.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

4 Kasım 2009 Çarşamba

Anket

30 Yorum:

Pamukk dedi ki...

hangisi daha akıllı ve güçlüyse o.

Gürcan Ulusoy dedi ki...

:) kim gelirse gelsin, beşiktaş'ımıza iyi şeyler versin yani :)

elbette, fikret orman.

barfilozofu dedi ki...

Gelen gideni aratmasın...

" Gelen gideni aratmasın.. "
orası garanti.

Adsız dedi ki...

Oylar bölünmemeli. Muhalefetteki adaylardan fedakarlık bekliyoruz. Tek adayla girip kulübü bu yönetimden kurtarmalılar.

Murat Aksu'ya oy atanlar akp militanı mı,yoksa rakip takım taraftarları mı acaba.

Gürcan Ulusoy dedi ki...

yıldırım demirören'in bu şartlarda başkan olma şansı yok artık arkadaşlar. rahat olun. kapandı o defter.

başkanlığa seçildiğinin ertesi günü görürüm onu. 30000 kişinin ağzını mı tıkayacak? dövdüler, hakkaten tıkadılar diyelim. ertesi hafta 3000 kişiye oynasın bir beşiktaş görelim yönetim mi kalıyor başka şey mi.

demirören defteri kapanmıştır. burada temel mesela bunu farketmemiş olmasıdır.

demirören aday olmayacağını açıklasın. mevcut iki aday çıksın. beşiktaş'ın en hayrına olacak hadise budur.

Ben Murat Aksu'ya oy attım.

Besiktas'ı yonetırken bır cok seyle mucadele etmek gerekecek. En basıt ornegı yıllardır stad ıcın karar beklenıyor anıtlar kurulundan. Murat Aksu boyle konularda sozu gecebılecek bır kısı!

Sımdı kalkıp da yok sıyaset bulasmasın yok bılmem ne demeye gerek yok. Rakıplerınız her oyunu oynarken, bızım onlarla mucadeleyı saf bır sekılde yapmamız gerekmıyor.

Bence kuracagı yonetımle basarılı olabılır. Ayrıca 3 adayla secıme gıdılırse demıroren secılır hıc tartısmasız..

Gürcan Ulusoy dedi ki...

olay seçilip seçilememesi değil ki. olayın bir hukuki var. bir de realite.

dün ve öncesinde olanlardan sonra nasıl unutulacak bu olanlar?

şu anda beşiktaş taraftarına aziz yıldırım'ı mı daha çok seviyorsunuz yoksa yıldırım demirören'i mi diye sorsanız azizi seçerler.

bunların geri dönüşü yok.

@jessie

bızım yasadıgımız sahnelerın aynısını ozhan canaydın'la gese yasadı. orada da taraftar tepkı gosterdı, bagırdı cagırdı. sonra adam yenıden secıldı. nerede kaldı realıte.taraftar ne yapabıldı?

ha su var, besıktas taraftarının destekledıgı kısı her zaman baskan secılmıstır. ama murat aksu uzerınde fıkır bırlıgıne varıldıgını goremıyorum. 3 adaylı secıme gıdılırse yd yıne gelır, tanımaz hukuk falan.

Gürcan Ulusoy dedi ki...

tamam bu pazar demirören başkan seçildi. haftaya pazar X maçı var.

ne olacak o tribünün hali bana biri anlatabilir mi?

hem de karşısında aday da varken kazandı. yani "belli" oyları alarak kazandı.

tribün buna ne diyecek?

ayrıca galatasarayın durumu hiçbir zaman bizim kadar kötü olmadı. stada adam sokmadılar en azından

albayrak dedi ki...

Arkadaslar,

korkmayın bu kadar Yıldırım Demirören'den. Kongrede alıp alabileceği oy sayısı 150'yi geçmez. Jessie'nin dediği gibi o defter kapanmıştır artık. İstediği
kadar gitmeyeceğim ulan desin.Önemli olan bundan sonra kimin geleceği ve ne yapacağıdır. 14000 küsur kişilik kongre üyesinden kimin gelmemesini istersin deseler Murat Aksu derdim
ama çıkıyor sadece o başkanlığını açıklıyor. Bir yamuk var bu işlerde..

smyrnian dedi ki...

vote yerine veto desem?:))

kabataş dedi ki...

fikret orman'ın yıllarca demirören'e sallayıp sonra federasyona girebilmek için kapısında nasıl beklediğini biliyoruz,neler yaptığını çok iyi biliyoruz.

Pamukk dedi ki...

evet demirören aday olmayacağını BUGÜN açıklasın. mevcut iki aday çıksın. beşiktaş'ın en hayrına olacak hadise budur

ama ben ne aday olmayacağına inanıyorum ne de seçilmeyeceğine. ama umudunuzu gördükçe seviniyorum belki de ulan diyerek.

sehorn dedi ki...

