.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

15 Eylül 2009 Salı

Maçtan Notlar

- İbrahim Üzülmez'in süper savunma yetenekleriyle Valencia'yı etkisiz kılması gözlerimi yaşarttı. Bundan sonra her maçta İbrahim Üzülmez oynasın, evet. Harmandalı oynarcasına atlasın yerlere, ofsaytı bozsun, kademeyi dağıtsın. Bizi "yanlı, tek taraflı" bakmakla, "vefasızlık"la itham edenler de otursun Üzülmez'le pişti oynasın, illüzyonlarına doymasın.
- Ekrem'den MC yaratma projesinde Mustafa Denizli'ye başarılar diliyorum. Fink gidici galiba. Ernst - Fink ikilisinin, Galatasaray ve Man Utd maçlarında bozulmasının tavşanla falan alakası yok, ayrı bir olay bu.
- Serdar Özkan'a hala küfür etmek isteyen varsa benimle konuşmayı kessin.
- Bu bağlamda, bunu diyeceğim aklıma gelmezdi ama, Serdar Özkan - Yusuf değişikliğini çok anlamlı bulduğumu söyleyemem. Yusuf oyuna girdiğinde Man Utd'ın yarısı içinden "Who is this old fuck?" diye geçirmediyse namerdim. Ayrıca Ramazan olmasaydı, Yusuf ile Rooney'yi bir meyhanede rakıları tokuştururken göreceğimize bahse girebilirdim, kısmet.
- Gene iyi oynadık, gene gol atamadık ve kaybettik. Bu soruna çözüm nedir, hiçbir fikrim yok.
- Maçı UEFA'nın sitesinden satın alamayıp sessiz tatsız tuzsuz izledik Arap sitelerinden, seyirci tepkileri konusunda hiçbir fikrim yok. Zaten benim de tadım tuzum yok, önümüzdeki maçlara bakıyoruz artık.

22 Yorum:

thug love dedi ki...

Serdar Ozkan - Yusuf Simsek degisikligi bana gore macin kaderini etkilemistir hagaden de. Belki macin siniriyle biraz agir olacak ama Yusuf'a gecen seneki hizmetlerinden dolayi tesekkur edip yedek kulubesindeki yerini saglamlastirmak uzere kenara almaliyiz. Boyle manchester' wolfsburg gibi takimlarla bahsinin bile gecmemesi lazim.

Rattlehead dedi ki...

zaten maçta topu ileri taşıyan tek adam vardı o da serdar özkan'dı.ernst ve ferrari ile birlikte takımın en iyisiydi fakat denizliboy yine yapacağını yapıp yerine yusufu aldı.ulan göz var izan var orada tabata gibi hiçbir şey yapmayan bir adam var,sen neville gibi bir bekin karşısına yusuf'u alıyorsun olacak iş mi?çıkar tabata'yı al yusuf'u ortaya atsın öldürücü pasları.doğa kaya yok ki karşısında çalımlaya çalımlaya ceza sahasına girsin.sonra da holosko'yu çıkar sağa serdar geçsin sola tello ortada yine yusuf hayır anlamıyorum nası bi mantık bu?nasıl kaybettik biz bu maçı bu kadar iyi oynayıp?
bu arada ferrari ve sivok mükemmeldi.özellikle ferrariyi acayip beğendim.umarım uzun süre kalır takımda.

berthelemy dedi ki...

evet artık bunun adı tavşan falan değil düpedüz SABOTAJ!

ibrahim üzülmez ve yusuf gibi artık futbol sahasına ayak basmaması gereken adamlardan medet um. hatta bir de adam adama markaj yaptır. şu zihniyeti 80'lere götür "ne demode takım" derler.

çeşmede tatil yapmak isteyen adamı yeniden başa getirirsen böyle olur. ocak 2010 artık tek umut.

Sertug Ozgur dedi ki...

Aklın yolu bir kardeşim.

Yani şu maçta herşey o kadar bariz ki insanda tespit yapma fırsatı bırakmıyor Bay Denizli.

Hücum varyasyonları olmayan bir takım Beşiktaş.

Defans-hücum diye ikiye ayrılan bir takım. Hatta toplu defans- 3 oyuncuyla hücum diyebiliriz.

