.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

17 Kasım 2009 Salı

Anket

22 Yorum:

Gürcan Ulusoy dedi ki...

şıklarda bir sıkıntı olmuş "ayağına her aldığında" kısmında. anlam açık zaten.

Pamukk dedi ki...

yokmuş gibi davranılmalı yı işaretledim.
ıslık tüm fb oyuncularına yapılmalı zaten.

Gürcan Ulusoy dedi ki...

alkışlanmalı dedim. hırslandıracak değil, oyundan düşürecek bir harekettir zira. hem de beşiktaş tribününün olaya yaklaşımını ortaya koyar. aziz yıldırım'Indan kayserispor'una kadar herkese gider o alkış.

herkese ıslık, ona alkış...o çocuk ağlar lan o sahada

Pamukk dedi ki...

hm Topu Her Ayağına Aldığında Islıklanmalı harici 2si de olabilir. tümör ne hırs yapmıştı.

sozcelyk dedi ki...

fenere imza attığı andan itibaren bitti zaten o adam , fener maç yaparken hadi olum topuz aslanım kaplanım yardır vur diye galeyana gelen fenerlileri gördükçe aynı türden olduğumuza lanet okuyorum.

bence de alkışlanmalı 30 bin kişi tarafından , her topu aldığında , eğer ki yapılsın 20 dk da kenara alınmazsa ben de fenerliyim.

tümer'e yaptığımız gibi yapmalıyız.bu adam zaten duygusal.yeterince baskı kurabilirsek ki kurarız bence oyundan düşer.ama topuz yanlış hedef.bu adamın katkısı ortada takıma.asıl alex için bişiler düşünmek lazım.maçın başında birkaç agresif faul ile alex oyundan düşürülmeli.gerisi önemsiz bence.

Pamukk dedi ki...

alex oyundan düşmez aksine hırslanır bence. sinirlendirilip oyundan attırılabilir ancak o da sahada hakem olursa

ian dedi ki...

herhangi bir fenerli futbolcuya nasıl yaklaşılacaksa, topuz'a da öyle yaklaşılmalı.. ıslıksa hepsine ıslık yani, değilse değil.. küfür olmasın, yabancı madde olmasın, stad kapanmasın.. yaratıcı tezahürat/pankart olsa da olur olmasa da.. galatarasay'a açılan bir pankart vardı, "... altından da olsa semeriniz ..." gibilerinden bişeydi.. böyle bir şey de yapılabilir.. cobarde gallina :D

open your mind dedi ki...

kaale almayacaksın bize ne mehmet topuz'dan biz takımımızı bir derbide doğru düzgün destekleyebilelim yeterli

a.a dedi ki...

Büyük başkan tezahuratı yapılmalı

cesc dedi ki...

Tümer'in gidişi öyle bi koymuştu ki bana mehmet'inki hiçbişi değil. Yokmuş gibi davranmak en iyisi....

Atakum RAC dedi ki...

ben alkışlanmayı seçtim...

ne yapacagını seçme konusunda ve kendi kendine öz eleştrisini bi nebze de olsa yapabilmesi adına farklı bir uygulama olacagını düşünüyorum

Özgür dedi ki...

Eğer yanılıp şaşıp gol falan atarsa Beşiktaş'a, Beşiktaş gol attığından mikrofondan bağıran kişi alsın eline mikrofonu, Fener'in golüüü Mehmeeeeeetttt diye bağırsın. Oraya gelen bir kaç Fenerli de Topuz der zira.. :DD

Pamukk dedi ki...

"alex oyundan düşmez aksine hırslanır" fikrim fbli arkadaşım tarafından da onaylandı ona göre
:p

Atakum RAC dedi ki...

Sör Mustafa De Nizli'nin genç Korcan'a sahip çıktığı gibi, geçen sene şampiyonluk kutlamalarında kendisine yer verdiği Erkut Şentürk veya Onur Bayramoğlu veya veya Necip Uysal'a da sahip çıkabildiğini görürsem, güzel Samsun'umun yağmurlu bir gününde su basmayan yollarında dolaşabilme ihtimalini sevmiş kadar çok sevineceğim.

Gökhan dedi ki...

alen in falan cezalı olduğunu düşünürsek koordinasyon eksikliği olur bence tribünde,bu yüzden de ortak bir tepki verilmesi zor olabilir zaten tümer e karşı olduğu kadar büyük bir öfkenin olduğunu sanmıyorum m.topuz a karşı,en azından ben de yok.
stada girerken yaşayacağımız çileyi de düşününce m.topuz a ne yapılacağı arka planda kalabilir ama bütün stad alkışlasa topuz un oyundan tamamen düşeceğini düşünüyorum ben de.

yuki the zorba dedi ki...

Ulan bi de Topuz hikayesi vardı di mi...

Ben maça iğneyle ve antibiyotikle çıkıcam, o nedenle uzun yıllar sonra ilk ayık Fenerbahçe maçım olacak... O yüzden ümidim var, kazanacağız...

Topuz falan kalmadı kafamda... Bence sallayın gitsin, tribünden ses çıksa o bile kafi... Herkes alkol komasında giriyor maça.

kırlangıç dedi ki...

topuz neden ıslıklansın?

adamın transferde herhangi bir suçu yok, çocuk baya bi uğraştı bizim yönetim alamadı. aziz yıldırım millet vekilleri, belediye başkanlarıyla kayseride toplantı yaptırdı çocukla yalan değilse akrabalarını işten çıkarırız diye bile tehdit etmişler topuz'u. bence tribüne çağrılıp alkışlanmalı o daha çok koyar. ben tümer gidince de "çok sevmiştik be tümer" pankartı asılması taraftarıydım, hadi orda tümer sattı gitti haketti, ama bu transferde mehmet topuz'un suçu yok, tribünden birimizi çekip alsalar bile o şartlarda fenere gitmek zorunda kalırdı.

Tumer'i isliklarsan hirslanir, alkislarsan utanir. Tumer ironiyi anlayacak bir adam keza. Ama Topuz bana oyle bir izlenim vermiyor. Daha duz bir adam. Yani isliklarsan morali bozulur.

Aslinda Mehmet Topuzu tribunlere cagirip uclu cektirtmemek iyi olabilir macin basinda. Bence o en cok koyar Topuz'a.

"Aziz Yildirim Topuz'un cok yakismis" gibi bir tezahurat da ilginc olabilir aslinda. Arada bel alti vurmak lazim.

güven bilge dedi ki...

ben de yokmuş gibi yapalım dedim ama alkışlamak daha doğru olur şu günlerde. şu günler derken bjk taraftarının yine küfürbaz, medeniyet yoksunu gösterildiği şu günlerde.. aziz de görür yd de görür, medya da görür ( yanlış değerlendirir ama görür ).. ama yenersek maç sonu aziz topuzu al ... gibi bi tezahürat da geçti içimden birden:D... yok yok alkışlansın topuz

barış dedi ki...

sonuçta ıslıklanacak bu adam ama asıl aziz yıldırıma gönderme yapılabilir.

Unknown dedi ki...

yokmuş gibi davranmayı işaretledim. ama tribünün o anki havasıyla kesinlikle ıslıklanacaktır. artısının ya da eksisinin olacağını düşünmüyorum şahsen.ama top fb nin ayağına gelince ıslıklamak ve aleyhteki her faulde böğürmek iyi bişey. biz genelde pek yapamıyoruz. asıl etkili yöntem o bence

Yorum Gönder

Ara