.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

11 Ocak 2010 Pazartesi

Uğur Boral

27 Yorum:

Sercan dedi ki...

nerden esti :d pozisyonun çok benzeri hepimizce malum eskiden ayhana yapılmıştı ceza sahasında.çok şükür ayhan ölmediği için penaltı verilmemişti tabi haklı olarak.uğur boralda iyi uçmuş insan uçuşu deil hayvan uçuşu.

aqualung dedi ki...

bütün fenerbahçe taraftarları vur vur diye bağırıyolardı yanlış hatırlamıyosam. Kırmızı kart yoktu ama sarı vermişmiydi bari??

sozcelyk dedi ki...

wederson un arkasında bir futbol hayatı geçirmesi dileğiyle....

esperanza dedi ki...

Jessie, Ali Tandogan in Uzulmez e attigi dirsegi de koysaydin keske .

esperanza dedi ki...

Buyuk sukse yapan "GS/Saibesaray" yazisindan sonra "FB den nefret ediyorum" baslikli bir yazinin altyapi calismasi gibi geldi bu post :)

BJK4EVER dedi ki...

Jessie keske Tello'nun attigi yumrugu da koysaydin? Veya Nouma'nin yumrugunu? Bence birakalim bu tur seyleri, 3 sene evvelin seylerini koyup burada acitasyon yapmak BJK taraftarina yakismiyor.......

bu bıçağın ucu keskinleşmeye başlıyor ...

esperanza dedi ki...

Aurelio nun Ricardinho ya , Emre Asik in Nobre ye olan sevgilerini belirten goruntuler de bekliyorum

ian dedi ki...

bu postun altına atılacak yegane yorum "oha adam nasıl koymuş tekmeyi" yazıp geçmektir.. "onu da koysaydın, bunu da koysaydın, ama o da bunu yapmıştı".. zihniyet bu milletteki. pisliği pislikle örtme çabası herkeste. sosyal deney bence bu post. ama madem öyle aha bi tane de benden;

jessie keşke sevda demirel'in hande ataizi'ye attığı tokatı da koysaydın.

mj23 dedi ki...

bowen'ın szczerbiak'a attığı tekme misali bir şeymiş bu.

http://www.youtube.com/watch?v=edb6bz_C9ms

aydın dedi ki...

http://www.yorumla.net/besiktas/220682-ali-tandogan-evlendi.html

Bir istek de benden gelsin madem:
Beşiktaş forması giyip yasağı delerek İnönü Stadı'na gelen Fenerbahçelilerin linç edilmesi için tüm stadın yaptığı tezahüratların videosu.
Birbirinin düğününe katılacak kadar yakın topçular için göz yaşartan hassasiyet, kendi gibi taraftara üstelik de aynı mağduriyete ortak olduğu halde kindar düşmanlık.
Allah akıl fikir versin.

Cherubim dedi ki...

bjk4ever theotheo'nun saha içiyle ilgilenen versiyonu mu? theotheo yönetimde bjk4ever da sahaiçinde..

geloraptor dedi ki...

Kart bile verilmemişti yanlış hatırlamıyorsam...

esperanza dedi ki...

neyse 2 kupanin hatrina vefasizlik yapmayalim susalim

vay oduncunun evladı!
olm çok pis deliriyorum lan böyle şeyleri izleyince, fenerli bulup dalasım geliyor açıklama yapmaksızın!
koymayın böyle şeyleri bence buraya, insanın içindeki ateşi yükseltiyor, olmuş bitmiş olay için canımız sıkılıyor.

yemin ederim gözlerim nouma aradı. kafasının ortasına bir tane indirsin, isterse 2 kariyer ceza alsın. böyle adamlara çakıcaksın hacı, acımaycaksın.
lan yine insanlıktan çıkıyorum hee!

ercan dedi ki...

Bu maçla ilgili görüntünün altına "koymak" fiili ile ilgili bişey yazılacaksa "Nasıl koymuştuk ama fenere" olmalı herhalde :D

Şimdi neyse biraz ciddi konuşalım ;

İki büyük'ün (!) sodasız hazmedememe geleneklerinden biridir bu hareket kesinlikle . Pompa usulü medya tarafından alışagelmiş büyüklüklerini (!) dev ve boy aynalarında değil de sahada tüm çıplaklığıyla görünce cezayı ben keserim çünkü ben bir keserim minvalinden hareketle çok kompleksli hareketler bunlar programına çıkası geliyor insanın vallahi . Hele bundan daha sodasız hazmedememe hali var ki o da başka bir renk ve başka bir sahada iki idiot tarafından sergilenir ki hala düşünürüm ; ulan nesiniz ki ne oldunuz .

