.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

1 Aralık 2009 Salı

Geçemezsin Mustafa ...

Daha fazla rencide etmemek adına görüntü yerine ses kaydını yayınlamayı uygun gördüm. 5.hafta G.saray - Beşiktaş maç sonrası buyrun dinleyelim ...

51 Yorum:

Unknown dedi ki...

nereden dinliyoruz?

RuFF dedi ki...

bende de çıkmıyor :|

konuşma görünüyo diye bitti.enteresan tabi,ne görmüşler acaba?

Adsız dedi ki...

rencide olmaz ki bu karaktersiz adam... gerçi sadece bu adam mı? 6. haftadan sonra 3 kupa alırız diyen gs li arkadaşlarım, dakika başı facebook'ta takımları ile ilgili video paylaşan f3 lü arkadaşlardan 21 kasım'dan sonra haber alamıyorum :)

RuFF dedi ki...

arkadaşlar işteyiz bir özet geçin nedir ne değildir.Meraktan öldürmeyin bizi :)

sozcelyk dedi ki...

hani nerde mustafa denizli yönetemiyo diyenler nerde beşiktaştan cacık olmaz diyenler , nerde beşiktaş hakkında atıp tutanlar ?

-erman toroğlu hürriyet
http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/13011364.asp

Pamukk dedi ki...

şımarmayınıs hemen takım da şımarcak havaya gircek heeee

ahmet galip meriç geldi aklıma :))

19.02.1971 dogumlu...
inegöllü...
15663 nolu beşiktaş kongre üyesi...
mehmet emin karamehmetle bütün ilişkisini kesen halk çocugu...

http://www.youtube.com/watch?v=uXtwNGH_o80&feature=related

dexterJK dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
dexterJK dedi ki...

Bu arada bi de MANÇESTERliler saldırsın sana emi..

Adsız dedi ki...

@RuFF

erman denen zavallı adam gs maçından sonra , denizliye giydiriyo... yok f3 ve gs geçen seneki gibi değillermiş, artık geçemezsin mustafa diye de sözlerini bitiriyo :)

mevzu şımarmak değil ki...adamlar resmen dalga geçmişler,ama şans ama istikrar gene ağızlarına tıkamışız..yoksa gs ile fb tabii ki bizi geçip, gene fark atabilirler...ha erman sansar ikilisi bunları hiç söylememiş gibi devam ederler orası ayrı...

ESER ; FACEBOOK LİNKİNİ VER MİLLETE ...

trabzon maçı sonrası yazısından
''Şu görülüyor ki, Beşiktaş takımına ve taraftarlarına Süer Lig kafi geliyor. Onunla mutlu oluyorlar. Fazlasını yapacak ne güçleri var, ne de kaliteleri. Ama bu şans nereye kadar gider o bilinmez.''

fb maçı sonrası yazısından
''“Beşiktaş’tan bir cacık olmaz. Denizli takımı iyi çalıştırmıyor” diyorlardı. N’oldu şimdi? Beşiktaş geldi, tepeye yerleşti.''

heralde daha fazla yoruma gerek yoktur...

esgo dedi ki...

Dinleyemeyenler için youtube linki dakika 4:20'den sonrası: http://www.youtube.com/watch?v=tDbIjBy9Unc

Özgür dedi ki...

Benim Beşiktaşım, erken öten horozun kafasını kopartıp eline vermiştir her zaman. Beşiktaş bu yıl şampiyon olsun erman beyefendi tutar, Zaten ben başından beridir söylüyordum Beşiktaşın şampiyon olacağını der. Ermandır der. Ha bir de şöyle bir şey var Fenerlilerin genel özelliği galiba hep büyük konuşurlar, alemin kralı padişahı sanarsın bunları, sonra balon gibi patlarlar her seferinde. Yapacak bir şey yok sonuçta Erman beyde fenerli. :D

Erman Toroğlu'nun Beşiktaşlı olduğunu , oğlunun , abisinin ve kız yeğeninin de Beşiktaşlı olduğunu çok iyi biliyorum . Ama neden yıllardır böyle yapıyor hiç anlamıyorum . Bizi kayırmasını ya da lehimize birşey yapmak istediğimden değil bari baltalamasın , hedef göstermesin , art niyet aramasın ve bilimum gerzekliklere başvumasın !

