.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

12 Mart 2010 Cuma

3 Ekim 2009'u Unutma Vefasızlık Yapma!

12 Yorum:

Pamukk dedi ki...

yıldönümü değil,aydönümü değil, maç dönümü mü denir. geldi çattı devriyesi Denizli maçı. kutlamak lazım tabi. ne güzel de küfürler etmiş, dayaklar attırmıştı. brafo büyük başkan.

Pamukk dedi ki...

gs-fbliler gibi bişey olsa da laf soksak diye aportta bekliyonuz siz 2niz. yanlış takımı tutuyosunzu kesin bu işte bi yanlışlık var

hussam dedi ki...

unutma demissin ama türk halkinin unutup mutlu bir sekilde yasamaya devam etmek üzerine kurulu hayat felsefesi yüzünden bu olayin daha sik hatirlatilmasi lazim, en azindan birileri bedelini ödeyene dek.

ps: belli nicklere cevap vermeye gerek yok. konunun degisip, kisir tartismalara girilmesinden baska bir ise yaramiyorlar. onlarin eglencesi bu zaten.

RuFF dedi ki...

Şampiyon olsakta ben unutmadım unutmam.
Taraftar unutacaktır ama.Olayı yaşamayanlar "gölge etmeyin diyeceklerdir.
Burası Türkiye
Bir gün delikanlı olanın öbür gün g. sktirdiği bir ülke burası.

Pamukk dedi ki...

Bu Sezon ilk kez bir Beşiktaş maçında düdük çalacak olan Yılmaz,Denizlispor`un ise iki maçında görev aldı...

Denizlispor Abdullah Yılmaz`ın yönettiği maçlarda 3.hafta Sivasspor ile kendi evinde 1-1 berabere kalırken,
23.Haftada Denizlispor`un Kayserispor`u yine evinde 1-0 yenerek büyük bir sürprize imza attığı maçı yönetmişti....
Trabzon Bölgesi Hakemi Abdullah Yılmaz,ayrıca iki Sezondur hiçbir Beşiktaş maçında görev görev almadı...

selo dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
RuFF dedi ki...

pamukk a katılıyorsunda ne yazdığını anlamamışsınki.
Pamuk jessie ye değil diğerlerine söylüyor o cümleyi

sihroje dedi ki...

Zaten unutmadık ,unutamayız , vefasızlık da yapmayız da. Ne yapalım peki bunun dışında onu anlayamadım. Denizli deplasmanında karagümrüklülere mi dalalım , demirörene yumurta mı atalım , Gaziantepe'e selam mı yollayalım ???

Kartal Bafiler dedi ki...

Ben unutmam , çünkü başkanın taraftara saldırtmak için adam tuttuğu görüşlmüş şey değildir,en azından bizim camiamızda değil di ,Sağolsun Demirören ,Aziz Yıldırım'a o kadar özenmişki onun her yaptığını yapmak istiyor,köteğide biz yiyoruz .

ian dedi ki...

geçtiğimiz manu-milan maçında harika bir pankart vardı old trafford'da.. "love united, hate glazer" yani "united'ı sev, glazer'dan nefret et"... 4 kelime ile ne güzel anlatmışlar durumu. biz de bu tarz bir pankart açalım demiyorum artık; sonuçta glazer manu'nun patronu, demirören ise seçimle(!) başa geldi. geçen denizli maçında taraftara yapılan kötü muameleyi unutmak, beşiktaşlılığa hakaret olur. unutma,unutturma.. beşiktaş'ı sev, demirören'i değil. beşiktaş için birşeyler yapmak istiyorsan, kimsenin adamı olma.. (son cümle süleyman seba'dan)

Pamukk dedi ki...

terbiyesiz vefasız hain manulular. takımlarına köstek oluyolar

gnyz dedi ki...

Bu manu taraftarıda amma vefasızmış arkadaş sen iki senedir şampiyonlar liginde final oyna birini kazan sonra gel 2. tur maçında patronu protesto et neymiş kulüpün bilmem ne kadar borcu varmış. liverpoolunda bilmem ne kadar borcu var ne olmuş yani

Acaba manu taraftarı bu protestoyu yaparken birileri hafta boyunca bu organizasyonu kendilerinin yapmadığını ve katılmayacaklarına dair fetva verip maçtada sabote etmeyin şampiyonlar ligini alalım demişler mi?
Başka birileri protesto amaçlı sarı yeşil atkı takanlara ve "love united hate glazer" pankartını açanlara tekme tokat dalmış mı?

Yorum Gönder

Ara