.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

1 Şubat 2010 Pazartesi

Anket

120 Yorum:

Muhoo dedi ki...

Beşiktaş Mücadeledir demek istiyorum. Ama inancımı yitirmiş durumdayım

Adsız dedi ki...

Allah belanızı versin şıkkı yok muydu acaba...

hafif olmuş ne haliniz varsa görün...

bw1903 dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.

bugun besıktaslı olmaktan utandım..

besıktas'ın basında yaptıgı once sey ıle bu takımı her anlamda gerıye goturmus bır adamı tekrar baskan secmeyı anlayamıyorum.

demokrası bu ulkeye fazla der dururdum al ıste baska bır ornek..

son ıkı yılda bır anahtarlık dahı almamıstım. uc yıl lısanslı sakız dahı almıycam.

demırorenı destekleyen ınsanlar ıle aynı takımı tuttugum ıcım utandım..

uzaktan sevmek askların en guzeli..
ne halınız varsa gorun..

sehorn dedi ki...

elbette takıma dönüyoruz beyler, bu matezoridir

Unknown dedi ki...

"Halkın Takımı Beşiktaş" bugünden itibaren bitmiştir. Artık sadece Beşiktaş'tır. Bende halktan biriyim ve yokum bundan sonra.

bw1903 dedi ki...

ben de uzun bir yola gittin farz ederim

Adsız dedi ki...

bi daha da stada gelmem!

bu rezilliğin bir parçası olmak istemiyorum...

RuFF dedi ki...

Bu kadar olaydan sonra takıma 0dönüyoruz olayını kabullenmem mümkün değil.
Zaten eski hevesimde çok uzun zamandı yoktu.Hiçbir maçta heyecanlanmıyorum artık.
Sadece kombineye para verdiğim için sezon sonuna kadar maçlara giderim.Fakat bir sonraki sezon ben yokum.

Gittiğim maçlarda da 2 paket çekirdek alıcam hiçbir tezahürata katılmayacağım orası da ayrı bir konu..

Bu yorum yazar tarafından silindi.
Kurtulus dedi ki...

bende forza dan no-post aldım şu an beşiktaş elden gitmiş herifler alen abi ye itham diye bana no-post verdiler.
elleri patlarcasına yd yi alkışlayan alen e yediği dayaklar az geldi sanırım.
kapalısınında forza sının da allah belasını versin.
beşiktaş ın bu hale gelmesinde birinci suçludur kapalı tribün.
bundan sonra asıl tribün yeni açık gerisi faso fiso.
neymiş herşeye kapalıymış ama ranta şerefsizliğe dönekliğe açıklar.

besiktAsiruh dedi ki...

Affınıza sığınarak giydiriyorum lafı:
Eli öpülecek başkan istedim, suratına tükürülecek değil !

Yazıklar olsun!

sergeant1903 dedi ki...

sürec protesto sürecidir dünya futbol tarihine girecek protestolarla taraftar devrimini yapan takım olacaz bundan sonra yaratıcı fikirlerle bu mücadele devam etmelidir öncelikle ürün alımları tamamen durmalıdır statı da 22 bin kongre üyesi doldursun kutuyu da demirörencilere ayırsınlar.

cuma akşamı geçlerbirliği maçındayım ve yanımda bana eşlik edecek bir avuç adamla birlikte "yeter" diye bağırmaya devam edeceğim. Beşiktaş mücadeledir! ama insanın "ne haliniz varsa görün" diyesi de gelmiyor değil!

sy dedi ki...

Bosuna siyah-beyaz degil rengimiz. Boyle kara gunleri belki yasamadik ama karalari aklastiracak birileri elbette gelecek. Besiktas'i desteklerken guldugunuz zamanlar gulmeye calistiginiz zamanlarin yaninda nedir ki? Besiktas, iste bu pislikleri temizlemektir. Gulmeye calismaktir. Besiktas kara gunleri ak etmektir.

Besiktas mucadeledir.

kırlangıç dedi ki...

hala alen abi diyenler var. biz tigana zamanında yönetim istifa diye bağırırken bizi döven adamlar bunlar, ne bekliyordunuz ki? çarşı herşeye karşıymış, hadi ordan.

sozcelyk dedi ki...

bizler eğer şurdaki yazıları yazan kişiler yani bizler tribün isek o stadı dolduranlar bizler isek dünyanın gelmiş geçmiş en matrak 3 senesi bizi bekliyor

sergeant1903 ün dediği gibi aynı duruşu yamukmadan dönmeden sergilemeye devam edersek (yazar burda artık takıma dönüyoruz protesto bitti diyen yoncalara giydiriyor ) mücadelemizle aşkımızla değil demirörenin kendisi babasının bile üstesinden geliriz , ''''devir devrim devridir''' her beşiktaşlı bunun bilincine soğukkanlı olabilirlerse varmalıdır.

devrime davet etmiş gibi oldum ama baştaki yd olunca che guavera olmak sevaptır.

Sertug Ozgur dedi ki...

Kongre üyelerinden önce, doğru dürüst aday çıkaramayan 'Beşiktaş'ın ileri gelenleri' sağolsun.

Daha sayım bitmedi ama böyle olacağı 3 ay öncesinden belliydi.

barfilozofu dedi ki...

Otuzbeşlik ne ki
Meyhaneci yetmişlik getir.
Tek başına gitmiyor, bu zıkkım
Kavunun tadı zehir. Sen yoksun boyn bükük saatlerin...

BlackWhite dedi ki...

Grubu simsarı kukla oyuncusu ortada sandık ama biz usanmadık dedi, böyle oldu. Benim için de bu kongre sonrası evdeki tekiri sevmek, dvd seyretmek ve fotkafişne zamanları. Bütün "gerçek" Beşiktaşlılara sevgi ve selamlarımla.

sehorn dedi ki...

Ben 2-3 ay önce, " abi " denen adamlar bu klubü hançerliyor derken bana laf sokanlar vardı, hatta bunların arasında blog yazarları dahi vardı. Merak etmeyin, takıma dönüyoruz, Alen abiniz birazdan gerekli matezorik açıklamayı yapar yalnız bugün YD'yi alkışlamaktan avuç içleri biraz ağrıyormuş, o nedenle açıklama yarına kalabilir.

Adsız dedi ki...

şimdiye kadar buradan kimseye bir öneride bulunmadım ama Beşiktaşlı kardeşlerime nacizane tavsiyem artık bu kongre-tribün vs. dengelerine fazla bulaşmasınlar, sayfalarca yorum yapmasınlar, güzel kalplerini, beyinlerini boşuna yormasınlar. sade ve iyi yürekli Beşiktaşlılar olarak kalmaya devam etsinler. önemli nokta şu: anlaşıldı ki bu kulubün dinamikleri arasında taraftarın rolü hiç hükmünde.eh, Beşiktaşımızdan da vazgeçemeyeceğimize göre bu konuda olumlu bir gelişme yaşanana kadar itidali muhafaza etmek en doğrusu gibime geliyor. maça gitmeyin demiyorum ama benim artık mecalim kalmadı. herkes kendi kararını versin.

herşeyin daha iyi olması dileğiyle.

anarchitect dedi ki...

