.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

31 Ocak 2010 Pazar

Kongre Üyelerine

Ricamızdır...
Sevgili Beşiktaş kongre üyesi büyüklerimiz, küçüklerimiz. Beşiktaş tarihinin en önemli günlerinden birinin baş aktörlerisiniz. Beşiktaş'ın kaderini çizmek üzeresiniz. Bunun biliciyle seslenmek istedik size.

Tribündekinin de, uzaktaki Beşiktaşlı'nın da yönetimden memnun olmadığını siz de biliyorsunuz. Ve umuyoruz ki bu memnuniyetsizliğin, doğrudan sportif başarısızlık kaynaklı olmadığının bilincindesiniz.

Biz özkaynak diyoruz. Düşünülmeden sarfedilmiş cümlelerle adı lekelenmemiş bir Beşiktaş istiyoruz. Tek başına, dimdik yürüyen; dirsek temaslarından kaçınan Beşiktaş'ı özlüyoruz. Biz Beşiktaş yenilince utanmıyoruz, daha çok seviyoruz. Ama Beşiktaş'ın hakkını korumak kisvesi altında Beşiktaş'ın 'diğer'lerine benzetilmesinden utanıyoruz. Bizi bize düşüren koltuk sahibinin; yaptıklarının yapacaklarının teminatı olduğunu bilip, korkuyoruz. Sözünde duran, sözünün değerini koruyabilen insanları o koltuğa yakıştırıyoruz. Beşiktaş'a borç veren değil, kulübü iyi yönetip ne pahasına olursa olsun borca muhtaç etmeyen başkanı özlüyoruz. Yönetebilen kişiyi özlüyoruz. Beşiktaş'a hizmet etmenin borç vermek olduğunu zanneden; hem ki 'seçimi kaybettiğim gün paramı alırım' diye tehdit savuracak kadar Beşiktaşlı olan adama ısınamıyoruz. Biliyoruz siz de ısınamıyorsunuz. Beşiktaş'ın ağırlığını gözümüzün önünde yokeden, masaların üstüne yumruklar vuran beylere aşina değil bizim gözlerimiz. Biliyoruz, sizin de değil... Biz sizden bu seçimde Beşiktaş'ı geri istiyoruz. Biliyoruz bir kalemde kolay değil bunlar. En azından ilk adımı istiyoruz, kulübün anahtarını bir kişinin ellerine bırakmadığımızı görelim diyoruz. Bu kongre istediği kişiyi seçer; bu kongre demokrattır, anahtar teslim platformu değildir, diye görelim... zincirlerini kırdıktan sonra demokratik günlere, rahat rahat el kaldırıp konuşabileceğimiz, veto hakkımızı kullanabileceğimiz kongrelere yeniden başlayalım diyoruz. Yeni gelen kişi de bu kongrenin sözünün olduğunu bilsin... Artık sesinizi çıkarın, ses çıkarabilin, görelim diyoruz.
Biz sadece rica ediyoruz... Bir kere daha düşünün, sandık başında kime, ne için oy veriyorsunuz; son kez daha düşünün.. ama düşünün diye rica ediyoruz. O kadar ellerinizdeki Beşiktaş'ın kaderi, karanlık günlere ya da en azından umut etmeye başlayabileceğimiz günlere açılan kapılar o kadar size bağlı ki; yalvarın deseniz yalvarmaya hazır bekliyoruz. Oy sahipleri, dernek insanları.. 'Hiç mi düşunmedun sen, sevduğun boyle ağlar' diye kapınızda bitmeye hazırız.
Satmayın oyunuzu, onurunuz için gidin o kongreye. Beşiktaş aşkını da kenara bırakalım, iyi insan olmak için... Önce elinizi vicdanınıza sonra damgayı pusulaya vurun... Ekşi Beşiktaş

80 Yorum:

cemekici dedi ki...

+1

saygilarefendim.

Unknown dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Pamukk dedi ki...

imza: beşiktaş taraftarları
10bin tane print alıp kongrede dağıtmaya kalksak dayak yeme olasılığımız nedir:)

helldoradotcom dedi ki...

guzel olmus valla!

helldoradotcom dedi ki...

keske antalya maci pazar aksami olsaymis! Kongre bitmis bir sekilde oyuna konsantre olabilirdim..

theotheo dedi ki...

kim di bu adam?

seba mı? bilgili mi?

yoksa ömrünüz boyuncu abdulkadir aksunun oğlunu mu beklediniz?

herkesin eli vicdanında kimsenin de oyu satılık değildir, burdan kimseyi yargılamaya hakkınız yok.

beşiktaş takımı projeleriyle, stadıyla bundan böyle daha da büyüyecektir, kimse beşiktaş üyeleri hakkında ileri geri konuşmasın.

selo dedi ki...

kongrede burdan kimler oy vericek ?

