.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

4 Kasım 2009 Çarşamba

Makamını da Al Git

Bir eğitmen düşünüyorum, eğitmen olduğu okula müdür olmuş. Müdür olduktan sonra okulunun canına okumuş olsun. Okulunu iflasa sürüklesin. Seviyesiz açıklamarıyla okulunun saygınlığını bitirsin. Müdür kalmak için paralı adamlar tutsun, yine seçilsin. Parasıyla orda kalabilsin. Kendisine isyan eden o okulun mezunlarını, öğrencilerini dövdürsün. Ben eğitmene siktir git derim arkadaş. Hem de tam da o oturduğu koltuğa saygımdan dolayı bunu yaparım. Şerefinle gitmiyorsan, siktirolup git artık derim. Eğitmen olsa bile bunu yaparım. Demirören kimdir, ne açıdan saygıyı haketmektedir? Daha 3 hafta önce istifa et dedim diye beni dövdüren adam hala saygıyı hakediyorsa, demek ki o koltukta oturmaya devam edebilir. Ben olsam öyle derim; kulübü kendime borçlandırıyorum, Galatasaray şampiyon olsun diyorum, ne biliim kongreye Beşiktaşlı olmayan adamları sokup kendime oy verdiriyorum, ben bunları dövdürüyorum, sonra da istifa isteyenleri satılmışlıkla suçluyorum, ve baksana yine de saygıyı hakediyorum.. demek ki kalmalıyım. Derim ben aynen böyle. Benim arama adam sokup beni yumruklattıran adama siktirgit demeyeceksem kime diyeceğim? 'Sayın Demirören, Lütfen, Artık İstifa' pankartı açan adamlar tekme tokat dayak yedi, dayağın üstüne staddan dışarı atıldı, ne desin o adam? Kime, hangi makama saygı duysun? Beşiktaş başkanlık makamı bunları yapıp, hala saygıyı hakeden bir makamsa bir zahmet o makam da siktirolup gitsin.

21 Yorum:

Pamukk dedi ki...

kesin olarak insan değil. gurur yok onur yok şeref yok utanma yok akıl yok yokoğluyok

küfür edenleri tespit ettirmiş kombinelerini iptal ettircekmiş mişmişmiş

Ümido dedi ki...

Yorumunuza gönülden katılıyorum. Yapılanlar Beşiktaş'a saygısızlık değil. Beşiktaşın geleceği için gerekirse küfürde etmekte lazım...

yuki the zorba dedi ki...

Aha gitti kombineler!

cylon dedi ki...

kombine de yazan yerde durmuyoruz ki kusura bakma d16 03 ün sahibi benim yerimde sende olsan küfrederdin..!!

turkkant dedi ki...

aynen katılıyorum, alkış...

ellerine sağlık. o adam "gs şampiyon olsun, biz de kupayı alalım" derken beşiktaş başkanlığının saygınlığını düşünmüyordu da, ben mi düşüneceğim ona küfrederken.

bu arada maça gidemediğim ve küfretme şansını kaybettiğim için çok üzgünüm.

mrt309 dedi ki...

Demirören gitmez arkadaşlar. Beşiktaş sahada başarısızken tepki gösterilince takım kaybediyor diye tepki var sanıyor ve bu zihniyeti yanlış buluyor. O nedenle istifa etmiyor.

Tepki gösterilmese taraftar memnun sanacak. Kazanınca zaten başarılıyım diye tepkiden bağımsız olarak kalacak. Yani tepki yada tepkisizlikle gidecek gibi değil.

Belki büyükleri yol gösterici olur, hadi yıldırım bırak artık git içerde tüpünle oyna diyerek güzellikle bıraktırır yada seçimi kaybeder.

yeter yıldırım demirören yeter banner'ı geri gelsin lütfen.

Jokond dedi ki...

Dün geceki başkana küfür olayını tasvip etmeyen sayılı kişilerden biriyim biliyorum. Sebebi de Demirören'e, şahsına, başkanlığına saygı duymakla alakadar değil. Demirören benim en büyük kabuslarımdan birisi. Olaya bugünün duygusallığıyla bakarsam ben de sizin gibi aynı şeyleri düşünürüm. Ama Beşiktaşlılığın özünde bu yok. Olmamalı. Yakışmıyor bize. Bugün için bahsini ettiğim şeyi olayların sıcaklığıyla anlamayacaksınız ama uzun vadede bu hadisenin bize nasıl zararlar verdiğini hep birlikte göreceğiz...

@ Jokond
Kangren diye bir hastalık vardır. Kolun kangren olur. Yada başka bir yerin. Her neyse.Bu hastalığın seni sonunda öldürmemesi için izlenecek tedavi yöntemi bellidir. Kolu kesersin. Evet, belki artık tek kollusundur fakat yarın alacağın nefesin garantidir...

