.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

4 Aralık 2009 Cuma

Back To The Future

(İki soluk aldım, bir daha düşündüm, daha sakin bir şey yazacağım.)
Sene başında yapıp da memnun olmadığımız ne varsa, ikinci yarıda onu yaptık. Belki ben yanlış düşünüyorum, ama eğer "so-called" B planımız 6 maçta 6 puan getiren plan ise, ben onu almayayım hoca.
İkinci yarı anlamsızdı, 70.'ten sonra o geçen sene dengeli baskı yapan "şampiyon takım hüviyeti"nden eser yoktu. Liderlik telaşı, yorgunluk, belirsizlik, Nobre, Nihat, Tabata vs. üzerinden gitmek bilmeyen baskı, nedir bilmiyorum bunun sebebi. Herhalde hepsi.
Düşünüyorum da, ligin ilk yarılarını bir daha oynarsak acaba şampiyon mu olacağız, hoca gelecekten mi geldi ki nedir? Zaten adamın adı kahine çıktı, yakışır.

4 Yorum:

AQ-47 dedi ki...

İkinci yarı 45-75 arası takım durdu...Yorgunluk mu, motivasyon mu azaldı?

cesc dedi ki...

Sene 2044
''Bu sene şampiyonluk çok kolay . Zaten 3.hafta söyleyecektim bunu . 12. hafta lider , 15. hafta 2-0 kazanır , 19. hafta iki oyuncumuz sarı kart sınırına gelir , 21. hafta başbakan değişir , 24. hafta dolar çıkar , 27. hafta şampiyonluğumuzu ilan eder , 28. hafta yanlışlık yaptığımızı anlar , 30. hafta garantileyip tur atar , 32. hafta önümüzdeki sezona hazırlanır , 33. hafta darbe olur ve 34. haftada Avrupa'daki durumumuz için kehanetlerde bulunurum . Kariyerim boyunca geleceğe yönelik söylediğim tüm cümleleri bir kitapta topladım . 5. hafta gibi Tavşan Yayınlarından piyasaya çıkar . İsmini 8. hafta penaltı atmadan önce söylerim . Gerçi oyuncumuz kaçıracak peanltıyı ama olsun . Ben ona o köşeye atma diyeceğim nasıl olsa ! ''

Mustafa Denizli

tersmanyel güzel yazmış güldürdü beni: )

Ozgur dedi ki...

75 den sonra yorulduk. Nihat çok boş pozisyonu harcadı, çocuk heyecan yapıyor resmen. Ernst de yoruldu artık kaç maçtır ust seviyede mucadele ediyor.Son 15 dk pas atacak hali kalmadı. Neyse , olabilirdi olmadı, sorun etmeyip aynı disiplin ile devam etmek lazım.

sozcelyk dedi ki...

feneri geçemediğimize üzüldüm onun dışında olur böyle kazalar

denizliye yazık bütün hücumcular formsuz olur mu aq , yusuf nobre tabata nihat 15 haftada bu oyuncular toplam 2 gol atmış !!!

Yorum Gönder

Ara