@theotheo

kongre öncesinde oyu satılık olanları, dansöz gibi kıvırtanları beşiktaş taraftarı gördü göreceği kadar. murat aksu biliyoruz abdülkadir aksunun oğlu da sen yıldırım demirörenin oğlu musun ki beşiktaşı bu kadar kötü yöneten adama hala destek verebiliyosun...

kesinlikle katılıyorum, Demirören o koltukta bir gün daha oturmamalıdır. 3 sene sonra daha iyi de gitse daha kötü de kulübe talip olacak bir başkan çıkamaz bu gidişle.

sozcelyk dedi ki...

bilal meşe kongrenede demirören çıkacak maalesef dedi.

bie yine hasret

bize yine hüsran var

Ahmet Canseven dedi ki...

Ulan Tüpçü sanki ben yokken eve gelmişde Aşkıma sarkıyor gibisin. Anla artık bizden sana karşılık yok, sarkma boşa...Düş yakamızdan.

serhaddar dedi ki...

ben bi beşiktaşlı olarak azıcık emeğim,maçlarda döktüğümüz gözyaşlarından hakkım varsa.demirörene oyverenlere hakkımı helal etmeyeceğim.Göz göre göre Beşiktaşımızı rezil eden bi adamın hala başkanlıkta iddialı olmasını esefle izliyorum.Hele ki onu savunan yorumları anlamak mümkün değil.pafla çıkmalar,topuz rezaleti,bir günde yapılan transferler..ne dediğini bilmeyen,cebinin doğrultusuna beşiktaşımızı rezil eden,sonra da utanmadan seçilmezsem ertesi gün paramı alırım diyen bir adam nasıl Beşiktaşa başkan olur.ertuğrul sağlama yapılanlar daha unutulmadı ve daha bir çok saçmasapan davranış.Murat Aksuya tukaka diyenleri de anlamak güç,yahu görmez misiniz YD ye rakip bile çıkmıyor,rakip olanlar yandaş oluyor beyler!!!Aha Metin Keçeli..

tekrar ediyorum Yazıklar olsun Demirörene oy atanlara.!!

selo dedi ki...

Murat Aksu belki kusursuz değildir.Ama burda şöyle bir durum var kulübü sanki oyuncağı gibi yöneten bir yönetim kurulu ve başında Yıldırım Demirören.Yıllardır insanı stad yalanıyla kandırdı.Gitti van der vaart real madridde 9milyon euroya satılırken tabataya 8milyon euro verdi vdf i alırız demiyorum ama fiyat kıyaslaması.
Del Bosque olayında kafasına göre adamı kovdu ve tazminat vermeye zorunlu bıraktı.
Bir tane adam akıllı hareketi yok hep kafasına göre açıklamalar.Tek başına yönetiyor babası ne derse o oluyor.
Paf takımla çıkacağım dedi çıkmadı.Ve birçok sözünün arkasında durmadı.Klübün borçları ortada İstanbulun en değerli yerinde Fulyada yapacağı plazaları eline yüzüne bulaştırdı.Ve bütün gelirlerini 5 ve 10 senelik kırdırdı.Koskoca Beşiktaş kulübünü ne hale getirdi.Amatör branşları yazmıyorum bile.
Burda yazmakla bitmez Beşiktaşlılığından hiç şüphem yok asla serdar bilgiliden nefret ettiğim gibi etmem ama Beşiktaşı sevmekle başkanlık olmuyor kabiliyetli olmak lazım buda demirörende yok.
Demirörene oy verecek yada destekleyecek arkadaşlar desinlerki şu sebepten dolayı veriyorum merak ediyorum gerçekten.

ps:
Kimler kongrede oy vericek?

Pamukk dedi ki...

galiba ancak yd ölürse ondan kurtulacağız

ben de beşiktaşlı olarak azıcık emeğim,maçlarda döktüğümüz gözyaşlarından hakkım varsa.demirörene oyverenlere hakkımı helal etmeyeceğim

BJK4EVER dedi ki...

