.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

4 Eylül 2009 Cuma

Hele Şükür

Bugün basında çıkan haberlere göre Mustafa Denizli'nin 4-4-2 sistemine döneceği ve Galatasaray maçına bu dizilişle çıkacağı söyleniyor: "Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli'nin takımdaki gol sıkıntısını çözmek amacıyla sistemini değiştirme kararı aldığı öğrenildi. Denizli'nin Galatasaray maçında takımını çift santrforla oynatmayı 4-4-2 sistemine dönmeyi kararlaştırdığı belirtildi. LigTV'nin internet sitesinin haberine göre; Hafta başından bu yana yapılan taktik antrenmanlarda bu sistemi deneyen Denizli'nin yeni transfer Tabata'ya orta sahada ofansif görev vereceği, ileride de Nobre'nin yanında Holosko ya da Nihat'ı oynatacağı öğrenildi." http://www.milliyet.com.tr/Spor/SonDakika.aspx?aType=SonDakika&KategoriID=14&ArticleID=1135649&Date=04.09.2009&b=Yeni sistem: 4-4-2 Umarım haber doğrudur. Şayet bu dizlişle çıkarsak galibiyet şansımızın iki misli artacağını düşünüyorum. Ya siz?

59 Yorum:

Gürcan Ulusoy dedi ki...

geç kalınmış bir karar. ben olsam böyle oynatmam şu an. bu zamana kadar 4-3-3'le geldi. tamam değişsin ama şu anda değişmesin. bu değişimler kolay değildir. bugün çıkıp gol sorununu aşmak için çift forvete döndüm diye dönemezsiniz.

denizli'nin de bunu yapacağını düşünmüyorum açıkçası. çok şey denedi ama 4-4-2 yi pek denemedi.

ayrıca dediğim gibi, çok riski. son antep maçında deneseydi ağzımı açıp tek kelime etmezdim ama yeni taktiğin ilk maçının galatasaray, 2. maçının manu olması ciddi risktir.

ayrıca tabata da geldiğine göre 4-4-2'den de bahsetmek mümkün değil.

denizli problemin 4-3-3'ten kaynaklandığını düşünse tabata'yı almadan 4-4-2 ye dönerdi. tabata'yı aldırdığına göre sistemsel bir eksiklikten öte bireysel performanstaki eksiklikten başı ağrıyor.

Gökhan dedi ki...

böyle bir şey olursa heralde fink yedek olacak ve ortasahanın ortasında ernst-tabata oynayacak.
eğer böyle olursa en azından sahip olduğumuz defansif gücü de kaybederiz bence,ortada fink-ernst olacaksa 442'ye evet ama bu şekilde değil diyorum.

Gürcan Ulusoy dedi ki...

ayrıca, tabata alınmadan önce bir sağ açık alınıp 4-4-2 oynanması gerektiğini yazmıştım. ama artık tabata da olduğuna göre tek şansımız 4-3-3

Gürcan Ulusoy dedi ki...

şimdi habere baktım da, 4-4-2 yazılmış olmasına rağmen 4-3-1-2 havası var;

toraman-sivok-ferrari-ismail
fink-ernst-tello
tabata
nihat-nobre

Jokond dedi ki...

Bu sistem değişikliğinin temel dayanağının Nihat olduğu aşikar. Nihat 3'lü hücumcu yapısında harcanıyor. Nihat'tan forvet arkası olur hatta oyun kurucu bile olur ama nokta forvet olmaz. Bence doğru karar. Hatta biraz falcılık yapayım. Galatasaray maçı Nihat'ın dönüşü olur.

Sertug Ozgur dedi ki...

Bence de 4-3-1-2 olursa daha olumlu gözüküyor. Klasik 4-4-2yi oynayacak adamımız yok kanatlarda, öte yandan 4-3-3'le gol pozisyonu bulmaktan ziyade, olası Holosko Nihat Nobre üçlüsünü düşündüğümüzde, Arda ve Keita'ya nasıl önlem alınacağı merak konusu.. Bakalım, kağıt üstünde olumlu bir kadro gözüküyor.