Sertug Ozgur dedi ki...

Bu sözlerin hepsi aklımdaydı. Şimdi dinlemek güzel oldu. Sanki bu lafları eden kendisi değilmiş gibi konuşmuyor mu abi nasıl bir kıvırma potansiyeli var anlamadım bu adamda ya

delgado dedi ki...

bugun de spor servisinde mehmet demirkol gene ferrariyi elestirmek icin binbir takla atti durdu. kucuk hakanin bugunku yazisi uzerinden gittiler. yemin ediyorum bir insanin boyle salak cumleler kurabilmesi icin kisa ve oz tabirle gercekten mal olmasi lazim.

aydın dedi ki...

Ben artık ciddi ciddi Bülent Uygun'un haklılığına inanmaya başladım.
Ön plana çıkan her takım eleştiri alır.Her yeri didik edilir.
Fenerbahçe Zico döneminde böyleydi,
Galatasaray Rijkaard ile şimdi bu durumda.
Mesela üstte bir yorumda Erman'ın şimdiki yazısının linki var.
Mesele burada Beşiktaş düşmanlığı mıdır yoksa ön plana çıkan her takımın yaşadıkları mıdır?
Düşüş ve yükselişteki abartılar Beşiktaş'a has bir medya tutumu mudur yoksa bildiğimiz rezil medya kaypaklığı mıdır?
Şunu da belirteyim; doğru düzgün medya mensubu istiyorsanız Uğur Meleke yeterlidir, Mehmet Demirkol dahil hiçbirine itibar edilmemesi tavsiye olunur.

Jokond dedi ki...

bu hafta sonu merakla bekledim, utanır mı diye. nerdeeee? izleyici sorularından birisi isim vermeden 6. haftada beşiktaş bitti diyenler acaba şimdi ne diyecek diye soruyordu. orada bile utanmadı, sıkılmadı. sırf şu adamı kepaze etti diye gidip mustafa hocaya sarılasım var.

marpione dedi ki...

ya o gece viskiyi fazla kaçırmıştır erman :)

şaka bir yana, rating için yapıyorlar bunları sırf. erman toroğlu'da, ahmet çakar'da. seviyor millet böyle sivri konuşan adamları bunlar da nabza göre veriyorlar şerbeti. kaçıncı oldu bu.

bence onlar da farkındalar insanların hafızalarının ne kadar zayıf olduğunu, balık gibi ekrana baktıklarını. tabi papaz her el pilav yemez. eser gibi birisi çıkıp yüzüne çarpıveririr dün yediğin hurmaları :)

QuaresmA dedi ki...

hayır sene sonunda geçeriz geçmeyiz bilemem de neye güvenerek bu kadar iddialı konuşuyor ki ?

fenerbahçe için birşey demeyeceğim, tartışmasız geçen sezondan ileriler ama geçen seneki galatasaray bu sezonkinden çok daha ileriydi bi kere. lincoln'ün geçen sezon yarım sezonda yaptığı istatistiği öz evlat kontanjanı overrated arda kaç sezonda yapabiliyor ?

Schumy dedi ki...

Kanıt mı bu şimdi nedir anlayamadım.

Bırakın bu totem işlerini :)

Unknown dedi ki...

@aydın

kesinlikle beşiktaş'a has bence. 8'de 8 yaparken fener öyle muhteşem böyle iyiydi. beşiktaş 9'da 9'a gidiyor kimseden çıt yok. hala fb gs çok kötü ondan böyle oldu diyolar.

Muhoo dedi ki...