Demiroren kulubu yonetemiyor deniyor (kismen dogru), ancak kongereye 3 gun kala inanilmaz bir rekabet var! Normal sartlarda bu kadar kotu bir baskanin karsisinda kesin kazanacak gozuyle bakilan biri olmasi lazimdi, hele ki muhalefet tek baskan adayi ile temsil ediliyorsa! Iste asil uzucu durum da budur ya, kulubun borcu olabilir, Demiroren kalabilir vs ancak bu kotu gunlerde Demirorenin karsisina adam gibi bir muhalefet cikmiyorsa ve Demiroren kendisini en cok elestirip yerden yere vuran 2 kisiyi listesine alabiliyorsa durum cok kotudur......

One Shot dedi ki...

Yıllar öncesinden bizim göremediklerimizi gören kişiden gelsin
http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?id=4366737.
şimdiki önyarıgısı nedir aydınlat bizleri jokond. kötüyse sus kimseler duymasın umuda yolculugun bari tadını cıkaralım..
yok bu hafta sonu da kurtulamazsak bu adamdan "baba hakkı bizi yanına alsana" diye tempo tutacam stadın önünde.

MetinAliFeyyaz dedi ki...

Hepimiz biliyoruz ki malesef delegelerin oyu satılık.Bunun için Ankara'da Sheraton'da,her ilde en lüks otellerde ağırlandılar,gece otelde kaldılar,yönetimin ekstra ikramlarını kabul ettiler.Bu yüzden CSKA Moskova maçına ilgili ilgisiz tarihin en kalabalık kafilesi gitti. Demirören geçen seçimi stad maketiyle kazanmıştı.Şimdi ne olacak? 3 yıl öncesinin maketi hala duruyor.Aynı hayale devam mı? Camia bunu yer mi?Ben paralı başkan istemiyorum.Eğer paralı başkan daha makbulse kulübü araplara satalım,Manchester City gibi olalım.Ama ben Arsenal gibi,Manchester United gibi yönetilmek istiyorum.

mj23 dedi ki...

@MetinAliFeyyaz

inan bana beşiktaş'ın manu gibi yönetilmesini istemezsin.manu arka arkaya 2 başarısız sezon geçirirdiği takdirde (ki başarısızdan kastım ligde şampiyon olamamak şampiyonlar liginde finale kalamamak) iflasın eşiğine gelecek durumdalar.

Cetin dedi ki...

Kongre artık rüyalarıma girer oldu ,her uyandığım günü pazar sanıp seçimde nolacak acaba düşünüyorum uyanır uyanmaz. Bu adam klubun,taraftarın psikolojisini bozdu beyler. Surda 2 tane adamı aramızda dahi tartışamaz olduk. Kendisine haklı veya haksız ciddi veya provakatif 2 kelime yazanları anlayamıyoruz.Hepimiz mi çıldırdık yoksa hepimiz aklı başındada Y.D mi ne yaptığını bilmiyor.

Ya bu adam tribünde dayak attı dayak neyin seçimi ya. Maça gitmiş parasını biriktirmiş çocuğa ,evde cocuğunu bırakan anneye , oğlunu maça girmiş babaya dayak attırdı. Hakkaniyette değil azıcık insan sevginiz varsa şu adama oy vermeyin. Y.D'ye Oy verene şu klup üzerinde ne kadar taraftarlık hakkım varsa, ne kadar duygusal bağım, ne kadar maddi desteğim olduysa haram olsun.

Bu arada adamın ekibi iyice Mordor oldu gözümde her söveni, her kötüyü , her şakşakcıyı yanına alıyor.

Ahmet Canseven dedi ki...

Son iki gün...
O gün geldiğinde hepinisi farklı şekillerde toplu intihara bekliyorum...
Benim intihar planım en korkuncu... O gün geldiğinde ve Demirören seçildiğinde önce mevcut olan saç dökülmemi hızlandırıcam, akabinde zaten büyük olan kafamı daha önce bu dünyada sadece bir kez görülmüş büyüklüğe ulaştırıcam... Bir de yüz felci geçirip ağzımın sağıyla soluna hükümsüzlüğümü ilan edersem...
Al sana Benden Demirören. Ölümlerin en kötüsü, mezar bile beni kabul etmez valla...

Umarım kongre üyeleride kabul etmez mezarın kabul etmediğini....

@theotheo

Surada "Abdulkadir Aksu'nun oglu" demeni cok manidar buluyorum. Neden, zamaninda Besiktas ikinci baskanligi yapmis bir adami, hala daha babasindan dolayli bir unvan ile neden niteliyorsun ki? Hani diyeceksin ki "baglanti" vs., yahu bu adam Demiroren'in yonetiminde degil miydi zaten? Ki senin Demiroren'in, ak mi ak, pak mi pak bir adam degil mi?

Benim babam Kemalist, ben ise libosun onde gideniyim. Yarin obur gun beni "babasinin oglu" diye tanimlarlarsa cok uzulurum.