Cenk dedi ki...

hah ben de bunu irdeleyeceğinizi ummuştum, tabii kaçmamış. ben de tam 4-4-2 oynayabileceğimizi sanmıyorum ama umarım haber doğrudur, 4-3-1-2 ile sıkıntılarımızı aşarız bence, belki daha çok gol yeriz ama, 2.5 gol ortalamasını görürüz. türkiye için şöyle bir kadro bence ideal olurdu;

http://www.this11.com/boards/1252078162578931.jpg

Galatasaray karsisina ne olursa olsun Ernst-Fink ikilisi ile cikilmalidir. Istersek 342-4342-2112 oynayalim.

milliyet bu ... inanmayın hemen ... üç kere düşündüm ve karar verdim 4-4-2 ne yaw ? Tabata var artık . 4-4-1-1 olsa anlarım , 4-3-2-1 olsa yine anlarım da 4-4-2 nasıl olacak ki ?

Nihat Nobre ileride olur , hemen arkalarında Tabata ortada 3 lü aynı isimler ve geri dörtlü ... Jesiie nin dediği gibi en makulu . Ancak Nobrenn yanında Nihat yerine Nobreyi tek bırakıp Nihat - Tabata forvet arkası daha güzel olur düşüncesindeyim ...

Her halükarda milliyet . Atmaktan bıkmadılar kardeşim ...

Alper dedi ki...

Şans konusuna değinmek istedim:

2 çarpı 0 = 0

Temur dedi ki...

Tabata'lı 4-4-2 nasıl olur merak ettim. Bir kere sağ tarafta kimi kullanacak Denizli bu çok önemli. Şayet 4-4-2 deyip üzerine sağ açık olarak Nihat-Holosko'dan biri oynarsa, bu harakiri manasına gelir. Hele ki Tabata-Ernst olası ikilisi göz önünde bulundurulursa.

Rüştü

Erhan-Sivok-Ferrari-Üzülmez
Ekrem-Tabat-Ernst-Tello
Nobre-Nihat

en ideal 4-4-2 gibi gözüküyor.

İayet sağ'da forvet bozması bir kanat oynarsa orası madene döner Galatasaray için. Üzülmes ise ne kadar eleştirilse de Keita'yı kesecek yegane adamdır. Olası bir İsmail tercihinde Keita'nın İsmail koltuğunun altında gezdirmesi olağandır. ŞAyet Beşiktaş iyi bir skor istiyorsa saçma sapan fauller ile rakibe duran top vermemeli ve kendi bulduğu duran toplarda Nobre-Sivok-Ferrari'yi buluşturmalı. Galatasaray savunmasının yan top zaafı bu kadar açık iken ve elde Nobre varken ölü toplardan gol bulunmalı.

Rattlehead dedi ki...

arkadaş sağ kanadımız yok ki bizim yahu?elimizde orası için sadece ekrem ve serdar özkan var.ekrem'i açık olarak kullanacağını sanmıyorum denizli'nin bu yüzden orada serdar özkan'a görev verebilir hele ki antep maçındaki performansından sonra.kaldı ki ben de istiyorum oynamasını biraz düzelme var gibi biraz daha oynarsa daha da iyiye gidecek gibi.holosko'yu sağ kanatta kullanmaktan çok daha verimli olacaktır.benim beklediğim kadro ise;

rüştü

kaş sivok ferrari ismail

özkan ernst fink tello

tabata

nobre

4-4-2 değil de daha çok 4-4-1-1 oldu gibi ama bu sistem iyi bence.gidişata göre tabata ortaya geçer nihat forvet olabilir holosko girer vs. vs.zaten inönü'deki basit maçlarda fink'in yerine tabata,tabata'nın yerinde de nihat veya holosko oynar.velhasıl-ı kelam bu iyi gibi gözüküyor ama görecez denizli şaşırtacak yine muhtemelen bizi.
not:ekrem'i 2 ofansif bek tehlikeli olur diye yazmadım.zira ismail sabriyi duman edecek görürsünüz.

ian dedi ki...

bol 4'lü günler bizi bekliyor anlaşılan..

gol olur, fark olur, üst olur! Keita, Arda kanatlarda özgür bir kuş gibi kanat çırpar Elano boş göbekte şova kalkar Baros gole doyar.. Çift santrafor arkada tabata haa yok artık sağ açık serdar sol açık tello da yapta bari ernst maç sonu koşmaktan hayatı kaysın. Beşiktaş 8-1-1 çıkarsa belki yırtar onun dışında henüz Samiyenden çıkışın formülü dünya futbolunda bulunamadı!