Etkili hücum elemanları da olmayınca bireysel yeteneksizlerle gol atmaya çalışan bir Beşiktaş.

occasion dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
barış dedi ki...

artık beşiktaş taraftarı, sağ açığı iyi olan bir takımla oynadığında ibrahim oynasın demez herhalde. anlayın artık bu ibrahim üzülmezin defansı da iyi değil, vücudunu kullanmak dışında defansif hamlesi yok.

occasion dedi ki...

holosko çoktan çıkmalıydı. tahammül edilemeyecek kadar kötüydü.

serdar kaleyi gördüğü zamanlarda şut çekmek yerine, bitirici pasları vermeliydi. kaleye üç kişi beş kişi yaklaşıyoruz, varyasyon yapamadan kaybediyoruz topu. holsoko zaten eline oyuncak at verilmiş gibi koşuyor topla. tepetaklak oluyor sonra. serdar pas verme refleksine sahip değil.

yusuf kendini ibb maçında sandı. ayağının üstüyle dürterek paslar vermeye çalıştı. doğal olarak kaybetti topları. o dürtülen topları United gibi takımlar rahat kazanır. neredeyse rakibe gol için asist yapacaktı.

United kötüydü. bir daha da böyle kötü bir united bulunmaz. eğer inter, barça, real gibi takımlar olsaydı karşımızda, bu kadar rahat oynayamaz ve fark bile yerdik.

takımımızın hücum gücünün yetersizliği bas bas bağırıyor. toplama takım gibi beşiktaş. holoskolarla, tellolarla, yusuflarla şl de başarı kazanılmaz. yıllar önce chelsea yi yenen takımla bu takım mukayese bile edilmez.

takım yıldız oyuncu yoksunluğuna o kadar aşina oldu ki, vasat oyuncular yıldız, vasatın altı olanlar iyi olarak sunuluyor. takımdaki iki yıldız ernst ve ferraridir.

sağ kanatta, erhan, erkan, rıdvan, ekrem, toraman, kaş gibi adamlardan bir tane sağ kanat adamı çıkaramamak da başarıdır.

yine 10 tane hücum oyuncusundan doğru düzgün bir tane hücum adamı çıkaramamak gibi. (nobre, bobo, batuhan, nihat, yusuf, tello, delgado, tabata, serdar, holosko diye uzuyor) kimi sakat, kimi fomrsuz, kimi yetersiz... hepsini toplasan 3 tane eder ancak.

kısacası, ekrem, holosko, nobre, tello, yusuf, üzülmez, kaş(yanlış yerde oynatıldığı için)gibi futbolcular sivas ile girilen şampiyonluk mücadelesini kazanabilir ama maalesef şl de başarı kazanamaz.

son olarak;

üzülmez konusu... gerek idari gerek teknik yönetim vakası olarak incelenmesi gereken bir vakadır bjk adına. yıllardır bu adamın yedeği bile yoktu. şimdi kulübe süsü olarak ismail var. bu bile aşama diyelim.


üzüntü halinde her şey kötü görnüyor gözüme. daha da yazamayacağım
umarım yanılırım.

theotheo dedi ki...

@lakerda

evet hücum varyasyonumuz yok, onu yüklücek bi teknik direktör olsaydı, biz manuyu 3.0 yenerdik söylediğine göre, bu halimizle ancak 1.0 yenebildi bizi manchester.

bu maçta bile hala hocaya, futbolculara, sisteme suç bulmayı anlamıyorum arkadaş, rakip rakibin değil, her biri 10 kat daha pahalı, 10 kat daha kaliteli, hala hücum varyasyonu diyorsun yani. ne diyelim.

Maccabi Haifa 0 - 3 Bayern Munich

Marseille 1 - 2 AC Milan

Zurich 2 - 5 Real Madrid

evet bu takımlarında, hücum varyasyonu yoktu, yoksa rahatlıkla kazanabilirlerdi, hepsinin başına rijkaard gibi bir hoca lazım. muhteşem bir hoca(!)

Sertug Ozgur dedi ki...

Sinirimi çıkartmak amaçlı bir yazı;

Ne İbrahim Üzülmezmiş arkadaş. Kaç tane çalım yedi sayamadım, bizim ibo Mandrake oldu hakikaten. Yahu Ferrari gibi bir usta defansta olmasa Valencia asist kralı olup çıkmıştı. Bir ara sol beke geçti zaten.

Bir de ne hikmetse Beşiktaş'a karşı oynayan ekipler tarihinin en kötü performansını sergiliyor! Beşiktaş'ın oynadığı futbolu beğenmiyorum ama bu kadar insafsızlık yapılmaz!