Hani genellemelerinle meshursun ya, bir tane de ben yapayim. "Turk milleti kisiye kulp takamadigindda birinci dereceden akrabalarina mal bulmus gibi saldirir." Yalansa yalan de.

Ha, diyeceksindir ki "Ben o lafi bilincli demedim". Ben de oyle dusunuyorum, o zihniyetini daha acikca gosteriyor zaten.

Altina bir imzada benden...

TA dedi ki...

paranın satın alamadığı tek şey beşiktaş tarafradır herhalde.kongre üyeleri hikaye.kim nasıl kongre üyesi oluyor.bunu sorgulamak lazım.ne yapmışta kongre üyesi oluyorsun.YD yi bu kongre üyeleri seçti.hemde iki kez.demekki burada bir problem var.YD yi iki seçen kongreden fazla umutlanmamak lazım.

kabataş dedi ki...

gürcan bilgiç,levent tüzemen,kemal belgin,hakan ünsal gibi şahısların yazılarına nasıl ulaşırım diye düşünüyordum ne zamandır çok iyi olmuş link vermeniz.

Gürcan Ulusoy dedi ki...

sadece onlara değil, nilay yılmaz'a da oradan ulaşabilirsiniz...

kongreden sonra benim bazı yazılarıma da oradan ulaşacaksınız.

TA dedi ki...

YD nin karşısına kendi halinde beşiktaşı seven bir rakip çıkamaz.GÜÇ denen birşey var.(derin ilişkiler-karanlik ilişkiler vs)

bu GÜÇ'e karşılık başka bir GÜÇ(siyasi) ile ancak rakip olabilirsin.

yoksa ibrahim altınsay gibi değerler yada süleyman seba tarzı başkan adayları ortaya çıkamazlar.yani birisi ortaya çıkacaksa bu arkadaki bir GÜÇün desteği ile ancak olabiliyor.(medya-siyasi-derin ilişkiler vs)

devir böyle.iyi olan değil güçlü olan kazanıyor.bakalım iki güçten hangisi kazanacak.GÜÇsüz biri çıksaydı YD nin karşısına kesin YD kazanırdı.şimdi güç dengeleri azçok var.

TA dedi ki...

eğer bundan 15-20 sene önceki durum olsaydı o zaman durum değişirdi.o zamanlar ortada büyük rant yoktu.paranın olmadığı yerde güç yerine ehillik ön plana çıkıyordu.süleyman seba tarzı başkanlara bu dönemde görev vermezler.

parayla satın alınamayan kongre üyelerinin sayısının hala yeterli seviyede olduğunu düşünmek istiyorum.aksi zaten kafayı sıyırtır adama.

uur dedi ki...

Kimsenin oyu satılık değildir demiş theotheo...

11 yıllık kongre üyesiyim...İlk oy kullandığım kongrede de diğerlerinde de; kapıda üye yaptıkları kişileri bekleyip oy pusulasını eline tutuşturanları gördüm ben..."Biz senin yerine oy vereceklerinin kağıtlarını zarfa koyduk, git sandığa at aman yanlış yapiim deme" diyenler gördüm. O zarfın içinde kim var umursamadan oy kullananları da gördüm...

Bu kongrede daha da fazlasını göreceğime adım gibi eminim...Umarım Beşiktaş`a değer veren, Beşiktaş`ı gelecek nesillere taşımak isteyen, 2-3 kupa ile değil Beşiktaşlılık ile övünenlerin çoğunlukta olduğu bir kongre olur. Umarım insanlar kendi kararlarını verebilecek kadar "farkında" olurlar durumun ve umarım 1 Şubat Demirörensiz bir gün olur.

serhaddar dedi ki...

İSTANBULA,ÇARŞIYA BÜTÜN BEŞİKTAŞLILARA SESLENİYORUM..BEŞİKTAŞTAN NEMALANMAKTAN ÖTE,YÜREKTEN SEVENLERE.SİYAH BEYAZI BİR ARADA GÖRÜNCE İÇİ TİTREYENLERE SESLENİYORUM...ŞU KONGRE NEREDE YAPILIYOSA,TOPLANIN ÖNÜNDE KONGREDEN BİR KAÇ SAAT ÖNCE.BAĞIRIN YETER YILDIRIM DEMİRÖREN DİYE..BİR SARSIN KENDİNE GETİRİN,GAFLET VE DELALET HATTA HIYANET İÇİNDEKİ KONGRE ÜYELERİNİ...ELLERİ GİTMESİN OY VERMEYE ŞU CEBİNİN DOĞRULTUSUNA BEŞİKTAŞI YÖNETEN ADAMA!

sozcelyk dedi ki...

isim vermemiş belki yıldırım mayruktur bilemeyiz..

theotheo dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
bw1903 dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
BJK4EVER dedi ki...

