.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

22 Aralık 2009 Salı

Helal(!) Sadri Başkan!

6 Aralık 2009 tarihinde dedik ki:
"Aziz Yıldırım'ın hakkıdır, eğer oyuncularını motive edemiyorsan, disiplini kaybetmişsen, sallarsın hakemlere, rahatlarsın. Devre arasına kadar kaç puan kurtarsan kârdır. Başarılar dileyeyim o zaman ben de.
Tutmaması muhtemel öngörü: Ankaragücü'ne karşı hata olmaz da, olan Trabzonspor'a olur herhalde."
13 Aralık 2009 tarihinde, Aziz Yıldırım'ın hiçbir açıklamada bulunmaması üzerine dedik ki:
"Açıklama sırası bu kulüplere mi geçecek? Geçmemeli tabii, ama fitil ateşlendi bir kere, geçmiş olsun."
Sadri Şener, "ne umduk ne bulduk" sözünün doğrulayıcısı Trabzonspor Kulübü Başkanı, bu haftasonu dedi ki:
"Maçın 6. dakikasında Alanzinho’nun gole giderken ofsayt bayrağıyla durdurulmasının doğru bir karar olmadığının bütün spor yorumcuları tarafından kabul edildiğine dikkat çeken Şener, “Semih’in ikinci yarıda ceza sahasında topu elle düzeltmesine kayıtsız kalınması, hakemlerin bakış açılarıyla ilgili en temel mesajları içermektedir. Son iki sezondur takımımızın ligin kırılma noktalarında atacağı adımların hakem hatalarına takılması olumsuz düşüncelere yönelmemize neden olmaktadır. Kulübümüze karşı artniyetli yaklaşımların olabileceği düşüncesini çağrıştıran bu uygulamaların devam etmesi halinde Trabzonspor Kulübü’nün ve camiasının sesini daha da yükselterek çıkaracağı açıktır. Bu tarz haksızlıklara karşı gösterilen tepkilerin düzeyini ve etkisini merak edenler yakın tarihimizde yaşanan gelişmeleri araştırabilirler"
Anket: Sıradaki kim?
A) Adnan Polat
B) Yıldırım Demirören
C) Recep Mamur
D) İbrahim Yazıcı
Bilene bir hediye. Ufak da olsa yollarız bir şey.
Klişe ile başladık, klişe ile bitirelim: Bu filmi daha önce izledik abi!

14 Yorum:

esperanza dedi ki...

Tahminlerime gore Adnan Polat bu hakkini 2.devre asy de oynanacak ''dunya derbisi'' nden ya 1-hafta once ya da derbinin skoruna gore mac sonunda kullanir. 2-3 hafta oncesine kadar Bursa lehine yapilan hakem hatalari ortada, dolayisiyla ibrahim yazici dan da Nisan ayina kadar ses seda cikmaz. Durumlarin kritik olmasi sebebiyle ibre YD ve recep mamur dan yana. Ligin ilk 3-4 haftasindaki sonuclarimiza gore YD den yine bir barkovizyonlu hakem hatalari hamlesi gelebilir.

Zambo Sakizi dedi ki...

Bence bu sayılanlardan hiç biri değil, yine Aziz Yıldırım olacak. Takım 2. yarıya tepe taklak olarak başlayıp yine çarşafa dolanınca hakemlere sallama modası Aziz Yıldırım'la tekrardan ortaya çıkacak. Sonrasında Sn.Yıldırım'ı kim takip eder orasını bilemiyorum.

yilmaz dedi ki...

kesinlikle adnan polat. geçen yıl neler söylediği aklımda hala.

alper dedi ki...

Bu işlerin kompedanı,şike-teşvik ve hakem sarmalını en iyi bilen galatasaray ve onun başkanı.tek geçerim.

Adsız dedi ki...

inönüdeki maçımızdaki en ufak hakem hatası olduğu ve yenildikleri anda tabii ki adnan...

Pamukk dedi ki...

Demirörenden kurtulacağımızı düşünürsek; hm ibrahim yazıcı diyeceğim farklı olsun :P

drogba dedi ki...

Kasımpaşa,Fenerbahçe,Ankaragücü,Büyükşehir,Gb maçlarındaki Gs aleyhine yapılan hatalardan dolayı adnan polat yapabilir.Bu sene Gs takımı kadar kendi sahasında hakemler tarafından ezilen başka bir takım yoktur
Adnan polat açıklama yaparsa kimse de çıkıp senin takımın şu maçta şu hakemle kazanırken nerdeydin diyemez.Gsnin hakemle kazandığı bir maç yok bu sene ve hakemlerin Galatasarayı hem de kendi sahasında bu kadar ezdiği bir sene hatırlamıyorum.

AQ-47 dedi ki...

Breh, breh...Olsun geçen yıllarda aldıklarınıza sayarız...

alper dedi ki...

@ AQ 47 kardeşim.gs söz konusu olunca seninle ortak noktamız çok sanırım.diğer yorumlarından da seziyorum bunu..:))

plasmodium dedi ki...

Bu sene gerçekten de gs lehine pek hakem htası yoktu.Beşiktaş maçında leo franconun atılmaması dışında.Ancak gsnin sahasında hakemler tarafından ezildiği gibi bir durum da yoktur.1 kornerden dolayı "burada komplo var" diyeceksek,geçmişteki 45 metreden verilen penaltılar,elle atılan goller,3 metre ofsaytlar hatırlamak lazım.O zaman şampiyonlukların meşrutiyetini tartışırız.Konu farklı yollara girer.Hakemler öyle ezmiş felan değillerdir.fb ve kasımpaşa maçlarında aleyhlerine hakem rezaleti olmuştur.Ancak herhangibir gs maçında gsli futbolcuların hakeme davranışlarını bizim Beşiktaşlı oyuncular yapsa her maçı 8 kişi bitiririz biz.

blainvewol dedi ki...

Adnan Polat şu yaşanan son gelişmelere rağmen çok sessiz kaldı kendisinden beklenmedik şekilde. En kısa zamanda ondan hakemlere ve federasyona çeki düzen verme temalı, aksi takdirde,bir yerde Türkiye demek olan Galatasaray camiasının(!) yapılan haksızlıklara kayıtsız kalmayacağı anlamınıda içeren bir açıklama bekliyorum.. Yoksa muadillerinden sessiz kalmış olur...

Cevap veriyorum, hicbiri... Bence surpriz bir sekilde bize elendikleri kupa macindan sonra yaptigi aciklamalarla bir sene ceza alan, hatta azizden sonra baskan olacak gozuyle bakilan ali koc, belkide yine aradan cikip bu ceki duzen temali fircalama olayina girisecektir... Demedi demeyin...

esperanza dedi ki...

Adnan Polat fb macina kadar konusmaz. hakemler konusunda veryansin etmek oyle hassas bi konu ki tek sıkımlık tabanca gibi senede 1 kere kullanabiliyosun onu da dogru kullanirsan.

Major dedi ki...

trabzonlu topçular ceza alanı içinde elle oynadığı iki pozisyonu nedense anlatmıyor hiç sadri..

Yorum Gönder

Ara