduysa seyircisiz GS-FB maçı da olur. El Sikko diğer maçlardan daha büyük değil.

arnawut dedi ki...

bitanesi de kombineyi yap 3 milyar demiş. sanki parayla alıyorlar kombineleri:)) hatta 4-5 tane kombineleri var, bazılarının;)
vuran kişiyide tanıyorum, beklenir bi hareketti yani... ancak adamın düşme sebebi zan altında olan şahısın vurması değil, korkusu. telaşeye kapılıp kontrolü kaybediyor. tabi bu durum, olayın vehametini azaltıyor mu ? hayır tabi...

Arkhe dedi ki...

Kamil Özen ölse büyük ceza çıkardı.

Ölmedi, o yüzden bir şey olmaz.

Üzücü olan da bu.

Ahmet Canseven dedi ki...

Ben "bu adam kendi atladı" olayını anlamıyorum... bunu facebook ta "Beşiktaşlı taraftarın atlama anı" diye paylaşan bir gs gurubuda mevcut...Çıkan "arbede" sonucunda Beşiktaşlı taraftar kendini atıyor... Gs li taraftar onu kendine çekmeye çalışıyor filan diye de bi savunma var yani... Bildiğin katil adamı savunuyorlar... Acaba onunla aynı kefeye girmiyolar mı bunu yaparken... Hadi tribündeki adamın adrenalini arttı, piskolojisi bozuldu, kıldı tüydü filan da... Sen o adamı evinden savunurken nasıl bir şey kullanıyorsun ki onunla aynı kefeye giriyorsun... Öyle gözün dönüyor yani...

Bu postta yada bu olayla ilgili yazılarda gevrek gevrek gülenleride anlamıyorum... Adamın kafatası kırılmış ya... Ölebilir , felçte kalabalir... Sen neye gülüyorsun Allah aşkına.. "Kendi düşen ağlamazmış". Bir kitapda okumuştum ( Hakan Günday- Azil), insanların kötülüğünü ispatlamak için bir deney yapıyorlar... Bir fahişeyi çırılçıplak soyup meydanın birine bırakıyorlar ve 10 dakika içinde 7-8 kişilik bir grup tecavüz etmeye çalışıyo... Kadın çıplak diye tecavüz mü edelim?... Yada tecavüz edenleri mi savunalım ?... yoksa bu olaya gülelim mi ?... Bu kadar kötümüyüz Biz?

Ahmet Canseven dedi ki...

"Arbede de adam kendini atıyor"... Adamın karşıdaki kişiye tek bir hareketi yok...Bu nasıl kavga, nasıl arbede... adamın düşme sebebi zan altındaki şahsın vurması değil... eee değil de... adamın kaçacak yeri kalmamış... diğer tarafa atlayıp daha çok mu dayak yesin... Belki de linç edilecek... görenler, dur bide ben vurayım diycek... Her şeyi beklemek lazım bu saatten, bu savunmalardan sonra... Yani adamın düşmesinin nedeni kendisi değildir arkadaş... Ordaki hayvandır.

Pamukk dedi ki...

bjk derbisi oynanacak olsaydı kapanırdı saha. dünya derbisnde yemez.

Unknown dedi ki...

Kamil Ozen gsliymis o gun beyaz agirlikli bir mont giymis ailesi soyluyor bunu.Gerci ne fark eder bjkli olsa ne fark eder???Yazik!!!!Hepimiz kulubumuzu savuncaz diye insanliktan cikiyoz yok gs ceza almasin yok bjkin ne sucu var fb ile ne alakasi var derken anadoludada canavarlar yaratildi.Simdi siradan insanlar maca giderken bugun birsey gelmez basima insallah diye dua eder hale geliyor bu ne bicim bir spor!!!

@Kahraman

Bu takimin savunulmasindan ote, bu resmen o adama tekme tokat dalan hayvanin savunulmasi.

jeankier dedi ki...

adamın abisi çıktı kardeşim koyu galatasaraylıdır dedi, dahası..?

esgo dedi ki...

GALATASARAY A.Ş.'nin, 14.03.2010 tarihinde oynanan GALATASARAY A.Ş. - MKE ANKARAGÜCÜ Turkcell Süper Lig müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içerisinde 2. kez gerçekleştirilmesinden dolayı takdiren 80.000.- TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Aynı müsabakada GALATASARAY A.Ş.'nin, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle takdiren 100.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Aynı müsabakada GALATASARAY A.Ş.'nin, yayın yetki belgesi olmayan TV kuruluşunun stadyumda çekim yapmasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle takdiren 5.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Cezaların birleştirilmesi suretiyle GALATASARAY A.Ş.'nin, toplam 185.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

karar verilmiştir.

Özet: Gündemi meşgul eden olayın karşılığı '' 100.000 Lira ''

Unknown dedi ki...

helal olsun adamlar para cezasıyla yırttı.maşallah lobiye bak!

Ekrem35 dedi ki...

demek ki tribünde yaka paça adam dövmek serbest. illa ölünce saha kapanıyor galiba yada ben yanlış biliyorum. adam ölmediyse 185bin tl ye kapatabiliyoruz hesabı demek ki. gs taraftarı bunu da hazmeder nasılsa sorun yok onlar için.

esperanza dedi ki...

Galaktikos un onunu saha kapamalarla falan kesmek "Turkiye" ye yakismazdi.

kararin arkasindayim

sembolist dedi ki...

Başka bir takımı küme düşürmekten daha normaldir:))

esgo dedi ki...

sembolist, ne tarz bir tepki verirsek mutlu olursun ? Allah aşkına söyle de ona göre gönlünü yapalım yaw.

Kendi haline birak Eser.

esperanza dedi ki...

kararin arkasindayim dedim gene yaranamadim adama...

Buyrun iste, hepimizin kirli oldugunun bir gostergesi daha:

http://golsuzesitlik.blogspot.com/2010/03/munferit.html

Yorum Gönder

Ara