Sayın Memet Demirkol da geldiği günlerde Ferrari için kim ki bu kadar abartılıyo demişti. Zapo'yu gönderip ala ala bunu mu alıyosunuz demişti. Bence zapo'dan pek farkı yok demişti. Allah aşkına Demirkol çık da söyle yahu, Zapo nerde Ferrari nerde !!

Devre arasinda bir "Ne Demislerdi?" kosemiz olacak zaten, bizi takip etmeye devam edin :)

Muhoo dedi ki...

İnşallah devreyi lider kapatırız da yazmaya yüzümüz olur :) Allah utandırmasın..

SirEvo dedi ki...

Geçemezsin mustafa olarak entry açıp, "bi insan nasıl kendini göt ederin kanıtı" diye yazılmalıdır. :D

Devreyi lider kapamak ya da kapamamak onemli degil. Amac arsivlik bir calisma yapmak, yani her takim hakkinda, her konu hakkinda, 3 ayda neler degismis, Turk basininin yuzu kizarmis mi bakmak adina...

alper dedi ki...

mehmet demirkoldan olsa olsa vantrolog olur ama o bunun farkında olmadığı gibi birde punsterliğe soyunmuş durumda.benim aynam olmuş durumda kendileri.ona bakıyorum ve tersini yapıp tersini düşünüyorum ve mutlu oluyorum.

arkadaslar ligin 6. haftasiydi fenerin ve cimbomun 12 ser puan gerisindeydik takimimizin atacak tek mermisi varmis gibi oynuyordu, birakin erman la sansali hangimiz inaniyorduk feneri ve cimbomu gececegimize, bu konuda biraz durust olalim,, haa tabi ermana ve sansala gelince futbolda bu kadar kesin konusamazsin biz konusanlarida gorduk, bikini giyecem diyenleride gorduk, taraftar takimina guvenmiyo olabilir fakat sen 70 milyonun onune cikip boyle konusamazsin, sonra taraftar agzina aci biber surer,, tebrikler eser, boyle guzel arastirmaci GAZETECILIGIN icin
asvalttaicenler.blogspot.com

AQ-47 dedi ki...

Şansal ve Erman'ın geçtiğimiz 15 günde olduğu gibi GS ve FB'nin kaybettiği, bizim çıkış yaptığımız haftalarda yüzleri kireç gibi oluyor, her zaman şakalaşan ikilide bir ciddiyet hasıl oluyor...Aklıma 101. yılda puan farkı açılınca bu ligin tadı kaçtı demeçleri geldi, bu sene 12 puan fark olunca ligin tadı iyiydi ama di mi? Bu sene GS ve FB kötü kadroyla yarıştan erken koptu geyiğinin tutmayacağını kendileri sene başında iki takıma daaşırı gaz vererek ilan ettiler, geri de dönemiyorlar...Bu formla gidersek alayını dağıtır, ciddi farkla kupayı alırız...tabii "bu formla gidersek"...tavşanlar pusuda bekliyor olabilir...

ian dedi ki...

ulan erman.. gandalf bile anca o ateş canavarına diyo "you shall not pass!!!" diye. :) o derece mütevazi yani.. :) sen kimsinki "geçemezsin" diyosun.. neye dayanarak söylüyorsun bunları.. kankan ahmet'le beraber beşiktaş'a olan takıntınızın sebebi ne erman.. beşiktaş taraftarının sana ve kankana olan tavrı bellidir erman.. sizi ciddiye alan kitleler var maalesef erman.. havadan para kazanıyosunuz zaten, bari adam olun lan erman..