Demiroren kazanirsa nasil maclara gelecektir? Kendi takimin macina gidemeyen baskan olarak tarihe gecer herhalde.....

TA dedi ki...

YD nin bırak başkan olmasını tekrar başkan adayı olması bile nasıl bir ülkede yaşadığımızın kanıtıdır.başkan olup olmamasını değilde başkan adayı nasıl oldu onu tartışmak lazım:)japonyada bir yönetici herhangi bir suç işlediğinde intihar ediyor.bizde tam tersi durum.bizde iyi işler yapanları uzaklaştırıyoruz.

Adsız dedi ki...

ne ricası be...

abi .okunuzu yiyim, murat aksu'yu seçin...perişan olduk yıllardır...yapın bi kıyak güzel abilerim, üzmeyin bunca milleti bi 3 yıl daha...

hadi nolur....

bu siteyi takip eden kaç kongre üyesi var bilmiyorum. umarım fazladır ve dikkate alırlar sitede yazılanları. bir de madem usulsüzlükler oluyor kongrede, tespit edin kanıtlayın, yapanlar hesaplarını versin.

serhaddar dedi ki...

Demiröreni tvde falan görünce aklıma,sezerciğin filminden bir sahne geliyor...

Sezerciğin fıstık adlı eşeği(BJK) açık arttırmayla satışa çıkarılır..Şişko Nuri(YD)babasının parasına güvenerek konuşur...

benim olacak fıstık vurucam kırbacı vurucammm...alıcak babam,benim babam çok zengin...Çuvalla parası var...Alıcam fıstığı binicem üstüne..

Derken bir ses çıkar ve fıstığı kurtarır :)

Ah fıstığım ahhh!!! Bakalım kurtulacak mısınn

Atakum RAC dedi ki...

3. paragrafın ilk cümlesi herşeyi özetliyor.

dominic molise dedi ki...

%75 demiroren, %25 aksu.
subat'ta bu tahminim yanlis cikarsa trafalgar square'de (londra'da taksim meydani vardi da biz mi soyunmadik) ciplak gezerim.

Hahaha süpermiş...

http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?id=3530782

Pamukk dedi ki...

Ne zaman bitecek Tanrim bu azap
Yarini olmayan gunlere kaldik
Dunyamızı siz yıktınız kendi ellerinizle
aferim size kongre üyeleri

böööööggğğğk

RuFF dedi ki...

Y.D NTV ye çıkmaktan vazgeçmiş :)
Tabiki çok normal bu çünkü doğru düzgün soru solacak 2 kişi olduğu anda verebilecek hiçbir cevabı olmaz.

pseudotimes dedi ki...

Murat Aksu da ve demirören de birbirlerinden önce canlı yayına çıkmak istemediler bu sebeble ikiside yok bugün ntv de. Ee normal tabi son çıkan istediği gibi cevap verir ilk yayını izleyip. Neyse pazar günü oyum Murat Aksu ya.

Seba1903 dedi ki...

Yitip giden beşiktaşlılık duruşu namına Oyumuz murat aksuya

Pamukk dedi ki...

hhahaaa
bende diyodum güntekinle ercan taner danışıklı dövüş yapmaz
bakalım ne sorcaklar ne cevap verebilecek

patlamış he

Adsız dedi ki...

bursalıların bile istemediği bir başkana oy verecekleri şimdiden kınıyorum:

http://www.teksas.org/haber_oku.asp?haber=5777

suleman sebanin olusu bu klubu yonetmeye yeter.
mevcud yonetimi goz onune alirsak suleyman seba ile isimlerinin yanyana koyulamiyacagi fikrini tasiyorum..
yaziklar olsun sebaya git diyenlere..
o taraftarda kendini 10 kombine bilete satmis taraftar kisvesidir..
noldu kufurler ettiniz sebaya..
simdi o y.vsakalrdan bazilari cikip mevcud yonetimi elestiriyor.. yazik

bw1903 dedi ki...

buna oy verenler kazanırsa fblilerle gslilerle beraber kutlarlar artık özellikle angutkom tam destek veriyo girip okusunlar

BlackWhite dedi ki...

