.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

12 Ocak 2010 Salı

Denizli'nin Balı Tutar mı Tutar

Avrupa kupalarında bugüne dek hiçbir gruptan çıkma başarısı gösterememiş olmamıza rağmen bilindiği üzere hep son maçlar öncesi bir umut taşımışızdır, dolayısıyla grup içi hesap kitap konularına oldukça alışkın ve deneyimli insanlarız. (Bu işin de deneyimi oluyormuş demekki!) ama yıllardır bu hesaplarla kafayı bozmuş biri olarak bugün cidden bu postu utanarak attığımı belirteyim. Şu takımların arasından acaba çıkar mıyız – batar mıyız muhabbetine girmek hakikaten içimi burkuyor. Ne yapalım kader … Tablo aşağıda görüldüğü gibi. Fazla uzatmadan sadece bizim çıkmamızı sağlayacak sonuçları yazıyorum: Konya Şeker – Manisa Manisa puan kaybederse, Beşiktaş kalan 2 maçını kazanması ve gerekli averajı yakalaması halinde ‘’Kasımpaşa-Belediye’’ maçının sonucuna bakılmaksızın gruptan çıkar. Kasımpaşa – Belediye İki takımda puan kaybeder yani berabere kalırlarsa, Beşiktaş kalan 2 maçını kazanması halinde ‘’Konya Şeker – Manisa’’ maçının sonucuna bakılmaksızın, gerekli averajı yakalaması halinde gruptan çıkar. Tabi bu iki maçın da istediğimiz sonuçlarla tamamlanmasına gerek yok, iki maçtan birinde bile yukarıda yazdığım ihtimaller gerçekleşirse 6 puan ve yeterli averajla çeyrek finale yükseliyoruz. Üzgünüm.

22 Yorum:

Adsız dedi ki...

bizim haricimizdeki tüm takımların her maçta berabere kalması bizim de iki maçı almamız lazım.

ilk maç ne İBB Olimpiyat...

elendik bitti...

esgo dedi ki...

Tüm maçların berabere bitmesine gerek yok, bizim dışımızdaki iki maçtan birinin berabere bitmesi yeterli. Hatta Kasımpaşa'yı mağlup eden Konya Şeker, Manisa'yı da mağlup eder ya da berabere kalırsa isterse Belediye-Kasımpaşa maçı 6-0 bitsin bizi ilgilendirmez. Manisa devre dışı kalacağından Belediye-Kasımpaşa maçının galibi ve biz çeyrek finale kalırız.

Bu sene tek kupayla yetineceğiz sanırım :(

Adsız dedi ki...

yav iyi hoş da konya şeker manisa'yı biz de belediyeyi yenemeyiz gibi geliyor abi.

hem konya şeker yenerse 6 puana çıkacak, bu onları da iddialı yapmıyor mu?

öff kafam karıştı... aha yine belediyeyi hatırladım, yok yok bu iş yaş...

Kurtulus dedi ki...

şu grupta şu hesapları yapıp millete güldürmeyin bari kendinizi.

O değil de en büyük korkum kupayı eziklerin alma ihtimalinin doğması.Biz elenirsek kim eleyicek ezikleri.

esgo dedi ki...

Kurtuluş

Milletin aq

Adsız dedi ki...

Bursa alır gibi geliyor kupayı, haydi hayırlısı...

hussam dedi ki...

@eser gokulu tepkine cok guldum. sen çok yasa hep böyle içten.

Sercan dedi ki...

bu hesaba gerek varmıydı ki.şaşırdım görünce,cidden.bu defans kurgusuyla,ön liberoda uğuruyla sen nereye gitmeyi planlıyosun? kasımpaşa biraz becerikli olsa tarihi fark yerdik.ileri attıkları her topta bizim sahamızda heryer hep BOMBOŞTU. ekrandaki görüntü de hep aynıydı: geri koşmaya çalışan bekler,ön liberolar,hatta stoperler.

olmaz abicim olmaz.böyle saçmalık olmaz.kalecinin hatası varsa gollerde, 2 katı da toramanla kaşın var,5 katı da orta sahayı boşaltanların var. gol yememekle övünürken şimdi övünücek bişeyimiz de kalmadı.

istemiyorum bu sene allahın belası kupayı zaten.sora çıkıp bilmemkaç tane kupa aldık diye övünüyor paşa hazretleri. bi dahaki kupa maçı da her kimle oynuyosak yine uğuru saha sürenin allah 50 bin defa belasını versin diyorum daha şimdiden.

kanat adamı olmayan takım olarak gittik elimizdeki 'tek' kanat adamını da eskişehire verdik. sol açık yusufla başlıyoruz.niye ismail orda oynatılmaz bu maçta? sivok niye yedek?

son söz: allah allah allah saldır Beşiktaş,yarın finalim var,moralimin içine ettin Beşiktaş..

