.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

14 Ekim 2009 Çarşamba

Güvenlik Kamerasından Görüntüler

8 Yorum:

selo dedi ki...

herşey ortada tuğrul yenidoğan'ın ellerine yüreğine sağlık.Onun gibi 2 3 tane Beşiktaşlı medya da olan adam gibi adam olsa Beşiktaşın sırtı yere gelmez.Bu çapulcularada kimse prim veremez.Benim anlamadığım halen daha neden Çarşı grubu çıkıp bir açıklama yapamıyor.Herkes sus pus oturuyor.Bu saldırıyı yapanlar dışarda dolaşıyor.Hatta geçen tuğrul abinin programını bastılar cem tv de bu görüntülerin yayınlandığı günden 1 gün önce Cem TV yi bastılar.O görüntüler www.medyaspor.com adresinde var.Mutlaka izleyin ibretlik görüntüler valla.Kimdir bu eşkıyalar taraftara nasıl saldırırsın sen kimsin ? nesin? adam istediği gibi bağırır protesto eder kimden ne kadar aldın ? o forma ne kırmızı siyah üstündeki? mafyamısın ? şehir eşkıyasımınız!
Demirören yönetimi kendi ipini çekmiştir.Ben bu yönetime kongrede oy atan kişiden,Beşiktaşlılığından şüphe duyarım.Yakıştırmadım o koltuğa 1.seneden sonra halen daha yakıştırmıyorum git artık başımızdan lütfen.Adam gibi adam oturaklı saygı duyulacak başkan istiyoruz.

selo dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
ceyhun dedi ki...

başkan olarak devam etmek için diretmesinin sebebi nedir acaba demirören'in? yönetimin, istifa çağrılarını böyle bir karaktersizlikle bastırmaya çalışanların beşiktaş'tan sağladığı çıkar nedir?

http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?id=15155507

yunus dedi ki...

Bu herifi tanımıyorum ama helal olsun.Böyle insanları büyük kanallarda da görsek keşke

Unknown dedi ki...

@ yunus;

Maalesef göremeyiz. Sadece gerçekleri gösterdiği için, sadece Beşiktaş'ın hakkını savunan kişi olduğu için, vb. nedenlerden ötürü...

Ancak ben de diğer yazarların tekrarladığını tekrarlayarak, helal olsun demek istiyorum. En azından benim bilmediğim bir konuydu, ben de bazı kanalların dikta ettiği yorumlara inanmıştım. Bu görüntüler ile birlikte bu sitede yayımlanan yazılar ve onların altına girilen yorumların benzerlikleri neticesinde inandım. Nasıl bir kumpasın içine sokulmuş bu taraftar nasıl birbirine düşürülmeye çalışılmış çok net bir şekilde her şey ortada. Ancak maalesef birileri, beceremediği diğer işler gibi bu işi de eline yüzüne bulaştırmış. Taraftarın sesini eski usul, bazı yerlerden tanıdık gelecek yollarla kesmeye çalışmıştır. Nasıl bir yönetime sahibiz ki, nefret duygularını bile hazmeder nitelikteler... En kısa zamanda gitmeleri dileğiyle.

kisasa kisas lazim...

selo dedi ki...

cem tv yi açın şu an tuğrul abi yine olayın üstüne gidiyor.

bRn dedi ki...

Cem tv'deki program yeni bitti. Malesef cok kısa süre önce haberim olmuştu, kapanış konuşmalarından fazlasına tanık olamadım.

Program yada görüntülere dair bölümler de olsa tekrar izleyebileceğimiz bir yer olacak mı, var mıdır?

Ya da izleyebilen arkadaşlardan dişedokunur birşeylerden bahsedilmiş mi, kimsenin konuşmadığı şeylerden sözedilmiş mi öğrenmek isterim. Tesekkur ederim.

Yorum Gönder

Ara