Şimdi de ibra krizi çıktı. Aksu'nun listesinden ayrılan yönetici adayını suçlayamayız, kendi ilkelerine göre hareket etmiş. Ancak ibra etmemeyi de hatalı bulmuyorum. "Camianın ileri gelenleri" sözünün ne kadar fos çıktığını nasıl gördüysek, ibranın Beşiktaş'ın imajına zarar vereceği sözünün de o kadar etkin olmadığını düşünüyorum. Zaten Aksu'nun söylemleri de bu şekilde davranmasını gerektirir. İbra edilmeme kararı çıkarsa ne olacak; öncelikle söylendiği gibi 1903 e kadar varan hesapların hepsi incelenmeyecek, son bir yıl söz konusu. Bu durumda dahi birilerinin dava açması gerekir ki, ibra edilse bile kongre üyeleri bir konu hakkında bağımsız olarak yine dava açabilir, aynı devam eden davalarda olduğu gibi. Kongre açısındansa ilginç bir durum söz konusu. Beyaz oy vereceğini söyleyenlerden Aksu'nun ibra etmemesini bekleyenler var. Bakalım neler değişecek.

adophis dedi ki...

guzel abilerim iyi demissiniz de 3 gun sonra murat aksu 3 kat oy farkla ciksa bile kongreden bu klubun onundeki en buyuk engeldir yildirim demiroren, genelde bjk lehine kullanmaktan besiktaslilik durusu oturusu veya sicisi sebebiyle imtina ettigi genis lobisini bjk aleyhine kullanmaktan gidim imtina etmeyecektir. 2003-2004 sezonunda yaptiklarinin hepsi ortadadir. hatta bu adami kongre mukafatlandirmistir 6 sene baskanlik koltugunda oturtup, bu taraftar sinan engin'in donusunu hosgeldin imparator diyerek kutlamistir. bu saatten sonra kim kazanirsa kazansin bjk'nin gelecegi pek aydinlik gorunmemektedir (yildirim demiroren ve emrindeki kongre uyeleri, yonetim kurulu uyeleri, bu minvalde calisan dernekler, derneklerden nemalanan taraftarlar turk sporundan afaroz edilmedikce biz daha cok memleket kurtarir gibi bjk'yi kurtaririz).
bu arada ne koltukmus be bilader.
15000000 taraftarin icinden bi tane mi adam cikmaz. illa pervez muserref'i mi cagiralim (adamin zaten koltugu kalmadi pakistan'da az da akaretler'de takilsin

öyle konuşan adamlar var ki ölümleri beşiktaşın elinden olsun.

amına koyayım böyle işin

BlackWhite dedi ki...

"Koskoca Başkan Beşiktaş için cebinden vermiş tabii ibra edeceğim" diyor adam. Bir de kömür-mercimek desteklerine laf edersiniz, bundan alası mı var; kömürü alanlar en azından muhtaç. Bir de "beni seçmezseniz paramı isterim banane" dendi ki, oh suyundan da koy.

theanswer dedi ki...

Gerçekten Beşiktaşlı olupta ydden hiçbir menfaati olmayan tekbir kişi varmı acaba onu destekleyen.

Hakikaten iyi insan olmak için. Mesele bu işte. Başarı burda kriter değil. Keşke başarı geldiğinde Demirören'in nasıl kötü olduğunu unutmayabilsek. O zaman hayat güzelleşecek. Ben de küçük bir not düştüm Demirören'in rüyalarıma giren kötülüğü üzerine. İlgilisine:
http://mehmethayrizan.blogspot.com/2010/01/demiroren-ve-genel-grev.html

BarFly dedi ki...

Bir Galatasaraylı olarak gazanız mübarek olsun diyorum.Umarım bu seçim tüpçüden kurtulursunuz beşiktaşlı kardeşlerim.

Şansınız açık olsun

BarFly dedi ki...

Bir Galatasaraylı olarak gazanız mübarek olsun diyorum.Umarım bu seçim tüpçüden kurtulursunuz beşiktaşlı kardeşlerim.

Şansınız açık olsun

vence dedi ki...

3500 üye girmiş, 17:00'ye kadar 9000'e çıkması bekleniyor; umut var..

RuFF dedi ki...

Kongre izlenimlerim;
sabah 8 de kalktım ve 1 saatlik bir oyalanmanın ardından yola koyulduk.AKatların girişine bir çadır kurulmuş oradan girişimizi yaptık.
Biz ilk girerken çok kalabalık değildi.İçeri girdiğimizde saat 9:30 civarıydı.