Bu Yusuf'tan böyle maçta birşey beklemek nasıl bir aklın ürünüdür?

60'lı dakikalarda orta saha çökmüşken Fink niye alınmaz?

6 yabancı sınırı CL'de de var da bizim mi haberimiz yok?

occasion dedi ki...

@theotheo

hiç olmazsa cezasahası çevresinde üç-beş pas üstüste yapabilmiştir bu örneklediğin takımlar. kaldı ki milyon euro bazında beşiktaş zürihten, maccabi haifadan çok üstün bir takım. ama o eurolar sahaya yansımıyor ne yazık ki.

evet aynı kategorinin takımı değiliz Man U ile. Ama her takımın bir oyun kimliği, hücum kimliği vardır; yener, yenilir, üç yer, dört yer o ayrı mesele. zürihin de vardır, CSKA nın da vardır hücum kimliği.

bizi üzen o orantısızlıktır. milyon eurolar ve sahada gördüklerimiz arasındaki orantısızlıktır.

bu da ernst'e:

kel başında olduğu kadar, her yere uzayıp ayak koymanla da parladın yine sahada. evet, sen bir kartalsın..

Sertug Ozgur dedi ki...

@theotheo

Galatasaray ve Rijkaard hayranı değilim bu ayrı konu.

Ayrıca skor yorumcusu da değilim.

Hücum organizasyonu olan takım olmak her maçı kazanır her maçta 5 gol atar demek değildir. Gol atamamamız da önemli değil, bilinçli atak geliştiremiyoruz kardeşim, oyuncular hücumda ne yapçağını bilmiyor,birbirlerinden kopuk oynuyor. Sadece bu maça bakarak konuşmuyorum, genel durum bu, kimsenin bilmediği birşey değil. Bunun önemli nedeni iki stoper ve ernst hariç oyuncuların 2maç üstüste forma giymemesi.

Karşımızda Wolfsburg veya Cska olsa kesin gol buluruz diyor muydun? Öyle diyosan tartışmaya gerek yok.

Neyse hepimiz üzgün ve tatsızız zaten uzatmaya gerek yok. Allah yardımcımız olsun, Gayseri maçıyla çıkışa geçeriz umarım.

bütün dünyanın hatta biz Besiktaslıların bile fark bekledi macı basa bas mucadele ederek kaybettik. sans yanımızda olsaydı kazanabılırdık de.

geride kalan 7 macı ust uste koyunca gencler macı hariç zaten bız bu sekılde oynuyoruz. ctesıde boyle oynadık, super kupa macında da. mucadele yapıyor, az pozısyon verıyoruz.

asıl sorun hucum yapamıyor olusumuz. yanı bır kalıbımız yok. gıdıyoruz ama nasıl gıttıgımız bellı degıl. bakın bugun 1 sut var kaleyı bulan. akılda kalan pozısyonumuz yok. sorun da burda zaetn.

aslında gecen senede aynı sıkıntıları yasıyorduk bız. bu sene forvetlerın formsuzluguna baglamak sacma olur. bır hatırlayın gecen seneyı.. yıne benzer maclar..gol yapmakta zorlanan besıktas vardı.

gecen sene bu sorun gorunup ıyı bır forvet ve 3 ay yatılıp son gun tabata gıbı cok sıradan bır adamı almak yerıne takımı yonlendırebılcek bır amc alınsaydı bu sene daha farklı olurdu hersey.

ıbrahım kas kalas gıttı ıspanya'ya kalas gelmıs. yusuf 35'ınden sonra pıyasa yapmaya calısıyo.artık tesekkur edıp ıbrahımle bırlıkte guneye yollamak lazım. sac bas yolduran sahada hıc bırsey yapmayan delgado tabata'ya on cakar.

bu sene onumuze bakmaktan boynumuz agrıyacak anlasıldı.

hayyam dedi ki...

