.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

2 Aralık 2009 Çarşamba

Levent Erdoğan

Sabah saatlerinde istifa ettiğini açıkladı. Gerekçesi ise seçim sürecine girilmiş olması. Mantıklı mı? Hayır! Seçim sürecine girildi diye tüm yönetim kurulu istifa mı ediyordu daha önce? Olay o değil. İstifa demek Yıldırım Demirören / Levent Erdoğan birlikteliğinin bittiği anlamına geliyor. Yıldırım Demirören'le seçim konusunda belli noktalarda anlaşamamışlar ki 2 ay kala görevini bıraktığını açıkladı. Önümüzdeki seçimde aktif görev almayacak olsa istifasını vermeyeceğine göre Yıldırım Demirören'in - bir şekilde - karşısında yer alacağını söyleyebiliriz. Kendisinin ciddi bir dernek desteği olduğunu da söylemeye gerek yok. Bizim şu anda bilemediğimiz; bir başka aday mı var, kendisi mi aday olacak, yoksa Murat Aksu'nun listesine mi giriyor... Her ne olacaksa seçimleri ciddi olarak etkileyen gelişmeler olacak. Seçim kazanmak için Dernekler / Levent Erdoğan denklemine mahkum bırakılıyorsak saçları ağarmış statükocu Beşiktaş'lı büyükler tribünleri eleştirmeden önce iki dakika düşünecekler. Derneklerin seçimlere bu denli büyük etkide bulunması, demokratik yapıyı yerle bir etmesini ortaya koyacaklar. Önce seçimleri demokratik hale getirecekler sonra tribünleri eleştirecekler. Başkan adaylarımız seçim kazanmak için bu bahsettiğim denklemlerden sonuç çıkarmaya çalışıyorlarsa, çalışmayan da kaybediyorsa ha Murat Aksu gelmiş, ha Yıldırım Demirören devam etmiş ne önemi var. Seçim kazanmak için ihtiyacınız olan şey Levent Erdoğan ise -Yıldırım Demirören'i de eleştirmeyelim- gideceğiniz yer ancak böyle bir yer olabilir...

27 Yorum:

RuFF dedi ki...

Beşiktaş kongresi derneklerle yönetilir.
Süleyman Seba zamanında da böyleydi şimdi de böyle.Bunu değiştirmenin tek yolu ise büyük Beşiktaş projesini hayata geçirip kongre üyesi sayısını yüzbinlere çıkarmaktır.Her başkan adayının yönetimine dernek başkanlarını aldığı yerde böyle bir devrim olmasını beklemekte hayalciliktir.

RuFF dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.

Ne Mansimov ne Altınsay,acı ama gerçek Levent Erdoğan'ın olacağı yönetim seçimi büyük olasılıkla kazanacak.

molosztash dedi ki...

Dernek kursak? Ekşi Beşiktaş Taraftar Derneği diye? Böylece belki kulübe gireriz, bizim de söz hakkımız olur...

besiktAsiruh dedi ki...

%100 murat aksu'nun listesinden girecek. bu işler ile içiçe olduğu ortada. seçim sürecinde nabızda yoklamıştır muhtemelen. milletvekili seçimleri gibi oldu kongre bu aşamada. şayet murat aksu'dan katılıp kazanırlarsa görev alacak olmasıda üzücü...

RuFF dedi ki...

@ molosztash

Dernek kuralım söz hakkımız olsun demek birisinin adamı olmak demektir.Asıl sorunda burda zaten.Bir yerlere gelmek için birşeyleri feda etmen gerekir.Beşiktaş ın en büyük sorunuda bu dernekleşme olayıdır.Bedava kombineler, deplasman seyehatlari hep dernek üyeleri için ayarlanır.

Pamukk dedi ki...

LEVENT ERDOĞANA ESENLİKLER DİLERİZ
HABERLERİ SUNDUK İYİ GÜNLER

@Jessie

Hosgeldin...Özlettin...

Arkhe dedi ki...

İbrahim Altınsay geçmiş, belki görmemişsinizdir;

http://seviyoruzbuoyunu.blogspot.com/2009/12/ibrahim-altinsayla-manchester-yolunda.html

I.A: Tabiki Murat Aksu'yla gorusuyoruz. Eger belirttigim sekilde bir gorev durumu olursa Murat Aksu'nun listesinde secimlere katilacagim.