SON CÜMLEM İÇİN BKNZ -> Beşiktaş - Galatasaray 2003 Sergen attı şampiyonluk geldi'den 2 dakika sonra Ümit Hep Karanlık ve Volkan Altın Buldum isimli şarkılardır . Hiç bitmez bu şarkı ve çıkış parçası da B yüzünün son bölümünde yer alır ; HAZMEDEMEYENLER ...

Videoda rezalet oynadığımız ve hakem hatalarının bariz lehimize etki ettiği bir maçın son dakikalarında Fenerbahçe'de oynamasına rağmen beşiktaşlılığıyla tanına Uğur Boral'ın tuttuğum takımda forma giymiş en nefret ettiğim oyunculardan biri olan Ali Tandoğan'a yaptığı kırmızı kartlık bir posizyonu gösteriyor.Açıkçası benim için çok birşey ifade etmiyor.

Gürcan Ulusoy dedi ki...

Noumanin, ali tandogan'in benzer hareketleri var ise yayinlayin ben de yorumumu yapayim. Ne nouma ne ali tandogan benim sevdigim sporcular degiller. Ben besiktasliyim. Besiktas benden ibaret degil. Kim neyi protesto etmistir, kim ali tandogan inkendini yere atmalarina tepki gostermistir bilemem. Benim adim jessie ise tellonun dirseklerini gordugum gibi kendisi sevdigim bir oyuncu da degildir. Kaptanim ibrahim uzulmez dahil. Sevdigim adamlar yenildiginde rakip sahaya gecip rakibi alkislayan matteo ferrarinin besiktasidir. Ben sergen yalcin'in degil rizanin, sifonun, futbolculuklarini begenmesem de holoskonun bobonun besiktasini tutarim. Beni bir baskasiyla karistirmayin. Bana defalarca neden nefret ediyorsun diye soran arkadaslara; nefret ettigim tuttuguz takimlariniz degil, bu hareketlere tepki gostermeyen sporsever iki yuzlulugunuzdur. Haim revivoyu inonude isliklayanlar, ali samiyene kufredenler farkli midir? Degildir. Lakin ben o gruba da dahil degilimdir... Ugur boral mi? Fenerbahceli, eger bu harekete tepki gostermiyorsa 'bu' olmayi kabul ediyor demektir.

aydın dedi ki...

Ağır konuşuyorsun ama anlatmak istediğinde mutabıkız.
Maçın gerginliğine ver, o kupa o şekilde hakem mevzularıyla kaybediliyorsa, sonunda siz ve şimdilerde nedamet getirdiğiniz yandaş medya yine yeni yeniden x yıldır alınamadı temalı Recep İvedik esprileri yapacaksa o hassasiyeti düşünecek zaman kalmıyor.

aydın dedi ki...

Yandaş medyadan kasıt yandaş medya değil, medya da değil.
Eski defterler benim yüzümden yine açılmasın.Anlayan anladı.

alper dedi ki...

gerçi hiç sevmem bu uğur boralı ama bu hareketindne dolayı ben kızmam ki ona.maçın son anı takımı turdan gidiyor oda içindeki öfke nefret adrenalin ile bir hareket yapıyor.bence normal.normal olmayan maçın hakeminin bu hareketi görüp kırmızıyı çıkarmaması.aynı hareketi düşünün ve uğurun yerine noumayı koyun.o yapmış olsaydı bu hareketi hakem görürmüydü görmezmiydi onuda söyleyin elinizi vicdanınıza koyup.
sabah sabah afyonum pek patlamaıd anlaşılan pek bir sakin yorumladım yav.:) kıyamıyorum fenerli topçulara.aynı hareketi bülent korkmaz yapsaydı da galiz galiz gün yüzü görmemiş küfürler edeydim ya şuracıkta ne güzle olurdu.
aydın kardeşşşş tend erica ediyorum bilmece gibi konuşmasın yav.aç bakalım şu eski defterleri.iflas eden tüccar eski defterleri açarmış senin iş o işe benzemiş aydın kardeşşşşş..merak ediyorum ama deftreleri açmaya nerden başlıcan.şeyhmustan mı,carlostan tan mı(malatyasporlu carlos bu fenerli olan değil)...

aydın dedi ki...

Alper hocam boşver yorgan gitti kavga bitti.Artık herkes kendi derdinde.

Pamukk dedi ki...

aaaa torpilli maç. her kupa maçımız torpilli zaten ondan kupa beyi olduk

Unknown dedi ki...

lan komiksiniz nerden esti bi anda

Pamukk dedi ki...

yağmur yağarken kafada şemsiye ile dolaşmamak lazım

Yorum Gönder

Ara