Eksibesiktas benim yakin surecte izlemeye basladigim bir blog, daha once bloglarla (yurtdisinda yasamam dolayisiyla) pek icli disli olamamistim. Gercekten yazilar deger vererek okuyorum ve cok mantikli ve gercekci skora degil oynanan oyuna gore yapilan oyunlar. Maci Londra da bir pubta izledim o yuzden oncelikle sunu soyleyeyim maca basta kimsenin ilgisi yokken sona dogru butun pub bu maci izliyordu ve herkesin manu ya top oynattirmayan bir bjk gozlemi vardi ki burada manu en kotu futbolunu degil sahada savasan bjk li futbolcular mucadeleleri ile bu takimi durdurdu. Ibrahim uzulmez disindaki kadroya diyecek bir sozum olamaz, uzulmez ise yeter artik gecsin kulubeye saygisini kaybetmeden otursun. daha top futbolcunun ayagindan cikmadan yerde yatan birisi vardi ve her seferinde Valencia icin turkish delight tadindaydi. Onun disinda cok iyi mucadele eden ve savasan bir ekip vardi. ayrica Ferrari konusunda sevgili Demirkol ne zaman tukurdugunu yalayacak cok merak ediyorum. Serdar degisikligi bana gorede yanlis bi secimdi ama ben bir Yusuf degisikligi bekliyordum, geriden atilacak uzun toplarda Holosko'yu kullanmak acisindan. bu macta su cok iyi ortaya cikti ki bu takima ya o eski Bobo lazim yada biz boyle istirap cekmeye devam edecegiz. Ben bu konuda Denizliye guveniyorum 2-3 haftada onu tekrar kazanacaktir. Ayrica Denizli icin yapilan elestirilerde sevgili ve muhterem buyuk Bab-i ali camiasindan etkilenisleri gorebiliyorum. Manu'ya karsi boyle oyunu ve kadroyu bu ligde cikaracak ve BJK duzeyi takimlarda cikarcak bir teknik adam goremiyorum. Saldiran ve topun oldugu her bolgede en az 2-3 kisi ile savasan bir takim vardi. GS macindan sonraki o maci BJK veya Denizli degil hakem ve Rustu'nun ortak calismasi sonucunda kaybettik. bu macta ve bir onceki GS macinda da 50. dakikadan gol yenilen dakikaya kadar bariz bir BJK ustunlugu varki biraktim GS yi manu bile sahasindan cikamadi. bir ara butun ribaundlari toplayan bizim takimdi ki inanilmaz bir heyecan a kapildim ve normalde kulubesini terk etmeyen Sir aykta mac izler konuma gelmisti. Guzel oynadigimiz bir oyundan en azindan 1 puan ile ayrilmaliydik. Bunun yaninda icimde gercekten guzel umitler besliyorum bu takim ile ilgili.

Factotum dedi ki...

Gecen haftasonu Gs en kotu futbolunu oynadi ama kaybettik. Bugun ManU berbat oynadi ya da yedek takimla oynadi ama kaybettik. gercekten de bu sekilde dusunenler basta futbolcularin sonra tum ekibin emeklerine saygisizlik yapiyorlar.

Bugun kapalidan izledigim kadari ile takim 'yine' iyi oynadi, mucadele etti ve zaman zaman bizi cok heyecanlandirdi.

Ozellikle Ferrari-Sivok-Ernst ust duzey oynadilar. Serdar ve Ekrem de zaman zaman ayak uydurdu bu 3luye. Serdar bizi karsi sahaya tasiyan adamdi. Tabata bu haliyle Delgado'dan fazla katkı sağlamıyor. Umarım o da bir an önce adapte olur ve oyununu oynar. Bu sekilde bir performans gosterecekse Tello da yapar ayni gorevi.

Takım gol atamıyor. Gol pozisyonuna da giremiyor. Sut da cekmiyor. Tek sut deneyen oyuncumuz Serdar. Bu kısırlıkta Hoca'nın bek tercihleri de etkili bence. Rıdvan ve İsmail'in oyun karakteri gol kısırlıgımızı asmamizda cok yardımcı olabilir. Ama İbrahimK ve İbrahimU savundular da savundular. ManU'nun resmi web siteside macin adami Valencia secilmis. Ayrica Sir de bugun Antonio Valencia'yi kazandik diyor. Neden acaba? IsmailK istisnasiz sol bek oynamali. EN azindan IbrahimU kadar savunurdu Valencia'yi.

Takım tum mac boyunca dikkatliydi. Mucadele ettiler. Nobre pres yapti ve mucadeleden kacmadi. Peki Holosko naapti? Hicbirsey. Nasil olacak bilmiyorum. Bugun Bobo sonucu degistirebilirdi cunku az da olsa pozisyon bulduk. Ama Holosko'da Nobre'de eridi ataklar.

