.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

1 Şubat 2010 Pazartesi

Get Up Stand Up Don't Give Up The Fight

Ankete bakıyorum, yorumlara bakıyorum, sokaktaki Beşiktaşlının seçim sonrası boş vermişliğine bakıyorum ve büyük üstad Bob Marleyin bu dizelerini aklıma getiriyorum;
"get up, stand up: stand up for your rights!
get up, stand up: don't give up the fight!"
Yetmedi mi Demirören? O zaman mücadelemiz yeni başlıyor!!!

16 Yorum:

helldoradotcom dedi ki...

mucadelemiz derken?

helldoradotcom dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.

@helldoradotcom

gerek bu platformda gerekse stadyumda susmuycaz. bize kulaklarını tıkamaya çalışsalar da bu klübün gerçek sahiplerinin bizler olduğunu göstericez.

sehorn dedi ki...

" gerekse stadyumda susmuycaz "

Boş yere ümitlenme derim. Sen susmayabilirsin, gerçek Beşiktaş'lılar susmayabilir ama tribünün çoğunun susacağından eminim. Beşiktaş'ı herkes dayak yiyecek kadar sevmiyor.

GOKHAN dedi ki...

@exavier mcdanielü

sence savunacak yada savunulacak bir durum mu var ortada, en muhalifi bile demirören'in saflarına girdiği bir kongre, demirören tarafından stada alınmayan Ayhan'ların, Alen'lerin demirören'i desteklediği bir kongre, hangi mücadelenin en güzel kısmı olacak ki ?

selo dedi ki...

çarşı her zamanki kendilerine yakışanı yapmış olup kendilerini kendi tribününde tekme tokat dövdüren adamın tarafında bulunup onları tutmuştur.yazıklar olsun.aynen bende sonuna kadar hakkımı savunacağım dün kongrede çok ama çok kötüydü otellerde kamplar kurulmuş ziyafetler oylar satılmış...

RuFF dedi ki...

Postu açarken bir resim taglemişsin.Bu maçta meşale yakanlardan biride benim.Resim bulanık belli olmuyor.

Şahsen o eski kapalı olsaydı belki dediğin olurdu ama şu durumda en güzeli biraz dinlenmek ve herşeyden elini eteğini çekmek.

helldoradotcom dedi ki...

Mucadele 2 sekilde olabilir bence. Maddi ve Manevi olarak. Sahsen manevi olanini dun aksamdan beri yasiyorum. Moral falan kalmadi, buyuk bir nefret var icimde ama kime yarar. Maddi mucadele icinse 2 sey aklima geliyor, bunlardan ilki koyarsin kombine kartini sembolik olarak 3 kurus'tan internete satarsin. Baktin olmadi mac basi turnikelerin orada satar maca giden "sozde besiktaslilari" kazikladigin icin icten ice sevinirsin. Sozde besiktaslilar tabirimi hosgorun zira egoist olmanin alemi yok beyler! Eger ki bu herifin gitmesi icin daha fazla aci cekmemiz gerekiyorsa o tribunleri yarin sezon boyunca 2 bin kisiye terketmemiz gerekiyor. Aci cekmeden mucadele olmuyor malesef. bu arada firsatci esnaf nasil olur da halen "YD Yeter!" tshirt'u basmadilar anlamis degilim.

sehorn dedi ki...

" Bu arada firsatci esnaf nasil olur da halen "YD Yeter!" tshirt'u basmadilar anlamis degilim."

Tshirtlerin basıldığı atölyeyi bulup herkesi dövdürür bence. Şaka değil, harbiden yapar.

Pamukk dedi ki...

Demirören > beşiktaş

2,5 senedir bu adam yüzünden mabedimde 2-3 maç sayrettim sırf ayaklarım da soğumasın diye.. Demek ki bir 3 yıl daha böyle devam edecek..

Bu sene şu güne kadar sadece Denizlispor maçına geldim, yıllardır beraber kapalı'da maçlara gittiğim arkadaşımın gayretiyle.. "Abi protesto edicez yönetimi" gazına gelmiştim.. Ne şans ki; haklılığımın sağlamasını yapmıştım o gün..

Utanıyorum...