Rattlehead dedi ki...

geçen sene kocaeli bulmuştu galiba geniş bi çıkış yolu onlara sorarız olmadı...

O geçen seneydi Ürkek Bülent devri bitti Rijkaard lı gs yi izleyin izlemeyenlere izlettirin.

elano ve tello oynamaz ... yol yorgunu olacaklar ... keita durdurulur kanatta yardımlaşma ile ... arda en tehlikeli adam tek korkum o ...

ürkek bülent olur , yeri gelir alışamadı türkiyeye rijkaard olur , efsane kadro ile beşinci olunur ... her sene tarihinin en iyi kadrosu olur ... sen kafanı takma elsikimo gülsikimo yanakları balsikimo ... herşey olur ...

delgado dedi ki...

bi bak bakayım geçen sene kocaeli maçında bülent mi varmış alsikimo.

Kocaeli maçında kimin olduğunu 3 yaşında futbolla ilgilenende bilir ne demek istediğimi anlayamamışsın galiba. 1 atıp yatmayız fark olur demek istedim Bülenti o yüzden örnekledim neyse arkadaşlar tartışmayalım ben sadece analiz yaptım kanatlardan sistemden falan bahsettim siz de saldırmak yerine objektif yorumlar yapsanız keşke.. neyse ortamı germiyim maç sonu görüşürüz kendinize iyi bakın.

serkan dedi ki...

@t2

puahauhuahuahau =)


blogda bi troll eksikti o da geldi sanırım:)

Aceto'nun ramon'u gibi bizim de bir balsikimo'muz olsun:)

Gökhan dedi ki...

geçen sene de bi aslan vardı o da her maçtan önce atıp tutardı,en son denizli size koyacak falan diyordu bir daha haber alınamadı,bu sene de bu balsikimo çıktı heralde :)

alper dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
alper dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
spirit dedi ki...

şahıslara küfür etmemeye dikkat.

Ryu dedi ki...

Rüştü
Toraman Ferrari Sivok İsmail
Ernst Fink
Nihat Tabata Tello
Nobre

4-2-3-1

Denizli'nin sistemi bu şekilde değiştireceğini düşünüyorum. Bu sistemde kilit oyuncu Nobre'dir. Bu şekilde Nobre'nin Alex ile sağladığı uyumu Tabata ile tekrar yakalayacağını düşünüyorum. Nihat'ın da desteğiyle bir Kovacevic-Nihat uyumu da yakalayabiliriz. Ne dersin jessie Nobre'den Kovacevic olur mu?

Rattlehead dedi ki...

@ryu
güzel de nihat burda sağ kanat sociedad'da forvet oynamıyor muydu?çift forvette daha iyi verim alınır gibi nihat'tan

Beyler benim peder rahatsızlandı hastaneye kaldırdım geldim, Kuyruğu titretiyodu moruk valla.. neyse o arada silinen yorumlar gördüm eğer onlar benim şahsımaysa ayıp olur ben ekşi beşiktaş ı her zaman takip eden seven biriyim arada yorumlarımıda yapacağım kimse kusura bakmasın.. Hemen küfür basılcaksa şahsıma gerçekten burası düzeysiz tiplerle dolu demektir ki sanmıyorum öle olduğunu eleştirilere açık olduğunu biliyorum. Ayrıca spirit kardeşimize de şahıslara küfür etmemeye dikkat uyarısı için teşekkürler. Sonuçta düşmanımın düşmanı dostumdur(fb) :)))

bombe_ekran dedi ki...

