.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

16 Kasım 2009 Pazartesi

2009-2010 Ziraat Türkiye Kupası

D grubu fikstürü:
1.Hafta: V.Manisaspor-Beşiktaş 2.Hafta: BAY 3.Hafta: Beşiktaş-Kasımpaşa 4.Hafta: Büyükşehir-Beşiktaş 5.Hafta: Beşiktaş-Konya Şekerspor
Hiçbir zaman yanımızda olmayan kura şansının, gide gide Türkiye Kupası'na denk gelmesi çok manidar olmuş. Halbuki biz son torbayı Şeker'siz severdik. Bıraktığımız yerden devam etmemiz dileğiyle, hayırlı olsun.

11 Yorum:

yilmaz dedi ki...

herşey iyi de şu belediye olmasaydı gurupta. Bıktım "büyükşehir çalışıyor" manşetlerinden

Gürcan Ulusoy dedi ki...

güzel maçlar olsun. ibb ile içeride kasımpaşa ile dışarıda oynamayı tercih ederdim.

kasımpaşa kombinesi bir işe daha yarardı :)

Pamukk dedi ki...

fikstür tam tersi olsa daha güzel olurmuş. ibb den nefret ediyorum bir de ocakta berbat havada olimpiyat kötü olmuş.

Manisa yerine denizliyi istiyordum, digerleri tutmus.. Dediginiz gibi seker gibi kura iste...

Keşke konya şeker maçı İnönü'de değilde konyada olsaydı en azından bu sene bi maça gitme garantimiz olurdu

aamet jr. dedi ki...

Ulan şu belediyeye olimpiyatta koyalım artık ya.

aamet jr. dedi ki...

Ayrıyetten post ve yorumlarda şeker gibi falan denmiş ama 3 süper lig takımı çeken tek takım olmuşuz yine. Öbürlerine göre yine en boktan kurayı biz çekmişiz bence

esgo dedi ki...

Süper Lig ekiplerinin, gruptaki 2.lig takımlarını kayıpsız geçme olasılıklarını göz önüne alırsak bizim karşımızda 3 Süper Lig takımı olması bir bakıma avantajdır.

B grubundan yola çıkalım,

Trabzon
G.saray
A.gücü
Ordu
Denizli Bld.

Ordu ve Denizli Belediye'yi geri kalan 3 takımın da yenme şansı var, ama bizim grupta birbirini kıracak ve kafa tutacak rakiplerin varlığı olası 1 mağlubiyetimizi görmezden gelmemizi sağlayacaktır. A.gücü olur da Trabzon ve G.saray maçlarından birini kazanırsa büyük olasılıkla çeyrek finale kalır.

Keza f.bahçe'nin grubunda Eskişehir ile Antalyaspor, Altay ve Tokat'a puan kaybetmeden yollarına devam etmeyi başarabilirlerse(ki bu da ihtimal dahilinde)F.bahçe için tehlike sinyalleri çalacaktır, sonuçta f.bahçe, E.şehir ve Antalya'ya karşı deplasmanda oynayacak ve kimse de bu maçlar için 6 puan garanti diyemez.

aamet jr. dedi ki...

Evet bu da gayet mantıklı bir bakış açısı. Dediğin gibi bizim grubun serialtı takımlarının birbirini kırma olasılığı diğer gruplara nazaran daha yüksek. Fakat grubun seribaşına puan kaybettirme olasılıkları da aynı paralelde. Bir nevi bardağın boş tarafı dolu tarafı hikayesi.

Zaten bu grup işinden çıktığından beri nefret ediyorum. Lüleburgazlar, Pendikler, Alcorconlar görmek istiyorum ben arkadaş.

ian dedi ki...

grup işi çok da mantıksız değil bence, takımlar ligdeki konumlarını oturtmak için uğraşırken bir de yüksek tempolu eleme maçları oynamamalı bence sonbaharda..

Atakum RAC dedi ki...

fenerin gruptan çıkamaması beni fena halde ürkütüyor..
kıyamam :)

kendi grubumuz açısından da hakkımızda en hayırlısı olur inşallah..

Yorum Gönder

Ara