Bugün oğlumu uyuturken beşiktaş marşları söylemedim...

vence dedi ki...

başta ibrahim altınsay olmak üzere tuncay özilhan, rahmi koç, nevzat demir, hikmet çetin ve bütün "önde gelen" yüreksizler; hepinize lanet olsun..

Unknown dedi ki...

Tüpçünün oğlunun karşısına doğru dürüst bir aday ve liste çıkaramayan Beşiktaş'ımızın büyüklerini tebrik ederim.3 sene sonra borçlarımıza karşılık klübün tapusunu tüpçünün oğluna verirsiniz artık.
tebrikler....

occasion dedi ki...

dünya tarihinde görülmemiş bi şey bu.taraftara rağmen diktatotaryasını devam ettiren despot adam.nasıl olur da 6 yıl zulüm eden diktatör yine seçilir.allahım, bu nedir.hakikat mi, sanal mı, mamafih 1903 e dönmek istiyorum. yazacak kelime yok cümle yok.che olmak da yetmez.göz göre kulüp satıldı.satılıyor.nerde bu millet.reha muhtarları da gördük zamanında. daha neler görücez.aman allahım.metin ali feyyaz kimdi. onlar bjk idi dimi. peki bunlar kim. kaç bjk var. kafam karıştı. siyah beyaz ulannnnnnnnnnnnnn

matiasemilio dedi ki...

Beşiktaş MÜCADELEdir..abi toplu hareket edilmesi lazım..ya milleti örgütleyeceksin devrim yapacaksın ya da tıpış tıpış gideceksin maçına..lafla peynir gemisi yürümüyo ki bu işler hiç yürümez!
hadi bu hafta gb macına gelmedin 3 hafta sonra cimbom maçında yalnız mı bırakacaksın takımı..
dünyada adam akıllı tribün kültürünün devam ettirildiği nadir yerlerden bi tanesi Beşiktaş semti ve takımı..bu hafta maca gidilmezse bu kültürün semtte yozlasmasına atılan ilk adım olacaktır..

esperanza dedi ki...

YD 2007 de secildiginde "ne haliniz varsa gorun" demedik te simdi mi diyecez ???

Adsız dedi ki...

hangi tribün matias? kapalıda milletin bağıracağını mı sanıyosun?
numaralıdaki adamın şeyinde olur mu sanıyosun?

eski açıktaki adamı sallarlar mı sanıyosun?

gel bize, birlikte bağıralım abi, kafamız dağılır :)

matiasemilio dedi ki...

abi tribün kültüründen kastım kapalı acık ya da baska bi yer değilki..kazandan stad yoluna kol kola marşlar söyleyerek stadyuma gitmek de bu kültürün bi parcasıdır..hayatımda alkol almadım ama maç öncesi kazana gidiyo benim ayaklarım..

Adsız dedi ki...

ben de alkol almadım ve aynen senin gibi düşünüyorum. ama bugün yenilen de zaten bu ruhtan başkası değil. baksana zerre kadar etkimiz yokmuş...fazla safmışım gibi geliyo şu anda herşey...

mad devil dedi ki...

ne mücadelesi ya neyin mücadelesini vereceğiz bu saatten sonra. ha illa mücadele edeceksek klubümüz bu pisliklerden kurtulsun diye o zaman takımımızı desteklememeyi, lig tv üyeliklerimizi iptal ettirmeyi klube hiçbir şekilde katkı yapmamak olarak sürdürebiliriz bu mücadelemizi. yoksa alınacak 5-6 galibiyet arkasından yine herkes demirören yönetiminin icraatlerini unutacak. ben allah belanızı versin ne haliniz varsa görün şıkkını işaretledim ki bu zaten benim savunuduğum mücadele tarzına yatkın bir tercih

durust olucam bu yorumdan once ana avrat kufurler yazdim buraya, daha sonra ne yapiyorum lan ben dedim kendi kendime, sildim kufurleri..

kapali ne zaman sebaya git dedi o kulup o zman bir artci sok yasadi, hakaretlerle indirdik sebayi omuzlarda getirdik serdar bilgiliyi, ne zaman takim 3 mac kotu oynadi puan kaybettik bu sefer ayni kapali hakaretle degil ana avrat kufur ederek indirdi bilgiliyi.
bilgili serefli adamdi ilk protestosunda sizin gibi satilmis insanlarlami ugrasicam dedi cekti gitti..
sonra tupcu geldi buyuk umutlarla. adama bu sefer kapali degil tum tribun kufur etti, yeter dedi tupcu oteki hafta mahalleden adam toplayip taraftari dovdurdu, kendi satilik taraftarini bile dovdurttu.. cunku o besledigi yavru buyumus canavara donusmustu, artik kimseyi dinlemiyordu, yeter diye bagiriryordu...
noldu simdi. sebaya git dedin gitti, bilgiliye git dedin gitti, papaz her zaman pilav yemiyor, tupcude gitmiyor kardesim... satilmis taraftara selam olsun

monochrome dedi ki...

ben duvara dönüyorum arkadaş. bu adam gidene kadar beşiktaş maçlarında duvara bakıcam. takıma dönülecek hal bırakmadılar ki takımda da tribünde de.

sergeant1903 dedi ki...

ya arkadaslar beşiktasın geleceği saibeli hala daha abi abla muhabbeti yapan taraftarlıktan falan bahsedenler var arkadaslar lutfen gomleğinizi bi değişştirin baska bi acıdan bakın mücadele birilerine bişeyler gösterdiğinde anlam tasır diğer sekillerde zaten anlamadılar maca yine gittik yine sırtımızı donduk yine tezahurat yaptık anlamıyo adamlar bjk taraftarı kadardır birileri gelip çöreklenmis bjk ın basına kafalarında ne var bunların süpheleniyorum valla nasıl taraftarı hice sayarlar nasıl bu kadar ruhsuz olunabilir amacları ne bunların külübü mü satın alcak amacı ne bunun gitmeyelim 5 hafta tribüne ondan sonra baslasınlar napcaz diye düsünmeye
gs macına gitmeyecekmiymisiz gitmeyelim arkadasım gitmesek nolur 5 hafta ceza aldık farz edin varsın farklı maglubiyet olsun varsın sampiyonluk kacsın arkadaslar ben beşiktası sevinmek için sevmiyorum sampiyonlukta neymis küme düssek ne fark eder sonuna kadar inadına besiktas yetrki besiktasın köklerine geleceğine zeval gelmesin klüp iflas etmis abuk sabuk transferler yönetmek anlamında zaaf büyük bile bile sahsa borclandırılan bi klüp var ve bundan gocunmayan dert etmeyen kongre üyeleri var.
biz bunları dert etmeyelim kazandan inönüye kolkola yürüyelim oldu valla ii fikirmis

pascalhakan dedi ki...

yuh ya kim bunlar
nası yd oy verebilirler
ne bekliyolaarr
neyi seviyolarrr

Yasin dedi ki...