Takım geriden Ernst'e kadar tıkır tıkır işliyor. Ama Ernst'den ilerisi yavas, gucsuz ve formsuz. Bobo toparlarsa, Nihat toparlarsa ve Batuhan rotasyona girebilirse atak alternatiflerimiz çogalacaktir.

Sonuc olarak herseyin futbola uygun oldugu bir CL gecesinde turnuvanin en onemli favorisine karsi olmasi gerektigi gibi top oynadik ama kaybettik. Yenseydik ne değişirdi? Birçok şey... Grubun ilk maçı olduğu için kaybettiğimiz birşey yok. Önümüzde -umarım- uzun bir Avrupa Kupası sezonu olabilir. Sabır...

delgado dedi ki...

tribün çok iyi değildi, ama özellikle golden sonra resmen utandım. 15 dakika koskoca stattan bildiğin çıt çıkmadı, tamam biz de geriliyoruz adamlar saldırırken golden sonra moralimiz bozuluyor ama kapalı maçın sonuna kadar bildiğin dümdüzdü. aynı geçen seneki golden sonra porto maçı gibi. golden sonra tribündeki tek hareketlilik; owen'ın şutu auta çıkınca sazan gibi goooaaaaal diye bağıran ingiliz taraftarlarına numaralı tarafındaki eski açık taraftarlarının hepsinin birden nah yaparak "aaaaaaaaaaaal" diye bağırmasıydı.

fink'i de artık görmek istiyoruz...

Unknown dedi ki...

takım iyiydi,kendisinden çok üstün bi takımla kora kor mücadele etti tamam eyvallah ama arkadaş forvetteki şu organizasyon eksikliği,şuursuz girişimler ne zaman yoluna girecek yada girecek mi merak ediyorum.gerçekten yazık oluyor şu takıma.serdar özkan yine ümit verdi,kendine güveni artarsa herşey daha güzel olacak.tribündeki taraftarın cesaretlendirmesi gerek. ernst-ferrari-sivok çok iyiydi.yusuf'un hataları sinir krizine soktu.

Unknown dedi ki...

Bide takımın hem gs maçında hem de bu maçta gol yedikten sonra oyundan düşmesi çok dikkat çekici,bu kadar demoralize olmamalılar.

SirEvo dedi ki...

Bjk adına atak anlamında tek bir oyuncu vardı sahada, Serdar Özkan. Özetleri bile izlerken sırf onu izledik resmen.
Atak yaptığımız her pozisyonun bir şekilde içindeydi. Bu adamın oyunda kalıp da bu kadar etkili olduğunu ilk kez görüyorum, helal olsun.
Ama şöyle de bir şey vardı ki, atak anlamında bizi ileriye taşıyan tek oyuncuyu çıkartıp, yerine Yusuf gibi ağır, belki tecrübeli ama 3 topundan 2sini kaybeden bir adamın oyuna girmesi.

Tek onla kalsa yine iyi. Tabata sahada hiç yoktu, göremedik bile ama o çıkmayıp S. Özkan çıkıyor. Bir de ortasahada Ekrem oynuyor. PEH, BÖH, YUH!
Fink Ernst ikilisini düşündüğümüzde, ardından bir de erkan ernst diye baktığımızda, resmen katliam.

Benim gözümde M.Denizli denen şahıs bitmiştir. Bu takıma en büyük bombayı kendisi koymuştur, GS maçında, önceki maçlarda olduğu gibi, koymaya da devam edecektir.
Git Çeşme'ye tatil yap...

alper;
maçla ilgili yazdıklarına aynen katılıyorum.ancak hücumda organizasyon eksilikliğimiz yok bence. çünkü hiç hücumumuz yok.

yani şöyle anlatabilirim:

manu gibi üst düzey bi takımla mücadele etmek açısından türkiye standartlarının üstündeyiz, ancak hücum etkinliği açısından ise tam tersi..ve de her gecen gün iyiye de gitmiyor.çok inişli çıkışlı bu durum.
tabi bunun nedenleri burada yüzlerce defa yazıldı yazılacak..orasına sonra ekleme yaparım...

bir de takım savunması ve mücadelesinin bugün gerçekten süper olduğunu düşünüyorum sebebi de beksiz bi oyun oynamamız.yani arkadaş tamam hücum anlamında bişey katmıyosunuz katamıyosunuz da defans yapın olm bari. ernst, sivok, ferrari öldü yemin ediyorum onlara yardım etmekten...

serdar,ekrem,hakan ve de genç çocukları artık kazanalım artık iyice sıktı bu durum da...

