.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

22 Eylül 2009 Salı

İstikamet Umut, Uygun Adım GOL

Şu anki konumumuz ve rakiplerin o veya bu şekilde kazanmaları nasıl ki oy dağılımını ister istemez ‘’siyah’’a kaydıracaksa; anket için CSKA maçını ve olası 3 puanı beklemek de bir anlık rüzgar ve heyecanla ‘’beyaz’’ dedirtecektir. En azından geçmişten bugüne süregelen oylamaları baz alırsak bunun böyle olacağını tahmin etmek hiç de zor değil. ‘’madem öyle, taraftarın umutsuzluğu ve karamsar halinden zevk mi alacaksın Eser kardeşim, 1 hafta daha beklesene’’ diyenler olabilir, ki bir noktada haklıdırlar da; lâkin anket sonucu biraz olsun içimizi ferahlatacaksa; bu, içinde Avrupa’ya dair umut taşıyanların ve oradaki sıçramanın lige olumlu yansıyacağı hissini taşıyanların sayesinde olacaktır ve CSKA maçını kaybetmek muhtemelen bu kitlenin de direncini kıracaktır ama yine de kısa keselim Aydın havası olsun, nihayetinde samimi ve dürüst olmak için ‘’Beşiktaş’’ gibi bir gerekçemiz var. İçinizden geldiği gibi …

7 Yorum:

Gökhan dedi ki...

lig için devre sonunda fark 7'ye inerse umudum olur ama şu an 7'ye düşebileceğine dair bir umudum yok :)

avrupa da da sezon basından beri 3.olmamızı istiyorum,uefa da üst turlara çıkıp kulup puanını arttırabilmek için.

beş dakikada değişir bütün işler...

Cska lige kotu basladı ama Zico'yu yolladıktan sonra biraz toparlandılar sankı. Gruptan üçüncu cıkabılmek ıcın orada berabare kalmamız yeter. 5 puan bızı uefa'ya goturur.

Lig defteri ise acılmadan kapandı.

barış dedi ki...

bence beşiktaşın ligde şampiyonluk şansı yok, 12 puanı geçtim moral motivasyon faktörü var sonuçta. cl'de 3. olma şansı var ama avrupa liginde "minimum" çeyrek final demek zor.

Sertug Ozgur dedi ki...

Avrupa'yı bilmem ama ligde bence herşey bizim durumumuza bakıyor.

12'şer puan farkı önemli değil. Takımda o ışık gözükmüyor ama forma girdikten sonra kapanmayacak fark değil. İlk devreyi 6-7 puan farkla kapatırsak potanın içinde oluruz. En azından ikinci olup şampiyonlar ligi şansının kovalanması hedef olmalı. Sürekli şampiyonlar liginde oynayan bir takım olmanın getireceği avantaj vizyonumuzu da geliştirecektir.

Açıkçası ben ş.ligi'nde ikinci tura kalmayı avrupa liginde yarı final oynamaya tercih ederim. İlk ikiye girme şansımız ligde ikinci olmaktan daha zor bence, zaten Cska maçından sonra akıbetimiz belli olacaktır.

alper dedi ki...

Ligde son haftaya 4 puan geride girsek bile benim şampiyonluk umudum her zaman vardır.Çünkü rakiplerimizin şike-teşvik-murat 124-ve hasan şaş gibi doping yapma ihtimalleri her zaman olduğundan ve baki kaldığından ve Allah ta büyük olduğundan bir yerde yakalnırlar hesabı puanları falan silinir hesabıyla şampiyonluk şansımızı her zaman var görürüm.Beşiktaşlı olmak demek umut demektir.Ve Hans Peter Briegel zamanındaki gibi 13 maçlık bir seri yakalarsak lider oluruz.
Avrupa ise umrumda bile değil.Ne yaparsak yapalım orada beni ne üzer ne sevindirir.İllede tahmin derseniz üçüncü olabiliriz.

Pamukk dedi ki...

ligde galibiyet serisi yakalasak bile renklilerin kolay kolay puan kaybedeceğini sanmıyorum. kaybettirmezler zaten. o yüzden bu sene kalan derbileri kazanalım.
3.olabilelim. clde 0 çekmeyelim:)

Yorum Gönder

Ara