ben bir g.saraylı olarak ismail köybaşının oynaması halinde galatasarayın maçı kesinlikle kazanacıgını düşünüyorum..tamam ismail iyidir ama bu maçta oynarsa hem kendi hem beşiktaş biter.ama denizli üzülmezi oynatacak kadar anlıyodur bu işten. bence de taktiği değiştirmeli kesinlikle fakat ernst ve fink'e dokunmadan. 4-3-1-2 en uygun olan diziliş gibi görünüyo şu an beşiktaş için

Gökhan dedi ki...

keita var diye ismail i oynatmayacaksak niye aldık biz bu adamı,gs maçında oynatma,fb maçında oynatma,cl de hiç oynatma...
sanki i.üzülmez oynarken rakip takımların sağ açıklarının hayatını karartıyordu,2 sene önce cl'de yediğimiz gollerin yarısında üzülmez in hatası vardı.
birisi bir hata yapacaksa da ismail yapsın,artık üzülmez i görmekten bıktık.

Sertug Ozgur dedi ki...

Ben de Gökhan arkadaşa katılıyorum.
Son Gençlerbirliği maçında da gördüm ki İsmail oraya banko yazılır. Hani eski ibrahim gibi de değil, anlayın yanii. Ayrıca İsmail'in defansif yönü denildiği kadar zayıf değil, önemli olan Tello'nun o bölgeye yardıma gelmesi.

Keita'nın rüzgarından zatüre olur valla İsmail Köybaşı. bence ibo oynasın deli İBO Kita kapışması baya eğlenceli geçer.

menderes mete dedi ki...

Ben sağ açık denilince sadece YATTARA'yı tanırım TÜRKİYE'de ve onu da geçen sene İSMAİL sahadan silmişti.Keita felan hava civa gelir....

serkan dedi ki...

@syhvbyz@gmail.com
çok iddialı olmuş ama inşallah haklı çıkarsın ://

ben hala o kadar güvenemiyorum İsmail'e ama Gökhan'ın dediği doğrudur bu maçlarda oynamayacaksa nerede oynayacak?

Cherubim dedi ki...

Jessie'nin yazdığı kadro en ideali ve akla uygunu gibi duruyor. Eldeki kadroyla çıkabilecek en iyi takım bence. Yalnız yol yorgunu Tello yerine Ekrem solda olabilir..

rüştü (umarım iyileşir o güne)
toraman-sivok-ferrari-ismail
fink-ernst-tello
tabata
nihat-nobre

Yalnız Nobre yerine Bobo tercihtir:)

Jokond dedi ki...

Benim tanıdığım Denizli, hepimizi ters köşe yapar. İleride Nihat-Tabata ikilisi oynar.

longman dedi ki...

4-4-2 olunca galibiyet 2 misli mi artacak.En son ne zaman galip geldi Bjk,Gsnin sahasında.Hasan Şaş'ın penaltısını vermeyip,İ.üzülmezin golü attığında veya ahmet hassana öylesine çalınan bir penaltı sonucu.Bu maçın yüzde yüz favorisi Gsdir.Bjk de kazanır doğrudur da şu an için yüzde yüz favori Gs. Bazı arkadaşlar İsmaili sol beke koymuş.Zitonui-Kerim ikilisinden korkup,Orhan Şam-Burhan Eserin korkusundan İsmaili yedek oynatan M.deniliz,Sabri-Keita ikilisinin karşısında İsmaili oynatır mı sizce ? Bjk olabildiğince defansif çıkacaktır m.denizli her derbiye böyle çıktı.Ekremi sağ açık İ.kaşı sağ bek yapar.Ernst-Fink ortada.SYHVNYZ@GMAİL.COM nickli arkadaş,ne zaman görsem Gs oyuncularını kötülüyosun.Keita-İsmail karşılaşsın maç fark olur.Ama karşılaşamaz banko üzülmez oynayacak.

ian dedi ki...

benim bildiğim kadarıyla, bu blogu kuran insanlar, sözlükteki ayar verme ve aşırı fanatiklik sonucu oluşan hengameden kurtulmak için böyle bir site kurdular. isminde de beşiktaş olduğuna göre, beşiktaşlılar gördüğünü söyler, tartışır, basitleşmeden bir yerlere varmaya çalışır, çıkarımlar yapar kendilerince. gs oyuncularını kötülemeyen birçok blog bulunabilir rahatça. (yanlış/eksik birşeyler söylediysem affola.)

bombe_ekran dedi ki...

