.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

4 Ekim 2009 Pazar

Beşiktaş Kongre Üyeleri Taraftarı Ne Ölçüde Temsil Ediyor?

Şimdilerde aklıma takılan mevzu budur. Kulubün kongrelerinde oy veren insanlar taraftarın tümünü temsil eden bir kitle midir? O kongrelerde tribünün ve kalabalıkların fikirleri ne kadar temsil edilebiliyor? Neye göre seçiliyorlar? Kimi temsil ediyorlar?
Ben bilmiyorum, bilenler eteklerindeki taşları dökerlerse sevinirim. Bir de Demirören'in seçildiği kongreyi basan adamların olduğu bir haberin videosu vardı. Dün tribünlerdeki olaylar üzerine bunları da hatırlamak iyi gelir. Bulabilen linklerse sevinirim.
Bu adi virüsü vücuttan atmak için tribünde el sallamaktan daha hazırlıklı olmak gerek. Tribünün onayını alamayan başkan bu takımın başında duramaz. O onayı şiddetle aldırmak isteyenler bu kongreyi de basabilir. Aynı rezaletler devam edebilir. O güne kadar hangi mikropla mücadele edildiğini bir ortaya koyalım ki insanlar kimin ne olduğunu iyi görmüş olsunlar.

5 Yorum:

Deniz dedi ki...

2.000 TL mi ne.

Bu ücreti ödedikten sonra halihazırda kulübe üye kongre üyelerinden ikisinin referansını alarak kongre üyesi olabiliyorsun.

Bu kadar. Dolayısıyla 2bin tl verebilen kongreye üye oluyor, veremeyen olamıyor. Elbette bu kulübe üyeliğin bir bedeli olmalı ama ne bu kadar kolay olmalı, ne de aynı zamanda bu kadar zor olmalı.

Bir de şahsi kanaatim, YD eğer başkan kalmak isterse başkan seçilir tekrar. Grup olayı işlemiyor mu yıllardır? Grupları yanına çeker her zaman olduğu gibi, o koltuğu bırakmaz.

TA dedi ki...

kongre üyeleri 3 defa YD yi seçtiklerine göre burda bir problem vardır demek.bir defa hata yaparsın ama daha fazlası olursa soru işaretleri doğar.kongre üyeleri büyük soru işaretidir.

Gürcan Ulusoy dedi ki...

http://www.medyaspor.com/v02/Videos.aspx?CategoryID=8&VideoCategory=&id=635&Page=4

http://www.medyaspor.com/v02/Videos.asp ... 636&Page=4

http://www.medyaspor.com/v02/Videos.asp ... 637&Page=4

http://www.medyaspor.com/v02/Videos.asp ... 638&Page=4

http://www.medyaspor.com/v02/Videos.asp ... 639&Page=4

Yd tekrar secilirse ve bu siddetle olursa bende kendimce ydnin ortadan kaldirilmasi adina acilabilecek bir fona bagista bulunabilirim.. Herifin varligi cehennemin obur adi olsu adeta...

Volkan dedi ki...

İlla 2000 lira ödemeniz gerekmiyor,
ben kongreye örgütleme işlerinden dolayı çok cuzi bir miktarla girdim.
Örgütleme derken, beşiktaşlı taraftar derneği bulunmayan kentlerde bu tarz orgütler kurup, klüp tarafından da desteklenirse, kurucu üyelere komik sayılabilecek rakamlara üye olabiliyorlar.

Bu tabii ki, Serdar Bilgili döneminde anadoluya açılalım, beşiktaş kongresinde farklı seslere de yer olsun diye yapılan bir hamleydi, bir daha da olur mu bilmiyorum.

Yorum Gönder

Ara