.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

23 Şubat 2010 Salı

Çılgın Arjantinli!

Sanlı Sarıalioğlu: Bu Nartallo aç kurtlar gibi gole doymak bilmiyor. Seni bugüne kadar hep eleştirdik, çılgın Arjantinli ne olursun bizi yanılt. Tükürdüğümüzü yalamak için sabırsızlanıyoruz. Korkut Göze: Recep'in pası ile havada buluşması akıl ve zekanın ortak ürünüydü. Attığı ikinci golü gördükten sonra derim ki, bir daha kim bu Arjantinli ile alay ederse, kalbini kırarım.

5 Yorum:

damla dedi ki...

Ah be sabah sabah bi tebessum oldu suratlarimiza :) nartallo'lu hatiralar kafamda biraz bulanik ama o ucusan saclarini cok net hatirliyorum. Besiktasin ikl arjantilisi, taraftarin diline ilk espri sakizlardan biri :)

AcıbadeM dedi ki...

http://2.bp.blogspot.com/_EYi7gL4bSis/SwOUzvBaX4I/AAAAAAAAAZM/Jb33YSuRWuU/s1600/osvaldonartallo.JPG

GOKHAN dedi ki...

http://www.facebook.com/profile.php?id=1502655468&ref=ts

adam artık burada ikamet ediyor.

forzaroma dedi ki...

Bir yaz akşamı Tv de spor haberleri ve Arjantinli Nartallo Beşiktaş ile anlaştı diye haber veriliyor.Nartallonun Milana attığı şık bir kafa golü gösteriliyor .Saçlar uzun ve golden sonra ellerini iki yana açıp öyle bir seviniyorki adam çok havalı .Herkes süper topçu aldık diyor saçlara ve Milana attığı gole bakıp sonra İnönüde sezon açılışı Karabük ile açılış maçı oynuyoruz maçın daha 2 yada 3.dakıkasında Nartallo gol atıyor ve kapalıda herkes gene çok iyi topçu aldık diyor ama sonrası malum Nartallo fısssss.Bir tek aklımda kalan Fenere Kadıköyde attığı gol ama o maçı zaten 2-1 kaybetmiştik.

Adam dedi ki...

Halı sahaların gördüğü en kazma forvet olduğum için Nartallo derdi arkadaşlar bana :D
Hey gidi günler...

Yorum Gönder

Ara