.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

27 Ekim 2009 Salı

Mire Chatman

34 Sayı 9 Asist 8 Ribaund 4 Top Çalma

10 Yorum:

Gürcan Ulusoy dedi ki...

Beşiktaş Cola Tuka 100 - WBC Kraftwerk Wels 81

mad devil dedi ki...

gruplara kaldık yamulmuyosam bu skor sonrasında.umarım beşiktaş cola turka arena(ismi hala böylemi tam emin değilim,böyleysede hemen değişmeli) tekrar eski havasını yakalarda taraftarımız sayesinde takımımızı tekrar şampiyonluk potasında ve avrupa kupasında başarılı bir şekilde görürüz

yuki the zorba dedi ki...

Chatman'ı futbol takımına transfer edelim...

asist time dedi ki...

Asagıda cok guzel bir baslık var; Bugun Besiktas Icın Ne Yaptın gercekten bu baslıgı iyice irdelemek lazım. Degisen taraftar profilinden tutup sırf isi gucu klavye basında sallamak olan taraftarlara kadar irdelenmeli.

asist time dedi ki...

Chatman'a gelecek olursak da Engin transferinin oldugu gun de yazmıstım. Chatman'ı gecen sene oyun icinde hiç dinlendiremiyorduk ama bu sezon Engin'in varlıgı ile 5+ farka cıkan maclarda cok kolay artık vurup gidebiliyoruz.

Gökhan dedi ki...

ilk maçı 5 sayıyla kaybedip,bu maçı 19 sayıyla aldık ama bence bir avusturya takımına karşı yeterince iyi değil bu skorlar.
acaba son dönemde avusturya basketbolda bir atılım falan mı yaptı?
chatman da keşke geçen sene play-off'ta gs'ye karşı berabere giden maçta son hücumu daha iyi kullanabilseydi.

asist time dedi ki...

o macta son hucumda tam karsımdaydı ve gordugum kadarı ile hareketlenmek istedi ama artık ayakları gitmeyecek kadar yorulmustu...

Adsız dedi ki...

eğer yanlış hatılrlamıyorsam iki sene evvel israil takımınada 15 sayı fark attmamız gerekiyordu 20 sayı atmıştık tabi ogünkü kadro ile karşılaştırma yapmak yanlış olur ama takımın bu şekilde galibiyet alması farklı yenmesi ihtiyacı olanı söke söke alması o zaman da güzeldi şimdi de güzel. takım tutmanın en eğlenceli en keyifli kısmı bu olsa gerek takımının güçlü olduğunu karşıya hissetirmesi hakketten paha biçilemez

Hürol Yöney dedi ki...

Avusturya takımı sanılanın aksine özellikle hücumda çok organize ve top paylaşımını iyi yapan bir ekipti. Atııkları 81 sayı bireysel değil hemen hemen hepsi çizilmiş oyunlar üzerinden geldi. miss - matc ler, üçgen setler dahil her şeyi uyguladılar.

Netice de geçmişi ne olursa olsun bütün takımlar maçlara sonuna kadar asılıyor.

Bugün milyon dolarlar harcayan Dinamo moskova 2. maçta 30 sayı fark atmasına rağmen adı duyulmamış bir hollanda takımına ilk maçta yenilmişti.

Adsız dedi ki...

saygılar abim...

Yorum Gönder

Ara