Gürcan Ulusoy dedi ki...

@therasco ne alaka lan cassano? pes 2010 da iyi mi? :) bobonun resmini koysana dünyæ forveti. gol atıyor.

theotheo dedi ki...

yıldırım demirören posaları tek tek atıyor, bu hamleden sonra hala murat aksuyu desteklemek komik olur.

aamet jr. dedi ki...

Hani 2 kere istifa edince bir daha yönetim kuruluna girilmiyordu. O bilgi yanlış mı yani?

RuFF dedi ki...

Beşiktaş kongresinde Levent Erdoğan a posa demek cahillliktir.
Levent Erdoğanın arkasında çok ciddi bir oy potansiyeli var.Murat Aksu ile seçime girerse Murat Aksu için büyük bir şans olur bu.

Pamukk dedi ki...

Flaş! Tuncay Özilhan Beşiktaş başkan adayı oluyor! dındındın

İbrahim Altınsay’ın Tuncay Özilhan yönetiminde Asbaşkanlık görevini üstleneceği belirtildi dındınıdın

ne kadar doğrudur bilinmez dındındınn

Gürcan Ulusoy dedi ki...

atma pamukk dındındın.

Pamukk dedi ki...

bende atanların yalancısıyım dındındın

Gürcan Ulusoy dedi ki...

bi link ver oraya çullanalım o vakit.

Pamukk dedi ki...

link vermemişmiyim peldon

http://www.besiktaspostasi.com/tuncay-ozilhan-besiktas-baskan-adayi.htm

RuFF dedi ki...

Yalandır bu haber büyük ihtimalle
Tuncay özhilhanın bu işlere gireceğini sanmıyorum

Pamukk dedi ki...

metin keçeli de aday olcakmış

gene link vereyim.

http://www.maraton.com.tr/haberler/94638/aksu-ve-demirorene-rakip-geliyor.html

esperanza dedi ki...

Istifa etti de bari ''bazi konularda anlasamadik'' falan diye aciklama yap, secim surecine girerken dogru olmaz masalini da ilk defa duydum

plasmodium dedi ki...

Kendileri muhtemelen artık bulduğu her mikrofona demeç vererek spor adamlığı hayatını sürdürecektir.Kulübe zarar verecek her bilgiyi "ben dobra konuşurum" kisvesi altında online basına sunacaktır.

gnyz dedi ki...

demirören istifa etmeyi bile beceremez

SirEvo dedi ki...

GS mağlubiyeti sonrasıydı sanırım. Programlardan birine bağlanıp saydırmıştı herkes hakkında. Herhalde o zamandan beri kavgalıdır milletle.
Gerçi kendisini zerre kadar sevmem.
İsabet olmuş gitmesi.

Gökhan dedi ki...

tuncay özilhan'ın 20 gün önce falan bir röportajı vardı,herkes başkan adayı olmamı bekliyor ama öyle bir düşüncem kesinlikle yok demişti,boşuna tuncay özilhan aday olabilir diye beklememek lazım.

QuaresmA dedi ki...

ben levent erdoğan'ın yönetiminde bulunduğu yönetimden hayır gelmez diye düşünmüyorum.

bu adamın listesinde olduğu adayın seçimde büyük avantaj sağlayacağı ortada değil mi ? ve demirören'in listesinde olmayacağı kesin değil mi ?

e daha ne olsun ? :)

callum dedi ki...

Her şey Taksim-Gümüşsuyu'nda bulunan Grup Siyah Beyaz'ın dernek açılışıyla başladı. Tamamen safiyane amaçlarla, 2000'li yıllarda açılan bu dernek, amip gibi çoğala çoğala onlarca dernek haline gelip, Beşiktaşı içten içe kemirmeye başlaması ile devam etti. Hala da ediyor.

Beşiktaş'ımın kurtulması için, önünde iki önemli ödevi var. İlki dernekleri kapatmak. İkincisi, üye sayısını sıfırlayıp, kulüp üyelik şartlarını daha zor olacak şekilde revize etmek.

Acilinden bir renovasyon yapılmalı. Hem idari anlamda, hem sportif bakış açısı anlamında.

Yorum Gönder

Ara