ölene kadar beşiktaşlıyım. bu hiç bi zaman değişmez ama bu beşiktaş benim hayalimdeki benim yüreğimdeki benim idealimdeki beşiktaş değil... ben her sene bir şekilde şampiyon olan beşiktaş değil ara sıra şampiyon olsada rakiplerin bile saygı duyduğu bir beşiktaş istiyorum... benim beşiktaşlılığım maddi başarılara endeksli mutluluk peşide bir beşiktaşlılık değil. mevcut başkan döneminde uzaklaştı bu takım benim düşüncemdekinden... ve giderek uzaklaşmakta... mevcut düzen devam ettikçe ben beşiktaş taraftarlığından istifa ediyorum... bu süreç boyunca beşiktaş sevgim değişmese bile mevcut düzene ve sürece karşı pasif direnişim devam edecek... ta ki 'ileri gelenler' bir adım ileri çıkıp bu işe bir dur diyene kadar...

Kurtulus dedi ki...

keşke şampiyon olmasaydık gecen sene

sambalici dedi ki...

ne haliniz varsa görün demekten başka yol kalmadı ne yazık ki, demirören ilk geldiğin gün bu maceranın kötü geçeceğini biliyordum ama bu kadarını tahmin etmemiştim, yazıklar olsun ne diyeyim.

ers1981 dedi ki...

vedat kaptan hakkını helal et emanetine sahip çıkamdık...

ben boyle camianin ....
ne kadar ileri geleni varsa,ne kadar donek varsa,ne kadar 3 kurusa haysiyetini satiliga cikaran varsa hepsinin ....
kombinem var eskiacik,isteyen varsa irtibata gecsin lutfen.

Buraksem dedi ki...

ne olursa olsun; eğer bu takım için ne hali varsa görsün diyen bir ekşibeşiktaş yazarı varsa burada, derhal burada yazmayı bırakacak o zaman.beşiktaş işgaldedir.işgalde takımını yalnız bırakan da terbiyesizdir.

uur dedi ki...

kimle mücadele yapılacak...tribün çok uzun zaman önce iflas etti...kongre keza öyle. Beşiktaşın ileri gelenlerinin bir halt yaptığı yok...kimsenin umrunda değil kulübün durumu.YD gönlünü eylesin diye oy vermiş insanlar. İlk maçta "yeter" diye bağırmak isteyenlere kimler nasıl küfür edecek dikkatle bakın...bitti artık...

Benim vicdanım rahat. Oyumu Bşitaşımın mahvolmasına neden olacak adama vermedim. Verenlerin vicdanı nasıl olacak 3 sene sonra oy verecek bir kulüp olmadığında??

Buraksem dedi ki...

bu şekilde olmaz, lütfen beyler.beşiktaşıma yakışmıyor yalnızlık.taraftarının küstüğü, başkanının semirdiği bir yer değildi benim aşık olduğum yer...beşiktaşlıyım diyip de ortalıkta kulübü kullanan kanaat önderlerinde, başta rahmi koç olmak üzere, özilhan,ciner hepsine yazıklar olsun.bu seçimde herhangi birisi bir aday verse aksu ya seçim bizimdi...

sergeant1903 dedi ki...

beşiktas yalnız deildir kardes yalnız olmayacaktır da ama halka ragmen is yapılamayacagını hele ki halkın takımı beşiktas ta böle bişey olamayacagını sevgili zengin zevatlar görmeliler zerre besiktas sevgileri varsa dunyaya malolmus besiktasın tek ögesi olan taraftara karsı hiçbir iş yapılamaz örenecekler bunu mac gunu stada gideriz bilet almayız statın etrafında ilk hafta 10 bin 5. hafta 50 bin insan gelir oraya radyodan dinleriz bbc bile gelir.bunlar kardes 6 senede ne yapabileceklerini gösterdiler baskan bunlara cevaben ben baskan deil önder olcam dedi yetmez baskan zerre sevgin varsa istifa edersin sporsor olursun.gerisi fasarya...

sozcelyk dedi ki...

artık siteden bedava bilet dağıtılmasın avea ya selam edin her sandıkta aksu yu ikiye katlayan zihniyetin götüne soksunlar.

bi yanım diyor ki;
bu sevdadan vazgeçersek, allah belamızı versin.

diğer yanım diyor ki;
yeter ulan artık, istemiyorum. kaç kere kırılır bu kalp.

her yanım diyor ki (tüpçüye);
bu aşkın katili sensin

Gürcan Ulusoy dedi ki...

@theotheo

lütfen bugün / yarın bir şeyler yazma. herkes çok gergin. bugün için moderasyon yapacak modda değil kimse, kimse kimsenin kalbini kırmasın.

tearkan dedi ki...

Ben fm.de bile bu adamın başkanlığına dayanamıyorum editörden değiştiriyorum aq.

Yav arkadaş madem burası sanal madem burda yazılanlar hayal defol git o zaman yazma, okuma aq. Zorla küfrettirme kendine zevk mi alıyorsun?

sozcelyk dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
sergeant1903 dedi ki...

mavlu hakan kardes
ben yaratıcı protesto fikirleri alalım dedim herkes birierine sallamıs ya da pesinen kabullenmis durumu bazıları ben bi fikir attım saolasın akla yatkın bulmusun geri dönüsü bi tek sen yaptın eger herkesin aklına yatarsa bu blog üzeriden binlerce kişi buna katılabilir ve bu kişiler içinden gönüllü bi komite olusur tüm sanal ortama yayabiliriz zaten statta bi kaç bin kişi buna katılırsa sonraki haftalar basın yoluyla kitlelere yayılabilir ve dunyayı etkiler kanısındayım zaten desibel ve sosyal zekasıyla dunyaca tanınan kitle baska bir alanda da önder olur kanatindeyim bu sekilde bu kötü sartlardan baska ve ulaşılmaz bir konum yaratabiliriz buyuk besiktas taraftarı adına

Madgoat dedi ki...

istifa ediyorum arkadaş ben beşiktaşlı değilim artık. bu hafta sonu son kez gidiyorum inönüye o da stada veda etmek için malum kişi eylemlerine devam ederde stadı yıkarsa diye

seneye kim lisansli urun alirsa ben onun taaa a.ina koyiiim...

Yasin dedi ki...

@theo

bu benden olmayan ölsün zihniyeti değil. eger ölme öldürme olarak bakacaksak beni öldürmeye kasteden ölsün ben öleceğime olabilir sadece..
şu adamın beşiktaşın bugününü yarınını nasıl mahvettiğini, dününü de nasıl ayaklar altına aldığını görmüyor musun? bu adam başkan olana kadar en azından beşiktaşlılığın bi saygınlığı vardı. belki çok daha başarılı değildik ama zaten şimdi de çok başarılı değiliz. jokond un da postunda yazdığı gibi şu anda 10 yaşında bi çocuğu beşiktaşlı yapmak için ne anlatacağız...

esperanza dedi ki...

neden bu secimde yd nin secilmesi supriz olmus gibi bir moda girildi anlamiyorum? her acidan sictigimiz bir donem olan 2007 secimlerinde adamin karsisina aday cikartamayip tek taabca secime girip kazanmasini saglayan da ayni kongre uyeleri degil miydi ? Su son 1 aydir donnen muhabbetin 5 te 1 i 2007 de donseydi o secimde farkli birseyler olabilirdi.

ati alan uskudar i 2007 de gecmis biz hesabini 3 sene sormamisiz simdi "lanet olsun lan" diyoruz ???

tearkan dedi ki...

