.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

20 Kasım 2009 Cuma

Şikayet

Yok canım, hep biz mi şikayet edeceğiz? Bu sefer şikayeti Milliyet Gazetesi etmiş. Ferrari ile ilgili bir haber var. Ama haberi yazan arkadaş öyle bir ağlamaklı yazmış, öyle bir hüzünlenmiş ki; okudukça güldüm, güldükçe okudum... Kim yahu sizin spor müdürünüz? Noktasına virgülüne dokunmuyorum arkadaş, buyurun siz de okuyun:
"Beşiktaş'ın İtalyan futbolcusu Flornsa'nın yerel radyosu Radio Blu'ya konuk olup, bizim canımızı sıkacak sözler söyledi. "Türk futbolu İtalyan futbolundan bir adım aşağıda" dedi.
Sonra da Beşiktaş'a para için geldiğini söyledi. Sezon başında Fiorentina'nın da kendisini istediğini ama İtalyanlar'ın parasının kendisine yetmediğini söyledi."
Haberi yazan muhabirin resmi yanda.
Yahu bu metnin tonu bildiğin şu bak:
"Ali teneffüste bana gelip aptal dedi. Sonra senin baban da aptal dedi. Bir de elimdeki çikolatayı aldı. Sonra seni öğretmene söylüycem benim kitabımı yırttın dedi".
Tey Allaam. Yarattın takip et yahu.

10 Yorum:

Cherubim dedi ki...

Milliyet gazetesinde Ferrari'ye karşı bariz bir kıllık var. Bir süre önce de taraftar memnun değil diye haber yapmışlardı. Sanırım kendilerine yeterince malzeme vermiyor diye çamur atmakla uğraşıyorlar adama..

"Türk futbolu İtalyan futbolundan bir adım aşağıda" << abi bunu Demirkol dese Türk futboluna övgü olarak alınır. Dünyanın sayılı liglerinden birinin 1 adım mı aşağısındaymışız, süper lan.

Beşiktaşa para için gelmişmiş, hayır duası için mi gelmesini bekliyodunuz... teallam.

Socrates dedi ki...

ferrari her halde para için beşiktaş'a gelecek, adam profosyenel futbolcu, sanki memlekete gelen diğer topçular Allah rızası için geliyorlar, ve buradaki furboll elbette italyanın aşağısında hatta bence 1 değil 2-3 adım gerideyiz. italya milli takımı ve klüplerinin başarılarına bakın bizimkilere bakın. bu medya bizde iyi bir topçu oldumu pimini çekmek için elinden geleni yapıyor(zago, giunti, hatta ilk geldiğinde ernst)

ferrari ne demeliydi; " türk futbolunun italyan futbolundan aşağı kalır yanı yok. italya 4 defa dünya şampiyonu olmuş, defalarca değişik takımlarla avrupada kupalar kazanmış olabilir ama türkiye bu başarıları gerçekleştiremediyse sebebi hakem hataları ve eyyamcılıktır. benim beşiktaşa gitme sebebim de doğma büyüme beşiktaş taraftarı olmam ve bu formaya gönül vermemdir. fiorentina bana beşiktaştan daha fazla para teklif etti ama ben başkanımı arayıp "bonservisimi halledin ben boş mukaveleye bile imza atarım" dedim."

bunu demeliydi ferrari...

Pamukk dedi ki...

doğuştan Beşiktaşlıyım o yüzden geldim diyecekti FErrari. olmamış tüh.

dexterJK dedi ki...

ama olmuyor böyle Ferrari, herkes hayrına oynarken Alex 2,5-3 milyon avroları hayır için alırken, Guiza'nın senin yarın kadar takımına faydası dokunmadığı halde hayır için oynadığı memlekette para için yapılır mı bu, senin doğuştan Beşiktaşlı olduğunu söylemen ve hatta beşiktaş formasıyla çekilmiş bir çocukluk fotoğrafını medyaya vermen lazım, gözümden düştün şimdi bak..

delgado dedi ki...

"Matteo Ferrari'den üzücü sözler"

ismail air'in efsane patrick kluivert röportajından esinlenerek "doğuştan kartalım" diyecekti aslında ferrari.

Jokond dedi ki...

yakışmadı ferrari yakışmadı:)

AQ-47 dedi ki...

Üstüne yazmaya bile değmez, sanki Demirkol'un göt olmasının intikamını almaya çalışıyorlar gibi geldi bana..."e noldu, Zapo'dan daha kaliteli olabilir ama bakın para için gelmiş, eheheeee, zapo para için gelmemişti ki"...karı için kokain için mi gelecekti, aa dur lan, onun için gelen bi yüzsüz teknik direktör vardı be...

Yorum Gönder

Ara