Kurtulus dedi ki...

konya şeker maçında ilk 11 de üzülmez-uğur-kaş üçlüsünü görürsem kalpten giderim herhalde

esgo dedi ki...

Yahu arkadaş neye şaşırıyorsunuz, neyden utanıyorsunuz ben de bunu anlamıyorum ? An itibariyle durum budur, tabloyu buraya koyuyorsak yorumunu da yapmak mecburiyetindeyiz. Şu an burada okuduğunuzu yarın gazete de okuyacaksınız, tıpkı haftasonu oynayacağımız maçtan önce ve maç anında 10 kere işiteceğiniz gibi.

Biz bilmiyor muyuz polyannayı oynamayı, bilmiyor muyuz gruplarda İnegöl'e kaybedip kupayı kaldırdık, sktr edin kötü futbolu demeyi ? Ki zamanında demişimdir de, ama şu an yeri ve zamanı olmayan bir şey varsa o da bu muhabbetlerdir. Kimsenin umut tacirliği yaptığı yok, ortamı güllük gülistanlık göstermeye çalıştığımız da yok. Tablo budur, durum da bundan ibarettir. Çıkarız veya çıkamayız.

sy dedi ki...

eser, olay senin bunu buraya koyman degil; su grupta su hale gelmemizdir sasilacak olan. Sen de demiyor musun su hesaplari yaparken "helal olsun, bunu da yaptirdiniz bize" diye? :)

Muhoo dedi ki...

Olacağı söyleyeyim. Manisa konyada puan kaybeder seviniriz. Ama aynı günün akşamı biz de zulümpiyatta puan kaybederiz, gönlümüzün ekmeği tükenir, hesap kitap biter. Ayrıca bu saatten sonra gruptan da çıkmayalım zaten. Şuraya bak arkadaş 0 puan -3 averajla sonuncu sıradayız. Yediremiyorum !!

Pamukk dedi ki...

tutmasın balı malı artık

her maçı kaybedelim

demirören tekrar gelsin

alen vs cezalardan sonra iyice biten sürünen tribün daha da beter olsun
kötü takımı daha kötü etkilesin

en son iflas edip kulübü kapatalım

oh

Pamukk dedi ki...

Averajı nası düzeltecez :)

ForzaKARTAL dedi ki...

Grupta puan sıralamasında TFF 2.Lig Klasman 3. Grubunda yer alan Konya Şekerspor gibi bir takımın bile 3 puan altında olup, bu takımı da geçememişsek; Beşiktaş forması altında top oynayan ve milyonlarca dolar para kazanan futbolcuların hepsinin aldığı para haram zıkkım olsun, tribüne gidip futbolcularımızı gönülden, bitmek tükenmek bilmeyen enerjiyle destekleyen taraftarımızın kulübe kazandırdığı bilet paraları haram zıkkım olsun. Son sözde başkanımıza takımın geldiği hal ortada başkan sportif başarı olmadığı gibi finansal olarak da tam bir batağın içindeyiz Beşiktaş'ın geleceği tamamen ipotek altında. Bu durumun içinden çıkmak adına NE yaptın ve NE yapmayı düşünüyorsun başkan ?

DeX dedi ki...

ben eser'i biraz tanıyosam bu hesaptan sonra beşiktaş gruptan çıkamaz. eserin şimdiye kadar yaptığı tüm hesaplamalarda beşiktaşın hayalkırıklığına uğradığını ve uğrattığını hatırlayacak kadar deneyimliyim :D. bakalım beşiktaş ve eser hesap sonrası şanssızlık serisini kırabilecek mi?

carlito dedi ki...

belediyeyi olimpiyatta yenebileceğimizi düşünmüyorsunuz herhalde :) daha önce yapılmışı bile yok bunun, bu halimizle mi yapıcaz?
bence boşuna uğraşmış eser, yazarken harcadığı emeğe üzüldüm!

barfilozofu dedi ki...

bu gruptan konya şeker çıkar, biz çıkamayız... O bal olsa olsa Konya Şeker'de olur...

Pamukk dedi ki...

Allah bize Efes Pilsen balı versin ?:P

DeX dedi ki...

yarın konya puan alırsa sonunculuk garanti.. tarihi yeniden yazdın eser:)

Yorum Gönder

Ara