Yaka kartlarını aldık ve oy atılan salona geçtik.Henüz oy atım işlemi başlamamıştı fakat biz genede sandık sırasına girdik.İlk sıraya girdiğimde saat 10 civarıydı ve önümde 5-6 kişi vardı.Normalde 1 da başlaması gereken seçim Diven kurulu seçimi ve ıvır zıvırı nedeni ile baya sarktı.Tam 1 saat ayakta bekledikten sonra divan seçimi yapıldı ve oy atımı 11:30 gibi başladı.

Oy atımı başlarken arkamda 60-70 kişi sıra olmuştu.10 tane sandık vardı ve sırada bekleyenlerin sayısı bini bulmuştu.Oy atımını yaptıktan sonra biraz daha salonda kaldım ve aşağıda linkini verdiğim fotoyu çektim.Foto 12 civarında çekildi.Oy attıktan sonra ailecek ilk söylediğimiz cümle "Allahtan erken gelmişiz " oldu.

http://img188.imageshack.us/img188/1790/dsc00010kc.jpg



Biz çıkarken içeri girenler büyük ihitmalle 3-4 ten önce oy atamazlar.
Daha önce de çok kongreye katılmıştım ama bukadar kalabalık hiç görmemiştim.
Dışarı çıkmak için kapalıda derbi maç öncesi yaşanan bir keşmekeş yaşadık.Giriş ve çıkış kapısını aynı yaptıkları için perişan olduk.
ÇAdırdan dışarı çıktığımda içeriye girmek isteyenlerin yaptığı sıranın mayadromun önüne kadar gittiğini gördüm ve sevindim.

Oy atma işleminin bence 5 te bitme şansı yok.Saat 8-9 a kadar uzama şansı var.Seçim sonucuda ya gece ya
da yarın sabaha açıklanabileceğini düşünüyorum.

Girişte Murat aksunun elini sıktım ve "cesaretiniz için teşekkür ederimEndisi güldü ve sırtıma vurdu "oylarınızı bekliyoruz maalesef cesaret yetmiyor dedi"

Bu arada Murat Aksu nun yanında Y.D de vardı ve onun elini sıkmadım.Önümü ise hiç iliklemeyip pas geçtim.Tho ya selam olsun..

serhaddar dedi ki...

vay bee sabaha kalır haa..neyse katılım çok olsunda...kurtulalım şu tüpçüden...umut verici güzel bir izlenimdi teşekkürler..YD nin elini iyi ki sıkmamışsınız bu arada:)Ama o yüzsüz adama koymaz aga...

Ahmet Canseven dedi ki...

Oy kullanmadığı adayın kağıtları yere atıldığından,bunların sonucunda Aksu'nun şu an için önde olduğu gibi bir durum ortaya çıkıyormuş. Habertürkte Ali Gültiken söyledi. ama gibi bir durum işte. % 60 a %40 gibi bir söylenti varmış...

Ahmet Canseven dedi ki...

Oy kullanmadığı adayın kağıtları yere atıldığından,bunların sonucunda Aksu'nun şu an için önde olduğu gibi bir durum ortaya çıkıyormuş. Habertürkte Ali Gültiken söyledi. ama gibi bir durum işte. % 60 a %40 gibi bir söylenti varmış...

sozcelyk dedi ki...

sabaha kadar sürmez usta , başbakan mı seçiyoruz , tahminim 7 8 gibi belli olur kocakafa nın gideceği.

bw1903 dedi ki...

AKSU'NUN İTİRAZI VAR
Saat 10.00'da başlaması gereken oy verme işleminin 11.15'te başlamasına Murat Aksu'dan itiraz geldi. Gecikmeli sürenin oy verme bitim saatinin sonuna eklenmesini talep eden Aksu, bu yönde divan başkanlığına bir önerge verdi.

DEMİRÖREN KABUL ETMEDİ
Divan Başkanı Uluç Gürkan, Murat Aksu'nun bu talebini diğer başkan adayı Demirören'e sordu. Yıldırım Demirören bu önergeyi kabul etmedi. Bu nedenle seçim saat 17.00'de sona erecek.

BlackWhite dedi ki...

YD yine sıpayı bırakmayan Nuri hesabı Beşiktaş kongre üyelerinin oylarından korkuyor. Lem zaten 1 saat 15 dakika geç başlamış oylama, insanlar akın akın gelmiş kapıda sıraya girmiş, bir de başkan olacaksın desene sabaha kadar da olsa herkes kullansın diye. Hem Akatlara alan ben miyim kongreyi. Ya sabır.

tearkan dedi ki...