Burada kimse benden olmayan ölsün demiyor. Kendi kötü yönetimi yüzünden ortaya çıkan maddi sıkıntıyı, para ihtiyacını kendi cebinden karşılayarak kulübü zor durumda bırakan, kendine bağımlı yapan bir başkanı isteyen, isteyebilen zihniyet ölsün diyoruz. Dünyanın hiç bir yerinde kendi kötü yönetimi yüzünden artan borcu kulübü kendisine borçlandırarak yamamaya çalışan, sonra da kulübün kendişsine olan borcunu hibe edeceğim diyerek prim yapan bir başkan daha yoktur. Çünkü dünyanın hiç bir yerinde böyle bir adamı seçen kongre üyeleri yoktur.

Ryu dedi ki...

Sadece bugün ve yarın değil bu yd gidene kadar teocan ve onun zihniyetindeki sabote etmeyin uefaya gidelimciler bu bloğa yazmasın mümkünse. Yazdıklarına kendileri dışında inanan yok zaten hal böyleyken boşu boşuna küfür yemesinler.

Şu adama oy veren satılıklar Allah hepinizin belanızı versin.

Sertug Ozgur dedi ki...

Bence çoğu arkadaş duygusal tepki veriyor. Şurada anket yapılmıştı kimi istersenizde aksu %90lardaydı, kim seçilir anketi ise hemen hemen başbaşaydı. Yani sonuç sürpriz değil.

Bu sonucu satılmış üyeler sebebine indirgemek bana tamamen doğru gelmiyor.

Neden Y.D'nin karşısına 2007de aday çıkmadı, neden bu sene de o meşhur ileri gelenler bir aday oluşturmadı. Murat Aksu yerine başka bir aday olsa yine aynı sonuç mu olurdu, kulüp batacak bu ileri gelenlerden kimse mi görmez, bütün herkesin mi menfaati var bunlar hep merak ettiklerim.

Sonuç olarak, Murat Aksu seçilseydi değişiklik olacağına inanmıyordum.Bu yüzden benim için kim gelirse gelsin farketmeyen bir seçimdi. Murat Aksu aday olmasaydı başka bir aday çıkar mıydı sanmıyorum, en azından demirörene rakip olarak, muhalefet bile çıkaramayan kulüp rezaletinin oluşmasını önledi, bu yüzden teşekkür ediyorum.

Demirören ilk seçildiğinde Beşiktaşlılığımda baya bir zayıflama olmuştu ama sonra buna da alıştım. Bundan sonra da kim gelirse gelsin desteklemeye devam edeceğim, buna kimse engel olamaz.

theotheo dedi ki...

e beyler sizin yazdıklarınıza da şuradan başka inanan yok işte bunu kabul edin.

benim dediklerim reel dünya, sizinkiler sanal.

burada yaptığınız şeyleri forumcu bebeler yapmaz beyler, bu siyah işleri falan bırakalım.

burası beşiktaş yönetimini istifa ettirme blogumu yoksa beşiktaş blogumu, buna bir karar verin. beşiktaş'ta isimler gelip geçicidir. kimse kazık çakacak değil buraya, birini sevmeyebilirsiniz, oy atmayın seçilmesin bu kadar basit. ama seçildi?

artık zaman takımı destekleme zamanıdır, bu zamana kadar takımın yoluna koyduğunuz taşlar ortadadır. bundan sonra yönetim-taraftar işbirliğiyle bu yılda şampiyonluk veya 2.lik sonuna kadar kovalanmalıdır.

kimse beşiktaştan büyük değildir, kendinizi beşiktaşın üstünde görmeye kalkmayın, ezilirsiniz.

matiasemilio dedi ki...

esperanza..bence bu moda öyle demeyelim;üç kurusluk bi umudumuz vardı;kırıldı olay bu..
böyle düşünürsek cenazelerin 'siyah' olmasına saçma dememiz lazım;herkesin öleceği belli fakat sevdiğimiz ölünce hüzünleniyoruz tabii olarak..

tearkan dedi ki...

Allah aşkına birisi şunu sustursun...

esperanza dedi ki...

@matiasemilio

cenaze ornegi uzerinden bakarsak hasta 3 yildir bitkisel hayatta zaten, uzulecegin kadar uzulmussun, olum haberini alinca yikiliyorsun isyan ediyorsun ??

esperanza dedi ki...

sirf YD secildi diye Besiktas in macina gitmiyorsak veya formasini almiyorsak ayip. O zaman 6 yildir nerdeydik arkadas ?? 6 yildir gitmeseydik maclara almasaydik forma ???

threepoint dedi ki...

Sen reelsin biz sanal ha! Biz Beşiktaş taraftarıyız sadece. Biz kimiz ki Beşiktaş'ın yoluna taş koyacağız, sen kimsin bizi böyle yargılayacak, sevgimizi sorgulayacaksın. Bu sitede yazanlar, yorum yapanların yoktur bir çekincesi. Aramızda adı-soyadı çok net bilineni de vardır, avatar olarak kendi fotoğrafı olan da, memleketini; mezun olduğu okulu yaptığı işi de çok net belirten de vardır. Biz gerçeğiz, Beşiktaş'ın mevcut başkanına rağmen Beşiktaş'ı çok sevenleriz biz.

Şimdi peki sen? Kimliksiz, ne olduğu belli olmayan, belli zamanlarda kaybolup bir anda ortaya çıkıp; sen bu tanıma karşı da goygoya bağlıyorsun ama sapına kadar GOYGOY'a bağlayan, defalarca kez kendisine sunulan gerçeklere cevap veremeyip yine ortadan kaybolan kim peki?

Herşeyi söyle, hatta her zamanki tanımın mastürbatif tanımını da kullan ama önce aynaya bak, bize sanal deme!

tearkan dedi ki...

Çık sokağa önüne gelen Beşiktaşlıya sor yada buna çok fazla gerek yok tonla sitede anket yapıldı kimi istersiniz başkan olarak diye ve sonuç ortadaydı. Ulan hepsi mi sanal? Hepsi mi yalan? Bizim asıl derdimiz ve sinin idrak edemediğin yada etmek istemediğin konu da tam olarak bu aslında. Biz bu kadar taraftarından, çoğunluğundan kopmuş bir kulüp olduğumuz için isyan ediyoruz. Sense bunu burası yalan kongre gerçek diye değelndirmeye kalkıyorusun. O kadar insanın katıldığı anketler yalan, hangi takımlı olduğu nasıl üye olduğu yada oldurulduğu bile belli olmayan 4500 kişini verdiği oyla seçilen böyyük başkan gerçek öyle mi? Hadi bi git..

threepoint dedi ki...

silinmesin, ibret için kalsın. Sana kötü bir laf bile etmek istemiyorum, hiçbir şeye değmezsin, ama goygoyun dibine vurmuşsun bu kez.

theotheo dedi ki...