@gökhan ve @lakerda

umarım haklı olursunuz da milli takım sonunda bi sol bek kazanmış olur..ama şu aşamada keita ile başedebilceğini düşünmüyorum.. neyse izleyelim görelim.

Cenk dedi ki...

şöyle bir bölüm (ya da başlık)olsa aslında herkes this11'den kafasındaki dizilişi yapsa, yoksa orası burası mı?

bir de böyle yazayım, ne dersiniz?

rüştü
ekrem i.kaş ferrari ismail
holosko ernst tello
tabata
bobo nihat

Gökhan dedi ki...

@ jim

abi hiç mi bu kadroyla çıkarsak ernst'in hali ne olur diye düşünmüyorsun,adamın canı çıkar herkesin açığını kapatayım derken :)

QuaresmA dedi ki...

klasik 4-4-2 benzeri bi dizilişe geçiş nihat transferini anlamlı kılar zira bu adam kariyerinin en başarılı 2 sezonunda da supporter forvetti. ayrıca düşünülenin aksine tabata'nın 4-3-3'ün sağının yanı sıra 4-4-2'nin sağında da iş yapabileceğini düşünüyorum.

öte yandan tabata'nın forvet arkası oynayacağı baklava 4-4-2 ise tam lige yönelik, avrupa'da 0 çekmekle sonuçlanacak bi anlayış olur. benim salladığım lig şampiyonlar ligi, eminim pek çok kişi için de öyledir. bu durumda tabata'nın 4-4-2'nin forvet arkasını oynaması intihar olur.

bunun dışında mustafa denizli'yi taktiksel konularda çok beğenmiyorum ve güvenmiyorum.

adettendir, gs maçı değil de genel olarak kafamdaki kadroyu yazayım:

hakan
toraman sivok ferrari ismail
tabata ernst fink tello
nihat batuhan

yine de böyle cm'den fırlama dizilişler ile gerçek hayat birbirinden çok farklı. kağıt üstünde bana güzel geliyor ama tello bazı maçlarda savunmayı tamamıyla unutuyor, böyle durumlarda orası çok pis açılır. bunun dışında 6+2'nin 2'si forvet ama kadrodaki forvetler türk, onları sokabilmek için öncesinde değişiklikler yapılacak falan filan..

Cenk dedi ki...

@gökhan: bence türkiye ligi için ideal diziliş, tabata da yardım eder herhalde eşek değil ya :)

şl için daha farklı olmalı tabii, daha direçli bir orta saha ve fink şart, tekrar 4-3-3'e dönmek mantıklı olacaktır.

aslında bu ayrımın olması da yanlış ya, niyeyse meyyaliz buna.

QuaresmA dedi ki...

ya o bu değil de, biz antep maçında zaten 4-4-2 oynadık :)

hakan
kaş ferrari sivok ismail
serdar ernst fink tello
holosko nihat

aamet jr. dedi ki...

İsmail oynamasıncıları da anlamıyom bilader. Keita var oynamasın, Ali Zitouni var oynamasın, Samiyen atmosferini kaldıramaz oyanamsın. Hangi maç oynayacak bu adam? Nasıl tecrube kazanacak. Hata da yapacak, adam da kaçıracak. Oyle oyle defans yapmayı da ögrenecek. Su takımı bilmeyen biri gelip okusa o oynamazsa Evra falan oynayacak sanır.

Gecen de Antep maçında bir odun vardı zaten yanımda. İsmail'in hucumuna laf atıp sok artık şu İbrahim'i diye bagırıyodu Denizli'ye. Hayır savunamsına laf atsa hadi neyse dicem. Aklıma gelince sinirlendim bak yine.

