.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

29 Ocak 2010 Cuma

Tabata vs Rıza Çalımbay

Ara transfer dönemi 1 Şubat Pazartesi günü saat 17:00’de bitiyor, ama sayılı günler kalmış olmasına rağmen kimin gidip, kimin kalacağına dair henüz net bir açıklama gelmiş değil; hal böyle olunca bize de komplo teorileri kalıyor. Nedense bu denli sessiz kalınmasının salt kongre süreci ve heyecanı ile açıklanması bana pek inandırıcı gelmiyor, ama gönderilecek ismin kongreye etki edeceği de çok net ! Evet, Demirören’i en fazla yaralayacak isim Tabata olarak yorumlanıyor, zaten bir başka isim düşünülüyor olsaydı muhtemelen bugüne dek çoktan gözden çıkarıldı. Kongre sonrasında ara transfer için 24 saatten az bir zaman kalacak olmasını, önceden planlanmış-programlanmış, sözleri verilmiş ve sadece imzaya kalmış bir transfer izleyebileceğimiz şeklinde yorumlamaktan başka bir şey yapamıyorum. Diğer yandan Rıza hoca da haftalardır ‘’ille de Tabata’yı isterim’’ diye tutturmuş vaziyette; buna karşın bizden de bir olumlu ya da olumsuz yanıt gelmiş değil. Keza Eskişehirspor hâlâ daha Tabata’ya yer açabilecek kontejan boşluğuna sahip. Ama işte talimatname bu transferin gerçekleşme ihtimali bulunmadığını yukarıda çok net bir biçimde izah etmiş. ‘’Beşiktaş yönetimi ve teknik direktörü bundan haberdar mı?’’ derseniz, açıkçası emin değilim; en azından Rıza hoca verdiği demeçler ve Tabata isteği ile bu hataya düştüğünü açıkça gözler önüne sermiştir. Beşiktaş cephesinden Tabata haberlerine ilişkin bilgilendirici bir açıklama yapılmaması ve Rıza hocanın da nabız yoklama seanslarında uyarılmamış olması Tabata konulu ikinci bir son dakika fiyaskosu ihtimalini güçlendiriyor. Bir başka örneği de burada.

4 Yorum:

Pamukk dedi ki...

yıldo gitsin

GOKHAN dedi ki...

Açık var :P

Gaziantep'e geri verirsek sanırım olay çözülür :)

Yanılmıyorsam Kürşat Duymuş'un aynı sezon içinde 3 farklı takımda oynamasına bir şekilde bu madde esnetilerek izin verilmişti. Bu madde de artık nasıl esnetilir onu bilemiyorum :-)

BJK4EVER dedi ki...

Delgado 6 ay top oynamadi, herhalde 1-2 ay sonra anca oynar, ki zaten o zaman lig bitecek. Bu kadar uzun sure oynamamis oyuncu icin bu risk almaya degmez bence. Tabata da maliyetinin adami olmamasina ragmen kotu oyuncu asla degil, gecen seneyi orta saha oyuncusu olark 11 gol 7 asistle kapatmis, dun de iyi gozuktu. Bu saatten sonra dis transfer olacagini da zannetmiyorum, yine mevcut yabancilarla devam ederiz gibim geliyor. Belki Delgado bir takima kiralanabilir, en azindan bos durmayip 5-6 mac oynayip yeni sezona daha hazir girsin diye, bakalim ne olacak.....

Yorum Gönder

Ara