@ jessie;

Bu hafta Demirören seçilse haftaya maçta hiçbirşey olmaz. Belki gollerden sonra 15'er saniyelik " yeter YD yeter " çekilir o kadar. Şunu anladım ki biz herşeyi ama herşeyi unuturuz. Bu adam 3 hafta önce kendi taraftarını tekme tokat dövdürdü. Bu belki de dünya tarihinde bir ilktir. Ne oldu sadece iki hafta sonraki Ankaragücü maçında ? Bir protesto mu oldu ? 10 saniye " yeter YD " çekildi sonra susuldu. Wolfsurg maçında 2. golü yemesek şu an YD'yi değil Ernst'in ishalini konuşuyor olacaktık, çünkü YD'ye protesto yapılmayacaktı. Bu taraftarın içi geçmiş. Kullanılmaya, hor görülmeye o kadar alışmışlar ki, beklentilerini o kadar düşürmüşler ki hiçbirşey koymuyor. İddia ediyorum, mecazi anlamda söylemiyorum, YD'nin yarın gizli kayıt görüntüleri çıksın Beşiktaş'a küfrederken çekilmiş en fazla 1 hafta protesto edilir. 2. hafta protesto en fazla 300-500 kişi eder o arada zaten " kartal gol gol " başlar.

Benim hayal kırıklığımın, umutsuzluğumun nedeni Beşiktaş taraftarıdır, YD falan değil. YD gibi, zengin babaların işe yaramaz çocukları her camiada var. Ama diğer camialar onları başa geçirmezler. Bizde ise o adam klubün sahibi olmaya emin adımlarla koşuyor ancak taraftar hala 442-352 diyor.

Asıl konuya gelince, normal şartlar altında Fikret Orman ama olay Demirören--Anti Demirören savaşına döndüğü için Murat Aksu. Şu dakikadan sonra aday olan kimsenin samimiyetine güvenmem. Her yeni aday Demirören'in işine yarar oyları böleceği için. Çünkü Demirören'e giden oyların % 99'u satılık oylar olacak. Orda bir bölünme olmaz. Hatta Demirören'den 3. bir adayı sırf oyları bölmek için çıkaracağı dedikodusu da var.

Gürcan Ulusoy dedi ki...

@pamukkkkk umut fakirin ekmeği ne de olsa :)

Pamukk dedi ki...

jessie :)
umut edemeyecek hale getirenler utansın. o yüz varsa tabi.

Pamukk dedi ki...

Ahmet Erzurumlu ve Tuğrul Yenidoğan'ın hazırlayıp sundukları Spor Express'e bu akşam Beşiktaş kulübü eski yöneticileri Hasan Arat, Fikret Orman ve önümüzdeki başkanlık seçimleri için aday olan Murat Aksu canlı telefon bağlantısı ile katılacak.

Spor Express ana haber bülteninin ardından saat 19:05'de Cem Tv ekranlarında. Sakın kaçırmayın!
:p

@ ramon sanchez

Stad için herhangi bir engel kalmadı.Stadın bu sene yıkılmamasının sebebi şampiyonlar ligine katılımımızdı ki taraftarın çoğunluğu da stadın bu sene yıkılmasını istemiyordu.Hükümetten bir medet ummamıza gerek yok yani.Kaldı ki hükümetler gelip geçicidir.Şu anki seçim anketlerine göre akp tek başına iktidara gelemiyor.2 sene sonraki seçimlerde babayı alması olası bir durum.
Ayrıca yeni stad yapımı ve tesisleşme ile ilgili bir kaygıyla Murat Aksu'ya oy verilmesini de anlayamıyorum.Lisans diploması inşaat mühendisliği olan Fikret Orman Beşiktaş yönetimindeyken,kulübün gayrımenkulleri ve stadla ilgili işlerinden mesul olduğunu unutmayın.Bu tür konularda Murat Aksu'yu cebinden çıkartır.Adaylığıyla ilgili resmi bir açıklması yok ama eğer seçilirse ilk işinin stadı yıkmak olacağından eminim.
Murat Aksu,Yıldırım Demirören'in züğürt ve akepeli olanıdır.Murat Aksu,Fikret Orman'dan üstün olan hangi özellikleriyle Beşiktaş'ın başkanlık koltuğuna layık görülüyor anlayamıyorum.

Herseyin cozumu aslinda cok basit... Neden herkes bir adim geri cekilip buyuk resme bakmiyorki? Baskanlik olayi, sebadan sonra bitmistir.. Ve o makamda gitmistir, simdilerde sadece o koltuk ve temsil ettigini sandigimiz durus bile yokolmustur... Bunun sebebi ise sen ben biz hepimiziz... Zamaninda tepkimizi koysak bile lafta kalan bu tepkilerin unutuldugu icindir...

Olay gayet basit, baskanligi tek adamlik olarak algilayan zihniyeti ve bu sistemi degistireceksin.. Cogulcu demokrasiye gecis icin klubu gercek sahibine yani taraftara sokakraki o adama yagmurun altinda sevdasindan iskence ceken adama teslim edeceksin...