@tearkan

bana kanıtlanmış bilgilerle gel, 4500 kişinin demirörenden para aldığını belgele, insanların hakkında bilip bilmeden atıp tutmayın, yalan dolana girmeyin.

@threepoint

ben her zaman beşiktaş'ın yanındayım, siz ve sizin gibi sanal bebelere karşı da hep beşiktaş'ın yanında duracağım, yarın kakara kikiri yaparsınız, demirören seçildi bilmemne.

ulan sizin bu tavrınızdır, demirören'i bu kadar yıpratan, otistik gs-fb taraftarlarına bile beşiktaş başkanlığıyla maytap geçtiren, sorun ben miyim, siz mi bir daha düşünün. beşiktaş başkanlığını madara eden siz mi demirören mi?

sizin gibiler yüzünden, allahın eziğinin beşiktaş üstünden tşk geçme imkanı doğdu. açın sanal bebeler ekşi sözlüğünüzü.

eğer siz adamsanız, beşiktaş başkanını sanal ortamda bile olsa milletin taşak malzemesi haline getirmezsiniz.

bana sen kimsin demişssinde?

asıl sen kimsin de bu hadsizliği savunabiliyosun?

sy dedi ki...

@theotheo

Demiroren'i Fenerbahceli'lere Galatasarayli'lara tasak malzemesi haline getiren "Kucuk Ahmet"tir, "PAF'la cikacaz"dir, "Ben olduğum sürece Mustafa Denizli bu kulüpten içeriye giremez"dir...

Bir de nedir bu "Bana kanitlanmis bilgilerle gel" vs.. Herkesin bildigini sana A4 kagit, kaselerle mi getirelim. Bu da yeni savunma ha, kanitlanmasi imkansiz diye "belgelerle konus, belgelerle!" Serhat Ulueren'den farkin yok.

bw1903 dedi ki...

4500 kişi para almamıştır ama beşiktaş çoğunun umrunda değildir

carlito dedi ki...

Beşiktaş mücadeledir evet ama mücadele etmek y.d. nin gitmesi için yetmiyor gördük işte.

Benden bu kadar aşkımı y.d. gidene kadar donduruyorum ben. Hoş o gittiğinde ortada bi Beşiktaş kalır mı onuda bilmiyorum...

Yasin dedi ki...

@theo

sürekli sözler verip de verdiği sözleri yutan, göz göre göre beşiktaş değerlerini yerle bir eden adam başkanlığı ağızlara sakız etmiyor da bizim burda yaptığımız eleştiriler bunu yapıyor... güldürme insanları kendine allahaşkına... bu dediklerini düşünüyorsan gerçekten yani amacın sadece provakasyon ve goygoy değilse; yazık...

matiasemilio dedi ki...

bana bıraktığın yüzümdeki o çizgiler
alıp götürdüğün ömrümün baharları..
**nostalji formama sarılıp uyumak istiyorum

theotheo dedi ki...

aziz yıldırım hakem odaları yumruklayıp ana avrat küfür edince büyük başkan, adnan polat saçma sapan tezgah açıklamaları yapınca büyük başkan.

demirören küçük ahmet dedi diye, rezil oldu ha?

ne kadar mükemmelliyetçi bir halkımız olduğunu tekrar gösterdiğiniz için teşekkürler.

çünkü her konuda işimizi kusursuz yapmaya çalışırız.

pseudotimes dedi ki...

Çok üzüldüm, kalbim kırıldı.Bugün Akatlar da lanetin tekrar seçileceği havasını almıştım ve bugün utandım o salonda olmaktan. Kendi kendime soruyor insan elbette nasıl oluyor da bu adamlarla bizim ortak yönümüz Beşiktaşk oluyor.Neyse uzatmayım zaten çok da yazasım yok.
Bu saatten sonra 3 sene boyunca bu lanetin ne yapacağı umrumda da değil. Ben lisanslı ürün alıyorum, ben bilet alıyorum, ben aidat veriyorum; benim paramla bana hakaret ediyor gibi hissediyorum. Uzun bir süre uzak kalırım, kombineyi de bir arkadaşa veririm gider izler. Lisanslı üründe almam zart zurt. Kimsede takıma küsülmez, kaçılmaz, gemi terk edilmez demesin. Bunu diyen, takıma dönen, uefa ya giden kapalı kahramanlarının bugün acınacak hallerini gördüm.Tiksindim bugün o yüzlerden. Hem de çok.

Kendime üzüldüm, buradaki arkadaşlara üzüldüm. Ve acıdım halimize.

Çok soğudum bugün.
Biraz zor olacak ama zihnen uzaklaşmam gerek bu aşktan. Mantığımla hareket ederek, bu aşkı bu lanet gidene kadar kendimce dizginleyebilirim. evet yapabilirim Beşiktaş senden uzak kalabilirim.

Yasin dedi ki...

o tarz bi başkan isteseydik belki haklı olabilirdin ama o adamlar bile küçük ahmet dedikten sonra ahmet çakarla programa çıkmazdı... beşiktaş başkanının itibarını asıl zedeleyen zaten bu omurgasızlık...

@theotheo

"Sen sanalsin, ben reel" muhabbetini gecelim. Ikimiz de sanaliz, ikimiz de belirli bir ideoloji dogrultusunda yorum yapiyoruz. Ancak sunu diyebiliriz: "Sen statukocusun, ben degisimci"

Sen Amerika'da yasiyor olsan ne derdin biliyor musun iki sene once? "Zenci baskan mi secilecek beyler, sacmalamayin."(Bunu diyen Engin Ardic vardi mesela, sonra bu konuda iki kelam edemedi canim benim.) "Beyler, Bush da olsa ABD Baskani'dir, ona laf soylemeyelim." "Beyler, bu adamlari yolda gorseniz..." Bidi bidi bidi.

Milliyet anket yapti, kac bin kisi oy kullandi, orada Aksu acik destek aldi. Tribunde binlerce kisi bagirdi. Bir suru adam muhalefet yapti, yazi yazdi, haber yapti. Aksu bugunku secimde de hatiri sayilir oy aldi. Sen diyorsun ki "Parasi/tanidigi olan ve bu yuzden kongre uyesi olmus adam gercek, iki lafi bir araya getiremeyen adam gercek, 3000 kisi gercek, ama geri kalan binlerce kisi sanal".

Evet, ne yazik ki Turkiye gibi efendi-kul iliskisini icsellestirmis, mevkiiye tapan bir memlekette senin dediklerin gercek, benimkisi sanal. Ama ben icinde bulundugum duzeni degistirmeye calistigim icin de mutluyum, seni bilemem.

Evet, bu site ilk kuruldugunda burada yorum yapan yoktu. Simdi gunde 3-5 bin kisi giriyor. Ileride 10-20 bin kisi girer. Internet kulturu arttikca giren kisi sayisi da artar. O zaman sanal olmayi birakir burasi, senden benden daha gercek olur.

Pasam merak ediyorum:

1. Madem bu blog isi bebe isi, senin niye blogun var?
2. Madem bu blog isi yalan is, Avea niye bilet veriyor?
3. Madem bu blog isi yalan is, neden o "onunde ceket iliklenesi adamlar" burasi ile roportaj yapiyor?
4. Madem bu blog isi yalan is, biz sanaliz; nasil "Besiktas'in yoluna tas koymus" oluyoruz?

