.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

11 Kasım 2009 Çarşamba

Başkanın Yazısı

30.12.2009
Ocak Yazısı
Sevgili Beşiktaşlılar,

Bu ay, Beşiktaş’ımızın yarınları için çok önemli bir kongrenin yapılacak olmasının heyecanını yaşıyoruz. Başkanlığım boyunca Beşiktaş adına özel olan ne varsa eritmeye çalıştıysam da altı senelik süreç buna yeterli olmadığı için, en azından bir dönem daha elimden geleni ardıma koymamak adına yine yeniden başkanlık adaylığımı açıklıyorum. Göreve geldiğimden beri defalarca belirttiğim gibi ülke sporundaki üç büyükler efsanesinin iki büyüklere dönüştürülmesi çalışmaları son sürat devam ederken, kenarda durup tüm bu olanları bir seyirci gibi izlemem söz konusu olmaz. Altı yıldır yaptıklarım, yapacaklarımın teminatıdır ve bir dönem daha görev verilmesi halinde, Beşiktaş adının artık tarih sayfalarında hoş bir anı olarak kalacağını taahhüt ediyorum.

Sevgili Beşiktaşlılar,

Altı yıllık süreçte hepinizin bildiği üzere maddi, manevi birçok kayıplarımız oldu. Maddi kayıpların bir kısmını bizzat cebimden karşıladım ancak kimse heveslenmesin, hepsini tek kuruşuna kadar geri alacağım. Çünkü onlar benim çocuklarımın rızkı ve ben de çocuklarımın rızkını Gordon Schildenfeld, Vicente Del Bosque, Rodrigo Tabata gibi isimlere verecek kadar saf değilim. Beşiktaş büyük taştır, çalışır, kazanır ve öder elbet bana olan borçlarını. Sonuçta iş yapılan yerde hata olur ve ben de iş yaptığım için bazı hatalar yaptım. Gerçi hatalarım yaptığım işlerden daha çoktu ancak, her neyse. Biliyorum, hepiniz merak ediyorsunuz: Bu kadar para vermeme, bu kadar strese girmeme, maçlarda garip mimikler yapmama ve sonuçta da bu kadar hakaret işitmeme rağmen neden hala başkan olmaya çalışıyorum? Aslında haksız değilsiniz, şu yaptığımın mantıklı bir izahı yok. Şimdi üzerimi de gelmeyin lütfen, ne dememi bekliyorsunuz? “Çok güzel nemalanıyorum bu başkanlık işinden” mi diyeyim?

Sevgili Beşiktaşlılar,

Bu ayki yazıyı yazarken viskiyi biraz fazla kaçırdım zannımca. Hatırlarsınız bir Galatasaray maçında sahaya girmiştik bizim kayınço ile beraber, ne günlerdi be. Pardon, konu biraz dağıldı. Ne diyordum. Evet, kayıplarımız oldu. Maddi kayıplar önemli değil aslında, kendimle gurur duyuyorum ve siz de hakkımı verin lütfen, Süleyman Seba’nın 16 yılda belleklere kazıdığı Beşiktaşlılık duruşunu, altı yılda yok etmek her baba yiğidin harcı değildir. Bir de işin komiği, Beşiktaşlılık duruşu demediğim bir gün geçmedi başkanlığım boyunca. Her söylediğim sözü yuttum, Hıncal Uluç’a pembe kazaklı dedim, Ahmet Çakar’a sen git küçük Ahmet ile oyna dedim, ama tüm bunların yanında da Beşiktaşlılık duruşu demekten de geri kalmadım.

Sevgili Beşiktaşlılar,

Büyük Beşiktaş Taraftarı; sizi dünyanın en büyüğü yapan, iyi ve kötü her günde takımınıza verdiğiniz inanılmaz destek, sadece takımınızın değil tüm ülke ve insanımızın sorunlarına çare aradığınız haykırışlarınız değil midir? E işte onu diyorum. Bunlar iyi günleriniz, siz bana fırsat verin, işte o zaman kötü günde taraftar olabilecek misiniz hep beraber görelim. İyi günde, düğünde herkes meydandadır ama Beşiktaşlı kötü günde, acı günde de en öndedir. Bir fırsat daha verin bana, sadece bir fırsat. O zaman göreceksiniz, sokakta Beşiktaşlıyım ben diyebilen kaç kişi kalacak.

Bu kongreden de zaferle ayrılmama izin verin sadece, tüm bu sorular cevap bulacak.

En derin sevgilerimle,

Yıldırım Demirören
Beşiktaş JK Yönetim Kurulu Başkanı

21 Yorum:

adophis dedi ki...

tabata'ya gelene kadar bi an icin gercek sandim, cok guzel olmus yazi:D

simplextablosu dedi ki...

ahahahahaha sabah sabah mükemmel geldi biytufulcum.. ellerine sağlık..

yuki the zorba dedi ki...

Özlemişiz Freak :)

eheh bir noktaya kadar bende gerçek sandım, güzel olmus...Hell Yeah!!

Pamukk dedi ki...

hahahaa güzel olmuş, basına ve dolayısyla dörene okutmak lasım ahaha

Unknown dedi ki...