Unutmayin hak verilmez, alinir... Tupcu gider, aksu gelir. O gider orman gelir... Her gelenin bir gidisi olacaktir, gidenlerin hicbiriside hayirlisi ile gitmemistir... Baki kalacak tek sey besiktas ve taraftari ise o zaman bu klubu taraftar yonwtmeli arkadas... Yazarsin bir taraftar anayasasi, olur 2 milyon uye, her konuda oylama ile verirsin kararini... Ne baskan ne baska birisi kalir... Taraftar yalan soylemez, memnunsa memnun, degilse degil... Yaparsin sene sonu online referandumlarini cikan karara gore uygularsin... Cokmu utopik oldu???

Cherubim dedi ki...

Demirören yerine Azrail gelse tamam diyecek haldeyim..

matiasemilio dedi ki...

oo piti piitii..
hangisinin diğerinden ne artısı var ? tek artıları YD olmamaları..derbi öncesi konulan seçmek zorunda kalsanız gs mi fb mi anketi vardı;onun gibi hissettim ve fikret orman dedim :S

kırlangıç dedi ki...

adaylık için daha güçlü bir isim çıkarın umarım. yoksa halimiz kötü.

Sertug Ozgur dedi ki...

Ya benim anlamadığım Murat Aksu ikinci başkan görevindeyken Ülker ile acaip anlaşmalar yapılarak bir anlamda geleceğe ipotek konulmadı mı? Hatta Süleyman Seba Spor Salonu'nun ismi bile değişmedi mi?

Yanılıyorsam uyarın lütfen, ben böyle bişeyler hatırlıyorum, amacım kimseye bok atmak değil..

barfilozofu dedi ki...

Şu rubin kazan takımına bakıyorum, taraftarın taptığı adam gökdeniz olmuş. Bu takım barça dan 4 puan almış.Sen şimdi başkan seç, takımın düzelmesini bekle. Bence alışılmış birşey var, totem yapmadan maç izlemek beşiktaş taraftarına haram. bazen demiyor değilim boşa konuşuyoruz, diye.. Ama bir yanda da sevgi denen bir kavram var. Biz bedelsiz bir sevginin arkasındayız, belki de sürekli bu yüzden olup bitenler. 3 büyük diyorlar, 2003-2009 arası şampiyonluk sayılarına bakıyorsun, sonra yine sevgi diyorsun. Birileri çıkıyor, sevdikçe batırıyor.Lanet olsun kanamıyorda...

sozcelyk dedi ki...

mansimov 30 milyon euro bir yıldız + demiröreni destekleme sözü vermiş miş miş.

demirören quaresmayı getirme sözü verse tekrar seçilme ihtimali nedir ?

şampiyon olduğumuzda büyük başkan takım kaybettiğinde siktirolgit diyenlerin takınacağı tavır ocakta değişir mi?

hiçbir seçimde güçlü bir şekilde demirörene rakip olamamış fikret orman eğer seçime 3 adayla girilirse murat aksu nun oylarını bölmüş olmaz mı ?


hasılı kelam çok başlılık demirörene yarar , hikmet çetin etrafında toplanabilselerdi yd den kurtulmak çok kolay olabilirdi ama şu şartlarda murat aksu veya fikret ormanın seçimde yd den daha kuvvetli olabileceğini sanmıyorum , ha murat aksu altınsayı ikna edebilirse işler değişir.

TA dedi ki...

murat aksu seçilirse atanmış bir başkan olacaktır.yani birileri tarafından (siyaset) görevlendirilmiş bir başkan.fikret orman tercihi takdire şayan bir tercih.yani murat aksu yu büyük başlar işaret edecek ve oylar ona gidecek.bu iyi bir şey değil.en azından tercih değil.örnek seçimlerde aile reisi (baba) oyları x partiye vereceğiz demesi gibi.bu durumda ailenin diğer fertleri bir tercih yapmış olmuyorlar.murat aksuda büyük başın işaret etmesi üzerine ortaya çıkmış bana kalırsa.fikret orman mütevaziliği ile beşiktaşın ruhuna hitap eden bir insan.seba geleneğinde olan biri.aksu ise sanırım ali şen geleneğinde olan biri.yani akıl hakimiyetinden çok para hakimiyeti ön planda.beşiktaşın rahmi koç lara mı ihtiyacı var (para) süleyman sebalara mı? (ruh). ikisinin aynı bünyede olmayacağı kesin.görülmüştür.çünkü kimse cebinden para vermiyor.para ile gelecekler ve gelenler bırakın vermeyi daha beter etmişlerdir.yani kimse koç gelsin para versin herşey düzelecek sanmasın.kimsenin para verdiği yok.onun için direk aklı seçmek lazım.oda fikret orman dır.

smyrnian dedi ki...

http://www.milliyet.com.tr/Spor/SonDakika.aspx?aType=SonDakika&ArticleID=1158383&Date=05.11.2009&b=Inonunun%20kapisindan%20donmus&KategoriID=14

böyle yöneticiler olmasın.düzgün bi scout sistemi kurulsun.başkan transfere,teknik direktöre karışmasın.bunların hangisi böyle olcaksa o olsun...

http://www.haber1903.com/Haber-6227-mansimov-kimin-listesine-girmeyi-kabul-etti?

Yorum Gönder

Ara