Bak ben %100 haksizsin demiyorum, cin olmadan adam carpanlar da var, idealistler de, hayalperestler de. Ama su sakiz gibi cignedigin laflari birak, su "her seyi ben bilirim, genellemelerin .mina korum" zihniyetinden kurtul, buraya sirf "Ben demistim" demek icin yazmaktan vazgec, sonra konus.

Su sorulara cevap vermeden de bir sey yazma buraya. Zaten sana sordugumuz 100 sorunda 1'ine lutfen cevap aliyoruz, seni hala ciddiye almamiz kabahat ama, ben sana boyle laf anlatmaya calismaya devam edecegim, bu da benim huyum.

BlackWhite dedi ki...

Şimdi şu mantığı anlamadım. Beşiktaşlılar da Aziz veya Adnan hakkında yığınla atıp tutuyorlar. Oturup bu atışmadan bir ilke mi ortaya çıkarmalıyız.

Beşiktaş farklı-ydı. Zaten çoğunluk taraftarın Beşiktaşlı olmasının nedeni de buydu. Yok efenim onların başkanı da bunları yapıyor, yok onların borçları bizimkinden çok, kaç yanlış bir doğru edecek sayalım o zaman hep beraber. Küçültmek yanlış olurmuş, asıl böyle küçülünür, biz fb veya gs ile asla bir değildik.

Eğer onların taraftarı Azizi Adnanı bu şekilde eleştirmiyorsa mesela Aziz güzel temizlik yapmıştır Saraçoğlunda, ki YD nin söylediği de budur. Olur mu, olursa sonu nasıl olur bu temizliğin bilemem ama, febeşlilerin Azizin bir kol kaldırmasıyla sustuğunu, hakeme tepki göstermesiyle bağırmaya başladığını çok kez izlemişimdir.

Bir de kavram karışıklığı da modadır Beşiktaşımda bu günlerde. Endüstriyel futboldan kaçınılmaz, romantizmde yüzmeyin, vs. İyi tamam öyle olsun. İyi de, 120 milyon avro borçla endüstriyel futbolun incelikleri mi sergilenmiş de millet romantizmle sallıyor olsun. Seba da yabancı oyuncu aldı, Bilgili de maçlara uçak kaldırdı. Ama yönetimler, harcamalar hiç bu kadar garabet olmadı.

Bu tecavüz kaçınılmazsa sanal olmayın açın bacaklarınızı olayı da ilginç. İnsanların kimi ben stadyumda tepkimi veririm diyor, kimi de benim gibi naparlarsa yapsınlar benim için bitti diyor. Oh ne güzel köfte, yok kardeşim siz sanal bebelersiniz ben giderim bile diyemezsiniz. 1936 Almanyası mı 1930 İtalyası mı.

aydın dedi ki...

@esperanza
Aynen katılıyorum.
Üstüne üstlük, Demirören'in ikinci kez seçilebildiği bir ortamda hala daha Süleyman Seba+İbrahim Altınsay karışımı bir başkan beklentisi gerçekten hayalci bir söylem.İsterseniz müşkülpesentlik diyelim.
Başkanı, hem de iki kez Demirören seçilmiş bir kulübün taraftarı halen romantik söylemlerde bulunuyor.Bugün özlemini duyduğu Seba'yı değişen koşullara ve zamana ayak uyduramadığı için istifaya zorlamış olduğu halde.
Kim zamanında demişse doğru demiş:

Normal olsaydık Beşiktaşlı olmazdık

aydın dedi ki...

Yanlış anlaşılmasın:
Murat Aksu'yu da beğenmeyip eleştirenleredir sözüm

threepoint dedi ki...

@theotheo

"sanal bebe", "ulan", ahmet çakar modunda "adam değilsiniz demiyorum, bilmem ne yapmıyorsanız adam değilsiniz" tanımların. Bunların Türkçe karşılığı hakarettir, yapan da terbiyesizdir. Bu hakaretlerini sadece iade ediyorum, üstüne bir laf etmiyorum, ama emin ol suç sende değil ben de!

Shelbyl'in yorumuna da +1, o sorulara cevap vermeden mastürbatif yorumlarını girme!

beşiktaş başkanlık kurumunu fb gs başkanları ile kıyaslayan bir zihniyetten herşeyi beklerim.ayrıca theo dan başkana olan borç ve yanlış transferlerin miktarının örtüşmesi konusunu soruyorum? bizim gordon+diatta+higuain+vb vb verdiğimiz paralarla büyük başkan! polat; baros^+kewell+santos(opsiyonu 3-5 milyon) u aldı...buna nasıl bir açıklama getireceksin?

Feridun Bitir dedi ki...

sonunda carsi ve alen in yüzü ortaya cikti, 3 senedir diyoruz carsi destek yerine köstek oluyor diye ama dinleyen yok, alin carsinizi ve desibellerinizi!!!yaziklar olsun be, ben yokum bu tüpcü gidene kadar, resmen bittim ve biktim

alper dedi ki...

siz ne kadar yırtınırsanız yırtının alen abilere bu ve bu yönetim yakışırdı..

takıma dönüyoruz beyler.ben dönüyorum.saldır beşiktaş.16 hafta 48 puan var daha.başkan falan umrumda değil ki demiştim zaten 10.sandıklar açıldığında demirören zaferini kutlamaya başlar diye.bjk-gs ve fb gibi kluplerde başkan kendi istemediği ve aday olmadığı sürece ceketini koysa seçimi kazanır karşısınd akim çıkarsa çıksın.bunu bir yere not edin.

RuFF dedi ki...

Çarşının "A" sının yerine "$" işareti koysalar daha iyi olur bence.
Bu takıma dönüyoruz olayı forza da da yavaş yavaş başlamış.Zaten forzadaki ve burdaki bazı kişiler önümüzdeki sezon yapılacak bir yıldız transferi ile takıma dönecekti orası kesin.

Benim hiç hevesim kalmadı açıkçası.Sezon sonuna kadar maçlara giderim diyordum ama bir daha ayaklarım inönüye gidermi bilmiyorum.
İlk yapacağım işte kombineyi almak için vakıfbanktan çıkarttığım kredi kartını iptal ettirmek olacak.
22.000 kongre üyesi destek olur Beşiktaş'a nasılsa...

uur dedi ki...

Bu ülkede seçim sonuçları her açıklandığında hep aynı şaşkınlığa düşüyorum...

Sanırım gerçekten hayalperestim. İnsanların bazı şeyleri görebildiklerini, "farkında" yaşadıklarını düşünüyorum, ama sayıları benim düşündüğümden çok daha az...

Demirörenin yönetimde olduğu süreç içinde yaptığı borçlar, hatalı transferler, davalar, söylemler herşey unutulup ; 2 kupa aldık, aman da ailesi ne şirin vs ile savunulmasına anlam veremiyorum.

Mali kongrede bir bir söylendi herşey; o konuşmaları dinleyip oyunu YD`ye verenlerin akıl sağlığından da Beşiktaş sevgisinden nasiplerini almadıkları çok net...