Küfür etmek, hemde ağır küfür etmek kimin normal şartlar altında kendisine yakıştıracağı bir davranış biçimidir ki??

Ama itiraf etmeliyimki dün gece bende küfür ettim ve belkide hayatım boyunca ettiğim ve en fazla yerini bulan küfürdü..

Artık Demirören taraftarı ve camiayı öyle bir noktaya getirdiki, insanlar bu bahsettiğimiz "Beşiktaşlılık Değerlerinden" ödün vererek protestolara devam ediyorlar. Yani kollarını kesiyorlar. Peki bu insanlar ilk fırsattamı bu değerlerinden ödün verdiler? Bu bir süreç olayıdır ve bu hale gelmesinin en temel nedeni açıkça ortadıdır.

Ben, gelinen bu noktada artık "Beşiktaşlılık Değeri" vs gibi soyut şeylerin savunulmasını biraz gerçek dışı buluyorum.

Gürcan Ulusoy dedi ki...

jokond senin kongren kangren olmuş anasını satayım :)

stalker dedi ki...

azizden akıl da alır şinci bu başkan. aziz sahaya madde atanları tek tek buldurdu ya. bizimki de dün kendisine şerrefsiz deyip sktir çeken 17845 kişiyi tek tek belirleyip anasını ağlatabilir. ben öyle bi hırs sezdim o hareketlerinden sonra :P

Gürcan Ulusoy dedi ki...

hayır hakikaten işin trajikomik boyutu var. taraftar başkana kızar da başkan taraftara nasıl kızar yaw? 3-5 kişi olsa hadi geçtim 1000 kişi olsa, bir grup olsa kızar da. tribünlerin tamamı küfürlü veya küfürsüz bir takım protesto biçimlerine girmişlerse o kulüpte başkan adayı olma isteği hangi akıl / mantıkla açıklanabilir.

One Shot dedi ki...

Bir başkana küfredilmesi olayına karışıyım daha dogrusu karşıydım. Ta ki o.c. paralı askerlerinin gelip bizi dövmeleri sağlanana kadar. Ben stadda değildim belki ama o bir avuç gözü dönmüş piçin vurdugu her yumruktan bende payımı aldım. inanın agzım yüzüm dagılmadı belki ama yüreğim paramparça oldu.
texas lı ibneler var sağımda solumda. soruyorlar " ne oldu lan. hani nerde delikanlı taraftarınız diye cemkirdiler bana." içimden ulan sizinde o paralı askerlerinde diye olan küfrü ettim ama gel gör ki diyemedim başkanımızın itleri onlar diye. çünki makam başkan hepsi beşiktaşın.
o yuzden zahmet olmazsa siktir git başkan.

Raci dedi ki...

Bir insanın mahremine (eşine, çocuklarına, annesine) küfredilmedikten sonra küfür çok da kötü bir şey değildir hatta bazen asaleti bile vardır .öte .öt demenin. Bununla birlikte bu blogun ve yazan çizen Beşiktaş için kafa patlatan çoğu Beşiktaşlının yönetimde görmek istediği; F.Orman, Altınsay, H.Arat, Güreli hatta fanteziye kaçacak ama Cem Dizdar, Güntekin Onay gibi şahıslar iyidir hoşturlar ama amiyane tabirle "süt çocuğu"durlar. Küfrün kıyamet olduğu, marazası bol olan ortama girmekte, göreve talep olmakta çekingen olurlar. Böylece meydan; it dalaşından, bulanık sudan tırsmayacak lobiye ve fıtrata sahip iki kişiye kalır... Murat Aksu ve Demirören...

Bu su bulandıkça gönüllerin Beşiktaş'ını yönetmeye haiz olan ama bir yandan olabildiğince "naif" olan şahıslar üzerlerine su sıçramasın diye kıyıda köşede kalacaklar.

Socrates dedi ki...

ya arkadaşlar o bu değilde bjkhaber.com geçen sene şampiyonluğa giderken YD ye demediğini bırakmazdı, şimdi bu kadar rezillik üstüne sürekli YD ye destek veriyor. YD nin satın almadığı tek yer orası kalmıştı orayıda kafalamış en sonunda. aslında en güzel protesto maça hiç gitmemek. gitsin kendi başına izlesin maçını.

kaba şimşek dedi ki...

"blogger.com'u da temizlemenin vakti gelmiş!"

yıldırım demirören

kaba şimşek dedi ki...

ve revna hanımdan cesiye tokat gibi cevap!

http://kralspor.ensonhaber.com/futbol/41426/dimdik-ayakta-dur-yildirim.html

slfjslkfjlsdf yalnız haberi yazan arkadaşı ne kadar tebrik etsem az. gözlerim doldu lan :(((

kaba şimşek dedi ki...

düzeltme ve özür:

yazı cesinin delmiş la, purplepurple yazmış. kim dedi size cesi diye?! cesi dayı vardı full house'ta :/

Yorum Gönder

Ara