Unknown dedi ki...

pablo aimarr

beşiktaşlı arkadaşlarım niye bu adamı muhattap alıyosunuz yapmayın geçen sene kaç bin kişi lig tv yi iptal ettirdi beşiktaşa karşı yapılan haksızlıklar yüzünden,üstüne para verseler lig tv almam ve akrabalarımda izletmem bu olaydan dolayı beşiktaştan nefret ediyor bu adam,yorumcu diye geçiniyor.

sambalici dedi ki...

sadece erman değil herkes bunu söylüyordu, bizim medya en akıllısın en akılsız yazarına kadar resime asla geniş bakmayı beceremiyor, sezonu bütün olarak düşünemiyor. beşiktaş'ın başarısındaki tek sebep bu olmasa da, sezonu çok daha erken açmış fener-gs ikilisinin sezona gaz girip pillerinin tükeneceği, sezon hazırlığına çok sonra giren beşiktaş'ın sonradan açılacağı belliydi. liglerde de genelde sonradan açılan takımlar daha başarılı olur. bir allahın kulu da fener-gs gazı almışken "bu adamların ileride formu düşebilir" demedi. ben daha uefa ön eleme tarihleri açıklandığı gün tahmin etmiştim az-buçuk ligin böyle bir düzenle gideceğini, bu kadar ekstrem farklar beklemesemde.

dünya üzerinde hangi takım ilk haftadan her maçı kazanıp ligi almış yahu, nasıl bir kısır düşünce mantığı bu aklım almıyor. resmen kafa bir haftadan ilerisini göremiyor bu adamlarda, sadece erman'ı değil hepsini buraya koymak lazım. varsa elinde kaydı, arşivi olan görelim kim ne demiş.

KaraKartal03 dedi ki...

herkes skora ve puan tablosuna gore kosnutukca bu ulkede futbol ileri gitmez.

bence yanılıyor:)erman yani:)

Kartal Bafiler dedi ki...

Teşekkürler Eser Gokulu :)

CDiS dedi ki...

şimdi erman nasıl tuzağa düşmüşse bizde düşebiliriz tuzağa. Daha ligin bitmesine çok var, beşiktaş genel anlamada baktığınızda özellikle hücumsal anlamda olması gerektiği gibi değil, çok eksiği var. Bence dereyi görmeden paçaları sıvamayalım, biraz temkinli olalım.

http://casteldisangro.blogspot.com

@CDİS

Kesinlikle katılıyorum..Bir kaç hafta öncesinde FB ve GS nin eline tutturulan "Kesin Şampiyon" balonunu tabiri caiz ise kendilerinin elinde patladı. Şimdide umarım aynı balonu dönüp "birde" Bjk nin eline tutturalım olayına girmezler. Girerlersede umarım balon bu sefer bizim elimizde patlamaz.

Medyayı takip ettikçe huzursuzlanıyorum. Mustafa D. hakkında "kahin gene konustu"-Bobo hakkında "vurdumu indirir"-Deli İbo hakkında "20 likler bukadar koşmuyor" v.b. vesaire...Hergün hakkımızda bir çok abartılı haber. Bunun bir kumpas olduğunu düşünüyorum ve umarım bu kumpasın farkındayızdır...

Yada ben kişisel olarak yanlış yorumluyorum. Bilemedim. Ama kesinlikle huzursuzum...

neo_494 dedi ki...

Cümle aleme kapak oldu diyince millet bana kızıyo.
Kapak oldu lan işte :)

Pamukk dedi ki...

fb havalandı indi
gs keza havalandı indi
onlara benzemeye başlandı sanki sonu benzemesin. Amin..deli top fln oynamıyoruz ki.

denizlinin söylemelerini de yanlış buluyorum 14.hafta bitti daha,
30.hafta noolcağını nası bilebilirsin? sen azizyıldırımmısın? :P
Allah korusun Ernste,Boboya fln bişey olursa napicez.
çok yanlış hareketler bunlar.
hepinizi kınıyorum sevincinizi kursağınızda bırakıyorum pişman değilim
:D

drogba dedi ki...

Daha 3-4 hafta önce takıma hakaret eden bizden hiçbir şey olmaz ilk 11 de oynayanların yarısı diğer takımlarda ilk 11 e giremez teknik adam zaten rezalet o bu şu rezalet diyen siz değil miydiniz ? Erman toroğlu da sizin gibi yorumlamış tahmin etmemiş bu durumu sizin aklınızın ucundan geçmediği şeyi o nerden bilsin

drogba dedi ki...

