.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

16 Kasım 2009 Pazartesi

Sen Benim Her Gece Efkarım

Sen bizi stadda dövdüren Yüzüne sövdüren Sabote ettiren Söylediği Her lafı yiyen Milyon Euro veren Bizi rezil eden Mabedin tam orta yerinde Büyük bir yüzsüz var Şeref tribününde Temizlik bize sökmez ulan Dönmeyiz bu aşktan Gidecek bu başkan Fenerbahçe maçında söylenmesi planlanıyor. Söylenir / Söylenmez bilemem ama paylaşmak istedim.

14 Yorum:

sozcelyk dedi ki...

peçe takıp söyleyelim sonrasında belki doğaçlama küfür filan edilir mazallah gümbürtüye gitmeyelim.

JeromeRothen dedi ki...

dönem itibariyle beşiktaş adına yapılacak en anlamlı tezahürattır.bir derbi,bir kupa,bir sezon.gerekirse dahada fazlası feda edilmeli sırf beşiktaşın geleceği için.aklınız alıyor mu ağustostan beri bu klüp nasıl 30 milyon tl daha borçlanabiliyor.baştaki adam oturduğu makamdan inmek zorunda.nezaketle inmeli olmuyorsa tepkiyle oda olmuyorsa yaka paça hatta gerekirse küfürle.ama beşiktaşın geleceği için inmeli.

kma dedi ki...

güzel, umarım söylenir..

Kaan Bilgin dedi ki...

@ mavlu hakan

valla başkan demek kötüyse "adam" demek daha kötü gibi :)

Şaka maka biz domuz gribi maskeleri sokacağız içeri.. Onları takacağız, üstüne de "Demirören Gribi" yazıyoruz...

efes maçından önce salon dışında söylendi. keyifle eşlik ettim. hele hele tam 1 saat boyunca içeri girmek için eziyet çekerken daha da içten söyledim.

maske fikri de çok iyi...

FKH dedi ki...

ilk olarak beste hakikaten güzel olmuş!

ancak merak ettiğim konu bunu bütün stadın uyup uymayacağı! birileri "başkan istifa" derken birileri onları dövmeye kalktı! asıl olan bir olmak sanki, yek vücut olmak! beşiktaş için hayırlısı ne ise o olsun..!

edit: galatasaraylıyım.

sozcelyk dedi ki...

@fkh

biraz geriden takip ediyosun anlaşılan..

burdan başla


http://eksibesiktas.blogspot.com/2009/10/guvenlik-kamerasndan-goruntuler_10.html

Gökhan dedi ki...

neyleyim başarıyı,galibiyeti
başkanlıkta sen olunca
bazen sevinç paso keder
demirören artık yeter...

Burçe dedi ki...

"Mabedin tam orta yerinde
Büyük bir yüzsüz var"

iyiymiş, söylersiniz umarım. bi de bu maç bana beşiktaşın psikolojik sınırı gibi gelmekte. çok kötü şeyler olmaz umarım inönü'de ama demirören'in gitmesine sebep olacak şeyler olur.

cerkes41 dedi ki...

Kesssinlikle söylenmeli.Maçta olucam ve bu beste için gırtlağımı sonuna kadar kullanmaya hazırım.

tlgpnr dedi ki...

heycanla ikinci kısmın sözlerini forumda paylaşırken ve gelen reaksiyondan güzel bir protestonun parçası olacağına inanmıştım fakat tribünün ortasının açıldığı son maç haricinde söylenmemesine üzüldüğüm beste.
feridun düzağaç'ın 'ercan taner raul desene.. desene' isimli 5 kasım yazısında söylediği "Sorun mabedin ‘en orta yerinde’, şeref tribününde ‘büyük bir yangın’ tehlikesinde hatta ‘yandı bitti kül oldu’nun arefesindeyken Beşiktaşımız orada öylece durmaktadır." sözünden esinlenilmiştir.

Yorum Gönder

Ara