Tabata kirilma noktasi olmus :)
Ilk paragrafi yazabilecegine inanacak duruma getirdi ya bizi bu adam, daha ne diyeyim...

Batistuta35 dedi ki...

ilk paragrafı gerçek sandım bir an:D

Pamukk dedi ki...

Reha MUHTAR: Beşiktaş’ın uluslararası bir oyuncusu idmanlarda duran top ve gol çalışması yaptırılmadığını ve nasıl gol atacaklarını bilmediklerini söylüyor.

???????
işin doğrusu bu takımın duran top organizasyonu yok. ama bu da nesi?

kma dedi ki...

demirören ile ilgili en ilginç konu bence şu. kamuoyu demirören ve yönetim ile ilgili bir gündem ile meşgul. taraftarların sabrı taşmış. bu dönemde basketbol şubesiyle ilgili bir oyuncu alacaklarının ödenmediğiyle ilgili bir sürü haber çıkıyor. önce chatman sonra tüm oyuncular. bi de basketbol şubesi çok iyi durumda iken.
basketbol şubesindeki oyuncuların 1-2 aylık alacakları ne kadar olabilir? futbolcuların standart galibiyet maç priminden fazla mıdır? hani abartarak söylüyorum 1 milyon tl olsun. gündem başkana bu kadar karşı iken bu koz verilir mi?
bu şunu gösteriyor bence. ya organizasyon o kadar başarısız ki bu bile hasıraltı edilemiyor. ya da başkanın klüp ile ilgili kötü haberler umrunda değil. kongrede bu tür şeylerin önemli olmadığını düşünüyor. kongre üyesi beşiktaşlıların profili nedir cidden merak ediyorum.

hani yerel seçimler yaklaşınca belediyenin bi sürü hizmeti başlar. göz boyamak için. icraat görünsün diye. yahu başkanda o da yok yahu. yani en azından kötü haber çıkmasın diye çabalamaz mı iktidar sahibi?

Pamukk dedi ki...

3. aday da çıkacak metin keçeli demişler. oylar bölünecek höf

ian dedi ki...

bence tek kuruş geri ödenmemeli, seçimi kaybedince.. benim yeni yönetim için en önemli kriterim; demirörerö'ye takıma hibe ettiği para karşılığında tek kuruş geri vermeme dirayetini gösterebilmesidir.. diğer kriterler burada seçim yaklaştıkça tartışılır zaten, ki aşağı yukarı belli olan şeyler..

sertano dedi ki...

"Beşiktaş adına özel olan ne varsa eritmeye çalıştıysam da.." yazıyor ilk paragrafta, buna rağmen ben de gerçek mi acaba lan diye bi an yani.. :)

(harika bir yazı, eline sağlık beautiful freak)

Muhoo dedi ki...

Süper yazmışsın ya bi çok kişi gibi bende biraz geç anladım :D

matiasemilio dedi ki...

sen bana babamdan kalan miras aynı zamanda oğluma olan borcumsun!!

Unknown dedi ki...

@pamukk
valla inanırım bizim kadar kötü duran top kullanan bi takım daha yok. bukadar kötü olamaz ya antremanda çalışsalar, olamaz di mi? yoksa olur mu

barfilozofu dedi ki...

İDEAL KİŞİNİZ KİMDİR???

Cevaplara bakmadan çözmeye çalışın..... .

1) 1 ile 9 arasında uğurlu sayınızı tutun

2) 3 ile çarpın

3) 3 ekleyin, ve tekrar 3 ile çarpın (hesap makinesini alana kadar bekliyorum.. ..)

4) 2 veya 3 haneli bir sayı buldunuz….

5) Rakamları birbiri ile toplayın (tek haneye inene kadar)

Ve şimdi aşağı bakın, Örnek aldığınız kişiyi öğreneceksiniz.






Bu rakam ile listede idolünüz olan kişiyi göreceksiniz:


1. Einstein
2. Nelson Mandela
3. Abraham Lincoln
4. Helen Keller
5. Bill Gates
6. John F. Kennedy
7. George Clooney
8. Thomas Edison
9. Yıldırım Demirören
10. Tom Brokaw

Muhoo dedi ki...

@barfilozofu, yok daha neler

Socrates dedi ki...

arkadaşlar haberturkdeki haberi gördünüzmü??

http://www.htspor.com/spor-haber/185853-Demirorene-sucustu.aspx

delgado dedi ki...

ahaha her cümle kıvrandırdı gülmekten, süper yazı olmuş.

@pamukk

doğruysa ferrari olabilir, ferrari ülkeye geldiğinde reha muhtar yakından ilgilenmiş yemeğe falan çıkarmıştı sanırım. o da bi telefon görüşmesinde söylemiştir heralde laf arasında.

Pamukk dedi ki...

denizli istifa :p

taraftarın sevdiği bi isim fln da demiş zaten mümkündür. çalışmamaya devam o zaman hahah sinirden gülüyorum.

fb maçına "mehmetçik vakfı" forma yazısıyla çıkacakmışıs hayırlı uğurlu gelsin.

Adsız dedi ki...

Beşiktaş Dergisi havası esti bir an buralarda :)

Yorum Gönder

Ara