.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

31 Ocak 2010 Pazar

Yeter! Beşiktaş Kongre Üyeleri YETER!

Hepinizin tahmin edebildiği üzere Yıldırım Demirören karşıtı bir insanım. Yaptıkları, yapacaklarının teminatıdır, bunu hepimiz biliyoruz. Bu güne kadar attığı olumlu bir adımı, yaptığı olumlu bir hareketi, aldığı düzgün bir kararı ya da söylediği mantıklı bir sözü görmedim. Olumlu herhangi bir şeyi varsa da binlerce yanlışın arasında kaynayıp gitmiştir muhtemelen.. Karşısına aday olarak çıkan Murat Aksu'yu da sevdiğim, beğendiğim söylenemez. Ama en azından bu yozlaşmış, kokuşmuş ve artık tarihe gömülmesini istediğim Beşiktaş'ın tarif edilemez derecedeki kötü yönetiminin karşısında denize düşmüş biz beşiktaşlıların sarılabileceği bir adaydı. Sözüm ne Demirören'e ne de Aksu'ya... İkisi de en doğal hakları olarak adaylıklarını açıkladılar ve destek istediler. Burada bir sorun yok... Benim sözüm Beşiktaş kongre üyelerine: Nasıl ve neden Demirören'e inandığınızı, güvendiğinizi kesinlikle anlamıyorum hatta anlamak istemiyorum. Nasıl bir çıkar peşinde olduğunuzu da hayal dahi edemiyorum. Allah hepinize önce akıl sağlığı ve elinizi koyabileceğiniz bir vicdan versin. Yıldırım Demirören'in bu saatten sonra hiçbir suçu yoktur gözümde, tek suçlu gidip güle oynaya O'na oy veren zihniyettir. Sizin için Ekşi Beşiktaş aracılığıyla Dalamar'dan geliyor:
YETER! BEŞİKTAŞ KONGRE ÜYELERİ YETER!

13 Yorum:

DeX dedi ki...

tuğrul yenidoğan'a bjk tv
bülent çağlar'a futbol a.ş. başkanlığı
metin keçeli'ye 2.başkanlık koltuğu
ismail ünal'a fulya'nın kurcalanmaması garantisi
yönetime alınan derken başkanları dernek üyeleri.

her muhalifi yanına çekmeyi başardı.
biz de bu insanları tanımış olduk koltuk için orası burası oynayanları..

Ryuzaki dedi ki...

ikiside birbirinden beter iki aday vardı.murat aksu zamanında ikinci başkandıda noldu allah aşkına.doğru düzgün bir aday çıksa büyük bi farkla birinci olurdu ama murat aksu güçlü bi aday değildi maalesef.

erol1903 dedi ki...

abi kim cikarsa ciksin murat aksudan daha fazla oy alirdi. dogru düzgün adayları olan bir kongrede murat aksunun 200 oyu gececegini düsünmüyorum. bence kimsenin sucu yok, suc kulübe sahip cikamayan camiada. kimse cikmazsa bu adamlar cikar iste.

can dedi ki...

amblemi ters cevirmeniz ayıptır

http://canpoyraz.blogspot.com/2010/02/ayptr.html

dugenci dedi ki...

kongre üyeliği için araştırma yapıyordum ama baktım ki 2 (ya da 3) üyenin tavsiyesi ve yönetim kurulu onayı maddeleri (tamam girişteki istenen maddi miktar da yüksek ama) direk durdurdu beni..

Murat Aksu'ya karşı çıkanları anlayamadim. Hani benim de sempatim falan yokta sonuçta tamam belki iyi de yapamayabilirdi iyi başkanlık ama kötünün iyisidir gene de benec. Hatta karşıda Demirören varsa Beşiktaş başkanlığı için tüm adaylar ne kadar kötü olsa bile en kötü kötünün iyisi olurdu. Hatta Aziz Yıldırım aday olabilseydi bile... (Ne de olsa farklı takımlı kongre üyeleri var...)

@Can

Amblemi ters cevirince niye ayip oluyor kuzum? Benim gozumde kulubun tarihi ters cevrildiyse, o amblemin ters cevrilmesi cok mudur?

Bana boyle "Ekmegi belinin altina koyma, nimeti uc kere op, kulagini cekistir tahtaya vur" tarzi batil soylemlerle gelmeyin, zaten sinirim bozuk, can sikmayalim.

can dedi ki...

bu demırorenı basa getıren kımdı bı onu dusunmelı.. aynı polıtıka demırorene uygulandı. (tribün) ve mazlumları oynayan demıroren..

ıddıa edıyorum secımı belırleyen aksunun aılesının sıyası kımlıgı ve fırat, koc, ozılhan, özyegın gıbı guclu ısımlerın aday olmaması veya aday cıkartmamasıdır..

erol1903 dedi ki...

Tamamen katiliyorum, bircok tanidigim siyasi nedenlerle demirorene oy verdi..

Pamukk dedi ki...

Allah belanızı versin

aamet jr. dedi ki...

Siyasi nedenden kasıt sadece Akp merkezli değil. Aksu'nun Kürt kimliğinden dolayı da Demirören'e oy verenler var

Adsız dedi ki...

kimin boğazına kadar siyasete battığını da görmüş olduk...

Ahmet Canseven dedi ki...

Dünyamız ters olmuş sen ambleme mi takıldın... neyse

Adsız dedi ki...

Biz Iowa City, Amerika Birleşik Devletleri'nde bulunan Iowa Lutheran Hastanesi temsilcisiyiz, bir kez daha hastalarımız için böbrek almak için buradayız ve onlar kurtarmak için bir böbrek bağışlamak isteyen herkese iyi bir miktar para ödemeyi kabul etmişlerdir. Bir bağışçı olmak ister veya bir Hayatı kurtarmak istiyorsanız, aşağıdaki e-postada bize yazabilirsiniz.

Bu, sizin için tamamıyla zengin olmanız için bir fırsattır. Bizimle% 100 güvenli işlem garantisi veriyoruz ve garanti ediyoruz, her şey yasalara uygun böbrek bağışçılarına göre yapılacaktır.
Artık daha fazla zaman kaybetmeyin, lütfen bize iowalutheranhospital@gmail.com adresinden yazın.
Ayrıca whatsapp +1 929 281 1248 numaralı telefondan bizi arayabilir veya bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Iowa Lutheran Hastanesi.

Yorum Gönder

Ara