.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

25 Ekim 2009 Pazar

Temizlik

Haber1903 Öncelikle dün Akatlar Cola Turka Arena`da oynanan Beşiktaş Cola Turka - Antalya Bşb. Erkekler Basketbol Ligi maçında bir grup taraftar salona giremedi. Dışarıdaki gruba bağlı bulunan ve salona girebilen 10`a yakın taraftar ise yönetim kurulunun oturduğu bölüme yönelerek "Yönetim uyuma taraftarın dışarda" diye tempo tuttu. Taraftarın bu söylemine tepkisiz kalan yönetime karşılık taraftarlar bu sefer de "Yeter, Yıldırım Demirören yeter" diye protestolarda bulundular. --- Temizliği Yıldırım Demirören'in yapıyor olması temizliğin değerinden bir şey kaybettirmez. Beşiktaş tribünü hiç şüphesiz temizlenmelidir. Temizlenmesi gereken kitleler bellidir ve bu kitlelerin yine aynı yönetimler tarafından yaşatıldıkları da ortadadır. Eğer temizlik, Demirören muhaliflerinin üzerinde yapılacaksa evet, "Bütün Tribünü Temizlesene!" Lakin bu temizlik stadyumda, spor salonunda hadise çıkarma amacıyla bulunan, ağzından küfür yüzünden nefret eksik olmayan, maça giremedi diye "Yeter Yıldırım Demirören" diyen kitlelerin temizlenme niyeti varsa, yine kendi iyi niyetimle Demirören'e desteğimi veririm...

7 Yorum:

stalker dedi ki...

hiç anlamadın, hiç anlamayacaksın da..

MyT dedi ki...

Aynı olay Eskişehir'de de oldu.Kulüp "bedava" otobüs ve bilet sağlamayınca gelenlerin büyük bir kısmı dışarıda kaldı. O gruptan içeriye girebilenler ise, maç başlarken takımı desteklemeye çalışan bizlerde : "Bırakın orayı, asıl maç dışarda, kardeşlerimiz içeri giremiyor, YÖNETİM UYUMA TARAFTARIN DIŞARDA!" diye tepki gösterdiler.

50 TL bilet parası verip Eskişehir'de maça girdiysem ve birtakım insanlar bedava giremeyip beni de onlarla birlikte rant dilencisi konumuna düşürmeye çalışıyorsa "Tribünler Temizlensin" kardeşim. Ben bu beleşçilerden sıkıldım artık!

Gürcan Ulusoy dedi ki...

@stalker ben mi anlamadım?

stalker dedi ki...

evet, jessie.

sürekli parçalara baktığın için bütünü göremiyorsun.

@stalker
ya böyle gizemli, ben her şeyi çözdüm pozları yerine şu bütün neymiş, mevzuudan sen ne anluyorsun falan döktürsene gizemli adam tadında yazacam, ayarcı takılacam diye kasmasana.

stalker dedi ki...

takip edebildiğim kadarıyla purplepurple bu mevzuları burada fazlasıyla yazdı. bazıları sürekli aynı teraneyi söyleyip sinir hoplattığı için uzun uzun yazmaya gerek görmedim. bana pek gizemli de gelmedi açıkçası.

Gürcan Ulusoy dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Yorum Gönder

Ara