Oy kullanma hakkı olan ve bu hakkı kullanmaya gelmiş olan kişilerin oy kullanmasına izin vermemek nasıl bir mantıktır, nasıl bir uygulama, düzenlemedir? Aidatını yatırmış, oy kullanmaya gelmiş insanlara en geç saat 5'e kadar oy kullanabilirsiniz diyorsan eğer bu durumda o kişinin o saate kadar oy kullanabilmesi için gerekli ortamı yaratmaya da mecbursun. Bu arada bir arkadaş yazmış, eğer YD gidecekse ben sabaha kadar beklemeye razıyım. :)

Melih dedi ki...

ya bu y.d yine başkan seçilirse boğaz köprüsünden atlarım.. yeter artık yeterrrrrrrr...

bw1903 dedi ki...

tüpbeyinin seçilmek için her şeyi yapacağı belliydi

mj23 dedi ki...

kongrenin takip edilebileceği bir yer var mı?

BlackWhite dedi ki...

İşin bir başka yönü; YD seçilse bile taraftarın içine sinmeyecekti, şimdi bir de bu süre uzatmama hikayesiyle az farkla seçilirse resmen kaos çıkacak. Yok efenim borçları konuşmak Beşiktaş'a zarar veriyormuş filan. Bundan daha fazla zarar mı olur.

Seçimi takip etmek için şu anda en güncel site: http://www.htspor.com/Futbol/spor-haber/204046-besiktas-baskanini-ariyor.aspx

serhaddar dedi ki...

DEMİRÖREN SALONU TERK ETTİ!

Beşiktaş'ta başkan adaylarından Yıldırım Demirören, oyunu kullandıktan sonra tribünde oturan babası ve annesiyle öpüştükten sonra kurmaylarını da yanına alarak salon dışına çıktı.
Murat Aksu ise sandık başına gittikten sonra rakibinin aksine yöneticilerini de alarak tribünlerde oy sayımını takip etmeye koyuldu.
Bu arada Divan Başkanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre 7596 üyenin oy kullanmak için kurullara başvurduğunu açıkladı.

Habertürkün 7596 sayısı biraz ürküttü beni...çünkü murat aksunun kazanması için 8000 hatta 9000 oy deniyordu..ama çıkmadık candan ümit kesilmez...Yetti gayrı git ulann tüpçü,,,umutlarımıza da ipotek koydurmaa...

erol1903 dedi ki...

sigara icmeye cikmistir abi..

uur dedi ki...

Saat 10:15 gibi içeri girdiğimde sandık sırasına giren epey insan vardı; 12 de çıktım, basket sahasının içinde adım atacak yer kalmamıştı.

Dışarıda da Mayadrom`un kapısına uzanan bir kuyruk vardı.

"Umarım bu kalabalık tekrar YD yi seçmek için gelmemiştir" dedim kendi kendime...

Bir de bu kadar kalabalık olacağını bile bile Akatlarda Kongre yapan zihniyete söylendim doyasıya...

Arkasında sarı kağıtlardan bırakanlardan biriyim...Gelecek için, klübün düzlüğe çıkabilmesi için umarım sandıktan DEĞİŞİM çıkar.

vence dedi ki...

görünen o ki sandıktan yine "siyah" çıkacak.

tearkan dedi ki...

ilk sandık sonucu YD 232, Murat Aksu 154

uur dedi ki...

ikinci sandıktan da YD çıktı...yazıklar olsun

MIRAT dedi ki...

3. sandıktan da demirören çıktı. geçmiş olsun:(

ForzaKARTAL dedi ki...

Yıldırım Demirören ne yazıkki gene başkan arkadaşlar 300 oy fark attı Aksu'ya. Beşiktaşımızın geleceği tehlike altında ve elimiz kolumuz bağlı izliyoruz. Utanıyorum kendimden !

Adsız dedi ki...

beşiktaş'ın kongre üyesi olma şartları yeniden düzenlenmelidir. beşiktaş gibi büyük bir camianın kaderi bu kadar az kişinin seçimine bırakılmamalı. murat asku'ya tapan bir insan değilim, fakat sadece bu kongre üyeliğine getireceği kolaylıklar için onun seçilmesini istiyorum. yıldırım demirören'in işine gelmez üyeliği kolay hale getirmek. bu seçimde 7 değil de 17bin kişi oy kullansa kendisi de biliyor seçilemeyeceğini. üye sayısı fazla olunca bırakın isteyen istediği yere satsın zaten oyunu. bütün bu gruplaşmaları, oy satmaları ortadan kaldırmanın yolu kongre üye sayısını artırmak.

tearkan dedi ki...

17. sandığın sonunda 3801 oy alan YD, yeniden başkan seçilmeyi garantiledi.

Hepinize yazıklar olsun...

Yorum Gönder

Ara