.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

6 Ekim 2009 Salı

Kulüp İçi Demokrasi

Önce İzleyin Link Geçen hafta sonu olayların içindeki şahısların Beşiktaş genel kurullarında da hangi faaliyetler içinde oldukları ortada. Hem de açık-seçik ortada. O gün stadyumda sana-bana saldıranlar kongrede de aynı işi organize ediyorlar. Neden etmesinler? Bugün Şaşkınlar Kurulu dahil, Beşiktaş'ın ağır topları açıklamalar yapıyor. Beşiktaş'ta yönetimler böyle gelip gitmemeli, genel kurul kullanılmalı diye söz birliği yapmış durumdalar. Bu adamların hepsi benden yaşça büyük, tecrübeleri fazla ve Beşiktaş kulübüne yakınlıkları da benden fazla. Kulübün içini dışını benden iyi bilen adamlar. Peki ben Beşiktaş kulübünde demokrasi anlayışının yerleşik olmadığını görüyorum da bu adamlar neden görmüyorlar? Beşiktaş'ta Demokrasi Yok Medya ağız birliği etmiş taraftarı suçluyor. Seçimde gereken yapılır diyor. Siz kör-sağır olabilirsiniz ama biz değiliz ve olmayacağız. Mali genel kurulda demokrasi vardı da biz mi bilmiyoruz. Taraftarın kendini ifade edebilecek başka yeri mi kalmıştı? Tribünde aynı terör, genel kurulda aynı terör. Demirören 2000 oyla milyonlarca taraftarı olan bir kulübü nasıl sağlıklı yönetebilir? Mali Genel Kurullarda yaşanan abukluklar neyin nesidir? Beşiktaş kongre üyelerinden neden sadece 7'si yönetimi ibra etmeme cesaretini gösterebiliyorlar? Orada olup biteni biri bizi ciddiye alıp açıklayabilir mi? Orada Neler Oluyor? Beşiktaş'ta ibra neden bir gelenektir? Gelenek diyip ibra yolunu kapatacaksınız, tek ses diyip tribünün sesini kısacaksınız, seçimlerde de her türlü tehdit, baskı ve düzenbazlığı yapıp kendinizi meşru kılacaksınız. Bu işin içinde olan medya mensubunun da, yöneticisinin de, eski yöneticisinin de, abisinin de, ablasının da... Kişiler değil bizim sorunumuz, Beşiktaş'ı bu mafya düzeninden kurtarmak her Beşiktaş'lıyım diyenin birinci vazifesidir bundan gayrı.

7 Yorum:

purplepurple dedi ki...

aşağıda jokond'un eklediği resimlerdeki insanlara bakınca (ki bir kısmını her bakımdan bir kısmını da en azından sima olarak gayet iyi tanıyoruz) tavırlarını ve söylemlerini de ekleyince hesaba; statükoyu görüyorsunuz. onların tribünden gelen bir isyana, tabandan başlayan bir harekete ne kadar kapalı olduğunu görüyoruz. en kötü yönetimin dahi, biz eski açığın, yeni açığın, kapalının 'avam'larının isteklerinden daha kıymetli olduğunu düşünüyorlar. onlar demirören denince, önce erdoğan demirören'i hatırlayıp soğuk terler döküyorlar.

theotheo kardeşim izle ve gör rant nasıl oluyormuş.. hala yok diyorsan...


ocak ayı beşiktaş için yeni bir başlangıç olucak.. klubu bu pisliklerden kurtaracak birileri elbet çıkacaktır..

Pamukk dedi ki...

izlediğim her spor programında dediğin gibi "Beşiktaş'ta yönetimler böyle gelip gitmemeli, genel kurul kullanılmalı, tribünlerin yaptığıyla sorun çözülmez" diyip taraftar suçlu gösterildi nerdeyse. sanki olayların içyüzünü bilmiyorlar. taraftar 2ye bölündü diyorlar (Ali Gültiken hariç) oysa hepsi gerçeği biliyor.

selo dedi ki...

herkes işine geldiği gibi yorum yapıyor.çarşı grubu çıkıp bir açıklama bile yapmadı cumartesi gününden beri.gerçekten içler acısı klübün durumu.

Deniz dedi ki...

Eğer bir yerden sonra çıkış yoksa, FC United örneği gibi bir yapılanmaya gidilebilir. Ciddi olarak değerlendirilmesi gerekiyor bence bu tür önerilerin, çünkü mevcut yapıda Beşiktaş'ın ben özendiğimiz-özlediğimiz Beşiktaş olma ihtimalini görmüyorum.

http://ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=62159

geloraptor dedi ki...

http://www.radikal.com.tr/Radikal.aspx?aType=RadikalDetay&ArticleID=958235&Date=08.10.2009&CategoryID=84

Yorum Gönder

Ara