Herşeyden.. Böyle başkandan, böyle yönetimden, böyle 180 derece dönmeyi becerebilen "ağır abi"lerden, tribünün ortasında başkanın karagümrüklüleri'nden dayak yiyip utanmazca ve aymazca sevgili başkanının peşinden koşan tribün liderinden, 6 senelik vehammetten sonra bile adam gibi 1 tane isim çıkaramayan Beşiktaş camiasından..

Utanıyorum..

Ne yaparsan yap Yıldırım!! Asla ve kat'a silemeyeceksin içimdeki aşkı, sevgiyi.. Ne kadar uğraşırsan uğraş.. Elbet bir gün İnönü'de yeniden çiçekler açıp, şarkılar söylenecek.. İçlerinde ben de olacağım, kalecimiz golü yerken ben de yiyeceğim onunla birlikte, golcümüz gol attığında o golde benim de payım olacak.. Sahanın içinden tribünlere, tribünlerden sahaya kadar ben olacağım.. Bir taraf "siyah" derken "beyaz" diye bağıracağım..

Sadece biraz daha sabır, bekliyorum..

Adsız dedi ki...

şu an Allahın kulu beni stada götüremez. ancak bunun dışında herhangi bir organizasyonun içinde olmaya hazırım, imza kampanyası, kan bağışı, siyah çelenk, yürüyüş, kavga...

ahanda adresim, hiç çekinmeyin: omerozluolmak@hotmail.com...

tearkan dedi ki...

Aynen söylendiği gibi. Herkes dayak yiyecek kadar çok sevmiyor Beşiktaş'ı.

Bazılar çıkıp da bizim burada yazdıklarımız yüzünden böyyük başkanın dalga konusu olduğunu söyleyebiliyor. Sanki ben dedim maçlara paf takımla çıkarız de, sonra da götün yemez nasıl olsa sözünden dönersin diye. Sanki ben dedim ne kadar fener eskisi topçu varsa al diye. Sanki ben dedim bir sezonda antepe 15 milyon euro say diye. Sanki ben dedim ronaldo.yu gölgede bırakacaz diye açıklama yapıp sonra da tabata.yı al diye. Sanki ben dedim Beşiktaş'ın marka değeri bilmem kaç milyon euro şeklinde açıklama yap insanları kendine güldür diye.

Daha bir iki ay önce kendi tribününde dayak yiyen, stada girmesi yasaklattırılan alen dün kongrede avuçları patlarcasına alkışlıyordu böyyük başkanı.

İki gün sonra da Ümraniye'de bir birlik mesajı verirler sonra da bağırmaya kalkanı kendileri sustururlar. Ortada mücadele edilecek bir şey kalmadı ki artık. Asıl mücadeleyi üç yıl önce yapacaktık biz. Asıl tepki o zaman koyulacaktı.

One Shot dedi ki...

eğer hakikaten hep beraber yılmadan usanmadan, kupa geldi diye unutmadan, sözünden dönmeden biz bu adamın üstüne gidelim değil demirören kralı gelse 1 sene dayanmaz. gecen sene takım şampiyonluga gidiyor diye biz bu adama destek. forumlarda demirörene muhalif olanlar banlandı veya ceza aldı. bu forumların basında da forza yer alıyor. demirören bir anda büyük baskan oldu forzada.. aa sonra bir baktık forza da muhalif oldu.
bu sene değil lig kupası şampiyonlar ligi kupasını alsınlar biz bu adam olamayan şahsiyete muhalif kalmalıyız.
şerefin olsa istenmediğin yerde durmazsın... ama sende haklısın aidatlarını ödediğin haysiyetsiz binclerce kongre üyen seni istiyor burada.

ne yalan söyleyeyim bugün aynısı aklıma geldi. beşiktaş mücadeledir.
beşiktaş geri gelecek. en büyük rakibimiz fenerbahçe veya galatasaray değil, SATILIK BEŞİKTAŞLILAR.

Maçtaki protestoya uygulanması muhtemel "paralı asker" çıkarmasına karşı tavrım "ZERO TOLERANCE" olacaktır.

Şahsen ben beşiktaşı "dayak yiyecek kadar çok" seviyorum...

Yaşanacak bir arbede esasında daha önemli bir şeyi ortaya koyacak benim açımdan..

Bakalım "Paralı Askerler" Demiröreni dayak yiyecek kadar çok seviyorlarmı?

Yorum Gönder

Ara