.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

9 Aralık 2009 Çarşamba

Umutlar Sona Erdi (Oh Be)

"Bu ne lan" demeyin diye hemen söyüyorum. BBC kaynaklı bir habere göre CSKA'nın Şampiyonlar Ligi'nden ihracı söz konusu değil. Habere göre yapılanın dopingden ziyade kulüp yetkililerinden kaynaklanan bir ihmal olduğu ve bu sebeple ihraca gerek olmadığı yönünde. Bu da benim hiç hoşuma gitmeyen "yæ yenemesek de bak adamları masa başında sallarız"cı havadan çıkmamızı sağlayacak. Dün geceki KORKAK ve beceriksiz (ki nazarımda beceriksizlik affedilebilir ama korkaklık asla) futbolu gördükten sonra CSKA'nın böyle elenip gitmesine açıkçası üzülürdüm. Tamam futbolun cilveleri falan diyebiliriz ama eğer gerçekleşseydi bu ihraç olayı cilveden ziyade kahpelik olacaktı. Beşiktaş'ı, sahasında 3. lig takımı gibi oynayıp , böyle komite sonuçlarını bekleyen bir takım hüviyetine sokanlar UTANSIN. İçim ve aklım daha rahat şimdi. Oh Be!!!

4 Yorum:

yilmaz dedi ki...

adamlar çatır çatır ikinci tura kaldılar. daha burdan bişey çıkartmaya çalışmak beşiktaş gibi halkın takımına yakışmaz. maçta irlandaya yapılan haksızlığı göstermek adına irlanda bayrağı açan, yanlış kartla atılan trabzonsporlu rakip oyuncuya dakikalarca tezahurat yapan bi taraftar kitlesi sindiremezdi bu durumu zaten. iki futbolcu sudafed içmiş de bunu uefaya bildirmemiş. ne yani bu? bi takım bunun için diskalifiye edilirse yazık olurdu.

analarının ak sütü gibi hakları adamların ikinci tur. yolları açık olsun.

sınan bolat ne kafa vurmus yahu?

bızım nobre 3 yıldır soyle bı vurus yapmadı anasını satayım..

helldoradotcom dedi ki...

bu takimla bu kadar. bence yusuf da olsa, tabata da olsa bu kadar olurdu. Hic hayiflanmayalim Denizli takimi defans oynatti falan diye. 18 mio EUR civari bir para girisi olmus CL sayesesinde.. BAsarisiz bile olsak bu rakam tesellisidir. En gercekci ve onemli hedef her sene CL'ye katilmak olmalidir. Tribal'e katiliyorum zira 2 macta da yenilip CSKA'yi masa basinda saf disi biraksaydik hazmedemezdim.

Unknown dedi ki...

yazdıklarının hepsine katılıyorum. hak etmediğimiz bi turu fenerlililer gibi masa başında kazanma çabası boşuna.

Yorum Gönder

Ara