BJK4EVER dedi ki...

Takimi birakanlar zaten hic Besiktasli olmamistir benim gozumde. Ben BJKyi baskanindan oturu, antrenorunden oturu degil, armasindan oturu, renginden oturu, kartalindan dolayi seviyorum. Isterse baskan Ahmet Cakar olsun, sonucta o kutsal forma sahaya cikiyorsa, ben her zaman bakarim ve desteklerim, gerisi bos....

Muhoo dedi ki...

SEN VARSAN BEN YOKUM SAYIN DEMİRÖREN

http://www.facebook.com/pages/SEN-VARSAN-BEN-YOKUM-DEMIROREN/279656257998?ref=nf#/pages/SEN-VARSAN-BEN-YOKUM-DEMIROREN/279656257998?ref=mf

RuFF dedi ki...

Aştan vazgeçmek/ara vermek karakter meselesidir...
Midenin genişliğinin ne kadar olduğuna bağlıdır.
Aynı Topuz transferinde olduğu gibi " Beşiktaşlıyım Beşiktaş ta oynamak istiyorum" diyen futbolcuyu zorla takıma kattıklarında nasılda sevinmişlerdi.Benim de midem bulanmıştı bu olaya çünkü karakterime ters bir durumdu.

Burdaki durumunda ondan bir farkı yok.Bu kadar olaydan sonra çıkıp stada gidip "lay lay lom, en büyük Beşiktaş " diye bağırmak benim kaldırabileceğim birşey değil.
Yapanlar olacaktır tabi, gözümüzün önünde "Metin Keçeli, Sinan Vardar, Itır Esen, ve Tuğrul Yenidoğan" bu tornistanları yapmışlar.

Bu camiada sözü geçen bu kişiler bunları yaparken, normal taraftarın stada gidip bağırmasını yadırgamam.

BJK4EVER dedi ki...

Itir Esen yonetime girmekten vazgecti bildigim kadariyla.....

renom dedi ki...

internette taraftara açık anketler de murat aksu öndeyken seçim de bu kadar fark olması da ilginç gerçekten. bir kongre camianın beklentilerine bu kadar uzak olur. bizim izlediğimiz beşiktaş ile demirören'e oy verenlerin izlediği beşiktaş farklı takımlar mı acaba?

Hay aq. ağlamak istiyorum.

http://www.gaziantepspor.org.tr/haber_detay.asp?habid=1457

Pamukk dedi ki...

ne haliniz varsa görün!

theotheo dedi ki...

@shelbyl

blog işi yalan falan değil.

sadece blogda sanal bir gündem oluşturmak yalan.

siz beşiktaş'ı ve yönetimini sadece sanal ortamda rezil edebilirsiniz, ettiniz de. sanal bebeler beşiktaşla çok güzel taşak geçiyorlar. ama sanal da.

gerçek dünya farklı.

demirören yönetimi gücüne güç katarak geldi. çok önemli isimler var ekipte, hataya yer yok, takım çok iyi yola girecek. bu takımın arkasından durun, takımın üstüne çıkmaya çalışmayın, beşiktaş çok çok büyüktür, 107 yıllık çınar sizi bir üflemede altına alır.

jessie başta olmak üzere bu blogdaki tüm yazarlar, beşiktaşa saygılı olmak zorundalar, yoksa beşiktaş onları öyle bir ezerki, maymuna dönerler.

RuFF dedi ki...

theo yu okuyunca insanların nasıl beyinlerinin yıkanıp intihar bombacısı olduğunu anlayabiliyorum.

Sanal bebelere Beşiktaş ı rezil etmişiz. Beşiktaş ı rezil eden kişi bellidir.Hikaye anlatma.

2 gündür burdaki insanların hiçbir değeri olmadığını sanal olduğunu söylüyordun şimdi gelmiş "takım çok iyi olacak bu takımın arkasında durun" diye destek istiyorsun.

Kendi yazında kendinle çelişiyorsun.

Sen destek verirsin işte, 2 çay daha fazla içersin kahvede maç izlerken benim yapmayacağım katkıyı çıkartırsın.

Gürcan Ulusoy dedi ki...

kimse bizi ezemez. siktirip gideriz kapatırız blogu, milyonlarca taraftar hep beraber siktirip gideriz. gider miyiz gitmez miyiz büyük başkanınla vefa stadında oynarsınız karşılıklı.

benim bir işim var. bir kız arkadaşım var. inşallah önümde güzel günler var. kimsenin oyuncağı değilim. beşiktaş'a da muhtaç değilim.

futbol olmasa ölmem. hayatımda ilgiyi hak eden başka şeyler de var.

neyin mücadelesini vereceğim seninle ve senin zihniyetinle? siyah ceketli, sakallı adamlarla ne üzerine tartışacağım? neyimi feda edeceğim onun uğruna?

o 321 milyon euro ben varım diye var. o sakallı var diye değil.

bir gün bu futbol düzeninde beşiktaşlısı, galatasaraylısı, fenerbahçelisi hepberaber siktirip gidecek ondan sonra anlayacaklar bu yolun yol olmadığını.

demirören güçlenmişmiş... kimin nazarında güçlendi? beşiktaş yok ki, en başta beşiktaş siktirip gitti dün.

theotheo dedi ki...

gerçek beşiktaşlı zihniyetiyle zaten mücadeleye giremezsin jessie. hep kaybeden sen olursun. 107 yıllık bi hikaye bu, dünkü çocuklar beşiktaşa fln siktir çekemez.

o işler o kadar kolay değil.

ntvspor'da programa çıktınız, kendinizi allah sanmaya başladınız. siz heralde kazara milletvekili falan olsanız, egonuzdan ölürsünüz ak.

bu da sizin kişiliğinizin yerine oturmadığını gösteriyor ki çok doğru bir tespit.

türk milletinde böle bi iki yüzlülük vardır.

mesela beşiktaş'ı çok s.kinize takıyosunuz gibi ya, böle siteyi siyah fln yaptınız. halbusi yarın nası bi kulp bulsam da kızı eve atsam, günümü gün etsem diye düşünüyorsunuz. dün de en rahat uykunuzu uyudunuz.

bu iki yüzlülüğü bırakın, beşiktaşı düşünüyomuş ayaklarını bırakın, sizlerden bişey olmaz, sizin ve sizin peygamberlerinizin zihniyeti beşiktaşı alaşağı eder.

Gürcan Ulusoy dedi ki...

senin gibi kongre günü arsenal yazısı yazmıyorum en azından.

Gürcan Ulusoy dedi ki...

işin kötü tarafı ne biliyor musunuz. ne haliniz varsa görün diyenler bunu tam anlamıyla asla uygulayamayacaklar. takıma dönüyoruz diyenler bu kararı hiç bir zaman içlerine sindiremeyecekler. beşiktaş mücadeledir diyenler ise hiçbir zaman kazanamayacaklar.

işte beşiktaşın kısır döngüsü tam da bu.

uur dedi ki...

"çok önemli isimler var ekipte" derken kimi kastediyorsun? derneklerden almış işte 3 başkanı; amacının ne olduğu da belli...