@Quaresma

abi serdar'ı sağa yazmasan neredeyse inanacağım yazdığına. ben başka maçı mı izledim? antep maçında hem 4-3-3 oynadık, hem de serdar sağ kanatta değildi, sol forvet oynadı.

Sertug Ozgur dedi ki...

@Cherubim

Bence de Tello yorgun gelirse yerine Ekrem o bölgede daha yardımlaşmacı oynayabilir. Bana göre sol ön mevkiinde sağ açık veya bekten daha iyi oynuyor. Kadıköy deplasmanındaki oyunu hala aklımda. Öyle olursa o zaman beki sabri olan gs düşünsün derim:) Bu durumda Nihat yerine Holosko tercihi de değerlendirilebilir. Veya Nihat Holosko ikilisi, tabii bunlar hep tartışma konusu.

Unknown dedi ki...

skorların aksine derbilerde beşiktaş bence gayet iyi top oynamakta. zaten çogunda eften püften sebeplerle 10 kişi kalıyoruz. 11 kişi tamamlayabilirsek yine iyi oynayacağımızı düşünüyorum. ama sonuç derbi tabi iki tarafta kazanabilir. ibo-ismail-keita tartışmasından çok oyunu gs'nin sahasına yıkarsak o defans hattının oyun kurmakta zorlanacağını ve keita'ya falan gerek kalmayacağını düşünüyorum. şu ana kadar hiç bi takımın gs defansını bunaltacak şekilde saldırdığını görmedik keza.

Kalten dedi ki...

Siteye tam da milli takımı eskisi kadar benimseyemediğimden bahsetmek ve bu hissin başka Beşiktaşlılar tarafından da paylaşılıp-paylaşılmadığını öğrenmek için girdim ki Milli maçın esamesinin bile okunmadığını görüp cevabımı almış oldum :) O yüzden alakasız bir post'un altına yazıyorum hatta

FBGS karması haline gelmiş milli takımı istesem de eskisi kadar şevkle destekleyemiyorum. Köybaşı ve Nihat da bugün 11'de olmayacak gibi, onların yerine bizim milli takımda Sarbi, Gökhan Zan, Volkan, Tuncay gibi adamların oynayacağını da düşündükçe bana Holosko'nun oynadığı Slovakya veya Tello'nun Şili'si bile daha sempatik geliyor hatta...

Bilmiyorum diğer arkadaşlar ne der.

Ze1903 dedi ki...

@longman

Bu galatasaraylılardaki rakip taraftarların da kendi oyuncularına tapmasını isteme hissiyatını anlamıyorum.Ayrıca hangi verilmeyen hasan şaş penaltısıymış o şu kendini yere atıp 40 metre hakem üstüne depar attığımı..Samiyende oynanan beşiktaş maçlarında attığınız penaltı sayılarına bir bakta öyle konuş.En son örnek geçen sene nasıl 4-2 ye geldiğini biliyoruz.Faulle atılmış 1 gol,haksız 1 kırmızı..

Keita yı seviyosunuz keita iyi diyede ismail'e mal muamelesi yapmayın.

Sonuç olarak samiyen zor deplasmandır ama ben Gökhan Zan a güveniyorum.

delgado dedi ki...

TRT 3'te slovakya-çek cumhuriyeti maçı var şuan. sivok ve holosko ilk 11'de, izleyin izlettirin.

bu arada galatasaray-fenerbahçe karması da estonya ile berabere.

el sikko'nun bu büyük iki takımından oluşan takımı izlemek hakikaten işkence

delgado dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
delgado dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
delgado dedi ki...

oha sözlüğe bi baktım arda dünyanın en iyi futbolcusu olmuş ahaha.

arda'nın çalışma azmi falan biraz daha az olsa yorumcular izleyiciler birleşerek bir adamı daha yiyecekler.

ulan gökhan zan sakatlanmış allah kahretsin. tam da zamanında, bizdeki şanssızlığa bak.

menderes mete dedi ki...