bi de biraz mazoşistlik olacak ama ernst olmasa nası oynar bu takım çok merak ediyorum ve bence şu anda türkiye deki en iyi orta saha oyuncusu. hani versek fenere cimboma havada kaparlar..

son olarak ohaaaaa holosko diyorum, hani yazıldı ama dayanamıyorum olm japon çigi filmi mi lan bu. hücum demek topu alıp kesinlikle 30 derece açıdan fazla yön değiştirmeden koşmak mıdır elbet birileri önüne çıkar o da olmadı auta falan çıkarsın zaten...

ha unutmadan alman ernst karışıklık falan olmasın...

Mustafa Denizli'nin Ekrem'i ortasahada kullanma ısrarına şaşmamak elde değil. Defansif anlamda kötü bir etkisi olmasa da hücum yönünü aksatıyor ortasahanın. Ekrem topla ve topsuz hızlı hareket etmek isteyen bir oyuncu, bu tipteki bir oyuncuyu göbeğe koyduğunda acele ve yaratıcılıktan yoksun yan&kısa pastan fazlasını alamazsın. Benim anlamadığım tam da kanatlardan hücumda sıkıntı çektiğimiz sıra neden Ekrem'in kanata konmadığı. Bir kanatta o bir kanatta Serdar, yahu bi dene be adam neden hasta ediyosun bizi.

Maça dönecek olursak; Beşiktaş'ın ikinci yarının ortasına doğru yorulduğu barizdi. Beşiktaş'ın ofansif anlamdaki en etkin ismini çıkarıp Yusuf'u almanın mantıksızlığından bahsetmeyeceğim bile. Tam da Manutd'nin zayıf tarafını bulduk derken bu hiç ama hiç olmadı! Yusuf'a da laf ediliyor ama 1) henüz hazır değil 2)üstüne çullanılacak bir takımla oynamıyorduk ki durarak oynayacak adama ihtiyaç olsun.

O dakikalarda yapılması gereken değişiklikler Tabata-Tello, Ekrem-Fink olmalıydı. Tello girdikten sonra ne yaptı denebilir ama S.Özkanla birlikteyken daha etkili olacağı kesindi. Ayrıca Nihat'ın oyuna bu kadar geç alınması da üzücü... CL diyorum Nihat diyorum sen bana 83 diyosun 84 diyosun.


Olmadı, bi kere de olsun be!

Unknown dedi ki...

Takımın gol yiyeceği, 2. yarının ilk 15 dakikasındaki hareketli oyunumuzun sönmesinden, top kayıplarından ve Nani ile Valencia'nın topla çok rahat buluşmasından belliydi. Fitneci'nin söylediği değişikliklerin (Tabata-Tello; Ekrem-Fink) yapılması gerektiğini amatör ligde top oynamış bir adam olarak televizyon başında ben bile görüyorum Mustafa Denizli nasıl görmüyor anlamak mümkün değil.

Bu takımın kapasitesi bu değil, takımın yarısı formsuz ya da sakat, Mustafa Denizli de formsuz maalesef. Henüz yenilerle eskiler birbirlerini tanımıyor. Başkan dellenip gaza gelip Hocayı göndermez, Hoca da şu Ekrem'i göbekte ve Üzülmez'i bekte kullanma sevdasından vaz geçerse ve Nihat-Batuhan-Bobo form tutarsa bu takım adam olur. Şampiyon olmak şart değil. Sabırlı olmak lazım bence, skorlara ve puan cetvelinin aksine bu takımın potansiyeli geçen seneki takımın bir seviye üstünde...Teknik heyet ve oyuncular istikrarlı bir şekilde bir arada kalırsa seneye daha da iyi olur.

kveldsmork dedi ki...

alman ernst!allahtan var bu adam.ama bu kadarda üzerine yük bindirilmez ki!çatlayacak bir gün diye korkuyorum.
hakan artık bu takımın 1.kalecisi olmalıdır.en azından bu tür maçlar öncesi abisi rüştü gibi kılım döndü diyerek kaytarmıyor.
dün akşamdan kazanılan;serdarın çıkarken alkışlanması ve hakandır kanatimce.
netcede denizlinin kaşı gözü fazla oynamaya başladı.hayra alamet değildir.
fergusona olan saygım ve hayranlığım;maç sonu açıklamalarından sonra bir kat daha arttı.

Yorum Gönder

Ara