.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

20 Kasım 2009 Cuma

Colin Kazım

Kazım bugün "yes my people.. its a bit of a miserable day in istanbul but the count down starts till we smash 8jk!! hahahaha!!" demiş. Desin?
Hep Atatürk yüzünden bunlar. Her sporcuda "zevi. çevik ve ahlaklı" olmak önkoşulunu arıyoruz. Bırakın yahu!
Futbolcular mevkiisinin gereği gibi davranır, yok futbolcular örnek olur, futbolcu dediğin maça traşını olup lacileri çekip çıkar falan... Hikaye bunlar. Futbolcu dediğin böyle beyanatlarda bulunur, sonra biri ona cevap verir, bunlara da gülünüp geçilir. Özellikle dİngiliz [Fotomaç'ı anıyoruz] futbolcuların kültürü falan budur zaten.
Kazım'ın yaptığı dandik bir espri, Milliyet Gazetesi okuyucu yorumu tadında bir saçmalıktır sadece. Kazım'a yakışıp yakışmaması gibi bir durum söz konusu değildir, ve hatta Kazım'a yakışan da budur. "Eh salak" deyip geçiniz gidiniz.
Hem belki maç sonunda kendisine Todor Veselinovic hocayı hatırlatmak nasip olur, belli olmaz bu işler...

16 Yorum:

helldoradotcom dedi ki...

yalniz bu rap'cinin ingilizcesi fatih hoca'dan iyi! dolmayacagim diyorum ama bu beyanatlar adami zorla moda sokuyor.. yarin ferrari'nin onu(a) attirmasini diliyorum... sahadan cikarken de fifty cent calsin...

marpione dedi ki...

amma büyütüldü bu olay yahu. 8 tane yedik mi? yedik. dalga geçilecek bir olay mı? evet.

o dalgasını geçecek, biz de yenersek onla dalgamızı geçeceğiz. dahası ne ki?

derby öncesi ortalığı kızıştırmak isteyen gazetelere kaldıysak ohoooo.

kma dedi ki...

efem aslında bu tür takılmalar ciddiye alınma emaresidir. ama dalga geçme imkanı da vermemek lazım. bu imkanı veren başkan, antrenör ve oyuncular ama kahrını çeken taraftar oluyor.

kazım bundan 3 sene evvel beşiktaşla feneri birbirine düşürmüştü. topaç kadar büyük bişi değildi ama şimdi bizde oynuyo olsaydı 62 den tavşan yapmak konulu bir twiter mesajını okuyacaktık muhtemelen...

AQ-47 dedi ki...

@ shelbyl

Güzel yazmışsın üstad, üstünde durmaya değmez bu konular. Yalnız Veselinoviç göndermesini anlamadım? Açabilir misin biraz?

Rivayet olunur ki Veselinovic 5 atacagiz manasinda eliyle 5 isareti yaparak gazetenin birine poz verir, sonra da biz Fener'e 5 atariz beni Besiktasli yapan macta.

Ben hatirliyorum Veselinovic 1996'da tekrar Fener'e geldiginde 5 isareti yaptirdigini bir gazetenin, ama orijinal resmi hicbir zaman bulamadim...

Manu dedi ki...

Üzerinde durmaya değmez bahsettiğiniz gibi ,ama bu apaçi kendini çok iyi futbolcu sanıyor ya ben ona yanıyorum.

Deniz dedi ki...

Ben sizin gibi düşünmüyorum. Bize attılarsa 3-5-8 gelsin onu anlatsın. Elalemin sikiyle gerdeğe girmesin. BJK yazsa kırıcaz geçiricez dese eyvallah, 8jk yazmaya hakkı yok. Gören de kop'un gediklilerinden sanacak.

ian dedi ki...

recep çetin de söz konusu maçtan sonra "veysel hoca 5 istedi, biz de onu kırmadık 5 attık" der.. bilmeyenler için söyliyim, veselinovic o zamanlar fener'in hocası, lakabı da veysel.

kazım'a gelince.. twitter'daki bio kısmında "DESTİNED FOR GREATNESS!!!" yazan bir adam bu, düşünün yani gerisini.. i'yi de büyük yazmış dingil.. :D

yuki the zorba dedi ki...

benim de aklıma direk veysel geldi bunu okurken... Napalım birader, biz anglosakson memleketlerde yaşamıyoruz, akdeniz'in deli kanı var bizde... Bak dün 38 derece ateşle yatıyordum, konu tekrar aklıma geldi terim soğudu, uykum kaçtı...

İhbarda bulunuyorum, yarın Kazım Kapalı'nın önünden taç falan atarken üzerine atlayacağım!!

kabataş dedi ki...

http://aliece.blogspot.com/2009/11/besiktas-fenerbahce-derbi-efsaneleri.html

burada foto mevcut.

bw1903 dedi ki...

kendi takımının avrupa kupalarındaki sigma cannes gbi maçlarından haberi yok heralde arsenali de çabuk unutmuş

E salak diyip geçelim o zaman :D

marpione dedi ki...

aferim lam kazım. iyi ki atmışsın o twitter mesajını.

sayende keyfimiz de orgazmımızda ikiye katlandı.

ohhh! beter ol!

AQ-47 dedi ki...

Kazım'a pis kapak oldu...

Kalten dedi ki...

@helldoradotcom

Senin için evde çaldım fifty cent'i Kazım çıkarken, Ahmet Çakar halt etmiş bu öngörünün yanında :)

Yorum Gönder

Ara