Daha bi kaç ay önce tabataya 8 milyon u veren zihniyet daha da güçlendi evet..Şimdi gelsin davalar; gitsin eurolar...

twenty_one dedi ki...

Biz Baba Hakkı'ların, Süleyman abilerin, ve tarihimizdeki gurur duyulacak insanların varlıklarıyla Beşiktaşlı olduk. Onlarla gurur duyduk, onları örnek aldık. Beşiktaşımızı onlar gibi tertemiz, saf duygularla sevdik. Ama bizim sevdiğimiz Beşiktaş dün tarihinin en acı gününü yaşadı. Yaşadığımız sürece BEŞİKTAŞIMIZI SEVECEĞİZ. Ama artık o adam gidene kadar tribünde olmayacağız. Bu şanlı kulübü bu duruma getirenler gurur duysunlar kendileriyle ! Tabii bir gururları varsa...

helldoradotcom dedi ki...

Bosverin beyler, degmez bu asamada tartismaya. Is isten gecmis zaten. Bundan sonra kendi stadina gelemeyen baskanin 3 yillik yonetimini izleyecegiz. Besiktas ilklerin takimidir :p.. Jessie'nin de dedigi gibi herkesin iyi kotu bir hayati var, baktik takim donemiyor biz donelim ozkaynaga...

Beşiktaş mücadeledir şıkkını işareyetlerin ne yapacağını merak ediyorum.Maça gidip gene yeter y.d. diye mi bağıracaksınız.Eğer bağıracaksınız bağırmayın boşuna bu adam gitmez.Ne başkanın,ne de kongre üyelerinin taraftarın iradesine zerre kadar saygısı yok.
Bu saatten sonra yapacağımız en iyi hareket her yıl beşiktaş'a sarfettiğimiz parayla(kombine,bilet,lisanslı ürün,lig tv ...) kongre üyesi olmaktır.Beşiktaş'ı zaten bizden başka düşünen kimse yok.Beşiktaş'ı o iğrenç heriflere bırakıp ne haliniz varsa görün demek beşiktaş'ı ölüme terk etmektir.

Gürcan Ulusoy dedi ki...

@bobo kongre üyesi olmak yetmiyor ki. sen 1 olsan, o 2 büyüyor. kanser sarmış vücudu.

theotheo dedi ki...

@bobo

taraftar dediğin kim?

3 tane çapulcu çarşı bereliye mi saygı duyacak kongre üyeleri ve yönetim ha?

matiasemilio dedi ki...

ben takıma dönüyorum abi sarılacak neyimiz var başka..

Aslında liste fena değil.Altınsay ekolünden gelen Sinan Vardar,Mete Düren çok kaliteli adamlar.Mesela Murat Aksu'nun listesinde olsalar herkes süper derdi.
Curoğlu ve Keçeli ise Seba döneminin yöneticileri.Ağırlıkları ve saygınlıklarıyla Demirören'in daha önceki dönemlerinde kimseyi dinlemeyip kafasına göre yaptığı işbilmez hatalarını frenleyebilirler.
Serdar Adalı da beni umutlandıran bir diğer isim.Aslen nato müteahhiti.Adana'nın en zengin ailelerinden.Şan Öktem tesislerinin yapımı için şimdiden söz verdi.Yeni stat projesinin yapımında mutlaka ihtiyacımız olacak bir isim olur.Umarım kendi reklamını yapmak için yönetime girmemiştir ama hakkında duyduğum yorumlar genellikle çok olumlu yönde.
Listeyi güçlü kılan bir isim de Mansimov'un ceosu Alaatin Aykaç.Beni sevindiren Mansimov'un vereceği maddi destekten daha çok artık yönetimde profesyonel bir yönetici olmasıdır.Artık İngiltere'deki takımların çoğu da holding gibi ceolar tarafından yönetiliyor.Umarım kendisine gerektiği kadar sorumluluk verilir.
Uzun süre TFF'de çalışmış Orhan Saka'nın da çevresinin verdiği avantajla Beşiktaş'a katkısı olur.
Ama sorun bu kadar farklı kulvardaki isimlerden bir takım oluşur mu.Y.D. bu işi başarabilir mi ? Hiç sanmıyorum.İlk 6 ayda bile bu liste dağılabilir.Umutsuzluğum burdan ileri gelmekte zaten.

@jessie

Doğru diyorsun ama elimizden daha fazla da ne gelebilir ki ?

esperanza dedi ki...

Aslinda mayin tarlasindan farksiz olan takima donmek istemiyorum, zira kime dokunsak hem kendini hem bizi patlatiyor. Ama ne yapalim ? "kombine almam, maca gitmem" demem, diyemiyorum...

esperanza dedi ki...

@Pamukk

Ölursem kabrıme gelme ıstemem...

Deniz dedi ki...

FC United. Israrla söylüyorum, düşünülmeli.

tearkan dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
tearkan dedi ki...

Hala çıkmış başkanı dalga konusu yaptınız diyor ya. YD ile dalga geçilmesine sebep olan ne bir düşünelim.

Sanki ben dedim maçlara paf takımla çıkarız de, sonra da götün yemez nasıl olsa sözünden dönersin diye. Sanki ben dedim ne kadar fener eskisi topçu varsa al diye. Sanki ben dedim bir sezonda antepe 15 milyon euro say diye. Sanki ben dedim ronaldo.yu gölgede bırakacaz diye açıklama yapıp sonra da tabata.yı al diye. Sanki ben dedim Beşiktaş'ın marka değeri bilmem kaç milyon euro şeklinde açıklama yap insanları kendine güldür diye.


İşte bu yazdıklarım yüzünden dalga konusu koskoca Beşiktaş'ın böyyük başkanı. Biz yazdıklarımızla o kadar etkili olabilsek zaten seçilmemesine hatta daha öncesinde istifa etmesine neden olurduk bu adamın. Neyse yapacak yada söyleyecek pek bir şey yok artık. Sinan Engin'in dediği gibi adamlar acımıyor atıyor.

Pamukk dedi ki...

@esperanza

geldin mi sen?
sevindin dimi efesle birleşmekten kurtulduk diye :P

esperanza dedi ki...

@Pamukk

:) 1 hafta sonra YD "efesle birlestik" deyip bana kapak yapar

threepoint dedi ki...

@theotheo

çapulcu, mastürbatif, ulan, sanal bebe... hadi biraz geliştir kendini, sık biraz dişini, dağarcığında başka kelimelerde vardır eminim.
evet saygı duyacak, işten çıkıp apar topar sivasa gidip, saatler boyu yol, titremekle geçen maç saatleri sonrasında yine titreyerek döndüğüm deplasmanların hatırına benim gibi çapulculara saygı duymalılar!

theotheo, senden nefret ediyorum!

stalker dedi ki...

teoçük,

senin gibi beşiktaşlının götüne koyim.

mesqueunblog dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
theotheo dedi ki...

@threepoint

ben sizleri seviyorum. beşiktaşlı kardeşlerim.

herşey gönlünüzce olsun. ilerde ne kadar boş işlerle uğraştığınızı anlayınca, bu blog modası geçince.

bi teo vardı dersiniz.

Beşiktaş mücadeledir.

Yorum Gönder

Ara