.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

5 Ekim 2009 Pazartesi

Helal Olsun

Şu pankartı açan-tutan herkese selam olsun. Başkanın adamlarının dört bir yanını tuttukları numaralı tribünde İstiklal Marşı sırasında bu pankartı, hadi onu geçtim herhangi bir pankartı açmak yürek ister, Beşiktaş sevgisi ister. Zaten başına gelecekleri tahmin edip yapmışlardır ki tahmin ettikleri de başlarına geldi. Buradan teşekkür etmek neye yarar bilemiyorum ama cesaretlerinden dolayı kutlamadan edemiyorum...

11 Yorum:

theotheo dedi ki...

cesaret mi? mastürbatör gazı mı? ikisini ayırmak gerekir.

Gürcan Ulusoy dedi ki...

neticede cesaret.

hayyam dedi ki...

Carsi disinda bu takimin orgutlenebilecek taraftari yok mu? internet uzerinden artik dunya orgutleniyorken bu YD yonetimine ve bir grup satilmis amigo grubuna karsi orgutlenerek her turlu tribun eylemi yapilabilir ve bana gore bloglar uzerinden bu gerceklestirilebilir ki bloglari takip eden medyada yer bulmak zor olmayacak sanirim. Yeter artik YD demenin vakti geldi de geciyor bir 3 sene daha da bu adamin sacmaliklarina katlanmak 3 yil askerlik yapmaktan daha zor....

purplepurple dedi ki...

hala satılmış amigo geyiği ya. ulan alen'e 10 kişi sille tokat girişirken insanlar, siz tv başında istifa desinler diye bekleyerek çekirdek çitliyorsunuz. daha çarşı dışında grup olduğunu bilmeyecek kadar tribüne uzak yaşayıp amigolara sallıyorsunuz.

hayyam dedi ki...

Purplepurple, pardon ama sanirim Carsi grubunu ve besiktas tribununu bu bloglari takip edenler icerisine bakarak en iyi sen biliyorsun. Benim yazdiklarimi onyargisiz olarak okursan goreceksin ki Carsi'ya karsi genel bir suclama yok ve benim anlamadigim satilmis bir grup amigo derken sen niye Carsi'yi anliyorsun??? orada dun Alen'i indirip yerine gecen ve protestolari susturmaya calisan kisileri bahsediyorum ve sunuda kabul etmelisin ki Carsi kendisi icinde bolunmus durumda. Artik carsi YD'ye karsi olmak veya tersi bir durumda hicbir zaman bir butun olamayacak. Sende artik amigolarin amigolugunu yapmayi birakirsan ve eger bir bildigin varsa bu olaylar ile ilgili daha farkli bir acilim kazandirirsin. Ayrica sunuda biliyorum ki YD'nin ulku ocaklarini bu isin icine katmasi carsi'nin icinde bulunan diger kesimde ciddi anlamda bir endise ve nefret yaratmaktadir.

tathar dedi ki...

mastürbatör derken? o pankartta bile naiflik, incelik ve beşiktaşlılık var.

zubi dedi ki...

Pırıl pırıl parlayan, belli ki büyük paralara "yaptırılmış" ve kapalıda "astırılmış" pankartları tercih et sen teo. herkese bi poser herkese bi mastürbatör damgası. bi siz seviyosunuz bu takımı amk.

theotheo dedi ki...

http://www.milliyet.com.tr/Spor/HaberDetay.aspx?aType=HaberDetay&KategoriID=6&ArticleID=1146381&Date=05.10.2009&b=Besiktas%20durusu%20bu%20mu

Pamukk dedi ki...

sonsuz alkışlar. helal olsun.

ian dedi ki...

ali gültiken'in yorumu:

"106 yıllık takımı 6 yılda oyuncağı yaptı!

insanlar beşiktaşlı, kaybedilen çok şey var ve reaksiyonunu böyle ortaya koyacak. gelinen noktayı kontrol edemez hale geldiler. yöneten olarak "ben bunu yaparım. biz hatalardan ders aldık" diyorsunuz, 3 ay sonra zapo'ya 2 milyon euro verecekken 10 milyon euro veriyorsunuz. 3 ay geçiyor yine hata yapıyorsunuz. insanlar aptal değil. bu camia 106 yıllık bir camia. bir babanın oğluna aldığı hediye değil, oyuncak da değil. hiç kimse ailesinin çıkarları ya da kendi egosu için böyle yapamaz.
tribünlerin her yerinde kavga vardı. başkan'ın 6 yıllık icraatinin sonunda gelinen nokta bu. ben bu kulübe para verdim, her yaptığım yanıma kar kalır diyorlar. ben yine satın alırım diyorlar. bunu 6 yıl içinde demirören yarattı.
bazen insanların "yeter" dedikleri noktalar olur. beşiktaş'ın da geldiği nokta budur. insanlar olan durumun farkındalar. demirören'le devam etmeme konusunda büyük bir konsensus var. düşünsenize, hiçbir başkandan sevgisizlikle bahsedilmedi türkiye'de. başkan'ın bunu kendine sorması lazım."
(alıntıdır)
----------------------------------

helal olsun o pankartı açanlara, blogdaki logo da çok iyi olmuş..

siyah dedi ki...

http://www.youtube.com/watch?v=RVr0oR9xFh4&feature=related

1.40 ve sonrasına dikkat
bu nasıl bi diktatoryadır,utanmaz herifler !

Yorum Gönder

Ara