@longman
keita ismail'i zaturre eder madara eder fark olur deyip sonra benim hep gsli oyuncuları kötülediğimi söylemek sanki biraz paradoks oldu.Yanılıyor muyum yoksa?? İsmail'de benim oyuncum ve geleceği çok parlak bir oyuncu ve ben ona olan güvenimi gösteriyorum.Ayrıca başka takım oyuncularını kötüleme huyum olsa en ii sağ açık YATTARA da demezdim.Galiba bir paradoks daha oluştu :)))

Kalten dedi ki...

@delgado
ben de gokhan zan sakatlandi tuh ya demek uzereydim tam :)

alper dedi ki...

hayatımı gs ve gs lilerle mücadeleye adamış biri olarak...
şurada yazı yazan iki arkadaşa 12 eylülde öyle bir darbe yapacağız ki kan gelecek.
beşiktaşın türk futbolunun ve hatta vergi stat gibi konular sayesind etürkiye devletinin biricik düşmanı olan gs yi sakın yakın dost görmeyin kendinize.fenerliden fenerden dost olur onlardan düşman bile olmaz.hainlik yaparlar.
kişilere küfür yok demiş spirit..kime edeceğiz o zaman.:)) bu rüzgarlı zatürreli yazılardan sonra.okudukça dilim şişiyor.bir insan kendine küfür ettirmeye bu kadar meraklı olurmu diye düşünüyorum sonra.ulan gs li değil mi diyorum meraklıdır goy götüne gitsin.
son bir not:gs lilerle futbol tartışıp konuşmayın adamı önce dinden sonra zıvanadan çıkartırlar.

Unknown dedi ki...

Alper çok haklı.

"malatyaspor'a araba, ankaragücü'ne para" olaylarına şahit olmuş, Antalyalı bir Beşiktaşlı olarak, GS'nin müzesindeki bize ait iki şampiyonluk kupasının hıncını taşıdım hep. 1994-1995'te İnönü'de 2-3 kaybettiğimiz GS maçından önce yeni açıkta kuyrukta, bizim asıl düşmanımız Fener diye ağız birliği etmiş Beşiktaşlıları görünce, Antalya'dan olaylar ne kadar farklı görünüyor demiştim kendi kendime. Benim için FB GS fark etmez, ikisinden de zerre hazzetmem, ama Fenerliler en azından açık açık sizi ezeriz, takmayız, GS ile ikinizi toplasanız bir Fener etmezsiniz gibi ukala yorumlarını yüzünüze söylerler. Bu GS'liler ise Beşiktaşlıları hep biz dostuz ayakları ile uyutmaya çalışırlar. Beşiktaş taraftarı her maç neden Fener'e küfreder (kurabiye Fener, ekinler dize kadar bunların örneğidir) de GS'yi sallamaz? Düşmanın merti, dostun haininden yeğdir. Bence tribündeki ve netteki Beşiktaşlılar (bu blogdaki daimi insanları bunun dışında tutuyorum) bazı şeyleri gözden geçirmeli, Beşiktaşlılığın Fener düşmanlığı değil, Beşiktaşlılık olduğunun farkına varmalı. Beşiktaş'ı, ancak Beşiktaşlıların uyanıklığı ve desteği ayakta tutar.

@tribal enfexion

begenmediginiz milli takimda hangi besiktasli oynamali peki sizce?bir tane formda yerli oyuncunuzu goster bana?dogru durust oynatsaniz da biz de milli takimda ismail'i ve batuhan'i izlesek.

ayrica milliyet her zamanki gibi haberi carpitmis 4-3-1-2 oynayacaktir besiktas baska turlu tabata'ya yazik olur.

pek sacma nicki olan galatasarayli arkadasa da sesleniyorum fazla hezeyana kapilmayalim 4 atariz 6 atmayiz 7 atariz gibi modlara girmeyelim evet biz favoriyiz ama besiktas savunma sorunu olan bir takim degil hatta su anda bizden iyi savunma yapiyorlar. ha biz 2 yersek 3 atacak kapasitedeyiz o ayri bir avantaj:)

Yorum Gönder

Ara