.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

26 Ocak 2010 Salı

Beşiktaşlı Mısınız? (Mini Anket)

Videoyu izledikten sonra lütfen aşağıdaki soruları evet veya hayır diye cevaplayınız.

BJK Kongre Notları from Web Kartallari on Vimeo.

Siz hala başkan paralı olacak mı diyorsunuz? Siz hala saçma sapan stad maketlerine mi inanıyorsunuz? Siz hala altyapıyla değil pahalı transfer yaparak başarılı olur mu diyorsunuz? Siz hala kupa ve şampiyonluklarla mı başarı ölçüyorsunuz? Bu sorulardan en az birine evet cevabı veriyorsanız, üzgünüm. Beşiktaş'lı değilsiniz! KONGREDE OYUNA SAHİP ÇIK, OYUNU ve GELECEĞİNİ SATMA!!!

5 Yorum:

mirza1903 dedi ki...

Asıl ağır olanı seçeneklerden birini tercih etmek mecburiyetinde kalmak. Mümkün olsa, spor yöneticiliği hususunda uzman kişilerin idareciliğe getirilmesini ister gönül. Kimse cebinden para vermemeli ki, böylece kimseye diyet ödeme zorunluluğu da hissetmeyelim. Yazık oldu yarınlara...

esperanza dedi ki...

Aka bok a bakmadan iflas ettigimizi kabul etmemiz bence de en dogrusu olacak. ne diyelim Allah yardimcimiz olsun

Adsız dedi ki...

kaç kere facebook linkini postaladığım video buydu teşekkürler buraya taşıdığınız için

enzo scifo dedi ki...

çok güzel bi cümle var konuşmada belki de düşüncülerimizi özetleyen: 'bu durumun tek nedeni yıldırım demirören'in yetersiz yönetim anlayışıdır'
eğer hala siz bu başkanın altındaki yönetim anlayışından memnunsanız zaten bir şey konuşmaya gerek yok.

threepoint dedi ki...

Son düzenlemelere göre denetçi konusunda iddia edilen durum tam anlamıyla yolsuzluk. Konsulta ve İtimat aynı firmaya ait farklı 2 YMMM şirketi olabilir, bu 1 yıl öncesine kadar yapılabilecek bir durumdu, ancak son 1 yıldır bunun önü tamamıyla kesildi.

bu cümleleri yazdım sonra google'dan baktım. 2 denetim firması arasında bir bağ da gözükmüyor. herşey bir yana, bu kulüp niye big four'dan bir denetim firmasınca değil de yerel firmalarca denetleniyor? Tabata'ya 8 milyon yuro veren yönetim, denetçi seçiminde mi ekonomi yapıyor. Demirören; git!

Yorum Gönder

Ara