Geçmiş maçtaki yorumlarınıza bi bakın.Çoğunuz erman gibi konuşmuşsunuz tahmin ve olasılık yok.
Bigün 9 kişi kapanmak 1-2 pozisyon bulup gol atmak olmaz,bigün gelir verdiğiniz 2-3 pozisyondan biri gol olur,haftalardır sadece direkleri sıyırıyor toplar.Önce Cska maçı sonra lig sonundaki Bursa maçı bitsin ondan sonra herkesi kapak yapmaya çalışın ;)

raul gonzalez dedi ki...

valla ben daha 3 hafta önce yenilsen de yensen de'de şampiyonluk fener ve cimbom arasında geçer bu beşiktaş maç kazansa da bu kısır görüntüsü ile zerre ümit vermiyor demiştim. erman toroğlu'nu sevmem ama 1 ay önce tribünde hepimiz birbirimize aynı şeyleri söylüyorduk, bunu da itiraf etmek gerekir.bence 2-0'lık trabzon maçı bile sezonun en kötü maçı, en berbat futbolu. sezonun kırılma maçı belki de pozitif futbolla birlikte kazanılan fenerbahçe karşılaşması. hem takım şampiyon takım olduğunun farkına vardı, hem müthiş bir moral ve özgüven yüklemesi oluştu. kısacası çok sallayamadan hafifçe gülebiliyorum ben erman hocanın bu performansına:))

@sissoko

Bu blogda kimin bu galibiyetlerden sonra "Beşiktaş inanılmaz futbol oynuyor" yada "Mustafa Denizli inanılmaz taktikler kuruyor" dediğini gördün ki şimdi kalkıp bu yorumları yazıyosun? Yazasın varmış bunları-yazmışsın.Eyvallah.Kişisel düşüncendir...

Benim bu gelinen noktadaki tek sevindigim konu takımın tekrar ruhunu kazanmış olmasıdır. Ayriyetten şu andaki tek meziyeti olan "savunma" yı kusursuza yakın yapabiliyor olmasıdır.

Tüm bunların dışında FB ve GS yi açık ara şampiyon ilan eden kurum-kuruluş-kişilere kapak teşkil edecek bir görüntüde açık biçimde mevcuttur.

twenty_one dedi ki...

Eyyam Toroğlu ile Şansal BüyükA'nın bu yalakalıkları karşılıksız kalmaz sanırım. Kendilerinin gelecek sene Lig tv'den F3 tv'ye transfer olduğunu görebiliriz. Aslına bakarsanız çok ta yakışır onlara. Ne de olsa ikisi de iyi fenerli...

Muhoo dedi ki...

İddaa 12,5 oran veriyodu bi ara şampiyonluğa. Güvenemedim tabi o zaman 12 puan gerisindeyiz liderin ve takımda ışık da yok. Oynadım yine sırf oynamış olmak için, ama keşke 5 liradan fazla yatırsaymışım diyorum şu an :)

delgado dedi ki...

valla burda erman gibi konuşanını görmedim ben, kimse oo nası koduk kapağı şampiyonuz demiyor, herkes sadece oo nası koduk kapağı demekle kalıyor ki koyduğumuzda harbiden kapaktı. biz şampiyon olmadık, beşiktaş şampiyon olamaz diyenlere karşı bunlar söylenilse tamam ama adam/adamlar ne demiş "beşiktaş yetişemeyecek". yetişip geçince "henüz daha erken, sevinmeyelim" diyecek halimiz yok, aptal aptal atıp tutan insanların karşısına geçip hayvanlar gibi gülecek halimiz var.

Unknown dedi ki...

bizim demek istediğimiz aslında şu: beşiktaş'ın 6.haftada attığı bi havlu vardı ne oldu ona?

Yorum Gönder

Ara